naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 23 ώρες πριν, Praetorian είπε I'll be that guy που θα πει ότι το Epic Game Store έχει Dual Factor Authentication (εδώ και αρκετό καιρό) To Steam δεν νομίζω ότι έχει play as you install/download αλλά έχουν αναπτύξει κάποιες τεχνικές που περιορίζουν (σημαντικά, αλλά αυτό είναι σχετικό και ανάλογα τον τίτλο και την εμπειρία του καθενός) τα μεγέθη που χρειάζεται να κάνεις download τα updates ανά παιχνίδι ή βιβλιοθήκες/ αρχεία που μοιράζονται διάφοροι τίτλοι μεταξύ τους. Σε αυτό έχεις δίκιο. Συγκεκριμένα στο Rainbow Six που έχω στο steam, πάντα τα updates που κατέβαζα ήταν από λίγο έως πολύ μικρότερα από αυτά που κατέβαζαν οι φίλοι μου μέσω uplay (μιλάμε για το ίδιο update πάντα). 22 ώρες πριν, aypnia είπε Προσωπικά το πρόβλημα μου με το EGS είναι πολύ συγκεκριμένο. Και δεν έχει να κάνει με το αν του λείπει ένα feature που το έχει ο άλλος ή του να έχω σώνει και καλά όλα τα παιχνίδια μου σε ένα κατάλογο - store. Είμαι πολύ υπομονετικός σε όλα αυτά, το πρόβλημα μου είναι αλλού. Κάνει κακό στη τσέπη μου αν θέλω να παίξω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και για αυτό δεν έχω σκοπό να του δώσω λεφτά με τίποτα. Το να μπορείς μετά από κάποιο καιρό να πετύχεις παιχνίδι σε τιμές κοψοχρονιά τύπου 6 ευρώ όταν υπάρχουν exclusives είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνεται. Αν επικρατήσει με αυτές τις πολιτικές με βλέπω να εγκαταλείπω το "σπορ" του traditional pc gaming και να καταλήγω σε λύσεις τύπου Microsoft xcloud και Google Stadia. Συμφωνώ μαζί σου. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα και εμένα αυτή τη στιγμή είναι οι επιλογές στις αγορές. Ή παίρνεις το παιχνίδι full price, είτε δεν το παίρνεις καθόλου. Έχω τη τάση να κάνω υπομονή και να μην αγοράζω τα παιχνίδια day one. Μετά από μερικούς μήνες τα βρίσκω σε αρκετά αξιόλογες τιμές και τα αγοράζω τότε. Με το Epic Store δεν μου δίνεται αυτή η δυνατότητα. 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Αυτό με τα κλειδιά δεν ισχύει.. προχτές αγόρασε φίλος από κλειδαδικο το division 2.. (Αν τα third parties εννοούμε τα κλειδαδικα) Μήπως το πήρε για uplay? Το division 2 μια χαρά υπάρχει στο uplay και υπάρχουν keys για αυτό από retail αντίτυπα, από το promotion της AMD κλπ...
naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Σαν να λέει πλαγίως ότι θα βγει στο epic store... https://www.dsogaming.com/news/randy-pitchford-comments-on-the-possibility-of-borderlands-3-releasing-exclusively-on-the-epic-games-store/
panther_512 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, naruto14 είπε Σαν να λέει πλαγίως ότι θα βγει στο epic store... https://www.dsogaming.com/news/randy-pitchford-comments-on-the-possibility-of-borderlands-3-releasing-exclusively-on-the-epic-games-store/ timed exclusive για 6 μήνες από τα διάφορα hints που πετούσε εδώ και εκεί, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Update : όντως 6 μήνες αποκλειστικότητα στο epic store... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από panther_512
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Ναι οντως 13 Σεπτεμβριου βγαινει το παιχνιδι και θα ειναι exclusive μεχρι τον Απριλιο του 2020 https://www.pcgamer.com/borderlands-3-pc-is-releasing-exclusively-on-the-epic-store-in-september/?utm_content=bufferc53e2&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb
panoc Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μια χαρα, δηλαδη, αγορα 6 μηνες μετα, σε τιμη χωμα και για steam. Xωρις spyware στον υπολογιστη 😛 3
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Αρχίζει και καταντάει και γελοίο εκτός από κουραστικό αυτό το πράγμα. Πρέπει να σταματήσει αυτή η αθλιότητα κάποια στιγμή. Να μπει μπροστάρης ο χοντρούλης και να μιλήσει με τους συναδέλφους του στο GoG, το Windows Store, το Origin και όποιον άλλο θέλει να κόψει τη φόρα στο EGS για να συντονιστούν όλοι. Δεν είναι μόνο το Steam, όλους τους παίρνει παραμάζωμα αυτή η τακτική. 1
panoc Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Αρχίζει και καταντάει και γελοίο εκτός από κουραστικό αυτό το πράγμα. Πρέπει να σταματήσει αυτή η αθλιότητα κάποια στιγμή. Να μπει μπροστάρης ο χοντρούλης και να μιλήσει με τους συναδέλφους του στο GoG, το Windows Store, το Origin και όποιον άλλο θέλει να κόψει τη φόρα στο EGS για να συντονιστούν όλοι. Δεν είναι μόνο το Steam, όλους τους παίρνει παραμάζωμα αυτή η τακτική. Τη μαγαλη δυναμη την εχουμε εμεις. Απλα δεν αγοραζουμε. Οταν δουν τις πωλησεις να ειναι οι μισες απο αυτες που περιμενανε θα το σκεφτουν διπλα να το ξανακανουν στο μελλον, ειδικα δε εαν δουν οτι οι πωλησεις αυξανονται παλι οταν το προιον βγει και στα υπολοιπα stores. 3
rofl Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, firepc είπε Ηταν καιρος το steam να την φαει τη φαπα ναι οτι ο καθε πικραμενος θα τα σκαει αδρα για αποκλειστικοτητα αυτο ηταν που μας ελειπε στο pc. να πλερω και το steam για αποκλειστικοτητες, και το uplay bethesda activision cdproject κτλ να κραταν τα games τους αποκλειστικα στους clients τους, μπας και δουμε επιτελους μια ασπρη μερα ε? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από rofl
firepc Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, rofl είπε ναι οτι ο καθε πικραμενος θα τα σκαει αδρα για αποκλειστικοτητα αυτο ηταν που μας ελειπε στο pc. να πλερω και το steam για αποκλειστικοτητες, και το uplay bethesda activision cdproject κτλ να κραταν τα games τους αποκλειστικα στους clients τους, μπας και δουμε επιτελους μια ασπρη μερα ε? δεν εχεις καταλαβει τπτ αδερφε Τα εχω γραψει εκατο φορες τα λαθοι και τις αμελιες του steam. Βαριεμαι να τα ξαναγραφω. Και πιστεψε με, δεν εχει να κανει με αποκλειστικοτητες και χαζομαρες
rofl Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, firepc είπε Και πιστεψε με, δεν εχει να κανει με αποκλειστικοτητες και χαζομαρες μα τα exclusives ειναι αυτο που προεκυψε απο το epic store. αν εχεις αλλα θεματα με το steam καλα κανεις. εγω το θεμα που εχω με το epic ειναι οτι παει να εγκαινιασει κονσολαδικες πρακτικες με exclusives στο pc 1
icenex Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν τα κανουν μανταρα στο μελλον με αυτες τις πρακτικες γενικοτερα οχι μονο το epic store και αρχισουν ολοι αυτες τις μαιμουδιες το βλεπω να γινεται παλι της μοδας η πειρατεια. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από icenex 1
rofl Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ακριβως ετσι. το παιχνιδι και ο publisher οφειλει να συμορφωνεται στις απαιτησεις μου αν θελει τα λεφτα μου, και οχι εγω. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από rofl 1
firepc Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 30% νταβατζιλικι χρεωνει το steam, 12% το epic Λογικο ειναι οι devs να καλοβλεπουν το 12 και οχι το 30 Τσπ, αυτα και πολλα αλλα πρεπει να αλλαξει το steam
rofl Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, firepc είπε 30% νταβατζιλικι χρεωνει το steam, 12% το epic Λογικο ειναι οι devs να καλοβλεπουν το 12 και οχι το 30 Τσπ, αυτα και πολλα αλλα πρεπει να αλλαξει το steam δεν καλοβλεπει μονο το 12% καλοβλεπει και τα λεφτακια που της δινει η epic για να το κανει αυτο. αλλιως το πιο συμφερον θα ηταν να το βγαλει και στους 2 client. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα