Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

I'll be that guy που θα πει ότι το Epic Game Store έχει Dual Factor Authentication (εδώ και αρκετό καιρό) :)

To Steam δεν νομίζω ότι έχει play as you install/download αλλά έχουν αναπτύξει κάποιες τεχνικές που περιορίζουν (σημαντικά, αλλά αυτό είναι σχετικό και ανάλογα τον τίτλο και την εμπειρία του καθενός) τα μεγέθη που χρειάζεται να κάνεις download τα updates ανά παιχνίδι ή βιβλιοθήκες/ αρχεία που μοιράζονται διάφοροι τίτλοι μεταξύ τους.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
25 minutes ago, Praetorian said:

I'll be that guy που θα πει ότι το Epic Game Store έχει Dual Factor Authentication (εδώ και αρκετό καιρό) :)

To Steam δεν νομίζω ότι έχει play as you install/download αλλά έχουν αναπτύξει κάποιες τεχνικές που περιορίζουν (σημαντικά, αλλά αυτό είναι σχετικό και ανάλογα τον τίτλο και την εμπειρία του καθενός) τα μεγέθη που χρειάζεται να κάνεις download τα updates ανά παιχνίδι ή βιβλιοθήκες/ αρχεία που μοιράζονται διάφοροι τίτλοι μεταξύ τους.

Ναι, δεν είμαι σίγουρος γιατί το λένε αυτό. Αν θυμάμαι καλά έχει 2FA από πριν αρχίσει να πουλάει παιχνίδια.

Όσο για το Play as you download δεν είμαι σίγουρος για θέματα υλοποίησης. Δηλαδή μήπως θέλει δουλειά από τους developers. Στο origin μπορείς να το κάνεις και σε 3rd party?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά το πρόβλημα μου με το EGS είναι πολύ συγκεκριμένο.

Και δεν έχει να κάνει με το αν του λείπει ένα feature που το έχει ο άλλος ή του να έχω σώνει και καλά όλα τα παιχνίδια μου σε ένα κατάλογο - store.

Είμαι πολύ υπομονετικός σε όλα αυτά, το πρόβλημα μου είναι αλλού.

Κάνει κακό στη τσέπη μου αν θέλω να παίξω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και για αυτό δεν έχω σκοπό να του δώσω λεφτά με τίποτα.

Το να μπορείς μετά από κάποιο καιρό να πετύχεις παιχνίδι σε τιμές κοψοχρονιά τύπου 6 ευρώ όταν υπάρχουν exclusives είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνεται.

Αν επικρατήσει με αυτές τις πολιτικές με βλέπω να εγκαταλείπω το "σπορ" του traditional pc gaming και να καταλήγω σε λύσεις τύπου Microsoft xcloud και Google Stadia.

wfmfaDv.png

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.

Αυτα ειναι..αρχισαν τα οργανα τουλαχιστον αυτο ειναι παιχνιδι της ubi...Προσωπικα οτι παιχνιδι χρειαζεται αναγκαστικα και το uplay δεν το αγοραζω απο το steam.Δηλαδη να ανοιγω 2 launcher για να το παιξω..ηδη νευριαζω με αυτους που ηδη υπαρχουν και με αναγκαζουν να χρησιμοποιω.

Αλλα μεταξυ μας η ubi μια χαρα το εχει σκεφτει το θεμα σου λεει πολλοι θα προτιμησουν να το παρουν απο το δικο μας store αρα πιο πολλα κερδη απο τις πωλησεις και αν καποιος αποφασισει να το παρει απο epic store ή preorder απο το steam παλι κομπλε. Οσοι τελικα δεν το παρουν με preorder γιατι πρωτα θα θελουν να δουν κριτικες κτλ θα προτιμησουν να το παρουν απο uplay και ειναι πολλοι hardcore steam users που σκεφτονται ετσι.Για την ubi ειναι win-win κατασταση αν σκεφτουμε οτι θα παρει και λεφτα για την αποκλειστικοτητα και θα μαζεψει και πελατολογιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, icenex είπε

Αυτα ειναι..αρχισαν τα οργανα τουλαχιστον αυτο ειναι παιχνιδι της ubi...Προσωπικα οτι παιχνιδι χρειαζεται αναγκαστικα και το uplay δεν το αγοραζω απο το steam.Δηλαδη να ανοιγω 2 launcher για να το παιξω..ηδη νευριαζω με αυτους που ηδη υπαρχουν και με αναγκαζουν να χρησιμοποιω.

Αλλα μεταξυ μας η ubi μια χαρα το εχει σκεφτει το θεμα σου λεει πολλοι θα προτιμησουν να το παρουν απο το δικο μας store αρα πιο πολλα κερδη απο τις πωλησεις και αν καποιος αποφασισει να το παρει απο epic store ή preorder απο το steam παλι κομπλε. Οσοι τελικα δεν το παρουν με preorder γιατι πρωτα θα θελουν να δουν κριτικες κτλ θα προτιμησουν να το παρουν απο uplay και ειναι πολλοι hardcore steam users που σκεφτονται ετσι.Για την ubi ειναι win-win κατασταση αν σκεφτουμε οτι θα παρει και λεφτα για την αποκλειστικοτητα και θα μαζεψει και πελατολογιο.

Ακριβώς, αυτά δεν είναι όμως exclusives, γιατί θα υπάρχουν στο store της Ubisoft.

Το ότι θα είναι και στο EGS τους βοηθάει να "εδραιώσουν" το Uplay γιατί από το EGS πρόκειται να το πάρουν ελάχιστοι και ταυτόχρονα θα τσεπώσουν και χρήμα αέρα.

Το ανησυχητικό για μένα είναι άλλο, το πως πάνε να κλειδώσουν τις χαμηλές τιμές που μπορούν να έχουν οι third-party digital resellers.

Αν ήταν και στο steam δεν θα μπορούσαν να το κάνουν, με το EGS μπορούν να το κάνουν και αυτό λόγω των μεταξύ τους συμφωνιών.

Το EGS είναι σε φάση που μοιράζει χρήμα αέρα και λέει σε ότι του ζητάνε ναι.

The Division 2 won’t be available to buy through third-party digital resellers

Το ίδιο θα κάνουν και για όλα τα επόμενα παιχνίδια τους, περαστικά σε εμάς και τα πορτοφόλια μας.

https://www.futuregamereleases.com/2019/03/the-division-2-wont-be-available-to-buy-through-third-party-digital-resellers/

Επεξ/σία από aypnia
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 31/03/2019 at 17:27, mike299 said:

Για να είμαστε δίκαιοι, πόσα ακόμα features να βάλει το steam? Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης αλλά ήδη είναι υπερπλήρης σε χαρακτηριστικά. 

Τα μόνα που μου έρχονται αυτή την στιγμή στο μυαλό είναι δυνατότητα ενοίκιαση τίτλων , να επενδύσει περισσότερο στο Linux/steamOS, ίσως επιλογή μηνιαίας συνδρομής με πρόσβαση σε όλη την library (πολύ δύσκολο, αμφιβάλλω να συμφωνήσουν οι μεγάλοι publishers)

1) Να γίνει ditched το παρωχημένο μοντέλο €=$.

2) Να φτιάξει συνδρομητική υπηρεσία τύπου Gamepass και να φτιάξει streaming υπηρεσία στα πρότυπα του Geforce Now.

3) Να διαχωρίσει τα achievements σε legacy και σε achievable. Δεν μπορεί να θέλω να maxάρω τίτλο 10ετίας και να μην μπορώ γιατί έχουν κλείσει οι multiplayer servers.

4) Η κατηγοριοποίησή του είναι ιδιαίτερα προβληματική και χρήζει βελτίωσης. Έψαχνα για family-friendly games να παίξω με το γιο μου και μου πέταξε πρώτο πρώτο το DmC5. 

5) Να επαναφέρει το παλιό μοντέλο των εκπτώσεων με τα flash sales.

6) Να δημιουργήσει σαφές guideline με το τι επιτρέπεται τι όχι στην πλατφόρμα. Όχι κάθε φορά που μας τα πρήζουν οι SJW να μπανάρουμε κι από ένα game.

7) Να επενδύσει περισσότερο σε περιφερειακά.

8) Ένα feature που θέλω να δω είναι η φωνητική αναγνώριση στον implemented browser. Είναι σκέτη ταλαιπώρια να πληκτρολογείς με το gamepad.

9) Οι media players του είναι για τα πανηγύρια, στην ανάγκη ας βρουν δύο opensource και να τους χώσουν μέσα.

Αυτά τα λίγα για την ώρα.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 9
Δημοσ.
13 ώρες πριν, aypnia είπε

Ακριβώς, αυτά δεν είναι όμως exclusives, γιατί θα υπάρχουν στο store της Ubisoft.

Το ότι θα είναι και στο EGS τους βοηθάει να "εδραιώσουν" το Uplay γιατί από το EGS πρόκειται να το πάρουν ελάχιστοι και ταυτόχρονα θα τσεπώσουν και χρήμα αέρα.

Το ανησυχητικό για μένα είναι άλλο, το πως πάνε να κλειδώσουν τις χαμηλές τιμές που μπορούν να έχουν οι third-party digital resellers.

Αν ήταν και στο steam δεν θα μπορούσαν να το κάνουν, με το EGS μπορούν να το κάνουν και αυτό λόγω των μεταξύ τους συμφωνιών.

Το EGS είναι σε φάση που μοιράζει χρήμα αέρα και λέει σε ότι του ζητάνε ναι.

The Division 2 won’t be available to buy through third-party digital resellers

Το ίδιο θα κάνουν και για όλα τα επόμενα παιχνίδια τους, περαστικά σε εμάς και τα πορτοφόλια μας.

https://www.futuregamereleases.com/2019/03/the-division-2-wont-be-available-to-buy-through-third-party-digital-resellers/

Αυτό με τα κλειδιά δεν ισχύει.. προχτές αγόρασε φίλος από κλειδαδικο το division 2..

(Αν τα third parties εννοούμε τα κλειδαδικα)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε

Αυτό με τα κλειδιά δεν ισχύει.. προχτές αγόρασε φίλος από κλειδαδικο το division 2..

Όντως δεν ισχύει αυτό. Και εγώ από το "σιντικιζ" το πήρα το Division

Δημοσ.

Λογικά εννοούν επίσημα licensed κλειδάδικα (Greenmangaming κ.α.). Τα unofficial (όπως το cdkeys) τα παίρνουν από retail συσκευασίες οπότε δεν μπορούν να τους σταματήσουν αν το παιχνίδι έχει retail έκδοση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aruil είπε

Λογικά εννοούν επίσημα licensed κλειδάδικα (Greenmangaming κ.α.). Τα unofficial (όπως το cdkeys) τα παίρνουν από retail συσκευασίες οπότε δεν μπορούν να τους σταματήσουν αν το παιχνίδι έχει retail έκδοση.

Τώρα που το λες, δίκιο έχεις. Μου είχε κάνει εντύπωση που μου είχαν στείλει το serial number, φωτογραφία από το αυτοκόλλητο σε κουτί φάση.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Aruil είπε

Τα παιρνουν σε πολυ χαμηλες τιμες απο ινδια, ταιλανδη και τετοιες χωρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Ισχύει, δεν έχει αφαιρεθεί ακόμη από όλα αλλά σύντομα θα αφαιρεθεί από όλα.

Ήδη αφαιρέθηκε το bundle από Fanatical και αφαιρέθηκε και από το GamesPlanet.

https://www.fanatical.com/en/bundle/tom-clancy-s-the-division-2
https://gamesplanet.com/game/tom-clancy-s-the-division-2-uplay--3777-1

Επεξ/σία από aypnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...