Anuminas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Στις 29/3/2019 στις 4:04 ΜΜ, mike299 είπε Όταν έμαθα το steam, σταμάτησα να ασχολούμαι με την πειρατεία. Έχω δώσει εκατοντάδες ευρώ σε μικρά και μεγάλα στούντιο που δεν θα τα έβλεπαν ποτέ αλλιώς. Σαν εμένα πιστεύω είναι πολλοί Kαλά το steam πέρα απο την κονόμα του έδωσε ψωμί σε πολύ κόσμο και αν και ακόμη δεν έβγαλε το Half Life 3 οδήγησε στην γιγάντωση του pc gaming. 1
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 1 hour ago, firepc said: Ωραια ειναι ολα αυτα τα νοσταλγικα αλλα ξεχνατε ποσο κοστιζαν αυτα τα παιχνιδια τοτε. 30Κ δραχμες ειχε ενα παιχνιδι το 1996. Δλδ 90€ 90€ το 1996 ειναι σημερα 163.17€ Οσο δλδ εχει πανω κατω μια συλλεκτικη σημερα. πχ. η Spartan Edition του AC Odyssey https://ergatika.gr/programmata/inflation/ Όχι ότι αποκλείεται μερικά μαγαζιά χωρίς ανταγωνιστές τριγύρω να τα έδιναν τόσο αλλά γενικά δεν ήταν τόσο ψηλές οι τιμές.
Aruil Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 39 minutes ago, firepc said: ουτε εγω καταλαβαινω τι εννοεις με αυτο Ότι 30000 δραχμές μπορεί να αντιστοιχούν σε 190 ευρώ σήμερα, αλλά για το μέσο έλληνα τα 190 ευρώ σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματος του απ'ότι ήταν οι 30000 δραχμές για τότε. Αλλά πέρα από αυτό τα pc games δεν κάναν τόσο.
firepc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Aruil είπε Ότι 30000 δραχμές μπορεί να αντιστοιχούν σε 190 ευρώ σήμερα, αλλά για το μέσο έλληνα τα 190 ευρώ σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματος του απ'ότι ήταν οι 30000 δραχμές για τότε. Αλλά πέρα από αυτό τα pc games δεν κάναν τόσο. 160€* Δεν ισχυει αυτο που λες αλλα τσπ..
rofl Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Aruil είπε Ότι 30000 δραχμές μπορεί να αντιστοιχούν σε 190 ευρώ σήμερα, αλλά για το μέσο έλληνα τα 190 ευρώ σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματος του απ'ότι ήταν οι 30000 δραχμές για τότε. Αλλά πέρα από αυτό τα pc games δεν κάναν τόσο. σημερα ο βασικος ειναι 5 κατοσταρικα, τοσο περιπου ηταν και τοτε 170000~ τουλαχιστον σε αγοραστικη δυναμη στα late 90s η κατασταση ηταν τρομερα καλυτερη, με τις τιμες στα ειδη διατροφης νοικια υπηρεσιες βενζινες στο 1/3. και οντως οπως ειπωθηκε 10-17 χιλιαρικα ειχαν τα παιχνιδια τοτε. κονσολες τοτε τσιπαρισμενο psx και np. παλιοτερα τα cartridges γυρω στα 20-25 χιλιαρικα Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από rofl
Aruil Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 9 minutes ago, rofl said: σημερα ο βασικος ειναι 5 κατοσταρικα, τοσο περιπου ηταν και τοτε 170000~ τουλαχιστον η αγοραστικη δυναμη στα late 90s η κατασταση ηταν τρομερα καλυτερη, με τις τιμες στα ειδη διατροφης νοικια υπηρεσιες στο 1/3. και οντως οπως ειπωθηκε 10-15 χιλιαρικα ειχαν τα παιχνιδια τοτε. Ναι για κάποιο λόγο μπερδέφτηκα για το βασικό εισόδημα σήμερα, οπότε αυτό για το ποσοστό εισοδήματος που είπα δεν ισχύει. Αλλά ισχύει αν πούμε ποσοστό του περισσευούμενου εισοδήματος όπως και είπες.
rofl Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) και για το steam οποιος δεν εχει ζησει τις ωραιες αθωες μερες των region free συναλλαγων με τη μητερα ρωσια μεχρι ~2013, ας μην μιλαει για τιμες. μεχρι 2013 οποιος ηξερε μπορουσε να παρει τα παντα ολα σε τιμες ρωσιας. πλεον ναι ειναι ακριβο. αλλα οχι η epic θα ερθει να γινει ο σωτηρας που θα ριξει τις τιμες. πλεον οποιος ξερει δεν περιμενει το epic. κοιταει πρωτιστως φθηνα regional storefronts για τα global keys, και δευτερευοντως για greedy devs οπως η bethesda και η sega αξιοπιστα κλειδαδικα. και φυσικα τα bundles. σε ολα αυτα παιρνει steam keys σε πολυ χαμηλοτερες τιμες του steam. η epic δεν θα προσφερει τιποτα παρα μονο σε segmentation. τα ιδια και η bethesda και οποιος αλλος κανει client για 4 παιχνιδια. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από rofl 4 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 22 minutes ago, mkp said: Σε αγώνες δρόμου στο στίβο αυτό το λένε "λαγό" ή μου φαίνεται? 😛
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 2 hours ago, ThReSh said: Σε αγώνες δρόμου στο στίβο αυτό το λένε "λαγό" ή μου φαίνεται? 😛 Ε καλά τώρα κι εσύ μην ειρωνεύσαι, αφού υπάρχει roadmap. Σε 2-3 χρόνια παίζει να έχει φτάσει στο επίπεδο του Steam. (και στο μεταξύ το Steam θα κάθεται στάσιμο, χωρίς να βελτιώνεται...)
mike299 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Malthador είπε Ε καλά τώρα κι εσύ μην ειρωνεύσαι, αφού υπάρχει roadmap. Σε 2-3 χρόνια παίζει να έχει φτάσει στο επίπεδο του Steam. (και στο μεταξύ το Steam θα κάθεται στάσιμο, χωρίς να βελτιώνεται...) Για να είμαστε δίκαιοι, πόσα ακόμα features να βάλει το steam? Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης αλλά ήδη είναι υπερπλήρης σε χαρακτηριστικά. Τα μόνα που μου έρχονται αυτή την στιγμή στο μυαλό είναι δυνατότητα ενοίκιαση τίτλων , να επενδύσει περισσότερο στο Linux/steamOS, ίσως επιλογή μηνιαίας συνδρομής με πρόσβαση σε όλη την library (πολύ δύσκολο, αμφιβάλλω να συμφωνήσουν οι μεγάλοι publishers) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από mike299
Aruil Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, mike299 said: Για να είμαστε δίκαιοι, πόσα ακόμα features να βάλει το steam? Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης αλλά ήδη είναι υπερπλήρης σε χαρακτηριστικά. Τα μόνα που μου έρχονται αυτή την στιγμή στο μυαλό είναι δυνατότητα ενοίκιαση τίτλων , να επενδύσει περισσότερο στο Linux/steamOS, ίσως επιλογή μηνιαίας συνδρομής με πρόσβαση σε όλη την library (πολύ δύσκολο, αμφιβάλλω να συμφωνήσουν οι μεγάλοι publishers) Έχει τρομέρα προβλήματα στο search του και στον τρόπο που οργανώνεται η library (αν και αυτό θα φτιάξει λογικά με το update) και τα acheivements. Αν το σκεφτώ θα μου ρθουν κι άλλα, αλλά αυτά ειναι που με ενοχλούν μόνιμα.
naruto14 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Ένα πολύ σημαντικό feature που πρέπει να ενσωματώσει το Steam το οποίο έχουν Uplay και Origin, είναι να ξεκινάς να παίζεις το game ενώ ακόμα κατεβαίνει, αφού έχει κατεβάσει ένα σημαντικό ποσό. Για κάποιους όπως εμένα λόγω μεγάλων ταχυτήτων μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμο, αλλά είναι λίγο ξεφτίλα να υπάρχει παντού και όχι στο steam. Κατά τα άλλα θέλει redesign σε όλα τα tabs και όχι μόνο στο library... 1
mike299 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, Aruil είπε Έχει τρομέρα προβλήματα στο search του και στον τρόπο που οργανώνεται η library (αν και αυτό θα φτιάξει λογικά με το update) και τα acheivements. Αν το σκεφτώ θα μου ρθουν κι άλλα, αλλά αυτά ειναι που με ενοχλούν μόνιμα. Αναφέρομαι σε νέα χαρακτηριστικά/δυνατότητες, .όχι σε διόρθωση υπαρχόντων (που πρέπει να κάνει φυσικά) 17 ώρες πριν, naruto14 είπε Ένα πολύ σημαντικό feature που πρέπει να ενσωματώσει το Steam το οποίο έχουν Uplay και Origin, είναι να ξεκινάς να παίζεις το game ενώ ακόμα κατεβαίνει, αφού έχει κατεβάσει ένα σημαντικό ποσό. Για κάποιους όπως εμένα λόγω μεγάλων ταχυτήτων μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμο, αλλά είναι λίγο ξεφτίλα να υπάρχει παντού και όχι στο steam. Κατά τα άλλα θέλει redesign σε όλα τα tabs και όχι μόνο στο library... Νομίζω το έχει και το steam αυτό, αν και δεν θυμάμαι να μου λειτούργησε ποτέ tbh
naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δεν το έχω συναντήσει ποτέ μου σε game οπότε φαντάζομαι πως δεν υπάρχει. Ούτε σε νεότερα games..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα