Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ενω το να ποσταρεις 1000 bench και θερμοκρασιες και συγκρισεις στις συγκρισεις με το αν η καρτα σου καιει 10 watt λιγοτερα απο τον διπλανο στα αντιστοιχα θεματα των καρτων γραφικων ειναι τα προβληματα που απασχολουν τον κοσμο.Συζηταμε πραγματα που ενδιαφερουν τον καθενα ξεχωριστα μην περιμενετε ολος ο κοσμος να εχει τα ιδια ενδιαφεροντα με εσας και να τα θεωρει ισης αξιας με οτι θεωρειτε εσεις σημαντικο.

Επεξ/σία από icenex
  • Confused 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκείνα δεν είναι προβληματα αλλά χομπυ. Αυτό το πράγμα με την epic που αρκετοί τα έχουν βάψει μαύρα δεν το καταλαβαίνω. Αντί να χαρείτε που υπάρχει ανταγωνισμός και σίγουρα θα βάλει νερό στο κρασί και το steam με τον καιρό. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να χαρω με τι? Που θα πρεπει να βαλω εναν ακομη client ?? Και ασε αυτο στην ακρη να σου πω ενα σημαντικο για μενα??Cloud saves εχει? Αρα με το ζορι με βαζει σε ενα client που δεν μου προσφερει καποιες υπηρεσιες που αντιστοιχα βρισκω σε αλλους client και μου βαζει αποκλειστικοτητα σε παιχνιδια που ηθελα να παιξω και τωρα θα πρεπει να περιμενω 1 χρονο για να τα παιξω...Σε καλυψα? Δηλαδη με λιγα λογια με εκβιαζει οτι αν θελω να παιξω ενα παιχνιδι θα πρεπει να αρκεστω στις υποδιεστερες υπηρεσιες που μου προσφερει ο δικος τους client γιατι ετσι τους αρεσει-amstel λαθος διαφημιση epic theft store.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Το epic store είναι νέο στο χώρο. Όλα θα προστεθούν λίγη υπομονή θέλει. Τι προτιμάς 4 5 stores που θα ανταγωνιζονται η ένα που θα είναι μονοπώλιο και θα κάνει ότι θέλει? Αυτό με τα exclusives που κάνει η epic τον πρώτο χρόνο είναι κόλπο ώστε να ανέβει πιο γρήγορα και να την μάθει ο κόσμος. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θέλω να πιστεύω ότι η Epic σε μιά απέλπιδη προσπάθεια να δημιουργήσει μιά θεμέλια βάση πελατών στην πλατφόρμα της, έκανε πολλαπλά χτυπήματα κάτω από την μέση, με time-exclusivity deals με developers και στούντιο.

Αφού αποκτήσει αυτήν την θεμέλια βάση χρηστών και διασφαλίσει μία σταθερή ροή χρημάτων, λογικά θα γίνει ιθική και τίμια.....

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, Arkin said:

Εκείνα δεν είναι προβληματα αλλά χομπυ. Αυτό το πράγμα με την epic που αρκετοί τα έχουν βάψει μαύρα δεν το καταλαβαίνω. Αντί να χαρείτε που υπάρχει ανταγωνισμός και σίγουρα θα βάλει νερό στο κρασί και το steam με τον καιρό. 

Υπήρχε ανταγωνισμός και πριν την Epic, Origin, Bnet, Galaxy, Uplay, Windows Store ένα κάρο clients. Η Epic είναι που έχει έρθει με άγριες διαθέσεις και ξηγιέται πούστικα όμως.

Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε ότι δεν υπήρχε ήδη ανταγωνισμός. Τι να κάνουμε που όλες οι κοινωνικές ομάδες προτιμούν Steam μιας και τα κάνει όλα καλύτερα; Ας γίνουν κι οι άλλοι εξίσου καλοί να πάρουν σοβαρό κομμάτι της αγοράς.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Υπήρχε ανταγωνισμός και πριν την Epic, Origin, Bnet, Galaxy, Uplay, Windows Store ένα κάρο clients. Η Epic είναι που έχει έρθει με άγριες διαθέσεις και ξηγιέται πούστικα όμως.

Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε ότι δεν υπήρχε ήδη ανταγωνισμός. Τι να κάνουμε που όλες οι κοινωνικές ομάδες προτιμούν Steam μιας και τα κάνει όλα καλύτερα; Ας γίνουν κι οι άλλοι εξίσου καλοί να πάρουν σοβαρό κομμάτι της αγοράς.

Όσοι έγραψες δεν πιάνουν στο μικρό δαχτυλάκι το steam. Η epic μπήκε πολύ δυναμικά και παίζει πουστικα αλλά δεν θα το κρατήσει πολύ αυτό. Επίσης έρχονται πολλά πράγματα σύμφωνα με το παραπάνω roadmap. Το steam για να γίνει όπως είναι έκανε χρόνια δεν έβαλε τόσα χαρακτηριστικά σε 1 μήνα. Δώστε χρόνο και στο epic και θα δείτε που σε 1 2 χρόνια θα λέμε μπράβο που έγινε. Το ms store είναι το χειρότερο από τα παραπάνω με το uplay να έρχεται δεύτερο μετά το steam. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Arkin said:

Όσοι έγραψες δεν πιάνουν στο μικρό δαχτυλάκι το steam. Η epic μπήκε πολύ δυναμικά και παίζει πουστικα αλλά δεν θα το κρατήσει πολύ αυτό. Επίσης έρχονται πολλά πράγματα σύμφωνα με το παραπάνω roadmap. Το steam για να γίνει όπως είναι έκανε χρόνια δεν έβαλε τόσα χαρακτηριστικά σε 1 μήνα. Δώστε χρόνο και στο epic και θα δείτε που σε 1 2 χρόνια θα λέμε μπράβο που έγινε. Το ms store είναι το χειρότερο από τα παραπάνω με το uplay να έρχεται δεύτερο μετά το steam. 

Είπαμε, το ότι δεν πιάνουν μία μπροστά στο Steam είναι δικό τους πρόβλημα. Ας έπιαναν.

Κατά τ' άλλα, εντάξει μωρέ ας μας τα κάνει τσουρέκια με τις αισχρότητες για κανά δυο χρονάκια η Epic για να της πούμε μπράβο στο τέλος. Θεσπέσια λογική.

Τι πάει να πει «roadmap»; Σήμερα, τώρα, αυτή τη στιγμή υπάρχει το Steam, αν θες μερίδιο της αγοράς θα φροντίσεις να είσαι αντάξιος του ανταγωνισμού, πληρώνει ο κόσμος λέμε. Διαφορετικά σπίτι σου. Ή ακολούθησε τακτικές ανταρτοπόλεμου, αλλά και πάλι μπορεί να σε στείλουν σπίτι σου (μόλις εξαντληθεί το χρυσό αυγό της κότας).

Δημοσ.

Οπότε με αυτή τη λογική απλά μην δίνετε τα λεφτά σας στην epic. Είτε πέσει κράξιμο είτε όχι ότι είναι να κάνει θα κάνει έχει σχέδιο και φαίνεται. Δεν έχει νόημα η συζήτηση μιας και αναλωνετε στις ίδιες απόψεις και κάνει λουπα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, panther_512 said:

Εγώ θέλω να πιστεύω ότι η Epic σε μιά απέλπιδη προσπάθεια να δημιουργήσει μιά θεμέλια βάση πελατών στην πλατφόρμα της, έκανε πολλαπλά χτυπήματα κάτω από την μέση, με time-exclusivity deals με developers και στούντιο.

Αφού αποκτήσει αυτήν την θεμέλια βάση χρηστών και διασφαλίσει μία σταθερή ροή χρημάτων, λογικά θα γίνει ιθική και τίμια.....

Αν κοιτάξεις τη γενική συμπεριφορά εταιρειών, ο μόνος λόγος να αλλάξει συμπεριφορά μία είναι να δει ότι δεν την παίρνει να συνεχίσει (λόγω εξόδων, αποδοχής, νομικών προβλημάτων κτλπ). Αν αποκτήσει καλή βαση χρηστών και συνεχίζουν να ανταμοίβονται για αυτά που κάνουν είτε με τζίρο είτε με υποστήριξη από το κοινό, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Έχει κάνει ότι μπορεί για να καλύψει όλα τα πράγματα που ενοχλούν πολλές και διάφορες ομάδες καταναλωτών (lootboxes, exclusives, security breaches, outdated client...) και παρόλ' αυτά έχει υποστήριξη επειδή θέλουμε να χτυπήσουμε το (υποτιθέμενο) μονοπώλειο του steam γιατί είναι καλό για τον ανταγωνισμό που ελπίζουμε ότι θα φέρει αλλαγές. Ασχέτως ότι αυτός ο ανταγωνισμός δεν έχει καμία απολύτως σημασία, γιατί τις τιμές τις ορίζουν οι publishers/developers και όχι το εκάστοτε μαγαζί. Ποιο λόγο θα έχουν να της μειώσουν? Πόσο μάλλον όταν ξέρουν ότι μπορείς να πάρεις το παιχνίδι τους μόνο από ένα μαγαζί.

Επεξ/σία από Aruil
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, newlynx είπε

Δράμα λέμε...

image.png.7cd3397089c905d533895087b17ecb59.png

Ειπε κανεις οτι ειναι δραμα??? Ειναι αυτο που λεει ο παραπανω φιλος γιατι να παω σε ενα client υποδιεστερο ας τα κανει καλυτερα απο το steam να το προτιμησω αλλα οχι θελει να φαει πελατεια φουστικα και δεν βλεπω πουθενα να εχει καλυτερες τιμες απο το steam.To ιδιο καπελο βαραει και αυτο και μαλιστα με χειροτερες υπηρεσιες.

Προσωπικα ο λογος δεν ειναι μονο αυτος πχ δεν εχω καμια διαθεση να ψαχνω μια σειρα παιχνιδιων σε 10 client.Παρε παραδειγμα το metro exodus εχω ολη την σειρα στο steam ωραια νοικοκυρεμενα γιατι να καθομαι να ψαχνω το 3 σε αλλον client για αυτο θα περιμενω την steam εκδοση και βαλε οτι ολοι μας δεν εχουμε μονο 10 παιχνιδια συνολο να θυμομαστε που ειναι το καθενα.Μετα να θυμασαι ολα τα email/passwords για το καθενα, η ταλαιπωρια η ιδια για να παιξεις ενα παιχνιδι.Για σενα ισως ειναι αστειο ολο αυτο για μενα οχι.Αλλα μην εχεις την απαιτηση να ειναι αστειο κ για μενα δεν ειμαστε ιδιοι χαρακτηρες ωστε να θεωρουμε το ιδιο ασημαντα ή σημαντικα καποια πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε πειράζει δηλαδή που η epic πήρε, «πούστικα» όπως λες, το metro και δε σε πειράζει που οι devs το έδωσαν «πούστικα» στην epic; Και αν είσαι από αυτούς που τα ρίχνουν και στους devs, τότε γιατί όταν βγει στο steam θα το πάρεις; μπορείς πολύ εύκολα να κρατήσεις τον εγωισμό σου και να σαμποτάρεις ΚΑΙ τους devs εκτός από την epic και να μην πάρεις καθόλου το game. Αλλά όχι, στην πραγματικότητα χεστήκατε μερικοί για τους devs και απλά τα ρίχνετε όλα στην epic επειδή το steam είναι πολύ γλυκό και μερικές χρόνιες συνήθειες δύσκολα κόβονται.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Liakos10 είπε

Σε πειράζει δηλαδή που η epic πήρε, «πούστικα» όπως λες, το metro και δε σε πειράζει που οι devs το έδωσαν «πούστικα» στην epic; Και αν είσαι από αυτούς που τα ρίχνουν και στους devs, τότε γιατί όταν βγει στο steam θα το πάρεις; μπορείς πολύ εύκολα να κρατήσεις τον εγωισμό σου και να σαμποτάρεις ΚΑΙ τους devs εκτός από την epic και να μην πάρεις καθόλου το game. Αλλά όχι, στην πραγματικότητα χεστήκατε μερικοί για τους devs και απλά τα ρίχνετε όλα στην epic επειδή το steam είναι πολύ γλυκό και μερικές χρόνιες συνήθειες δύσκολα κόβονται.

Αλλο publisher αλλο dev στην προκειμενη την λαλακια την εκανε ο publisher...Και ετσι για την ιστορια θα σου απαντησω προσωπικα τι θα κανω, αφου θα περιμενω που θα περιμενω 1 χρονο πιστεψε με θα το παρω το παιχνιδι οταν θα ειναι η τιμη του χωμα.Και αυτο επειδη ειμαι φαν της σειρας και προσφατα διαβασα και το πρωτο βιβλιο αλλιως θα το προσπερνουσα. Ομως θα προσπερασω παιχνιδια που δεν σεβαστηκαν το community που τους στηριξε οπως το phoenix point.Ωραια αφου η epic ηρθε για να διωξει το κακο ανταγωνισμο γιατι δεν μου βγαζει το παιχνιδι στα πχ στα 44.99 και μου το βαζει 59.99 οπως και το steam αφου προσφερει λιγοτερες υπηρεσιες?Τι ηρθε να γινει βεζυρης στην θεση του βεζυρη χωρις να προσφερει εστω τα ιδια?? Δηλαδη εσυ το βρισκεις σωστο ολο αυτο? Τελος το τοπικ αφορα το epic store και οχι το εκαστοτε παιχνιδι εξου και το κραξιμο ειναι συγκεκριμενο..αν πας στα αντιστοιχα τοπικ των παιχνιδιων εχουν φαει το κραξιμο και αυτοι που πρεπει να το φανε οπως οι publisher στο metro exodus, κ.ο.κ.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ τίποτα δε βρίσκω σωστό, ούτε για τους μεν ούτε για τους δε. Απλά το τόσο κράξιμο που πέφτει μου φαίνεται λάθος γιατί πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα ωφεληθώ. Δε θέλω να ξαναλέω τα ίδια που έλεγα 4-5 σελίδες πριν γιατί κουράζει.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...