Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, naruto14 said:

Όχι για να σε αναγκάσει να παίξεις online. Είναι μια έξτρα υπηρεσία που σε επιτρέπει να παίζεις Γκειμς χωρίς να τα αγοράσεις, πληρώνοντας μια συνδρομή. 

Σίγουρα, αλλά ο φίλος δεν μίλησε αποκλειστικά για χρέωση του online, γενικά σε υπηρεσίες αναφέρθηκε. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Tobajara είπε

Ποιός θα είναι ο πρώτος που θα χρεώσει την gaming πλατφόρμα και υπηρεσία του, σε στυλ XBOX Live ή PlayStation Now?

2 ώρες πριν, Malthador είπε

1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Όχι για να σε αναγκάσει να παίξεις online. Είναι μια έξτρα υπηρεσία που σε επιτρέπει να παίζεις Γκειμς χωρίς να τα αγοράσεις, πληρώνοντας μια συνδρομή. 

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Σίγουρα, αλλά ο φίλος δεν μίλησε αποκλειστικά για χρέωση του online, γενικά σε υπηρεσίες αναφέρθηκε. 

Φαίνεται πως το φταίξιμο είναι δικό μου :)

Είχα κατά νου χρέωση για τις υπηρεσίες της πλατφόρμας, όπως matchmaking, online hosting/ multiplayer κλπ, friend list, library κλπ, όχι κάποια συνδρομή τύπου Humble Monthly ή και Origin access. Την ύπαρξη του δεύτερου ομολογώ δεν την ήξερα αλλά δέχομαι απολύτως πως δεν απέχει πολύ, καθώς πηγαίνει σε ένα μοντέλο τύπου Netflix με το οποίο είμαι κάθετα αντίθετος αν δε συνδυάζεται με κάποια δυνατότητα να παίξω το παιχνίδι χωρίς να χρειάζομαι την υπηρεσία (πχ έχω συνδρομή στο βιντεοκλάμπ αλλά έχω παράλληλα την ταινιοθήκη μου στο σπίτι που τη βλέπω όποτε θέλω).

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις, πιάστηκα αδιάβαστος και ήμουν και φορτωμένος όταν έγραφα το post :)

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 1
Δημοσ.
On 18/03/2019 at 17:23, xavier said:

ή η νιντεντο με το μπαγιονετα 2(αυτα μου ερχονται προχειρα γιατι με ειχαν χαλασει, προφανως τα ιδια ισχυουν για τη σονι)...

Όχι ακριβώς εδώ. 

Η Nintendo έδωσε λεφτά για να βγει το Bayonetta 2 τη στιγμή που κανείς άλλος δεν το έκανε. 

Σε αντίθετη περίπτωση απλά δεν θα έβγαινε ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κατάσταση πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια της μλκ και πάει προς την κατάσταση της οργής και της φυσιολογικής αντίδρασης 

https://comicbook.com/gaming/2019/03/20/the-outer-worlds-epic-games-store-fans-react/

προσωπικά τα έχω πάρει πλέον στο κρανίο μαζί τους. Η μόνη λύση για τις crap τακτικές τους είναι η πειρατία όπως αναφέρουν πλέον εκατοντάδες gamer ως απάντηση στις άθλιες τακιτκές τους.

Οι τύποι θα καταφέρουν το ακατόρθωτο. Να επαναφέρουν την gaming πειρατια στα pc στις δόξες που απολάμβανε στις αρχές του 2000 :P

gz. Θέλει ταλέντο πάντως να πετύχεις κάτι τέτοιο

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η obsidian δεν ανήκει στην ms πλέον; Δεν θα είναι στο windows store;

Προσωπικά πλέον νομίζω ότι η όλη φασαρία λειτουργεί περισσότερο ως διαφήμιση στην επικ, παρά τους κάνει κακό...

Επεξ/σία από xavier
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, ας μην τα συζητάμε, ας μην αναλύουμε τις άθλιες πρακτικές τους, γιατί τους κάνουμε "διαφήμιση". Άλλωστε, μας χαρίζουν και παιχνίδια, πού το πας αυτό;

Τέλος πάντων, όπως έχω ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο, η πειρατεία είναι ο απολύτως χειρότερος και πλέον επιζήμιος για τον καταναλωτή τρόπος προκειμένου να αντιδράσει στις άθλιες πρακτικές των εκάστοτε εξυπνάκηδων.

Το μόνο που καταφέρνει η πειρατεία (πέραν της τζαμπέ πρόσβασης υπό επαναστατικό μανδύα) είναι να δείχνει πως υπάρχει ενδιαφέρον για το προϊόν, παρά τις άθλιες πρακτικές, και να στρέφει τους κατόχους του προϊόντος στην αναζήτηση ακόμη αθλιότερων, παρεμβατικότερων τρόπων "προστασίας" του προϊόντος, ώστε να σε αναγκάσουν να το αγοράσεις από το μονοπώλιο που οραματίζονται.

Η μόνη λύση είναι η πλήρης αποχή: μόνο αν καταβαραθρωθούν οι πωλήσεις (και τα πειρατικά κατεβάσματα) υπάρχει περίπτωση να τους τσούξει αρκετά ώστε να σκεφτούν να αλλάξουν πορεία. 

Η πειρατεία δεν είναι αντίσταση. Είναι πρόσβαση σε ένα προϊόν χωρίς την καταβολή του ζητούμενου αντιτίμου. Εφόσον θεωρεί κανείς -εν προκειμένω δίκαια- πως το αντίτιμο (σε επίπεδο όρων πρόσβασης, επιβολής μονοπωλίων, υφαρπαγής ήδη χρηματοδοτημένων τίτλων, χρήσης ενός client που ψάχνει εκεί που δεν έχει καμία δουλειά να ψάχνει, απουσίας χώρων συζήτησης κ.α.) είναι απαράδεκτο, η λύση δεν μπορεί να είναι η παράκαμψη του αντιτίμου, αλλά η προσπάθεια να πάψει να επιβάλλεται το αντίτιμο με τη μορφή που έχει τώρα.

Διαφορετικά, είναι απλά ζήτημα χρόνου να μας ζαλώσουν ακόμη χειρότερα.

Ψηφίστε με το πορτοφόλι και το bandwidth σας. Δεν είναι η πειρατεία η λύση. Μην προσφέρετε άλλοθι στους θιασώτες άθλιων πρακτικών, μην τους δίνετε την ευκαιρία να υποστηρίξουν πως το μόνο που νοιάζει όσους "φωνάζουν" είναι το τζαμπέ.

• Like 13
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Snoob είπε

Ναι, ας μην τα συζητάμε, ας μην αναλύουμε τις άθλιες πρακτικές τους, γιατί τους κάνουμε "διαφήμιση". Άλλωστε, μας χαρίζουν και παιχνίδια, πού το πας αυτό;

Τέλος πάντων, όπως έχω ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο, η πειρατεία είναι ο απολύτως χειρότερος και πλέον επιζήμιος για τον καταναλωτή τρόπος προκειμένου να αντιδράσει στις άθλιες πρακτικές των εκάστοτε εξυπνάκηδων.

Το μόνο που καταφέρνει η πειρατεία (πέραν της τζαμπέ πρόσβασης υπό επαναστατικό μανδύα) είναι να δείχνει πως υπάρχει ενδιαφέρον για το προϊόν, παρά τις άθλιες πρακτικές, και να στρέφει τους κατόχους του προϊόντος στην αναζήτηση ακόμη αθλιότερων, παρεμβατικότερων τρόπων "προστασίας" του προϊόντος, ώστε να σε αναγκάσουν να το αγοράσεις από το μονοπώλιο που οραματίζονται.

Η μόνη λύση είναι η πλήρης αποχή: μόνο αν καταβαραθρωθούν οι πωλήσεις (και τα πειρατικά κατεβάσματα) υπάρχει περίπτωση να τους τσούξει αρκετά ώστε να σκεφτούν να αλλάξουν πορεία. 

Η πειρατεία δεν είναι αντίσταση. Είναι πρόσβαση σε ένα προϊόν χωρίς την καταβολή του ζητούμενου αντιτίμου. Εφόσον θεωρεί κανείς -εν προκειμένω δίκαια- πως το αντίτιμο (σε επίπεδο όρων πρόσβασης, επιβολής μονοπωλίων, υφαρπαγής ήδη χρηματοδοτημένων τίτλων, χρήσης ενός client που ψάχνει εκεί που δεν έχει καμία δουλειά να ψάχνει, απουσίας χώρων συζήτησης κ.α.) είναι απαράδεκτο, η λύση δεν μπορεί να είναι η παράκαμψη του αντιτίμου, αλλά η προσπάθεια να πάψει να επιβάλλεται το αντίτιμο με τη μορφή που έχει τώρα.

Ψηφίστε με το πορτοφόλι και το bandwidth σας. Δεν είναι η πειρατεία η λύση. Μην προσφέρετε άλλοθι στους θιασώτες άθλιων πρακτικών, μην τους δίνετε την ευκαιρία να υποστηρίξουν πως το μόνο που νοιάζει όσους "φωνάζουν" είναι το τζαμπέ.

σε πληροφορώ στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον η μόνη γλώσσα που μπορούν να καταλάβουν είναι το οικονομικό σαμποτάζ και ένα τέτοιο εργαλείο είναι και η πειρατία. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο Snoob μίλησε για αποχή, δηλαδή οικονομικό σαμποτάζ. Με την πειρατεία πετυχαίνεις οικονομικό σαμποτάζ αλλά οι εταιρίες βλέπουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το παιχνίδι οπότε ξοδεύουν πόρους για να αντιμετωπίσουν την πειρατεία και γενικά δημιουργείται μια κατάσταση που στο τέλος γυρνάει μπούμερανγκ στον καταναλωτή. Η αποχή μόνο καλό μπορεί να φέρει, αλλά δεν θα γίνει ποτέ φαντάζομαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Snoob said:

Αν και γενικά όχι ιδιεταίρως πολέμιος της πειρατείας, με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Πιστεύω στην προκειμένη περίπτωση το μόνο που θα πετύχαινε η πειρατεία είναι να δώσει αφορμή στις εταιρείες να βάλλουν για άλλη μια φορά προς του pc gamers.

Επεξ/σία από Aruil
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Οι εταιρειες λενε οτι βγαλουν στο pc εχει ποσο 80 % πειρατια ; Ε απο το 20 % που αγοραζει θα βγαλουν extra :P

link για το παραπανω?

Δημοσ.
19 minutes ago, Liakos10 said:

@Aruil ή έκανες τυπογραφικό λάθος ή δεν κατάλαβα την τελευταία φράση σου. Μου το εξηγείς λίγο;

Να μάθω να ποστάρω με την τσίμπλα στο μάτι :P. Χρειαζόταν ένα δεύτερο λάμβδα στο βάλλω.

Εννοώ, ότι δε θα το παίρναν σαν σημάδι ότι δεν αρέσουν αυτές οι αποφάσεις αλλά θα το χρησιμοποιούσαν για να πούνε αυτά που λένε εδω και δεκαετίες για τους pc gamers.

• Like 1
Δημοσ.

Τι συζηταμε τωρα αν βαλετε μεσα κ τον κοσμο που δεν ασχολειται γενικοτερα και δεν εχει ιδεα για ολα αυτα που συζηταμε.Που θα παει κ θα αγορασει το παιχνιδι που του γυαλισε ανεξαρτητως τι συμβαινει στο παρασκηνιο.Μακαρι οι αποψεις που υπαρχουν στα φορουμ να αντικατοπτρίζουν την μαζα αλλα δεν το νομιζω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...