Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Προφανώς το Fortnite τους τρώει πολλά λεφτά οπότε έχουν περάσει οι εποχές των ΑΑΑ ή ΑΑ τίτλων. Μου φαίνεται τελευταία φορά που πήρα δωρεάν παιχνίδι από το epic ήταν στο xmas sale. Αν θυμάμαι καλά ήταν το Death Stranding και αγόρασα το Director's cut ύστερα. Από τότε κάθε βδομάδα είναι pass.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Το έχουν ξαναδώσει. Μαντεύω πως το δίνουν γιατί έχει βγει νέο dlc;
Όπως είχαν δώσει και τα σημερινά δωρεάν, και γενικά έχει πέσει πολύ επανάληψη στο τζαμπέ.
Το είχα γράψει εδώ από τους πρώτους μήνες, πως κάποια στιγμή θα άρχιζε η επανάληψη των παιχνιδιών.
Μακάρι να δώσουν το Subnautica, είναι το μόνο που δεν είχα πάρει, από χαζομάρα με τις ημέρες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσφέρουν το 100% των εσόδων στους devs για αποκλειστικότητα 6 μηνών στο launch.

What is the Epic First Run program?

Epic First Run is an opt-in exclusivity program that offers third-party developers 100% net revenue of user spending on eligible products in their first six months of exclusivity on the Epic Games Store. When the exclusivity period ends, the revenue share captured from user spending will revert to 88%/12%.

https://store.epicgames.com/en-US/news/introducing-the-epic-first-run-program

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει που θεωρούμε το μονοπώλιο του Steam λες και είναι κάτι το θέσφατο και η epic o σατανάς επί γης. Να θυμίσουμε στον Szymanski ότι η epic ξεκίνησε να παίρνει το 12% από τους developers και οδήγησε και τη Valve σε κάτι παρόμοιο με πολλά αστεράκια, αφού απαιτούνται ορισμένα εκατομμύρια πωλήσεις προηγουμένως, κάτι που όμως δεν μπορούν να κάνουν οι μικρότεροι δημιουργοί. 

Επεξ/σία από stevenfins
Δημοσ.

Εγω πάντως μια και ξαναέβαλα το Epic Store πρόσφατα για να παίξω ένα παιχνίδι(Remnant), μου έκανε τεράστια εντύπωση που έχω τις χειρότερες ταχύτητες κατεβάσματος απο το Epic Store, ειδικά σε σχέση με Steam.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα . Την βοηθεια σας αν κανεις το εχει συναντησει . Μπηκα χθες να παρω τα δωρεαν παιχνιδια απο το epic . Ανακαλυψα οτι εχει αλλαχτει το email του account καθως και το password . Επικοινωνησα με την epic στο live chat και μου ζητησαν τα παρακατω : το email Που χρησιμοποιουσα ( το οποιο παραδεχτηκαν οτι εχει αλλαχτει απο διαφορετικη χωρα απο την Ελλαδα ) , το DisplayName στο Epic Account , τυχον συνδεμενο λογαριασμο Playstation ή XBOX ( είχα συνδεμενο XBOX ) την συνηθη πολη και χωρα που εκανα Login , τα 4 τελευταια ψηφια της πιστωτικης μου καρτας που εχω κανει τυχον αγορες ( δεν εχω κανει ποτε ) και invoice απο τυχον παιχνιδια που εχω λαβει ακομα και απο τα δωρεαν που ερχεται ενα invoice μηδενικο . Τους τα εδωσα ολα εκτος απο τα invoice ( τα σβηνω αφου ειναι μηδενικη τιμη ) και τα 4 τελευταια ψηφια της καρτας ( αφου δεν εχω βαλει ποτε καρτα ) .

Μου απαντησαν οτι παρολο που βλεπουν οτι εχει γινει hack στο account μου επειδη δεν τους εχω δωσει επαρκη στοιχεια δεν δεχονται να μου το επιστρεψουν ?!?!?!?!?!? 

Έχει κανεις καποιο αλλο τροπο να το παρω πισω ; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Τα αδειάζω όλα δεν τα κρατάω :(

2 step verification δεν ειχες?? Τι email εχεις? gmail γιατι στο hotmail εχεις δυνατοτητα να κανεις recovery ακομη και αν εχεις κανει αδειασμα καδου.

Επισης κανε ενα κοπο και τσεκαρε το email σου εδω...Λογικα βαζεις πανω κατω τον ιδιο κωδικο και καπου εχει γινει διαρροη..

https://haveibeenpwned.com/

Btw ετσι και εγω εχω ενα παλιο email απο το 2000 που το χρησιμοποιουσα σχεδον παντου μαζι με αλλα 2 ακομη...Και επειδη σε αυτο ειχα ολα τα client / steam/gog το πηρα επιτελους αποφαση να φτιαξω νεο και να τα βαλω εκει βεβαια δεν τα αφησα ποτε αυτα χωρις να αλλαξω κωδικους και να βαλω 2 step verifications.Παρολαυτα επειδη μου ειχαν σπασει τα νευρα με τα phishing mail πλεον εφτιαξα ενα νεο email που θα το για αυτες τις υπηρεσιες netflix Κτλ..Και το παλια θα τα κρατησω καθαρα για να κανω εγγραφη σε πιο ακυρα site.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, icenex είπε

2 step verification δεν ειχες?? Τι email εχεις? gmail γιατι στο hotmail εχεις δυνατοτητα να κανεις recovery ακομη και αν εχεις κανει αδειασμα καδου.

Επισης κανε ενα κοπο και τσεκαρε το email σου εδω...Λογικα βαζεις πανω κατω τον ιδιο κωδικο και καπου εχει γινει διαρροη..

https://haveibeenpwned.com/

Btw ετσι και εγω εχω ενα παλιο email απο το 2000 που το χρησιμοποιουσα σχεδον παντου μαζι με αλλα 2 ακομη...Και επειδη σε αυτο ειχα ολα τα client / steam/gog το πηρα επιτελους αποφαση να φτιαξω νεο και να τα βαλω εκει βεβαια δεν τα αφησα ποτε αυτα χωρις να αλλαξω κωδικους και να βαλω 2 step verifications.Παρολαυτα επειδη μου ειχαν σπασει τα νευρα με τα phishing mail πλεον εφτιαξα ενα νεο email που θα το για αυτες τις υπηρεσιες netflix Κτλ..Και το παλια θα τα κρατησω καθαρα για να κανω εγγραφη σε πιο ακυρα site.

Δεν είχα 2 step :(. Έχεις δίκαιο απλά δεν καταλαβαίνω αφού όλα είναι σωστά εκτός από το invoice γιατί δεν μου το δίνουν πισω ενώ οι ίδιοι λένε ναι σε χακαραν.πως κάνω recovery από άδειασμα κάδου??? Είναι η τελευταία μου ελπίδα 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...