Speculoos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 16 ώρες πριν, p4n0s86 είπε 8th June mystery game is likely PAYDAY 2 Προφανώς το Fortnite τους τρώει πολλά λεφτά οπότε έχουν περάσει οι εποχές των ΑΑΑ ή ΑΑ τίτλων. Μου φαίνεται τελευταία φορά που πήρα δωρεάν παιχνίδι από το epic ήταν στο xmas sale. Αν θυμάμαι καλά ήταν το Death Stranding και αγόρασα το Director's cut ύστερα. Από τότε κάθε βδομάδα είναι pass.
p4n0s86 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Europa Universalis IV το free game της επόμενης Πέμπτης 10/8
G.TH. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Europa Universalis IV το free game της επόμενης Πέμπτης 10/8 Το έχουν ξαναδώσει. Μαντεύω πως το δίνουν γιατί έχει βγει νέο dlc; Όπως είχαν δώσει και τα σημερινά δωρεάν, και γενικά έχει πέσει πολύ επανάληψη στο τζαμπέ. Το είχα γράψει εδώ από τους πρώτους μήνες, πως κάποια στιγμή θα άρχιζε η επανάληψη των παιχνιδιών. Μακάρι να δώσουν το Subnautica, είναι το μόνο που δεν είχα πάρει, από χαζομάρα με τις ημέρες.
p4n0s86 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Προσφέρουν το 100% των εσόδων στους devs για αποκλειστικότητα 6 μηνών στο launch. What is the Epic First Run program? Epic First Run is an opt-in exclusivity program that offers third-party developers 100% net revenue of user spending on eligible products in their first six months of exclusivity on the Epic Games Store. When the exclusivity period ends, the revenue share captured from user spending will revert to 88%/12%. https://store.epicgames.com/en-US/news/introducing-the-epic-first-run-program
MariaLog Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 δε καταλαβαινω τπτ. τσαμπα παιχνιδια δινουν, τα μαζευω και δε τα παιζω ποτε 😜
stevenfins Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου αρέσει που θεωρούμε το μονοπώλιο του Steam λες και είναι κάτι το θέσφατο και η epic o σατανάς επί γης. Να θυμίσουμε στον Szymanski ότι η epic ξεκίνησε να παίρνει το 12% από τους developers και οδήγησε και τη Valve σε κάτι παρόμοιο με πολλά αστεράκια, αφού απαιτούνται ορισμένα εκατομμύρια πωλήσεις προηγουμένως, κάτι που όμως δεν μπορούν να κάνουν οι μικρότεροι δημιουργοί. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από stevenfins
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Εγω πάντως μια και ξαναέβαλα το Epic Store πρόσφατα για να παίξω ένα παιχνίδι(Remnant), μου έκανε τεράστια εντύπωση που έχω τις χειρότερες ταχύτητες κατεβάσματος απο το Epic Store, ειδικά σε σχέση με Steam.
p4n0s86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 leak - October 19th freebie is The Evil Within
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καλημερα . Την βοηθεια σας αν κανεις το εχει συναντησει . Μπηκα χθες να παρω τα δωρεαν παιχνιδια απο το epic . Ανακαλυψα οτι εχει αλλαχτει το email του account καθως και το password . Επικοινωνησα με την epic στο live chat και μου ζητησαν τα παρακατω : το email Που χρησιμοποιουσα ( το οποιο παραδεχτηκαν οτι εχει αλλαχτει απο διαφορετικη χωρα απο την Ελλαδα ) , το DisplayName στο Epic Account , τυχον συνδεμενο λογαριασμο Playstation ή XBOX ( είχα συνδεμενο XBOX ) την συνηθη πολη και χωρα που εκανα Login , τα 4 τελευταια ψηφια της πιστωτικης μου καρτας που εχω κανει τυχον αγορες ( δεν εχω κανει ποτε ) και invoice απο τυχον παιχνιδια που εχω λαβει ακομα και απο τα δωρεαν που ερχεται ενα invoice μηδενικο . Τους τα εδωσα ολα εκτος απο τα invoice ( τα σβηνω αφου ειναι μηδενικη τιμη ) και τα 4 τελευταια ψηφια της καρτας ( αφου δεν εχω βαλει ποτε καρτα ) . Μου απαντησαν οτι παρολο που βλεπουν οτι εχει γινει hack στο account μου επειδη δεν τους εχω δωσει επαρκη στοιχεια δεν δεχονται να μου το επιστρεψουν ?!?!?!?!?!? Έχει κανεις καποιο αλλο τροπο να το παρω πισω ;
NickTG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Ψάξε invoices στα διαγραμμενα. Εκτός αν τα αδειάζεις.
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, NickTG είπε Ψάξε invoices στα διαγραμμενα. Εκτός αν τα αδειάζεις. Τα αδειάζω όλα δεν τα κρατάω
icenex Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Τα αδειάζω όλα δεν τα κρατάω 2 step verification δεν ειχες?? Τι email εχεις? gmail γιατι στο hotmail εχεις δυνατοτητα να κανεις recovery ακομη και αν εχεις κανει αδειασμα καδου. Επισης κανε ενα κοπο και τσεκαρε το email σου εδω...Λογικα βαζεις πανω κατω τον ιδιο κωδικο και καπου εχει γινει διαρροη.. https://haveibeenpwned.com/ Btw ετσι και εγω εχω ενα παλιο email απο το 2000 που το χρησιμοποιουσα σχεδον παντου μαζι με αλλα 2 ακομη...Και επειδη σε αυτο ειχα ολα τα client / steam/gog το πηρα επιτελους αποφαση να φτιαξω νεο και να τα βαλω εκει βεβαια δεν τα αφησα ποτε αυτα χωρις να αλλαξω κωδικους και να βαλω 2 step verifications.Παρολαυτα επειδη μου ειχαν σπασει τα νευρα με τα phishing mail πλεον εφτιαξα ενα νεο email που θα το για αυτες τις υπηρεσιες netflix Κτλ..Και το παλια θα τα κρατησω καθαρα για να κανω εγγραφη σε πιο ακυρα site.
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, icenex είπε 2 step verification δεν ειχες?? Τι email εχεις? gmail γιατι στο hotmail εχεις δυνατοτητα να κανεις recovery ακομη και αν εχεις κανει αδειασμα καδου. Επισης κανε ενα κοπο και τσεκαρε το email σου εδω...Λογικα βαζεις πανω κατω τον ιδιο κωδικο και καπου εχει γινει διαρροη.. https://haveibeenpwned.com/ Btw ετσι και εγω εχω ενα παλιο email απο το 2000 που το χρησιμοποιουσα σχεδον παντου μαζι με αλλα 2 ακομη...Και επειδη σε αυτο ειχα ολα τα client / steam/gog το πηρα επιτελους αποφαση να φτιαξω νεο και να τα βαλω εκει βεβαια δεν τα αφησα ποτε αυτα χωρις να αλλαξω κωδικους και να βαλω 2 step verifications.Παρολαυτα επειδη μου ειχαν σπασει τα νευρα με τα phishing mail πλεον εφτιαξα ενα νεο email που θα το για αυτες τις υπηρεσιες netflix Κτλ..Και το παλια θα τα κρατησω καθαρα για να κανω εγγραφη σε πιο ακυρα site. Δεν είχα 2 step :(. Έχεις δίκαιο απλά δεν καταλαβαίνω αφού όλα είναι σωστά εκτός από το invoice γιατί δεν μου το δίνουν πισω ενώ οι ίδιοι λένε ναι σε χακαραν.πως κάνω recovery από άδειασμα κάδου??? Είναι η τελευταία μου ελπίδα Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από GaGaS_Thess
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα