Aruil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 13 minutes ago, xavier said: σου κοβει την προσβαση στα forums του steam o client της epic? ειναι κατι απο αυτα deal breaker? τα περισσοτερα απο αυτα εχουν υποσχεθει οτι θα τα φτιαξουν στο επομενο εξαμηνο...Κάνετε λες και κανει κατι επαναστατικο ο client της valve...Σιγουρα το rusharan για να εκμεταλλευτουν την επιτυχια του fortnite και με την επιτυχια του apex, φανηκε οτι επιχειρηματικα καλα καναν.... Όχι δεν κάνει τίποτα επαναστατικό ο client της valve... το οποίο το κάνει ακόμα πιο αστείο το ότι κανένα από αυτά δεν υπάρχει ακόμα στο EGS. Ναι βιάστηκαν, να βγάλουν το client για να επωφεληθούν της επιτυχία του fortnite, πρέπει να τους πούμε και μπράβο? Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι υπεράνω κριτικής? Είναι μικρή εταιρεία με λίγο προσωπικό και εντάξει δικαιολογούνται οι ελλείψεις?
solidsnake222 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Aruil είπε Όχι δεν κάνει τίποτα επαναστατικό ο client της valve... το οποίο το κάνει ακόμα πιο αστείο το ότι κανένα από αυτά δεν υπάρχει ακόμα στο EGS. Ναι βιάστηκαν, να βγάλουν το client για να επωφεληθούν της επιτυχία του fortnite, πρέπει να τους πούμε και μπράβο? Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι υπεράνω κριτικής? Είναι μικρή εταιρεία με λίγο προσωπικό και εντάξει δικαιολογούνται οι ελλείψεις? Η κριτική παντα καλο κανει αλλα θελει και μετρο γιατι σε μερικούς ειναι breaking point που βγαίνουν τα παιχνίδια στον Epic. Δηλαδή θα τα αγόραζαν στο steam αλλά όχι στο Εpic. Κάτι τέτοιοι ειναι pure haters. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από solidsnake222
Aruil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 minute ago, solidsnake222 said: Η κριτική παντα καλο κανει αλλα θελει και μετρο γιατι σε μερικούς ειναι breaking point που βγαίνουν τα παιχνίδια στον Epic. Δηλαδή θα τα αγόραζαν στο steam αλλά όχι στο Εpic. Κάτι τέτοιοι ειναι pure haters. Όχι ακριβώς, δεν θα αγοράσω τίποτα από epic, γιατί πολύ απλά δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν με τα exclusives. Δεν με πολυκαίει το πόσο χάλια είναι ο client ούτε έχω κάποιο ιδιέταιρο μίσος για την εταιρεία. Αλλά τέτοιες πρακτικές δεν θέλω να τις ανταμοίψω. 1
solidsnake222 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Aruil είπε Όχι ακριβώς, δεν θα αγοράσω τίποτα από epic, γιατί πολύ απλά δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν με τα exclusives. Δεν με πολυκαίει το πόσο χάλια είναι ο client ούτε έχω κάποιο ιδιέταιρο μίσος για την εταιρεία. Αλλά τέτοιες πρακτικές δεν θέλω να τις ανταμοίψω. Έφερε 3 games για το PC που ήταν exclusive στο PS4 και μόνο για αυτό -εάν σου αρέσουν τα games εννοείτε- ευχαριστώ πρέπει να τους λένε οι μη κάτοχοι ps4 Δηλαδή τι ήθελες? Τα έσκασε η epic και να πει α παιδιά βάλτε τα και στο steam? To Metro, Control και The Outer Worlds οι devs διάλεξαν να τα κυκλοφορήσουν στον epic λόγω του μικρότερου νταβαζτιλικι που κρατάει στις πωλήσεις. (ας το μειώσει και η Valve για να γίνει ξανά ελκυστική ) Εγώ μόνο θετικα βλέπω στις κινήσεις της epic(και όχι δεν είμαι fanboy του Fortnite για την ακρίβεια το έχω σιχαθεί!) Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από solidsnake222
Aruil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 5 minutes ago, solidsnake222 said: Έφερε 3 games για το PC που ήταν exclusive στο PS4 και μόνο για αυτό -εάν σου αρέσουν τα games εννοείτε- ευχαριστώ πρέπει να τους λένε οι μη κάτοχοι ps4 Δηλαδή τι ήθελες? Τα έσκασε η epic και να πει α παιδιά βάλτε τα και στο steam? To Metro, Control και The Outer Worlds οι devs διάλεξαν να τα κυκλοφορήσουν στον epic λόγω του μικρότερου νταβαζτιλικι που κρατάει στις πωλήσεις. (ας το μειώσει και η Valve για να γίνει ξανά ελκυστική ) Εγώ μόνο θετικα βλέπω στις κινήσεις της epic(και όχι δεν είμαι fanboy του Fortnite για την ακρίβεια το έχω σιχαθεί!) Δεν τα έφερε. Ο publisher/developer τα έφερε. Η Epic απλά πλήρωσε το έξτρα για το exclusivity. Μα αυτό που λες είναι όλη η έννοια του exclusivity που δεν γουστάρω. Δεν διάλεξαν οι developers να τα κυκλοφορήσουν στην epic λόγω μικροότερου ποσοστού. Μέχρι τώρα το κυκλοφορούσαν σε όλα τα μαγαζιά ανεξαρτήτως ποσοστού και ο καταναλωτής αποφάσιζε από που θα το πάρει. Κυκλοφόρησαν αποκλειστικά στην epic λόγω των λεφτών που τους δόθηκαν. Δεν είναι το μικρότερο ποσοστό. Και το humble και το discord δίνουν καλύτερο ποσοστό. Πήραν έξτρα λεφτά μόνο και μόνο για να μην κυκλοφορήσει πουθενά αλλού. Όσο για την έννοια νταβατζιλίκι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Εκτός και αν όταν πας σε μαγαζί να πάρεις κάτι λες τον καταστηματάρχη νταβατζή επειδή δεν σου πουλάει σε τιμή χονδρικής, οπότε πάσο. Το θετικό που το βλέπεις εγώ δεν κατάλαβα... τι έχουμε κερδίσει? 2
solidsnake222 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Aruil είπε Δεν τα έφερε. Ο publisher/developer τα έφερε. Η Epic απλά πλήρωσε το έξτρα για το exclusivity. Μα αυτό που λες είναι όλη η έννοια του exclusivity που δεν γουστάρω. Δεν διάλεξαν οι developers να τα κυκλοφορήσουν στην epic λόγω μικροότερου ποσοστού. Μέχρι τώρα το κυκλοφορούσαν σε όλα τα μαγαζιά ανεξαρτήτως ποσοστού και ο καταναλωτής αποφάσιζε από που θα το πάρει. Κυκλοφόρησαν αποκλειστικά στην epic λόγω των λεφτών που τους δόθηκαν. Δεν είναι το μικρότερο ποσοστό. Και το humble και το discord δίνουν καλύτερο ποσοστό. Πήραν έξτρα λεφτά μόνο και μόνο για να μην κυκλοφορήσει πουθενά αλλού. Όσο για την έννοια νταβατζιλίκι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Εκτός και αν όταν πας σε μαγαζί να πάρεις κάτι λες τον καταστηματάρχη νταβατζή επειδή δεν σου πουλάει σε τιμή χονδρικής, οπότε πάσο. Το θετικό που το βλέπεις εγώ δεν κατάλαβα... τι έχουμε κερδίσει? Η αληθεια ειναι ότι δεν γνώριζα ότι πληρώνει για exclusives(συμφωνώ ότι ειναι μ@λ@κια) αλλά για εμένα εξακολουθεί να μην ειναι breaking point. Gamer είμαι το παιχνίδι με νοιάζει να παίξω όχι σε ποιον client θα το παίξω. Πάντως καταλαβαίνω τι θες να πεις απλώς τα βλέπουμε διαφορετικά τα πραγματα. Είμαστε και offtopic οπότε θα την αφήσω εδώ την συζήτηση και κατα την γνωμη μου δωστε μια ευκαιρια σε αυτα τα games την αξιζουν(και ας βγαινουν στο Epic Store) Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από solidsnake222 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-03-22-sweeney-epic-games-store-is-making-the-industry-better-but-gamers-dont-see-that A critical challenge from the beginning has been looking at projects on Steam and asking how we can achieve those levels of success on our store," he says. "Metro Exodus far exceeded even Steam projections in sales, and this really proves that it's about the games, not about the stores." "Changing the way that games are sold is a big disruption to everybody," he says. "I understand that -- I've personally unsubscribed from Netflix twice as their selections of movies changed. But this is a necessary step forward for the games industry if we want to enable developers to invest in building better games, and if we want the savings to ultimately be passed on to gamers in the form of better prices. When asked for his take on these reactions, Sweeney reiterated the aim of the Epic Games Store is, "breaking the 70/30 stranglehold that's pervaded the industry for more than a decade," and that its methods in doing so were never going to please everyone. It's worth noting these exclusives aren't technically exclusive any more, with Epic partnering with Humble Bundle to enable all games to be sold on the Humble Store as well. Sweeney says Epic is also open to, "working with other highly reputable stores to enable more options as well," although this is unlikely to instantly quell the frustration that has been growing among certain Steam users over the past few months. The CEO adds: "It's important for game developers to hold strong and sometimes be willing to go through criticism as we do things that are necessary for the industry."
Aruil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 20 minutes ago, Sir_Teraflop said: https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-03-22-sweeney-epic-games-store-is-making-the-industry-better-but-gamers-dont-see-that Το Metro ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις πωλήσεις και καθώς δεν έχουμε κάτι να το συγκρίνουμε ας το συγκρίνουμε με προβλέψεις. Προσπαθούσαμε να βρούμε πως να πετύχουμε τις πωλήσεις στο steam στο δικό μας μαγαζί και μας ήρθε μια τρομερή ιδέα. Γιατί δεν κάνουμε μια συμφωνία ωστέ να μπορεί να πουληθεί το παιχνίδι μόνο στο δικό μας μαγαζί και μετα να βγούμε διθυραμβικά και να το συγκρίνουμε με αέρα κοπανιστό. Πιστέψε με κάποια στιγμή το έξτρα κέρδος που βγάζουν οι εταιρείες θα περαστεί και στους πελάτες. Προς στιγμήν δεν μπορούν να το κάνουν όμως "because reasons". Αλλά θα γίνει... κάποτε. Ααααα το αγαπημένο μου είδος ψέματος, το "it's not TECHNICALLY true...". Το γεγονός ότι το κατάστημα αποφασίζει που επιτρέπεται οι developers/publishers να πουλήσουν και όχι οι ίδιοι δε λέει απολύτως τίποτα... η ελευθερία επιλογής στο μεγαλείο της σας λέω. Επίσης οι developers πρέπει να αντέξουν την αρνητική κριτική ενώ εμείς κάνουμε θεού εργο για το καλό όλων από το βάθος της ψυχής μας. Όλως τυχαίως όλοι οι developers ορκίζονται στην ψηχή της μάνας τους ότι ήταν αποκλειστικά δική τους απόφαση να το κάνουν και δεν πρέπει να κακολογούμε την Epic. Σα να προσπαθούν να την προστατεύσουν από αρνητική κριτική θα λέγαν οι κακές οι γλώσσες. Πραγματικά είχα καιρό να δω τόσο μεγαλιώδες marketing speech. 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 @Aruil Καλά μην βαράς, εγώ το άρθρο παρέθεσα Στο μεταξύ και τι δεν θα έδινα για να μάθω το background το πως το MCC θα έρθει και στο Steam και όχι σε (και σε) άλλο Store. Θα έχει τρελό background το θέμα... Και να πω την αλήθεια αν τα παιχνίδια της MS (xbox studios πλέον) τώρα και μελλοντικά κυκλοφορούσαν ΚΑΙ αυτά στο EGS ως αποκλειστικά θα ήταν μεγάλο πλήγμα στο Steam, το οποίο όλοι ξέρουμε ότι η MS έχει κάθε συμφέρον να το κλείσει/αποκλείσει/στείλει στο πυρ το εξώτερον ως παραμάγαζο στο πολυκατάστημα της? .... Τι ξέρουν, προβλέπουν εκεί στην Microsoft?
Aruil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 10 minutes ago, Sir_Teraflop said: @Aruil Καλά μην βαράς, εγώ το άρθρο παρέθεσα Στο μεταξύ και τι δεν θα έδινα για να μάθω το background το πως το MCC θα έρθει και στο Steam και όχι σε (και σε) άλλο Store. Θα έχει τρελό background το θέμα... Και να πω την αλήθεια αν τα παιχνίδια της MS (xbox studios πλέον) τώρα και μελλοντικά κυκλοφορούσαν ΚΑΙ αυτά στο EGS ως αποκλειστικά θα ήταν μεγάλο πλήγμα στο Steam, το οποίο όλοι ξέρουμε ότι η MS έχει κάθε συμφέρον να το κλείσει/αποκλείσει/στείλει στο πυρ το εξώτερον ως παραμάγαζο στο πολυκατάστημα της? .... Τι ξέρουν, προβλέπουν εκεί στην Microsoft? Sorry αν φάνηκε έτσι αλλά αυτόν κορόιδευα όχι εσένα. Αυτό που λες για την microsoft δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο. Έχει τρελό συμφέρον να χτυπήσει το steam κυρίως επειδή της χαλάει την κυριαρχία της πλατφόρμας. Παίζει να υπάρχει κάποια συμφωνία από πίσω του στυλ, βοηθησέ με να ρίξω το steam και θα σε στηρίξω. Αυτό που σκεφτόμουν και μου φαινόταν περίεργο ήταν γιατί να δεχτεί τέτοια συμφωνία αποκλειστικότητας η Microsoft, σίγουρα δεν έχει ανάγκη τα λεφτά. Τώρα τι βλέπει να κερδίζει από αυτό θα φανεί σύντομα.
Sir_Teraflop Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Aruil είπε Sorry αν φάνηκε έτσι αλλά αυτόν κορόιδευα όχι εσένα. Αυτό που λες για την microsoft δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο. Έχει τρελό συμφέρον να χτυπήσει το steam κυρίως επειδή της χαλάει την κυριαρχία της πλατφόρμας. Παίζει να υπάρχει κάποια συμφωνία από πίσω του στυλ, βοηθησέ με να ρίξω το steam και θα σε στηρίξω. Αυτό που σκεφτόμουν και μου φαινόταν περίεργο ήταν γιατί να δεχτεί τέτοια συμφωνία αποκλειστικότητας η Microsoft, σίγουρα δεν έχει ανάγκη τα λεφτά. Τώρα τι βλέπει να κερδίζει από αυτό θα φανεί σύντομα. Δεν ξέρω αν είναι κάποιο /syntax error στο post σου/μου αλλά το MCC στο STEAM θα κυκλοφορήσει και όχι στο EGS - το περίεργο είναι ότι στο Steam που 1000% θα ήθελε να στείλει αδιάβαστο το κυκλοφορεί (το οποίο μεταξύ των άλλων είναι με το VULKAN/LINUX ενώ το EGS μόνο DX είναι προς το παρόν...) Does not Compute.
Aruil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 3 minutes ago, Sir_Teraflop said: Δεν ξέρω αν είναι κάποιο /syntax error στο post σου/μου αλλά το MCC στο STEAM θα κυκλοφορήσει και όχι στο EGS - το περίεργο είναι ότι στο Steam που 1000% θα ήθελε να στείλει αδιάβαστο το κυκλοφορεί (το οποίο μεταξύ των άλλων είναι με το VULKAN/LINUX ενώ το EGS μόνο DX είναι προς το παρόν...) Does not Compute. Αναφερόμουν στο Control της Remedy που λανθασμένα νόμιζα ότι είχε αγοράσει η Microsoft. Οπότε άκυρο αυτό που είπα πιο πάνω.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 18 hours ago, Tobajara said: Ποιός θα είναι ο πρώτος που θα χρεώσει την gaming πλατφόρμα και υπηρεσία του, σε στυλ XBOX Live ή PlayStation Now? Η EA, το κάνει ήδη.
naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Η EA, το κάνει ήδη. Όχι για να σε αναγκάσει να παίξεις online. Είναι μια έξτρα υπηρεσία που σε επιτρέπει να παίζεις Γκειμς χωρίς να τα αγοράσεις, πληρώνοντας μια συνδρομή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα