Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Gulik είπε

Μπαίνοντας σήμερα για να κάνω claim το Hundred Days - Winemaking Simulator, που δίνεται δωρεάν αυτή την εβδομάδα, είδα σε ένα pop-up μήνυμα ότι πρέπει να κατεβάσω τα "Epic Services" (νομίζω ως update της υπηρεσίας).

Υπήρχε παλιότερα τέτοιο μήνυμα; Δεν θυμάμαι καν. Ή μάλλον είναι κάποιο μικρό update.

Οχι δεν υπήρχε. Εμενα μου τα εκανε install αυτόματα χθες. Τελικά έφαγε unistall όλος ο launcher. 

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Να σας πω ένα μυστικό, αλλά μη το πείτε πουθενά. Μπορείτε να τα κάνετε claim και από το site. :P

Από πού αλλού γίνονται; Μόνο το site ήξερα 😶

29 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τελικά έφαγε unistall όλος ο launcher

Για να παίξεις τα παιχνίδια δε θες τον launcher;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Speculoos είπε

Από πού αλλού γίνονται; Μόνο το site ήξερα 😶

Για να παίξεις τα παιχνίδια δε θες τον launcher;

Ναι χρειαζεται οταν ειναι να παιξω καποιο απο εκει θα τον βαλω. Με το ζορι epic services οτι πιο bloat κυκλοφορει στους launchers. Mεχρι χθες δεν ηταν υποχρεωτικα. 

Δημοσ.

Ρε οντως μου το εβαλε και εμενα με το ζορι στο λαπτοπ που το ειχα βαλει καποια στιγμη για να δοκιμασω το launcher..

Δημοσ.

Αυτό το "Epic services", που πλέον το έκαναν υποχρεωτικό τελικά, δεν είναι κάτι αντίστοιχο με το "SteamWorks" του Steam..?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αλήθεια γιατί δεν αποκάλυψαν αυτή την εβδομάδα το τι θα χαρίσουν την επόμενη Πέμπτη; Κόβεται το τζαμπέ για πάντα ή μονάχα για όσο έχει Χαλουγουινοεκπτώσεις;
Βασικά τώρα που το θυμάμαι, δεν είχε δώσει πέρυσι τέτοια εποχή και νέο δεκάρικο;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Αλήθεια γιατί δεν αποκάλυψαν αυτή την εβδομάδα το τι θα χαρίσουν την επόμενη Πέμπτη; Κόβεται το τζαμπέ για πάντα ή μονάχα για όσο έχει Χαλουγουινοεκπτώσεις;
Βασικά τώρα που το θυμάμαι, δεν είχε δώσει πέρυσι τέτοια εποχή και νέο δεκάρικο;

?

Screenshot-2022-10-20-213905.png

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.TH. είπε

Σε αυτό έχεις δίκιο, είχαν δώσει στις 15 Οκτώβρη, πέρυσι, ένα κουπόνι έκπτωσης των 10 ευρώ για αγορές στο Epic Store, το οποίο μάλιστα έληγε στις 15 Νοέμβρη, είχε αρκετή διάρκεια ισχύος, δηλαδή.

Πιθανότατα θα δοθεί και φέτος τέτοιο κουπόνι (απλά όχι ακόμα).

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

?

Screenshot-2022-10-20-213905.png

'Όταν το έγραφα δεν υπήρχε τίποτα, ούτε στην εφαρμογή, ούτε στο γκουγκλ.
Όχι ότι θα γινόταν και κάτι σημαντικό αν το έκοβαν ακόμα και για 6 μήνες, έχω τουλάχιστον 20 αξιοπρεπή δωρεάν που θα ήθελα να παίξω, αν βρω χρόνο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, G.TH. είπε

'Όχι ότι θα γινόταν και κάτι σημαντικό αν το έκοβαν ακόμα και για 6 μήνες, έχω τουλάχιστον 20 αξιοπρεπή δωρεάν που θα ήθελα να παίξω, αν βρω χρόνο.

Μα δεν θυμάμαι να το έχουν κόψει ποτέ εδώ και χρόνια, ούτε καν σαν φήμη δεν έχει ακουστεί κάτι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...