Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Arkin είπε

Subnautica και no mans sky ειναι πολυ δυνατα παιχνιδια και δεν εχουν παιξει σε δυνατο sale το πρωτο στα 11-12 ευρω και το subnautica στο 10αρικο περα απο οτι το ειχε δωσει παλιοτερα το epic.

Για το no man's sky θα συμφωνήσω το έχω ήδη παίξει. Το subnautica δεν μου έχει κάνει κλικ, το maneater δεν είναι του γούστου μου ώστε να σπαταλήσω bandwidth για να το κατεβάσω. Από αυτά που είχαν ακουστεί ως φήμες ήλπιζα για το death stranding, ξέρω ότι παίζει ακόμα και στα 15 σε κλειδαδικα (που δεν χρησιμοποιώ) αλλά δε θα με πειράζε στο τσάμπα.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Speculoos είπε

Για το no man's sky θα συμφωνήσω το έχω ήδη παίξει. Το subnautica δεν μου έχει κάνει κλικ, το maneater δεν είναι του γούστου μου ώστε να σπαταλήσω bandwidth για να το κατεβάσω. Από αυτά που είχαν ακουστεί ως φήμες ήλπιζα για το death stranding, ξέρω ότι παίζει ακόμα και στα 15 σε κλειδαδικα (που δεν χρησιμοποιώ) αλλά δε θα με πειράζε στο τσάμπα.

Πολυ δυσκολα να δωσει death stranding. Βεβαια υπαρχει DLC για πουλημα αλλα το βαζω τερμα κατω στη λιστα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Πολυ δυσκολα να δωσει death stranding. Βεβαια υπαρχει DLC για πουλημα αλλα το βαζω τερμα κατω στη λιστα. 

Σχεδόν καμία πιθανότητα δεν υπάρχει. Το directors είναι ήδη σε έκπτωση στο store.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μια απορία προς τους γνώστες του Epic store. Πιτσιρικας παίζει μια χαρά τα Fortnite κτλ. μπαίνει να παίξει Fallout Guys του ζητάει ημερομηνία γεννήσεως και το αθώο εξυπνοπούλι βάζει την κανονική του. Χτυπαει parental control και σωστά. Βάζουμε email/λογαριασμό γονέα που θα ρυθμίσει τα parental controls και στελνει email το epic για να ξεκινησουμε την διαδικασία. Την ξεκινάμε, κανουμε ρυθμίσεις και στο τέλος μας ζητάει το email που θα κάνει sign up(??) ο ανήλικος. Προφανώς αφού έχει ήδη λογαριασμό (και για αυτόν ρυθμίσαμε τα parental controls) βάζουμε τον λογαριασμό που έχει και θαυμα μας λέει πως ο λογαριασμός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα parental και να έχει βγει και countdown στον λογαριασμό του πιτσιρικα  πως σε 30 ημέρες θα διαγραφεί ο λογαριασμός του αν δεν ολοκληρώσουμε τα parental controls. Έχουμε κάποια ιδέα, κάποια πρόταση; Ευχαριστώ πολύ, Von Loutsos (της γνωστής οικογενείας).

Δημοσ.
22 hours ago, MariaLog said:

τα βηματα ειναι αυτα

https://www.epicgames.com/help/en-US/epic-accounts-c74/parental-controls-c111/how-to-set-up-parental-controls-for-the-epic-games-store-a3170?sessionInvalidated=true

για οποιο προβλημα θα πρεπει να επικοινωνησεις με το support απευθειας

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Με πήγαινε υποχρεωτικά μέσω του link που μου έδινε. Όπως και να έχει η λύση δόθηκε δίνοντας ένα άλλο email (έφτιαξαν νέο) για sign up και μπορεί να μπάινει ο πιτσιρικάς κανονικά με τον λογαριασμό του. Προσωπικά φοβόμουν μήπως βάζοντας άλλο email για sign up γινόταν κατάργησει του προηγούμενου λογαριασμού.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/7/2022 στις 8:35 ΜΜ, VonLoutsos είπε

Καλησπέρα. Έχω μια απορία προς τους γνώστες του Epic store. Πιτσιρικας παίζει μια χαρά τα Fortnite κτλ. μπαίνει να παίξει Fallout Guys του ζητάει ημερομηνία γεννήσεως και το αθώο εξυπνοπούλι βάζει την κανονική του. Χτυπαει parental control και σωστά. Βάζουμε email/λογαριασμό γονέα που θα ρυθμίσει τα parental controls και στελνει email το epic για να ξεκινησουμε την διαδικασία. Την ξεκινάμε, κανουμε ρυθμίσεις και στο τέλος μας ζητάει το email που θα κάνει sign up(??) ο ανήλικος. Προφανώς αφού έχει ήδη λογαριασμό (και για αυτόν ρυθμίσαμε τα parental controls) βάζουμε τον λογαριασμό που έχει και θαυμα μας λέει πως ο λογαριασμός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα parental και να έχει βγει και countdown στον λογαριασμό του πιτσιρικα  πως σε 30 ημέρες θα διαγραφεί ο λογαριασμός του αν δεν ολοκληρώσουμε τα parental controls. Έχουμε κάποια ιδέα, κάποια πρόταση; Ευχαριστώ πολύ, Von Loutsos (της γνωστής οικογενείας).

Καψούλια εκεί στην έπικ. Φάση τύπου "για επανέκδοση χαμένης ταυτότητας, απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι άλλο θα σκεφτούν οι μπάσταρδοι για να μας ταλαιπωρήσουν

Spoiler

Φυσικά και δεν το πέρασα

image.png.f3b5931e430c110c9be2aea8df3c5c43.png

Επεξ/σία από G.TH.
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το shadow of the tomb raider εχει ξαναδωθει ή με απατα η μνημη μου?

Αν ναι τοτε για καποιον λογο ειχε χαθει απο την βιβλιοθηκη μου και το πηρα τωρα.Εχει συμβει κατι αντιστοιχο σε κανεναν αλλον?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Αν ναι τοτε για καποιον λογο ειχε χαθει απο την βιβλιοθηκη μου και το πηρα τωρα.Εχει συμβει κατι αντιστοιχο σε κανεναν αλλον?

Προφανώς κάποιο bug της βιβλιοθήκης σου. Κάτι παρόμοιο είχα πάθει με το "The Vanishing of Ethan Carter", στο Epic Store, κι εγώ.

Δημοσ.
Στις 2/9/2022 στις 8:51 ΠΜ, icenex είπε

Στο εορταστικό free games giveaway του Δεκεμβρίου ( Χριστούγεννα 2021 ) μαζί με τα υπόλοιπα της σειράς 

• Like 3
Δημοσ.

Μπαίνοντας σήμερα για να κάνω claim το Hundred Days - Winemaking Simulator, που δίνεται δωρεάν αυτή την εβδομάδα, είδα σε ένα pop-up μήνυμα ότι πρέπει να κατεβάσω τα "Epic Services" (νομίζω ως update της υπηρεσίας).

Υπήρχε παλιότερα τέτοιο μήνυμα; Δεν θυμάμαι καν. Ή μάλλον είναι κάποιο μικρό update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...