Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 28/05/2022 at 22:06, icenex said:

Εγώ αναρωτιέμαι το άλλο μιας και το έφερε η κουβέντα.Αν όντως πάει απατο και τελικά το κλείσει το μαγαζάκι τι θα γίνει με όλα αυτά τα παιχνίδια που αγόρασε κάποιος στην πλατφόρμα τους.Και άντε πες οι περισσότεροι "αγοράσαμε" τα τσάμπα, ομως όλοι αυτοί που όντως έριξαν λεφτά τι θα απογινουν και πως θα μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια τους υπάρχει προηγούμενο;

Αν ψάξεις το EULA του κάθε store θα δείς οτι υπάρχει περιοχή όπου αναφέρει τα διαιώματά σου σαν αγοράστής και χρήστης της πλατφόρμας. Το σύνηθες είναι οτι όταν ένα store κλείνει, χάνεις οποιοδήποτε δικαίωμα διεκδίκισης των προϊόντων που αγόρασες. Και το έχεις συμφωνήσει αυτό.

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, seithan είπε

Αν ψάξεις το EULA του κάθε store θα δείς οτι υπάρχει περιοχή όπου αναφέρει τα διαιώματά σου σαν αγοράστής και χρήστης της πλατφόρμας. Το σύνηθες είναι οτι όταν ένα store κλείνει, χάνεις οποιοδήποτε δικαίωμα διεκδίκισης των προϊόντων που αγόρασες. Και το έχεις συμφωνήσει αυτό.

Μα δεν μιλησα για κατι τετοιο αυτο το γνωριζω και ας μην το εχω διαβασει..Εγω μιλησα αν θα μπορεις να χρησιμοποιησεις την εφαρμογη offline οπως γινεται με το steam που αν εχεις τα setup των παιχνιδιων ειναι εφικτο να τα εγκαταστησεις και να τα παιξεις ετσι.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Το να κλεισει το steam παντως ειναι πιθανοτητα στα 0.0001% τα επομενα 20-30 χρονια. Για το epic δεν ξερω. Βεβαια ολα μπορουν συμβουν. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω μιλησα αν θα μπορεις να χρησιμοποιησεις την εφαρμογη offline οπως γινεται με το steam που αν εχεις τα setup των παιχνιδιων ειναι εφικτο να τα εγκαταστησεις και να τα παιξεις ετσι.

Ποιος ξέρει.. Τεχνικά είναι εφικτό με ένα update να αφαιρεθεί το DRM και να δουλέψουν offline, χωρίς βεβαίως να παίρνουν updates. Το είχαν αναφέρει και σε ενα reddit AMA στο steam, πως θεωρητικά αν κλείσει θα ακολουθήσουν αυτό το μοντέλο κ κάποιους μήνες δυνατότητα για download.

Προς το παρον και ειδικά για την epic, παρακολουθούμε αυτό το wiki:
List of DRM-free games on Epic Games Store

Δημοσ.
1 hour ago, icenex said:

Μα δεν μιλησα για κατι τετοιο αυτο το γνωριζω και ας μην το εχω διαβασει..Εγω μιλησα αν θα μπορεις να χρησιμοποιησεις την εφαρμογη offline οπως γινεται με το steam που αν εχεις τα setup των παιχνιδιων ειναι εφικτο να τα εγκαταστησεις και να τα παιξεις ετσι.

Λογικά οτι local θα έχεις πρόσβαση one way or another, όπως γίνεται και τώρα με το offline όπως και λες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Speculoos είπε

Σύμφωνα με τα κινέζικα leaks κατά 99% το αυριανό παιχνίδι είναι κάποιο από τα Wolfenstein

μακαρι! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sartiv είπε

μακαρι! 

2.5 ευρω εχουν παιξει τα πρωτα 2 στο steam και στα 4 ευρω το 2. To youngblood πρεπει να ειναι χαλια. 

• Like 3
Δημοσ.

Χάλια ξε-χάλια, ένα playthrough, θα παιχτεί. Έχει βάλει πολύ τίμια παιχνίδια και τα έχω παίξει back-to-back :D

Από το υπέροχο Xcom2 στο BL3 :)

BL3 + TVH + M5 κανείς; :D

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Arkin είπε

2.5 ευρω εχουν παιξει τα πρωτα 2 στο steam και στα 4 ευρω το 2. To youngblood πρεπει να ειναι χαλια. 

Τι σας πειράζει που κάποιοι δεν ενδιαφέρονται που δεν είναι στο steam, δεν καταλαβαίνω και αμέσως τρέχετε να γεμίσετε τα κενά. Γιατί να δώσει κάποιος έστω και 1 ευρώ απ' τη στιγμή που σήμερα θα το πάρει δωρεάν; Ή να μη το πάρει καθόλου επειδή στο παρελθόν είχε τόσο και για τον οποιονδήποτε λόγο δεν το πήρε; Μη χειρότερα.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Τι σας πειράζει που κάποιοι δεν ενδιαφέρονται που δεν είναι στο steam, δεν καταλαβαίνω και αμέσως τρέχετε να γεμίσετε τα κενά. Γιατί να δώσει κάποιος έστω και 1 ευρώ απ' τη στιγμή που σήμερα θα το πάρει δωρεάν; Ή να μη το πάρει καθόλου επειδή στο παρελθόν είχε τόσο και για τον οποιονδήποτε λόγο δεν το πήρε; Μη χειρότερα.

Κανέναν δεν μας πειράζει. Απλά τα wolfenstein είναι παλιά παιχνίδια κάποιος που ήθελε να τα παίξει θα είχε δώσει 2 3 ευρώ που είχαν να τα παίξει εδώ και καιρό. Νομίζω κάποιος που περιμένει ένα store να δώσει παιχνίδια των 2 3 ευρώ 8 9 χρόνια μετά τα οποία θέλει καιρό να παίξει αλλά δε δίνει αυτά τα 2 3 ευρώ πρέπει να κοιτάξει αλλού το πρόβλημα. 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κανέναν δεν μας πειράζει. Απλά τα wolfenstein είναι παλιά παιχνίδια κάποιος που ήθελε να τα παίξει θα είχε δώσει 2 3 ευρώ που είχαν να τα παίξει εδώ και καιρό. Νομίζω κάποιος που περιμένει ένα store να δώσει παιχνίδια των 2 3 ευρώ 8 9 χρόνια μετά τα οποία θέλει καιρό να παίξει αλλά δε δίνει αυτά τα 2 3 ευρώ πρέπει να κοιτάξει αλλού το πρόβλημα. 

Άρα να μη το πάρει σήμερα που θα το δώσουν δωρεάν, γιατί στο παρελθόν είχε 2 ευρώ και δεν το αγόρασε, αυτό λες, γιατί αλλιώς δεν κολλάει πουθενά το αρχικό σου σχόλιο με την είδηση.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Άρα να μη το πάρει σήμερα που θα το δώσουν δωρεάν, γιατί στο παρελθόν είχε 2 ευρώ και δεν το αγόρασε, αυτό λες, γιατί αλλιώς δεν κολλάει πουθενά το αρχικό σου σχόλιο με την είδηση.

Το πρόβλημα δεν είναι του Epic καλώς κάνει και το δίνει δωρεάν. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος που ήθελε να το παίξει εδώ και χρόνια δεν έδινε τα 2 ευρώ να το παίξει και περίμενε να το πάρει δωρεάν 10 χρόνια μετά. Το epic δίνει παιχνίδια ώστε να προσελκύσει κόσμο μπαίνει μέσα αρκετά εκατομμύρια κάθε χρόνο δικαίωμα του. Στον κόσμο που περιμένει ΑΑΑ παιχνίδια κάθε χρόνο και δεν δίνει τα 2 3 ευρώ είναι το πρόβλημα. 

Γιατί εδώ θα ειμαστε αν πάνε όλοι στο 1ευρω του game pass και παίζουν μόνο τα free από epic μην περιμένετε η βιομηχανία να δώσει αξιόλογα παιχνίδια στο μέλλον. Θα είναι σαν το Netflix που βγάζει μια καλή ταινία στις 100. Δεν τα λέω όλα αυτά σε σένα εννοείται γενικά μιλάω πως βλέπω να πηγαίνει η όλη gaming βιομηχανία αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη φαση το τσαμπε σε οτιδηποτε και εννοειτε δεν χαλαει κανεναν, αλλα μεταξυ μας παιδες μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, οι περισσοτεροι δεν θα το παιρνατε και 10 σεντ να εκαναν και δεν ειναι κακο επιλογη του καθενος ειναι.

Εκει κολλαει το σχολιο του αρκιν οτι αυτος που πραγματικα θελει να παιξει το παιχνιδι θα τα ειχε δωσει ηδη τα λεφτα δεν θα περιμενε (ειδικα που παιζει σε τιμη ενος καφε) να δωθει τσαμπε.

Βεβαια στην αντιπερα οχθη παιζει να ειναι και καποιος σαν εμενα που το πρωτο το ειχα παιξει στον "θειο" οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει γιατι τοτε δεν επαιζαν φραγκα να το παρω σε φουλ τιμη κ εκτοτε δεν εχω παιξει κανενα αλλο και θελω να τα παιξω αλλα δεν υπαρχει χρονος και απο το να πεταξω 2-3 ευρω στα 50-100 παλιοτερα παιχνιδια που θελω να ξαναεπισκεφτω δεν το κανω γιατι πολυ απλα τα λεφτα φασουλι φασουλι μαζευονται και γινεται ενας καλος μισθος.Πλεον λεω να τελειωνω οτι εχω απο backlog και σιγα σιγα να παιρνω παιχνιδια παλιοτερα και αν τυχει μεχρι τοτε και εχει ξεφτιλιστει και αλλο η τιμη τους μονο καλο θα κανω στην τσεπη μου.Απο το να τα αγοραζω και να μην ξερω ποτε θα καταφερω να τα παιξω το προτιμω και ας κανει οσο ενας καφες.Εχω ενα καρο παραδειγματα στις συλλογες μου και απο παιχνιδια που τα πληρωσα και σε half price και δεν εχω καταφερει να τα αρχισω ποσο μαλλον να τα τελειωσω.

Οποτε ειρηνη υμιν αδερφια ο καθενας ας κανει τις επιλογες του δεν υπαρχει λαθος και σωστο, τωρα απο εκει και επειτα αν ο μονος λογος που δεν δινει καποιος αυτα τα 2-3 ευρω ειναι επειδη ειναι τερμα τσιφουτης και περιμενει 5-10-20 χρονια ποτε θα δωθει τσαμπα.Αυτο ειναι μια κατηγορια απο μονο του και οντως πρεπει να το κοιταξει.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 3
Δημοσ.

Γιατι καθε φορα που ανοιγω το epic launcher ζηταει να βαλω Username,κωδικο και θελει επιβεβαιωση και με 6ψηφιο αριθμο μεσω e-mail; Μου εχει σπασει τα νευρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...