mike299 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 49 λεπτά πριν, liakinen είπε Στο άμεσο μέλλον σίγουρα όχι δυστυχώς. Δεν είναι μέσα σε αυτά που πούλησε η SE? Ίσως υπάρχει φως στο τούνελ εάν θελήσουν να αναβιώσουν παλιά IP
liakinen Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, mike299 είπε Δεν είναι μέσα σε αυτά που πούλησε η SE? Ίσως υπάρχει φως στο τούνελ εάν θελήσουν να αναβιώσουν παλιά IP Λογικά η βασική ομάδα δουλεύει πάνω στο Redfall το οποίο από εκεί που θα κυκλοφορούσε Σεπτέμβριο του 22 πήγε κάπου στο πρώτο εξάμηνο του 23. Είναι και η κατάσταση γενικότερα σκατά οπότε μας βλέπω να περιμένουμε πολλά χρόνια για Prey sequel, Witcher 4, νέο GTA και άλλα αναμενόμενα games. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Borderlands 3 is currently available for free on Epic Games Store
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Borderlands 3 is currently available for free on Epic Games Store «Epic Game Store is also running its 10 EUR coupon promo, which discounts any purchases over 15 EUR after claiming the free title.» Τσίμπησα το τζάμπα, αλλά μου έδωσε -25% κουπόνι αντί για €10 off. Έκανα κάτι λάθος;
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, Malthador είπε «Epic Game Store is also running its 10 EUR coupon promo, which discounts any purchases over 15 EUR after claiming the free title.» Τσίμπησα το τζάμπα, αλλά μου έδωσε -25% κουπόνι αντί για €10 off. Έκανα κάτι λάθος; Αυτό ειναι το σωστό κουπόνι, εχουν κάνει λάθος στο παραπάνω site . 1
Deu164 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση ίσως χαζή αλλά δε βρίσκω τρόπο μέσα από τον epic... Πως μπορώ να μεταφέρω ένα εγκατεστημένο game σε άλλο drive? Δε βρίσκω κάποια επιλογή στον launcher Uninstall & reinstall σε νέο drive / folder? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από Deu164
dalan2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 https://www.epicgames.com/help/en-US/epic-games-store-c73/launcher-support-c82/how-to-move-an-installed-game-from-the-epic-games-launcher-to-another-directory-on-your-computer-a7189?sessionInvalidated=true ελπιζω να σε βοηθησει. 1
MariaLog Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 ο launcher μου αργει πολυ να ανοιξει, μονο σε αυτον της Epic μου το κανει. εχεις κανεις ιδιο προβλημα? 1
p4n0s86 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Deu164 είπε Μια ερώτηση ίσως χαζή αλλά δε βρίσκω τρόπο μέσα από τον epic... Πως μπορώ να μεταφέρω ένα εγκατεστημένο game σε άλλο drive? Δε βρίσκω κάποια επιλογή στον launcher Uninstall & reinstall σε νέο drive / folder? Πάρε τον φάκελο της εγκατάστασης και κάνε τον copy/paste στο σημείο που θες να το μεταφέρεις, μετά κάνε uninstall απ' το Epic και ξανά install επιλέγοντας το νέο σημείο. Θα φαίνεται ότι ξεκίνησε ξανά το download αλλά θα βρει τα αρχεία ήδη μέσα οπότε θα τελειώσει σχετικά γρήγορα. 1 ώρα πριν, MariaLog είπε ο launcher μου αργει πολυ να ανοιξει, μονο σε αυτον της Epic μου το κανει. εχεις κανεις ιδιο προβλημα? Ίσως ήταν πρόβλημα της στιγμής, εμένα κανονικά άνοιξε τώρα. Δες μήπως θέλει και κάποιο update (πάνω δεξιά στο προφίλ σου) και έχει μαγκώσει κάπου. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από p4n0s86 1
Deu164 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Thanks! το έκανα με αυτόν τον τρόπο και όλα ok Πολύ basic ο epic ούτε τα αυτονόητα δεν κάνει. Ποιο λίγη ώρα θα τους έπαιρνε να φτιάξουν μια επιλογή που να κάνει ότι χρειάζεται αυτόματα παρά να γράψουν ένα ολόκληρο κατεβατό πως μπορεί να γίνει με 'πατέντα'
seithan Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Έλεγα να θυμιθώ το Bioshock και η EPIC έβαλε δωρεάν την τριλογία. Thank you Epic!
spirit)earth)aflame Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 σε μεγάλα milestones βάζουμε και τη φωτό
_Theo_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε σε μεγάλα milestones βάζουμε και τη φωτό Επική εικόνα!
panoskatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Στις 20/5/2022 στις 5:14 ΜΜ, Deu164 είπε Thanks! το έκανα με αυτόν τον τρόπο και όλα ok Πολύ basic ο epic ούτε τα αυτονόητα δεν κάνει. Ποιο λίγη ώρα θα τους έπαιρνε να φτιάξουν μια επιλογή που να κάνει ότι χρειάζεται αυτόματα παρά να γράψουν ένα ολόκληρο κατεβατό πως μπορεί να γίνει με 'πατέντα' Δυστυχώς το Steam είναι μόνο του στην κορυφή και δεν υπάρχει καν δεύτερος. Της Epic Games ο launcher είναι χειρότερος και από του origin. Εγώ που έχω dual boot να δεις τι τραβάω! 1
zvarthangalos Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, panoskatos είπε Δυστυχώς το Steam είναι μόνο του στην κορυφή και δεν υπάρχει καν δεύτερος. Της Epic Games ο launcher είναι χειρότερος και από του origin. Εγώ που έχω dual boot να δεις τι τραβάω! Καλά τα λές όμως η Valve είναι τσιγκούνα δεν δίνει δώρο κάναν ΑΑΑ τίτλο όπως η Epic .😃 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα