Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ioannis__ είπε Ε προφανώς. Κάθε φορά παίρνω το πιο φθηνό official τη δεδομένη στιγμή ανεξαρτήτως store ή launcher, το ίδιο game είναι είτε τρέχει στο steam είτε το epic, είτε στο ubisoft. Σήμερα είναι το epic, αύριο μπορεί να είναι το steam, μεθαύριο το fanatical, και πάει λέγοντας. Πάλι δεν καταλαβαίνεις... Δεν μιλάμε για παιχνίδια τα οποία πωλούνται σε πολλά διαφορετικά store,μιλάμε για epic store exclusive παιχνίδια τα οποία πωλούνται μόνο στο Epic όπως πχ το tony hawk,το Kena κλπ. Που αν δεν τα πάρεις τώρα,θα πρέπει να περιμένεις πάλι κανένα χρόνο για να ξαναβγάλουν προσφορά με κουπόνια όπως τώρα, μιας και δεν υπάρχουν επίσημοι μεταπωλητές για αυτα όσο είναι στο Epic Store. Δεν υπάρχουν επίσημοι μεταπωλητές όπως στις άλλες πλατφόρμες,και άρα βασίζεσαι αποκλειστικά στις εκπτώσεις του Epic,οι οποίες συνήθως μόνο τέλος του χρόνου αξίζουν(όπως τώρα). Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από Fulgore
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Πάλι δεν καταλαβαίνεις........... Δεν μιλάμε για παιχνίδια τα οποία πωλούνται σε πολλά διαφορετικά store,μιλάμε για epic store exclusive παιχνίδια τα οποία πωλούνται μόνο στο Epic όπως πχ το tony hawk,το Kena κλπ. Που αν δεν τα πάρεις τώρα,θα πρέπει να περιμένεις πάλι κανένα χρόνο για να ξαναβγάλουν προσφορά με κουπόνια όπως τώρα, μιας και δεν υπάρχουν επίσημοι μεταπωλητές για αυτα όσο είναι στο Epic Store. Αυτό όμως δεν είναι μόνο θέμα του epic αλλά και των publishers που το δέχονται να είναι exclusive σε ένα store. Ευτυχώς που δεν είναι πολλά αυτά τα games.
G.TH. Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Πραγματικό πρόβλημα είναι η μη υποστήριξη χειριστηρίου ενώ στο στημ το ίδιο παιχνίδι την έχει πχ Heavy Rain. Μια λύση είναι το βάλεις στη λίστα με τα παιχνίδια εκτός στημ και από εκεί να το τρέξεις σε Big picture, χαίρω πολύ χαιρόπουλος, το αγοράζεις κατευθείαν και ησυχάζεις.
Parapas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, Malthador said: Επειδή μπορεί να ήσαστε μικροί τότε και να μην τα θυμάστε καλά, το EGS ξεκίνησε την καριέρα του αγοράζοντας 3rd-party αποκλειστικότητες, επιβάλλοντας την χρήση του σε όποιον ήθελε να παίξει μια τέτοια αποκλειστικότητα στο πισί του. Το ουσιαστικό πρόβλημα δεν ήταν το καλάθι ή το remote play. Το πρόβλημα ήταν η καταναγκαστική λογική. Προσωπικά, δεν με πειράζει να αγοράζω και από εκεί πλέον, τώρα που έκοψαν το χούι. Κάποιοι άλλοι όμως τους κάνουν ακόμα μουτράκια, ας πρόσεχε τις τακτικές που αποφάσισε να ακολουθήσει η Epic. Είμαι και εγώ της ίδιας άποψης (ακόμα) ότι λόγω μονοπωλιακών τακτικών δε θέλω ούτε δεκάρα τσακιστή να τους δώσω. Ακόμα και τα τσάμπα που έχω πάρει δε τα έχω παίξει (και δε νομίζω να τα παίξω και ποτέ). Δεν είναι θέμα "άλλος ένας launcher, πως κάνετε έτσι". ΝΑΙ οκ δεν κρατάει προμήθεια, που το Steam κρατάει, ΝΑΙ οκ έχει φοβερές τιμές (ΟΤΑΝ έχει τα κουπόνια), ΑΛΛΑ δεν έχω achievements (υποκειμενικό αυτό καθώς είναι δικό μου και άλλων βίτσιο), cloud saves, community fora, έχω chinese spy καταστάσεις με αστειότητες του τύπου (προ 2FA) "κάποιος έκανε login στο account σας" κλπ. αλλά το κυριότερο ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να με αποτρέπει από την πρόσβαση σε ένα προϊόν που θέλω να πληρώσω, διάολε (όχι να μου χαριστεί) γιατί ΕΤΣΙ και γιατί σκάω λεφτάκια στο developer από το άρμεγμα που λέγεται Fortnite. Ακόμα περιμένω να βγει το Hitman 3 (το οποίο έπαιξα λίγο... πλαγίως προς το παρόν αλλά θα αγοράσω στο Steam), περίμενα να βγει Outer Worlds, Control, Crysis Remastered και διάφορα άλλα. Alan Wake 2 αν παραμείνει exclusive, συγγνώμη που θα το πω, αλλά θα το παίξω πλαγίως. Και για να προλάβω κάποιους ΝΑΙ μπορεί να είμαι παράνομος αλλά με σχεδόν 4000€ library στο steam δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν για το αν αγοράζω και στηρίζω όσο και όπου μπορώ. 2 hours ago, ioannis__ said: Αυτό όμως δεν είναι μόνο θέμα του epic αλλά και των publishers που το δέχονται να είναι exclusive σε ένα store. Ευτυχώς που δεν είναι πολλά αυτά τα games. Αυτό που είναι λάθος σε αυτό που λες όμως (όχι εσύ αλλά σαν γεγονός) είναι ότι ο publisher/developer που θα το κάνει αυτό (και ειδικά αν είναι μικρή εταιρεία ακόμη χειρότερα) δε δίνει δεκάρα τσακιστή για το πιθανό μελλοντικό πελατολόγιο του (εφόσον το game δεν είναι σούπα) αλλά κοιτάει μόνο την τσέπη του και τον κ@λο του. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από Parapas 2
KilliK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 μονο που το Alan Wake 2 εχει επισημο χρηματοδοτη και διανομεα την Epic. οπως ειχε και το Control. Οποτε εχει δικαιωμα στην αποκλειστικοτητα, ακομη και στην μονιμη, αφου εν μερη ειναι και δικο της το προιον. Αν πας να το παιξεις παρανομα σε αυτη την περιπτωση, δεν δικαιολογεισαι να το κανεις.
Parapas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, KilliK said: μονο που το Alan Wake 2 εχει επισημο χρηματοδοτη και διανομεα την Epic. οπως ειχε και το Control. Οποτε εχει δικαιωμα στην αποκλειστικοτητα, ακομη και στην μονιμη, αφου εν μερη ειναι και δικο της το προιον. Αν πας να το παιξεις παρανομα σε αυτη την περιπτωση, δεν δικαιολογεισαι να το κανεις. Δε διαφωνώ και έχεις δίκιο σε αυτό που λες (δεν είχα υπόψη μου ότι ήταν publisher η Epic. Είχα στο νου μου τη Remedy αλλά και το ότι στο πρώτο ήταν και η Microsoft μέσα). Ευτυχώς υπάρχει και το Youtube τώρα και τα Let's Play 😆 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από Parapas 1
p4n0s86 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Είναι λίγο αστείο πάντως το "δεν τους δίνω δεκάρα τσακιστή" αλλά "τα free games τα παίρνω και δεν θα τα παίξω ποτέ". Αν πραγματικά θες να τους κάνεις εμπάργκο και να κρατήσεις μια στάση, δεν ασχολείσαι καθόλου.
KilliK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 γενικα αυτο θα ισχυει για ολα τα παιχνιδια της Remedy απο δω και περα. Την ιδια συμφωνια χρηματοδοτησης με την Epic, εχει κανει και η IO για το Hitman 3, γιαυτο και δεν το βλεπεις εκτος EGS. Ποσο μονιμες θα ναι αυτες οι αποκλειστικοτητες, θα φανει στο μελλον.
p4n0s86 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, KilliK είπε γενικα αυτο θα ισχυει για ολα τα παιχνιδια της Remedy απο δω και περα. Την ιδια συμφωνια χρηματοδοτησης με την Epic, εχει κανει και η IO για το Hitman 3, γιαυτο και δεν το βλεπεις εκτος EGS. Ποσο μονιμες θα ναι αυτες οι αποκλειστικοτητες, θα φανει στο μελλον. Καλά τα περί αποκλειστικότητας τα έχουμε ξαναπεί. Exclusive με την ίδια βαρύτητα των κονσολών δεν είναι. Δεν υποχρεώνεσαι να αγοράσεις/κατέχεις τίποτα περισσότερο απ' ότι θα είχες και στο Steam, οι όποιοι ενδοιασμοί είναι καθαρά προσωπικοί και υποκειμενικοί, το προϊόν είναι ακριβώς το ίδιο, στην ίδια πλατφόρμα. Αυτό δεν το κάνει αποκλειστικότητα επειδή κάποιοι θέλουν ντε και καλά να το εξισώσουν. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από p4n0s86 3
Parapas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 18 minutes ago, p4n0s86 said: Είναι λίγο αστείο πάντως το "δεν τους δίνω δεκάρα τσακιστή" αλλά "τα free games τα παίρνω και δεν θα τα παίξω ποτέ". Αν πραγματικά θες να τους κάνεις εμπάργκο και να κρατήσεις μια στάση, δεν ασχολείσαι καθόλου. Επαναλαμβάνω, επειδή εγώ έχω και την πετριά των achievements που γίνονται tracked από συγκεκριμένα site (και τα οποία κάνουν track τα Steam achievements μόνο), δε νομίζω ότι θα ασχοληθώ ποτέ. Συγκεκριμένα τον client πρέπει να τον έχω εγκαταστήσει 2 με 3 φορές. Αλλά όπως και να έχει, αστείο - ξεαστείο είναι σα να μην έχω ασχοληθεί (για μένα). Αν θέλουμε να μιλήσουμε για purchased games πχ. το Kena: Bridge of Spirits το... δοκίμασα 10 λεπτά, μου άρεσε και ευελπιστώ να φύγει από exclusivity κάποια στιγμή (αν και δε το βλέπω). 1
Tobajara Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στις 31/12/2021 στις 9:36 ΠΜ, Malthador είπε Επειδή μπορεί να ήσαστε μικροί τότε και να μην τα θυμάστε καλά, το EGS ξεκίνησε την καριέρα του αγοράζοντας 3rd-party αποκλειστικότητες, επιβάλλοντας την χρήση του σε όποιον ήθελε να παίξει μια τέτοια αποκλειστικότητα στο πισί του. Το ουσιαστικό πρόβλημα δεν ήταν το καλάθι ή το remote play. Το πρόβλημα ήταν η καταναγκαστική λογική. Προσωπικά, δεν με πειράζει να αγοράζω και από εκεί πλέον, τώρα που έκοψαν το χούι. Κάποιοι άλλοι όμως τους κάνουν ακόμα μουτράκια, ας πρόσεχε τις τακτικές που αποφάσισε να ακολουθήσει η Epic. Να προσθέσω τα περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος και spyware εντός του launcher, που έπαιξαν ρόλο για αρκετό κόσμο εκείνη την περίοδο και έφεραν αρκετά κακή δημοσιότητα. Και πάλι όμως, χωρίς στοιχεία και για τη χρήση του launcher και τα κέρδη, τζίρο ή έστω πωλήσεις του EGS, η κουβέντα είναι σπασμωδική. Προσωπικά τους ξέκοψα, όπως ξέκοψα και το Steam, επειδή δε μου άρεσαν και δε μου αρέσουν οι πρακτικές τους, και ας δώσουν ό,τι τζαμπέ θέλουν.
mike299 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Tobajara είπε Να προσθέσω τα περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος και spyware εντός του launcher, που έπαιξαν ρόλο για αρκετό κόσμο εκείνη την περίοδο και έφεραν αρκετά κακή δημοσιότητα. Και πάλι όμως, χωρίς στοιχεία και για τη χρήση του launcher και τα κέρδη, τζίρο ή έστω πωλήσεις του EGS, η κουβέντα είναι σπασμωδική. Προσωπικά τους ξέκοψα, όπως ξέκοψα και το Steam, επειδή δε μου άρεσαν και δε μου αρέσουν οι πρακτικές τους, και ας δώσουν ό,τι τζαμπέ θέλουν. Είχαν δωθεί στοιχεία στα πλαίσια την αντιδικίας με την Apple. Δεν θυμάμαι νούμερα αλλά το store έμπαινε με τα μπούτια μέσα. Εάν ψάξεις στο Google, θα βρεις πολλά άρθρα σχετικά με το θέμα
Tobajara Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, mike299 είπε Είχαν δωθεί στοιχεία στα πλαίσια την αντιδικίας με την Apple. Δεν θυμάμαι νούμερα αλλά το store έμπαινε με τα μπούτια μέσα. Εάν ψάξεις στο Google, θα βρεις πολλά άρθρα σχετικά με το θέμα To θυμάμαι αλλά έχει περάσει κάποιος καιρός από τότε. Θα ήθελα κάτι πιο φρέσκο, και εν πάσει περιπτώσει είναι και λογικό να μπαίνει μέσα τον πρώτο καιρό. Όλοι ξέρουμε πως η Epic έπρεπε να κάνει κάτι τα χρήματα από το Fortnite, κινούμενη πολύ πιο επιθετικά από EA/ Activision/ Ubisoft. Σχετικό - άσχετο: δυστυχώς και το GOG μπαίνει αρκετά μέσα, σε βαθμό που να θέλει να επιστρέψει στο "core business" του που είναι η μεταφορά παλιών τίτλων, αλλά είναι πιο ανοιχτό στην επικοινωνία.
G.TH. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Βασικά τώρα που κοίταζα το κολπάκι με το RDR2 στα 9,79, πρόσεξα κάτι: η Rockstar δίνει την κανονική έκδοση χωρίς ονλάιν στα 19.99 στο μαγαζί της. Εδώ έχει 29,99 και -10 το «δώρο» κουπόνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα