Bladepoint Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, ilos είπε Όλα τα παιχνίδια της nubisoft χρειάζονται uplay/ubiconnect account, δε τρέχουν αλλιώς. Φτιάξε ένα νέο account για να κάνει associate το key και από εκεί και πέρα ότι νέο ubi βάλεις θα έχει κρατήσει ρυθμίσεις και δε θα στο ξαναζητήσει λογικά. Πρεπει η εγγραφη στο uplay να ειναι στην ιδια χωρα οπως ο λογαριασμος μ στο epic; Πχ στο epic εχω τουρκικο acc ,, πρεπει στο Uplay PC launcher και στο uplay acc να ειναι το ιδιο email και η ιδια χωρα πχ τουρκια; οπως εχω τον epic λογιαριασμο μου; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Bladepoint
ChrisN.S. Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δωρεάν το Shemue 3 από το καθιερωμένο πλέον giveway του Epic Store https://www.epicgames.com/store/en-US/p/shenmue-3
Bladepoint Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Δωρεάν το Shemue 3 από το καθιερωμένο πλέον giveway του Epic Store https://www.epicgames.com/store/en-US/p/shenmue-3 φιλε μου δεν μπορεις να με βοηθησεις;
ChrisN.S. Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Στις 15/12/2021 στις 8:59 ΜΜ, Bladepoint είπε Πρεπει η εγγραφη στο uplay να ειναι στην ιδια χωρα οπως ο λογαριασμος μ στο epic; Πχ στο epic εχω τουρκικο acc ,, πρεπει στο Uplay PC launcher και στο uplay acc να ειναι το ιδιο email και η ιδια χωρα πχ τουρκια; οπως εχω τον epic λογιαριασμο μου; Όχι δεν χρειάζεται. Αρκεί να δέσεις τον σωστό λογαριασμό Uplay στο Epic Store.
Bladepoint Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Όχι δεν χρειάζεται. Αρκεί να δέσεις τον σωστό λογαριασμό Uplay στο Epic Store. εκανα ενα νεο λογαριασμό Uplay και οταν πηγα να κανω lunch το παιχνιδι απο το epic μου γραφει epic game service is unavailable Eννοω οτι μετα το lunch του παιχνιδιου στο epic με παει στο παραθυρο του ubisoft connect και οταν βαζω τον κωδικο και το user name μου εμφανιζει το μυνημα epic game service is unavailable γιατι το λεει; πραγματικα τι ειναι αυτο που το βλοκαρει; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Bladepoint
ChrisN.S. Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 μπορεί να έχει φάει σκάλωμα λόγω της κίνησης από την προσφορά το Epic Store, δοκίμασε και αργότερα
Bladepoint Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε μπορεί να έχει φάει σκάλωμα λόγω της κίνησης από την προσφορά το Epic Store, δοκίμασε και αργότερα εδω και 2 ημερες εχω το ιδιο προβλημα μηπως με βλοκαρει η ubisoft ; επειδη βλεπει οτι ειμαι απο vpn΄΄΄; μεσο τουρκιας; αλλα τι σχεση εχει σωστα; αφου τα παιχνιδια τα αγορασα απο το επιk σωστα; Τα παιχνιδια assasen odysey. watch legion τα αγορασα μεσο epic και οχι μεσο ubisoft. O λογαριασμος που εκανα στο ubisoft connect ειναι τουρκιας. Οποτε γιατι μου εμφανιζει το μυνημα; epic game service is unavailable To μονο που βρηκα ειναι αυτο Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Bladepoint
generalb31 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Bladepoint είπε εδω και 2 ημερες εχω το ιδιο προβλημα μηπως με βλοκαρει η ubisoft ; επειδη βλεπει οτι ειμαι απο vpn΄΄΄; μεσο τουρκιας; αλλα τι σχεση εχει σωστα; αφου τα παιχνιδια τα αγορασα απο το επιk σωστα; Τα παιχνιδια assasen odysey. watch legion τα αγορασα μεσο epic και οχι μεσο ubisoft. O λογαριασμος που εκανα στο ubisoft connect ειναι τουρκιας. Οποτε γιατι μου εμφανιζει το μυνημα; epic game service is unavailable To μονο που βρηκα ειναι αυτο Για να τα παιξεις θα πρεπει και το epic account και το ubisoft account να ειναι στο ιδιο region .Γιαυτο δε σαφηνει....γιατι αγορασες το παιχνιδι απο την επικ τουρκιας μεσω vpn αλλα οταν κανει launch to ubisoft connect ( pc) παιρνεις ελληικη ip.Αρα η φτιαχνεις στο ρουτερ/μοντεμ σου σεταρισμενο το vpn ,αλλιως refund. 1
Bladepoint Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, generalb31 είπε Για να τα παιξεις θα πρεπει και το epic account και το ubisoft account να ειναι στο ιδιο region .Γιαυτο δε σαφηνει....γιατι αγορασες το παιχνιδι απο την επικ τουρκιας μεσω vpn αλλα οταν κανει launch to ubisoft connect ( pc) παιρνεις ελληικη ip.Αρα η φτιαχνεις στο ρουτερ/μοντεμ σου σεταρισμενο το vpn ,αλλιως refund. Oταν ειναι συνδεμενο το vpn σε τουρκια το ubisoft connect βλεπει την ελληικη ip΄΄΄΄΄; η βλεπει την τουρκικη ip του vpn΄΄; εκει που λες φτιαχνεις στο ρουτερ/μοντεμ σου σεταρισμενο το vpn τι εννοεις με αυτο; πως θα το κανω αυτο; γινεται αυτο;; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από Bladepoint
icenex Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Neon abyss το σημερινο παιχνιδι ντωρο απο epic store.
rofl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Bladepoint είπε Oταν ειναι συνδεμενο το vpn σε τουρκια το ubisoft connect βλεπει την ελληικη ip΄΄΄΄΄; η βλεπει την τουρκικη ip του vpn΄΄; εκει που λες φτιαχνεις στο ρουτερ/μοντεμ σου σεταρισμενο το vpn τι εννοεις με αυτο; πως θα το κανω αυτο; γινεται αυτο;; η epic μονο με ενα λογαριασμο uplay δενεται, οποτε μην περιμενεις να δουλεψει με 2ο uplay. (τουλαχιστον μεχρι πριν κανα 6μηνο δεν μπορουσες να αλλαξεις uplay στην epic, και λογικα δεν εχει αλλαξει) τελευταια φορα το καλοκαιρι: απ οσο θυμαμαι κανεις την ενεργοποιηση μεσω epic client και ανοιγει ενα browser και το ενεργοποιει αυτοματα στο uplay. κατα την ενεργοποιηση πρεπει και ο client της epic και ο browser να ειναι με την ιδια ip, και ip συγκεκριμενα της χωρας που εγινε η αγορα, ασχετα με τη χωρα του uplay. αν εχεις προβλημα δοκιμασε να κανεις default τον edge. με αυτον τον τροπο απο αλλη χωρα και τελευταια φορα στο summer sale ενεργοποιουσα κανονικα στο ευρωπαικο μου uplay. Ωστοσο απο ρωσικο epic ξερω οτι αυτο δεν παιζει γιατι χτυπαει στα region locks της ubi, που θελει μονο ρωσικο uplay για ρωσικα κλειδια. ειδικα για τουρκια δεν ξερω μηπως με την πτωση της λιρας εβαλε η ubi ιδιαιτερα region locks οπως σε ρωσια. οπως επισης αυτα τα πραγματα υποκεινται σε αλλαγες. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από rofl
Hiddenite Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα, ξέρουμε φέτος αν η epic μας χαρίσει κανέναν περσινό τίτλο; Δεν θα με χάλαγε, όπως πέρσι, το nba 2k22 φέτος.
G.TH. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Εν τω μεταξύ στα στολίδια της «συσκευασίας» είχε τα κέρατα του remnant. Το ίδιο και για το αυριανό, έχει κάτι σαν μπαμπούσκα με φτερά.
p4n0s86 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, G.TH. είπε Εν τω μεταξύ στα στολίδια της «συσκευασίας» είχε τα κέρατα του remnant. Το ίδιο και για το αυριανό, έχει κάτι σαν μπαμπούσκα με φτερά. Ναι αυτά είναι σαν hint για να βρεις ποιο θα είναι το επόμενο. Αν κάποιος είναι δυνατός σ' αυτά ας μας πει.
rofl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) The Vanishing of Ethan Carter λενε Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα