Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, ilos είπε

Όλα τα παιχνίδια της nubisoft χρειάζονται uplay/ubiconnect account, δε τρέχουν αλλιώς. Φτιάξε ένα νέο account για να κάνει associate το key και από εκεί και πέρα ότι νέο ubi βάλεις θα έχει κρατήσει ρυθμίσεις και δε θα στο ξαναζητήσει λογικά.

Πρεπει η εγγραφη στο  uplay να ειναι στην ιδια χωρα  οπως ο λογαριασμος  μ στο epic;

Πχ στο  epic εχω  τουρκικο  acc ,,    πρεπει  στο Uplay PC launcher και στο uplay acc να ειναι το ιδιο  email και η  ιδια χωρα πχ τουρκια;  οπως εχω  τον  epic λογιαριασμο  μου;

Επεξ/σία από Bladepoint
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 15/12/2021 στις 8:59 ΜΜ, Bladepoint είπε

Πρεπει η εγγραφη στο  uplay να ειναι στην ιδια χωρα  οπως ο λογαριασμος  μ στο epic;

Πχ στο  epic εχω  τουρκικο  acc ,,    πρεπει  στο Uplay PC launcher και στο uplay acc να ειναι το ιδιο  email και η  ιδια χωρα πχ τουρκια;  οπως εχω  τον  epic λογιαριασμο  μου;

Όχι δεν χρειάζεται. Αρκεί να δέσεις τον σωστό λογαριασμό Uplay στο Epic Store.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Όχι δεν χρειάζεται. Αρκεί να δέσεις τον σωστό λογαριασμό Uplay στο Epic Store.

εκανα ενα νεο  λογαριασμό Uplay  και οταν  πηγα να  κανω  lunch το παιχνιδι  απο το epic    μου γραφει  epic game service is unavailable

Eννοω οτι μετα το lunch  του παιχνιδιου στο  epic  με παει στο παραθυρο του  ubisoft connect και οταν βαζω τον κωδικο και το user name  μου εμφανιζει το μυνημα   epic game service is unavailable

γιατι το λεει;

πραγματικα τι ειναι αυτο  που το  βλοκαρει;

Επεξ/σία από Bladepoint
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

μπορεί να έχει φάει σκάλωμα λόγω της κίνησης από την προσφορά το Epic Store, δοκίμασε και αργότερα

εδω και 2 ημερες εχω το ιδιο προβλημα

μηπως με βλοκαρει η ubisoft  ; επειδη βλεπει οτι ειμαι απο vpn΄΄΄; μεσο τουρκιας;

αλλα τι σχεση εχει σωστα; αφου τα παιχνιδια τα αγορασα απο το επιk σωστα;

Τα παιχνιδια assasen odysey. watch legion τα αγορασα μεσο epic και οχι μεσο ubisoft.

O λογαριασμος  που εκανα στο   ubisoft connect ειναι τουρκιας.

Οποτε γιατι μου εμφανιζει το  μυνημα;   epic game service is unavailable

To μονο  που βρηκα ειναι αυτο

image.png.91c4ed8044f9177de9644f27569b8d13.png

Επεξ/σία από Bladepoint
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Bladepoint είπε

εδω και 2 ημερες εχω το ιδιο προβλημα

μηπως με βλοκαρει η ubisoft  ; επειδη βλεπει οτι ειμαι απο vpn΄΄΄; μεσο τουρκιας;

αλλα τι σχεση εχει σωστα; αφου τα παιχνιδια τα αγορασα απο το επιk σωστα;

Τα παιχνιδια assasen odysey. watch legion τα αγορασα μεσο epic και οχι μεσο ubisoft.

O λογαριασμος  που εκανα στο   ubisoft connect ειναι τουρκιας.

Οποτε γιατι μου εμφανιζει το  μυνημα;   epic game service is unavailable

To μονο  που βρηκα ειναι αυτο

image.png.91c4ed8044f9177de9644f27569b8d13.png

Για να τα παιξεις θα πρεπει και το epic account και  το ubisoft account να ειναι στο ιδιο region .Γιαυτο δε σαφηνει....γιατι αγορασες το παιχνιδι απο την επικ τουρκιας μεσω vpn αλλα οταν κανει launch to ubisoft connect ( pc) παιρνεις ελληικη ip.Αρα η φτιαχνεις στο ρουτερ/μοντεμ σου σεταρισμενο το vpn ,αλλιως refund.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, generalb31 είπε

Για να τα παιξεις θα πρεπει και το epic account και  το ubisoft account να ειναι στο ιδιο region .Γιαυτο δε σαφηνει....γιατι αγορασες το παιχνιδι απο την επικ τουρκιας μεσω vpn αλλα οταν κανει launch to ubisoft connect ( pc) παιρνεις ελληικη ip.Αρα η φτιαχνεις στο ρουτερ/μοντεμ σου σεταρισμενο το vpn ,αλλιως refund.

Oταν ειναι  συνδεμενο το vpn σε  τουρκια  το   ubisoft connect βλεπει   την ελληικη ip΄΄΄΄΄;  η  βλεπει την  τουρκικη ip  του vpn΄΄;

εκει  που λες   φτιαχνεις στο ρουτερ/μοντεμ σου σεταρισμενο το vpn τι εννοεις με αυτο;

πως θα το κανω αυτο;  γινεται αυτο;; 

Επεξ/σία από Bladepoint
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Bladepoint είπε

Oταν ειναι  συνδεμενο το vpn σε  τουρκια  το   ubisoft connect βλεπει   την ελληικη ip΄΄΄΄΄;  η  βλεπει την  τουρκικη ip  του vpn΄΄;

εκει  που λες   φτιαχνεις στο ρουτερ/μοντεμ σου σεταρισμενο το vpn τι εννοεις με αυτο;

πως θα το κανω αυτο;  γινεται αυτο;; 

η epic μονο με ενα λογαριασμο uplay δενεται, οποτε μην περιμενεις να δουλεψει με 2ο uplay.

(τουλαχιστον μεχρι πριν κανα 6μηνο δεν μπορουσες να  αλλαξεις uplay στην epic, και λογικα δεν εχει αλλαξει)

τελευταια φορα το καλοκαιρι:

απ οσο θυμαμαι κανεις την ενεργοποιηση μεσω epic client  και ανοιγει ενα browser και το ενεργοποιει αυτοματα στο uplay.

κατα την ενεργοποιηση πρεπει και ο client της epic και ο browser να ειναι με την ιδια ip, και ip συγκεκριμενα της χωρας που εγινε η αγορα, ασχετα με τη χωρα του uplay. αν εχεις προβλημα δοκιμασε να κανεις default τον edge.

με αυτον τον τροπο απο αλλη χωρα και τελευταια φορα στο summer sale ενεργοποιουσα κανονικα στο ευρωπαικο μου uplay. Ωστοσο απο ρωσικο epic ξερω οτι αυτο δεν παιζει γιατι χτυπαει στα region locks της ubi, που θελει μονο ρωσικο uplay για ρωσικα κλειδια.

ειδικα για τουρκια δεν ξερω μηπως με την πτωση της λιρας εβαλε η ubi ιδιαιτερα region locks οπως σε ρωσια.

οπως επισης αυτα τα πραγματα υποκεινται σε αλλαγες.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ στα στολίδια της «συσκευασίας» είχε τα κέρατα του remnant. Το ίδιο και για το αυριανό, έχει κάτι σαν μπαμπούσκα με φτερά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.TH. είπε

Εν τω μεταξύ στα στολίδια της «συσκευασίας» είχε τα κέρατα του remnant. Το ίδιο και για το αυριανό, έχει κάτι σαν μπαμπούσκα με φτερά.

Ναι αυτά είναι σαν hint για να βρεις ποιο θα είναι το επόμενο. Αν κάποιος είναι δυνατός σ' αυτά ας μας πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...