snik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 το hades το πηρα την προηγουμενη εβδομαδα και η αληθεια ειναι οτι αν και δεν εχω ξαναπαιξει κατι αντιστοιχο και περιμενα να μην με τραβηξει τελικα κολλησα.
Alastor192 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 τελικα κατεληξα στο Hades,απτην μια γιατι ειναι κατι που δεν εχω ξαναδοκιμασει αντιστοιχο,απτην αλλη το Exodus ισως το παρω αργοτερα σε complete edition με την ιδια τιμη. Ουτως η αλλως backlog υπαρχει κακα τα ψεματα
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Εχετε υποψη σας οτι τα κουπονια ισχυουν μεχρι αρχες Νοεμβριου,αρα οτι αγορασεις αυτες τις μερες με αυτα και μετα τελος.
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε ποιός αγοράζει παιχνίδια από το epic? Προφανως πολλοι? Ειδες πως πεσανε ολοι με τα μουτρα στο hades ή στο Metro στα 6ευρω? Η περυσι στα παιχνιδια της ubisoft τυπουFar Cry V/AC Origins στα 5ευρω το ενα? H 5ευρω η Goty του Witcher 3.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προφανως πολλοι? Ειδες πως πεσανε ολοι με τα μουτρα στο hades ή στο Metro στα 6ευρω? Η περυσι στα παιχνιδια της ubisoft τυπουFar Cry V/AC Origins στα 5ευρω το ενα? H 5ευρω η Goty του Witcher 3. Ντροπή τους 🤣🤣 Νόμιζα ότι υπήρχε μόνο για να μας δίνει δωρεάν παιχνίδια και να μην τα κάνουμε ινσταλ ποτέ. 3
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Με το 10€ coupon το Star Wars: Squadrons βγαινει στα 19,90
sarakinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 34 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Με το 10€ coupon το Star Wars: Squadrons βγαινει στα 19,90 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα κουπόνι γενικά η το έχετε από προηγούμενες αγορές;;;
G.TH. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Έδωσε ένα κουπόνι το καλοκαίρι ή το Πάσχα, και ένα δεύτερο πριν λίγες μέρες αν κατέβαζες το Rocket League. Και τα δυο λήγουν αύριο. Λογικά θα ξαναδώσουν κάποτε. Σήμερα απέρριψα το Detroit Become Human γιατί τα Heavy Rain(το έχω) και Beyond two Souls ( με ενδιαφέρει) έπεσαν από το-25% στο -50% μέσα σε ένα μήνα, οπότε το -30% (ήταν -10%) του, θα πάει πιο κάτω αλλά πάλι πάνω από 15 ευρώ. Κουπόνια να μας δίνουν μονάχα και το όριο να μην αλλάξει 😄. Ανάμεσα σε Journey, Hades και Art of Rally διάλεξα Hades επειδή ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να παίξω παιχνίδι του είδους.
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Οι περισσοτεροι πρεπει να πηραν κυριως Hades και Metro Exodus απο παιχνιδια των 6ευρω. Με ψηνει και εμενα το hades προφανως λογω τιμης,αλλα με βλεπω να το χρυσοπληρωνω στο steam.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, sarakinos είπε Ρε παιδιά υπάρχει κανένα κουπόνι γενικά η το έχετε από προηγούμενες αγορές;;; Αν βάλεις το rocket league σου δίνει ή σου έδινε κουπόνι. Μπορεί να έχουν και από πριν,δε θυμάμαι να έπαιξε κάποιο 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οι περισσοτεροι πρεπει να πηραν κυριως Hades και Metro Exodus απο παιχνιδια των 6ευρω. Με ψηνει και εμενα το hades προφανως λογω τιμης,αλλα με βλεπω να το χρυσοπληρωνω στο steam. Θα βγει και από το gamepass σε λίγο καιρό αν κάποιον τον ενδιαφέρει-αν δεν βγήκε ήδη το metro exodus.
Aurumnus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω 2 κουπόνια που λήγουν αύριο και δεν ξέρω ποια από τα φθηνά παιχνίδια που έχει τώρα το store να πάρω. Γενικά το λίγο που παίζω είναι παιχνίδια με πολεμικά πλοία/αεροπλάνα/άρματα μάχης (World of Tanks/Warplanes/Warships, War Thunder), κυρίως όμως με αεροπλάνα... και παιχνίδια στρατηγικής (π.χ. Civilization, Hearts of Iron). Έψαξα λίγο το ANNO 1800, αλλά είναι πολύ ακριβό. Έχετε κάποια να προτείνετε; ΥΓ: Τα κουπόνια μπορώ να τα συνδυάσω; Π.χ. αν πάρω παιχνίδι των 30€ να χρησιμοποιήσω και τα δύο κουπόνια για να βγει στα 10€; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από Aurumnus
G.TH. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Πρέπει να πηγαίνει ένα κουπόνι ανά παιχνίδι. Εκτός από αυτά που αναφέρθηκαν ήδη μπορείς να δοκιμάσεις στο στυλ του Civilization το Old World με ρίσκο γιατί είναι σε ΕΑ ή και το ίδιο το Civilization VI. 1
Despotas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Τα κουπόνια δεν συνδυάζονται, πάει ένα ανά αγορά όπως είπε και ο @G.TH. 1
kostasgpa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Aurumnus είπε Έχω 2 κουπόνια που λήγουν αύριο και δεν ξέρω ποια από τα φθηνά παιχνίδια που έχει τώρα το store να πάρω. Γενικά το λίγο που παίζω είναι παιχνίδια με πολεμικά πλοία/αεροπλάνα/άρματα μάχης (World of Tanks/Warplanes/Warships, War Thunder), κυρίως όμως με αεροπλάνα... και παιχνίδια στρατηγικής (π.χ. Civilization, Hearts of Iron). Έψαξα λίγο το ANNO 1800, αλλά είναι πολύ ακριβό. Έχετε κάποια να προτείνετε; ΥΓ: Τα κουπόνια μπορώ να τα συνδυάσω; Π.χ. αν πάρω παιχνίδι των 30€ να χρησιμοποιήσω και τα δύο κουπόνια για να βγει στα 10€; To troy το χες παρει free; 10 λεπτά πριν, Despotas είπε Τα κουπόνια δεν συνδυάζονται, πάει ένα ανά αγορά όπως είπε και ο @G.TH. Σεβασμιώτατε, την ευλογία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα