Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο που πουλαει πρωτιστως ενα μαγαζι, ειναι το εμπορευμα του. οταν λες οτι ειναι μαπα το κυριως πιατο του EGS, τοτε αναφερεσαι στο φαγητο του, δηλαδη στα παιχνιδια του, οχι στον σερβιτορο του. αρα αυτο εγραψες, οτι πουλαει μαπα παιχνιδια. κατι που προφανως δεν ισχυει. να το ξεκαθαρισουμε αυτο.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

https://www.reddit.com/r/fuckepic/

Πέτυχα προχθες αυτό το απαράμιλλης αισθητικής και βαθιάς φιλοσοφικής σκέψης subreddit. Τέτοια echo chamber φάση έχω να δω χρόνια. Κοντράρει στα ίσια τις "μανούλες του facebook" και τους αντιεμβολιαστές. Σε guest εμφανίσεις ο Gustave Le Bon μοιράζει αντίγραφα του βιβλίου του. 🙄

Tip: Αναζητήστε τα -μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού- ποστ με τα σοβαρά επιχειρήματα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήγα να κατεβάσω το Borderlands 3 που είχα πάρει από την κάρτα μου και εμεινά αναύδος που μετά από τόσα χρόνια ακόμα δεν έχει download limiter. Απαράδεκτοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα που έκανα είσοδο για τα τζαμπέ παιχνίδια, μου ζήτησαν να αποδείξω ότι είμαι άνθρωπος και όχι μπότ.
Με έβαλε να περιστρέψω μια εικόνα με ένα αρκουδάκι στη σωστή θέση του, με χρονομέτρησε κιόλας 😄
Πρόοδος κύριοι.

Επεξ/σία από G.TH.
Δημοσ.

έχω ερώτηση....το κουπόνι 10ευρώ έκπτωσης για αγορά game (15ευρώ+) από epic store ισχύει για 1 ακόμα μήνα.

Επειδή δεν θέλω να δαπανήσω μεγάλο ποσό.

Ποιό θεωρείται οτι αξίζει αυτή τη στιγμή μέχρι ας πούμε τα 35ευρώ;

Να περιμένω κι άλλο;

Δυστυχώς το Torchlight που ήθελα κάνει 13ευρώ και δεν κουμπώνει στο κριτήριο 15+

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Επειδή δεν θέλω να δαπανήσω μεγάλο ποσό.

Μέχρι να σου πουν τα παιδιά τίτλους που αξίζουν,
παίξε με αυτό το φίλτρο στο gg.deals για να τσεκάρεις ιστορικά χαμηλά:

https://gg.deals/deals/?maxPrice=100&minPrice=15&sort=price&store=57

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, firepc είπε

Παγωστε στο 1.34

Sweet 😍

και τα 3 υπερταλαντουχα στουντιος που χρειαζοντουσταν χρηματοδοτηση. Ειναι πολυ καλο  οτι δεν δεσμευονται απο καποια αποκλειστικοτητα σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες, οποτε θα ειναι διαθεσιμα σε ολους(εκτος απο τους steamενους)...Δεν ειχα ιδεα οτι ο Ueda ετοιμαζε κατι δικο του, ειμαι πολυ περιεργος να δω τι...πολυ αγαπημενες εταιρειες και οι 3.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xavier είπε

και τα 3 υπερταλαντουχα στουντιος που χρειαζοντουσταν χρηματοδοτηση. Ειναι πολυ καλο  οτι δεν δεσμευονται απο καποια αποκλειστικοτητα σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες, οποτε θα ειναι διαθεσιμα σε ολους(εκτος απο τους steamενους)...Δεν ειχα ιδεα οτι ο Ueda ετοιμαζε κατι δικο του, ειμαι πολυ περιεργος να δω τι...πολυ αγαπημενες εταιρειες και οι 3.

αφου πηρε το στουντιο με τα ico, colossus και guardian θα μπορει να τα φερει στο PC ετσι?

ή παραμενουν της sony?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

αφου πηρε το στουντιο με τα ico, colossus και guardian θα μπορει να τα φερει στο PC ετσι?

ή παραμενουν της sony?

της sony ειναι τα franchise, η gen design ειναι ουσιαστικα η team ico, τεχνικα μεγαλο κομματι νομιζω πως  ειχε  και το Japan studio της sony σε αυτα τα παιχνιδια...

Μικρο studio ειναι, δε νομιζω οτι προκειται να ασχοληθουν με ports...άσε που οποιος ήθελε να τα παιξει στο pc το εχει κανει με emulator...

Όπως και να χει, αυτο που εκτιμαει καποιος στον Ueda ειναι το οραμα που ειχε, τα παιχνιδια του ειναι "διαφορετικα"...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...