Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, pigeon said:

@Malthador 😕

Reveal hidden contents

Αναίτιο flaming. Μιζέρια φίλε μου είναι να κάνεις κριτική στη ζωή και το πορτοφόλι κάποιου που δεν γνωρίζεις. Δεν ζήτησα από κανέναν να με χρηματοδοτήσει για να έχεις το παραμικρό δικαίωμα να γράφεις τέτοια σχόλια. Λυπάμαι.

Δεν με αφορά και δεν μου πέφτει λόγος στην τσέπη σου. Η λέξη μπήκε επίτηδες σε εισαγωγικά. 

Προσωπικά αν καίγομαι να παίξω ένα game πολύ, θα το αγοράσω day one. Αν θέλω να το παίξω αλλά έχουν αλλά προτεραιότητα στο backlog μου, θα το βάλω στην λίστα με τα μελλούμενα για κάποια στιγμή στο μέλλον. Σίγουρα δεν θα έσκιζα το βρακί μου αν μου χάριζαν ένα game του δίευρου. Καλοδεχούμενο μεν, αλλά όχι αρκετά ώστε να είμαι τόσο αφελής ώστε να χάψω την προπαγάνδα που σερβίρουν. 

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Σίγουρα δεν θα έσκιζα το βρακί μου αν μου χάριζαν ένα game του δίευρου.

Σύμφωνοι. Αν βρεθεί quote που λέω το αντίθετο, εδώ είμαστε.
Πάντως τα 550 ευρώ μέσα στο 2019 δεν είναι είναι συσσίτιο της κατοχής, ούτε η αποδοχή δώρων λέγεται μιζέρια, εντός ή εκτός εισαγωγικών.

• Super Moderators
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, pigeon είπε

Ελα τώρα Snoob, κάπου ώπα. Βλέπεις ότι προσπαθώ φιλότιμα να αγνοήσω τις ειρωνίες και να κάνω φιλικό διάλογο αλλά επιμένεις συστηματικά στις προσβολές. Δεν βρίσκω κανένα νόημα σε τέτοια αντιπαράθεση, ούτε έχω μετοχές σε κανένα μαγαζί.

[...]

O μόνος που πούλησε φτηνό εντυπωσιασμό εδώ μέσα είσαι εσύ, και ο άλλος χρήστης που έσπευσε να αναμασήσει την προσβλητική μπούρδα πως δήθεν εγώ ή ο όποιος άλλος σας ζητήσαμε λογαριασμό γιατί αγοράζετε όσο αγοράζετε. Φτηνός εντυπωσιασμός, δυναμίτισμα της συζήτησης και απαράδεκτες κατηγορίες προς μέλη που πουθενά δεν αναφέρθηκαν σε εσάς (προσωπικά, όταν το έγραψα, εσύ δεν συμμετείχες καν στη συζήτηση, ούτε καν σε εκείνα που διαγράφηκαν για πραγματικές προσωπικές επιθέσεις, και όχι αυτές που σκαρώνεις με το μυαλό σου).

Εγώ πουθενά δεν αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά ή σε οποιοδήποτε άλλο μέλος για το πόσα ξοδεύετε και τι ξοδεύετε. Δεν ξέρω γιατί θίχτηκες με την ψηφιακή σκόνη, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, βρες τα με τον εαυτό σου και τα νευράκια σου, προσβολές και ειρωνίες δεν έχω πουθενά και αυτό το passive aggressive στυλάκι του διαρκώς θιγμένου καλό θα ήταν κάποια στιγμή να τελειώνει. 

Αν θίγεσαι επειδή πιστεύω πως τα νούμερα που μόνο του το EGS δημοσίευσε, και όχι απλά τα δημοσίευσε, αλλά τα θεωρεί και σημάδια επιτυχίας, δείχνουν μια ουσιαστικά ανενεργή κοινότητα και μια αποτυχία των δωρεών, δεν είναι δικό μου φταίξιμο αυτό. Τα νούμερα είναι εκεί, να τα δει ο καθένας και να τα ερμηνεύσει. Κι αν υπάρχει διαφωνία για την ερμηνεία, να τη συζητήσουμε.

Ούτε έχω μαντικές ικανότητες να ξέρω πως όταν κάποιος γράφει "είναι στην άμεση wishlist μου" εννοεί πως είναι σε έναν κατάλογο για μελλοντικό έλεγχο και αν φτάσει σε έκπτωση γύρω στο 80% - 90% θα το σκεφτεί. Στα Ελληνικά που μιλάμε σε αυτή την έρημη χώρα, πάντως, αυτό που περιγράφεις άμεσο δεν είναι. (Παρενθετικά, κι εγώ όπως εσύ τη χρησιμοποιώ τη wishlist, για παρακολούθηση τίτλων και αν βρω κάτι σε δελαστική τιμή βλέπουμε, αλλά δεν θα βγω να πω "αυτή είναι η άμεση wishlist μου" και μετά θα το παίζω και θιγμένος αν απορήσουν οι άλλοι τι σόι άμεσο είναι αυτό που θέλει εκπτώσεις ξεπούλημα και περιλαμβάνει τίτλους από χρόνια πριν).

Το EGS δημοσίευσε πως έχει 108 εκατομμύρια χρήστες. Αυτοί οι χρήστες, σύμφωνα με το ίδιο το EGS, δαπάνησαν κατά μ.ο. κάτω από 6,7 δολάρια ο καθένας.

To EGS δημοσίευσε πως έχει μοιράσει 200+ εκατομμύρια δωρεάν παιχνίδια. Μόνο του μας δείχνει πως τα δωρεάν παιχνίδια δεν πιάνουν ως τυράκι, μιλάμε έδωσε σε 12 μήνες 63 και μ.ο. ανά χρήστη είναι τα 2... Ούτε με τα δήθεν "1455" δολάρια που αναμασούν άκριτα οι δημοσιογράφοι δεν κάθεται ο κόσμος. Αυτό είναι το θέμα.

Εσύ, λοιπόν, θίχτηκες επειδή η ανάγνωση αυτών των αριθμών ερμηνεύτηκε ως αποτυχία των χαρισμένων παιχνιδιών και έχεις σκαλώσει στην ψηφιακή σκόνη.

Πες μου, λοιπόν, πόσες ώρες έχεις παίξει αυτά τα αξίας 500 ευρώ παιχνίδια που έχεις κάνει claim εκεί πέρα, αφού τόσο πολύ θες να το συζητήσουμε.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά πλέον δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Μιλάς για διαγραφές μηνυμάτων (?) μίλησες για δημοσιογράφους πριν, για στοιχεία του EGS τώρα.

Eγώ πέτυχα ένα γαμ....νο ποστ στο reddit πως έλεγε θα συνεχίσουν τα δωρεάν παιχνίδια και το έβαλα εδώ. Μάλιστα το νήμα το έψαξα απ'εξω, δεν είχα καν συνδρομή πριν ποστάρω την είδηση -γι'αυτό δείτε τα αρχεία σας. 

Ολο αυτό με τις επιθέσεις και τα υπονοούμενα με ξεπερνάει. Θα το αφήσω χωρίς απάντηση και για όποιον έχει μάτια κ λίγο μυαλό που ίσως καταλαβαίνει τι έχει παίξει εδώ.

So long. ✌️

υγ1: εχω καμια 20αριά ωρες σε 3-4 παιχνίδια. Ελπίζω να βοηθάει κάπου.
υγ2: Το celeste to εβαλα στη μεγάλη λίστα 17/02/2018 και βγήκε 30/08/2019. Στην άμεση λίστα μπήκε πριν το summer sale αλλά αγόρασα κάποια άλλα κ ευτυχώς γιατί θα έχανα κ το refund. Απόδειξη.

Επεξ/σία από pigeon
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, pigeon said:

Σύμφωνοι. Αν βρεθεί quote που λέω το αντίθετο, εδώ είμαστε.
Πάντως τα 550 ευρώ μέσα στο 2019 δεν είναι είναι συσσίτιο της κατοχής, ούτε η αποδοχή δώρων λέγεται μιζέρια, εντός ή εκτός εισαγωγικών.

Το ξεγυμνώνεις από την ουσία για να κάνεις point εκεί που δεν υπάρχει: δεν σου χάρισαν games αξίας 500 ευρώ μέσα στο 2019, σου χάρισαν games που τα έβρισκες σε διασπορά δέκα ετών για 500 ευρώ, πράγμα που δεν το λες κατόρθωμα.

Όταν η αποδοχή δώρων είναι αυτοσκοπός δεν είναι στιβαρό οικονομικό μοντέλο. Μπορεί η μία πιτσαρία να σου δίνει δύο πίτσες και μια δώρο για 15 ευρώ και η άλλη να σου δίνει μόνο μια πίτσα για 15 ευρώ. Η δεύτερη θα είναι μάλλον ποιοτικότερη και άρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καν να πάμε στην "αξία" των παιχνιδιών.

Προσωπικά θεωρώ φαιδρό να λέει το EGS πως χάρισα κάτι αξίας 1455 δολαρίων όταν αυτά τα παιχνίδια τα βρίσκεις ευρέως, συχνότατα, με πάρα πολύ λιγότερα.

Φανταστείτε, ας πούμε, να βγει κάποιος με ένα λογαριασμό στο EGS με τα παιχνίδια Δεκεμβρίου '18 - Δεκεμβρίου '19 και να ισχυριστεί πως "πουλάω λογαριασμό με παιχνίδια αξίας 1455 δολαρίων", τι θα ακούσει...

Με το ίδιο σκεπτικό, λοιπόν, αν θέλει κάποιος να προσπεράσει το δημοσιοσχεσίτικο κομμάτι του EGS και να πάει στην ουσία, είναι εξωφρενικό να υπολογίζουν το τι χάρισαν με τιμές καταλόγου λιανικής.

Όμως, ας πούμε πως τόσο είναι, τέλος πάντων. 1455 δολάρια.

108 εκατομμύρια χρήστες, λέει το ΕGS, 200+ εκατομμύρια χαρισμένα παιχνίδια. Ας πούμε πως το + είναι άλλα 10 εκατομμύρια; 210 εκατομμύρια χαρισμένα παιχνίδια.

210 δια του 108 = 1,94 παιχνίδια ανά χρήστη.

Το μοντέλο δεν έπιασε, το διάστημα αυτό.

Γιατί δεν έπιασε;

Πρώτον, νομίζω πως χρειάζεται ιδιαίτερη δόση πείσματος για να προσπεράσει κανείς το γεγονός πως, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, πρόκειται για παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει με μεγάλες (έως και ισοπεδωτικές) εκπτώσεις στις τιμές καταλόγου, εδώ και χρόνια σε ορισμένες περιπτώσεις, άρα κάποιος που τα ήθελε άμεσα, είχε ευκαιρία να τα αποκτήσει σε πολύ προσιτές τιμές.

Δεύτερον, σημασία έχει και το πού έχεις το παιχνίδι. Το έχεις σε μια ενεργή κοινότητα όπου μπορείς να βρεις άμεσα βοήθεια ή απλά να εκφράσεις την απογοήτευσή σου για την ελλιπή στήριξη που λαμβάνει το παιχνίδι, ή σε ένα site που δεν έχει καν fora και πρέπει να τρέχεις είτε στον άμεσο ανταγωνιστή είτε, στην καλύτερη, στο Reddit;

Τρίτον, σημασία έχει και το πώς σου έχει φερθεί στην προσπάθεια να σε πιάσει πελάτη το site. Προσωπικά, το Cuberpunk, το Baldur's Gate 3 και το Bloodlines 2 να μου χαρίσει το EGS, εκεί όπου με εκβιάζουν για να πάω, υφαρπάζοντας παιχνίδι πλήρως χρηματοδοτημένο, δεν πηγαίνω. Είναι ζήτημα ηθικής τάξης, και, για μένα, αυτά τα ζητήματα δεν εξαγοράζονται με μερικά χαρισμένα παιχνίδια, κι ας τα κοστολογεί το EGS όπως θέλει...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το ξεγυμνώνεις από την ουσία για να κάνεις point εκεί που δεν υπάρχει: δεν σου χάρισαν games αξίας 500 ευρώ μέσα στο 2019, σου χάρισαν games που τα έβρισκες σε διασπορά δέκα ετών για 500 ευρώ, πράγμα που δεν το λες κατόρθωμα.

Όταν η αποδοχή δώρων είναι αυτοσκοπός δεν είναι στιβαρό οικονομικό μοντέλο. Μπορεί η μία πιτσαρία να σου δίνει δύο πίτσες και μια δώρο για 15 ευρώ και η άλλη να σου δίνει μόνο μια πίτσα για 15 ευρώ. Η δεύτερη θα είναι μάλλον ποιοτικότερη και άρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης. 

Κατόρθωμα δεν είναι σε καμία περίπτωση. Αλλά αυτός που δεν τα έχει στη συλλογή του τα games των 10(!) ετών κι εφόσον είχε σκοπό να τα αγοράσει αργά ή γρήγορα, χρειάζεται πραγματικά € για να τα αποκτήσει. Ισως πολύ λιγότερα. Καλύτερα για να μη μιλάμε στον αέρα, θα ξεκλέψω λίγο χρόνο για μια λίστα με πραγματικά στοιχεία. Γιατί ούτε παιχνίδια δέκα ετών είναι, ούτε με 0,01ε παίρνεις το costume quest, ούτε το torchlight έχει 2ε "με τον καφέ στο χέρι". Τέλος πάντων.

Η αποδοχή δώρων ως αυτοσκοπός (ή μη) πως ορίζεται; Δηλαδη αν του κάνω ξινή φατσούλα 🤨 την ώρα που πατάω claim, τότε είμαι άρχοντας αλλιώς είμαι γύφτουλας; Ψηφιακή άδεια είναι, virtual κατάσταση. Μήπως θέλεις να πεις ότι έτσι κάνω αβάντα στον κάθε EGS που με μετράει για πελάτη; Εδώ συμφωνούμε.

Βιώσιμο οικονομικό μοντέλο με τα δωρεάν προφανώς δεν νοείται, ανατρέξτε στο πρώτο σχόλιό μου το έγραψα, με bold.

• Super Moderators
Δημοσ.

Costume Quest: Initial release date: 19 October 2010

https://gg.deals/game/costume-quest/?tab=history Lowest Price: €0,01 Humble Bundle 29 October 2015 - 6 November 2015 και έχουμε και αυτό:

https://www.eurogamer.net/articles/2013-05-08-new-pay-what-you-want-humble-bundle-has-double-fine-games-costume-quest-psychonauts-stacking

Όπου με 1 δολάριο (pay what you want), έχεις από το 2013 Costume Quest, Psychonauts και Stacked.

Torchlight: Initial release date: 27 October 2009

https://gg.deals/game/torchlight/?tab=history Lowest Price: €1,94 Gamersgate 25 November 2015 - 1 December 2015 και ξανά όλο τον Ιανουάριο. Είχε και το Μάρτιο του '15 €1,99 στο GOG.

Με στοιχεία. Κι όποιος θέλει, ας αμφισβητήσει τα screenshots και τους συνδέσμους. Εγώ, το πού βρήκα τα στοιχεία το έγραψα από το πρώτο μήνυμα.

Άλλοι πετάνε πυροτεχνήματα περί "μας ζητάνε να δώσουμε λογαριασμό" στον αέρα, και μετά το παίζουν και θιγμένοι.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, pigeon said:

🤨Μήπως θέλεις να πεις ότι έτσι κάνω αβάντα στον κάθε EGS που με μετράει για πελάτη; Εδώ συμφωνούμε.

Μου αρκεί αυτό. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Εγω παντως οτι σκουπιδοπαιχνιδο και να δωσει το epic το κανω claim (και ας μην τα παιξω, αν και εχω χασει μερικα ) αντιθετως στο steam ειμαι πιο επιλεκτικος και ηδη πολλα εχουν φαει delete που τα πηρα δωρεαν και δεν αξιζε να ασχοληθω κατα την δικη μου αποψη.Παντως δεν εχω αξιωθει να παιξω καποιο απο αυτα στο epic store και ορισμενα ειναι οντως παιχνιδια που ηθελα να παρω στο steam Πχ shadow tacticts απλα λογω backlog στο steam και λιγοστου χρονου ποτε δεν τα αγορασα και ας παιξανε σε δελεαστικη τιμη.Γιατι ημουν τις λογικης τι να τα κανω αφου θα τα παρω και θα καθονται, ηδη εχω τοσα και καθονται και προτιμω τα λεφτα που θα χαλαγα σε αυτα να τα εχω στην τσεπη μου και ας ειναι 2 σινεμα και 2 πιτογυρα γιατι πολλες φορες υπαρχουν παιχνιδια που θελω να τα παιξω day one οποτε τα κραταω τα λεφτα για αυτα.Πλεον αποφασισα να τελειωσω οσα περισσοτερα μπορω απο αυτα που εχω και μεχρι τοτε ισως παιξουν σε καλυτερες τιμες αυτα που εχω στην wishing list ή στην καλυτερη να παιξουν σχεδον τσαμπα μεχρι να εχω καταφερει να τελειωσω την backlog μου και να φανταστειτε δεν ειναι μεγαλη στο steam εχω 40 κατι παιχνιδια αλλα οταν εισαι ψυχαναγκαστικος να κανεις και ολα τα achievement αυτα παθαινεις.Βαλε και 16 παιχνιδια πλατινες στο ps4 και ορισμενα σε origin gog uplay που να φτασει ο χρονος να τα κανεις ολα.

Ετσι για την ιστορια μιας και αναφερθηκε ο λογαριασμος μου στο epic store εχει κανει μια αγορα στα 6.99 ευρω απο τον κολλητο μου μιας και του εχω δωσει το account μου και πορωθηκε με το this war of mine και αγορασε το season pass.Εγω προσωπικα δεν εχω δωσει ουτε ευρω και δεν εχω παιξει ουτε 1 δευτερολεπτο για τους λογους που προανεφερα.Φανταζομαι υπαρχουν και αλλοι εκει εξω σαν τον κολλητο μου που δεν τους νοιαζει σε πιο client θα παρουν ενα παιχνιδι.Παρεπιπτοντως τον εβρισα που το αγορασε γιατι του εξηγησα οτι με τα ιδια λεφτα θα μπορουσε να ειχε παρει το main game και season pass απο νομιμα κλειδαδικα για steam και να ειναι το παιχνιδι στο δικο του account και μου λεει σιγα ρε εσυ 7 ευρω εκανε.Υπαρχουν πολλοι τετοιοι σαν τον κολλητο μου που αδιαφορουν..

Ps. Ελπιζω με το προσωπικο μου σεντονι να αποφορτισα την απο πανω φορτισμενη κατασταση :P

• Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω παντως οτι σκουπιδοπαιχνιδο και να δωσει το epic το κανω claim [...]

Προσωπικά, το έγραψα από την αρχή, δεν ασχολούμαι καθόλου με το αν είναι "αξιόλογα" ή "σκουπίδια" τα παιχνίδια που δίνουν. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα, και γι' αυτό και δεν σχολίασα καθόλου το 80% μ.ο. βαθμολογίας που διαφημίζει το EGS για να μας πει τι ποιοτικά παιχνίδια δίνει. Ορισμένα από αυτά που χάρισε τα θεωρώ παιχνιδάρες και τα έχω αγορασμένα, άλλα που να με πλήρωνες δεν τα έπαιζα. Αλλά, δεν είναι αυτό το ζητούμενο για μένα.

Όσο για τα 6,99 που έδωσες, είσαι πάνω από το μ.ο. Απλά, μια ένδειξη για να σκεφτούμε τι γίνεται με τους "108 εκατομμύρια χρήστες"...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Snoob

Spoiler
 41 λεπτά πριν, Snoob είπε

Άλλοι πετάνε πυροτεχνήματα περί "μας ζητάνε να δώσουμε λογαριασμό" στον αέρα, και μετά το παίζουν και θιγμένοι.

Εχεις μπερδέψει τους χρήστες ποιός έγραψε τι. Απο εκεί καταλαβαίνεις.
Αυτός που είπε για 'λογαριασμό' δεν έγραψε ξανά. Ασε που δεν είπε ακριβώς αυτό που ισχυρίζεσαι.

15 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Από που προκύπτει η βεβαιότητα ότι τα games βρίσκονται στη wishlist από τότε που κυκλοφόρησαν; Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να ανακαλύψει τώρα ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν 3 χρόνια και να το θέλει; Ή να άλλαξαν τα γούστα του σ' αυτό το διάστημα και να έδωσε τώρα σημασία; Ή για δεκάδες άλλους λόγους, για τους οποίους δεν είναι και υποχρεωμένος να μας δώσει λογαριασμό;

Εγώ για την ψηφιακή σκόνη έγραψα αυτά. Ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

23 ώρες πριν, pigeon είπε

Για την ψηφιακή σκόνη και τις άχρηστες συλλογές δεν ξέρω πως να απαντήσω, θα το γράψω όσο ευγενικά γίνεται: Δεν ήξερα ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κόβουμε από το φαγητό να αγοράζουμε ό,τι παιχνίδια βγαίνουν (στην τιμή που βολεύεται ο dev αλλά όχι η τσέπη μου), ούτε να αφήσουμε τα απρόβλεπτα της ζωής που τρέχει χωρις να μας ρωτήσει και να ασχολούμαστε με τα παιχνίδια, μη τυχόν μας κακολογήσουν. Τύψεις πάντως για παιχνίδια, ταινίες, βιβλία και λοιπά media δεν έχω, είμαι ελεύθερος.

Θιγμένος είμαι γιατί με προσβάλλεις συνεχώς. Απλά πράγματα.

Επεξ/σία από pigeon
spoiler
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Snoob είπε

Προσωπικά, το έγραψα από την αρχή, δεν ασχολούμαι καθόλου με το αν είναι "αξιόλογα" ή "σκουπίδια" τα παιχνίδια που δίνουν. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα, και γι' αυτό και δεν σχολίασα καθόλου το 80% μ.ο. βαθμολογίας που διαφημίζει το EGS για να μας πει τι ποιοτικά παιχνίδια δίνει. Ορισμένα από αυτά που χάρισε τα θεωρώ παιχνιδάρες και τα έχω αγορασμένα, άλλα που να με πλήρωνες δεν τα έπαιζα. Αλλά, δεν είναι αυτό το ζητούμενο για μένα.

Όσο για τα 6,99 που έδωσες, είσαι πάνω από το μ.ο. Απλά, μια ένδειξη για να σκεφτούμε τι γίνεται με τους "108 εκατομμύρια χρήστες"...

Εγω πιο πολυ τα κανω claim για να δοκιμασω καποια απο αυτα και αν μου αρεσουν θα τα τσιμπησω στο steam(αν τα εχει ή θα τα βαλει) μιας και γουσταρω τα achievements και το συστημα που εχει το steam και το πως φαινονται στο προφιλ, σου δινει μια αισθηση ικανοποιησης ολο αυτο. Ασε που εκει βρισκεις κοσμο να κανεις οτι coop achievement υπαρχει απλα ποσταροντας στο αντιστοιχο θεμα του φορουμ τους.Καθως επισης walkthrough αν εχεις κολλησει και δεν ξερεις πως να βγαλεις καποιο achievement.Επισης κατι πολυ χρησιμο ειναι η λειτουργια που εισαι ingame και πατας shift+tab και μπορεις να βρεις οδηγους για το παιχνιδι και γενικα ακομη και να δεις βιντεακια στο youtube χωρις να χρειαστει να πατησεις alt+Tab που πολλες φορες απο τα πολλα alt+tab καποια παιχνιδια crusharoun.Για καποιον σαν εμενα αυτα ειναι μερικα απο τα features που με κανουν να προτιμω το steam.Γενικα το πηρα στραβα και εγω το epic store οταν αρπαξε το metro exodus που το περιμενα στο steam λογω οτι εκει εχω την υπολοιπη συλλογη μου και δεν ηθελα να την σπασω.

Ειμαι πανω απο το μεσο ορο λογω κολλητου αλλιως θα ημουν 0 και εγω, ααα επισης μην ξεχασω πουλαω λογαριασμο επικ αξιας 1400+ δολαριων στην τιμη των 500 ευρω οποιος θελει ας μου κανει pm  :P (πλακα κανω).

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, pigeon είπε

@Snoob

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εχεις μπερδέψει τους χρήστες ποιός έγραψε τι. Απο εκεί καταλαβαίνεις.
Αυτός που είπε για 'λογαριασμό' δεν έγραψε ξανά. Ασε που δεν είπε ακριβώς αυτό που ισχυρίζεσαι.

Εγώ για την ψηφιακή σκόνη έγραψα αυτά. Ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

Θιγμένος είμαι γιατί με προσβάλλεις συνεχώς. Απλά πράγματα.

Άσε με σε παρακαλώ, που σε προσβάλω.

Εγώ έγραψα ένα πάρα πολύ απλό πράγμα, που δεν χρειάζεται καμία επιστημονική ανάλυση για να το αντιληφθεί κανείς, πως η συντριπτική πλειοψηφία των χαρισμένων (ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ χαρισμένων, αλλά εδώ μιλάμε για το EGS) κάθονται. Είναι μέρος ενός στείρου καταναλωτισμού που δεν ωφελεί σε τίποτε και, όπως έμπρακτα διαπίστωσε το EGS, δεν σου φέρνει και πραγματικους πελάτες.

Χωρίς πουθενά να αναφερθώ σε εσένα (μιας και δεν συμμετείχες καν στην κουβέντα ως τότε) αρχίζεις το "για το γράψω ευγενικά" και "δεν ήξερα πως είχαμε υποχρέωση να δώσουμε λόγο" και "δεν ήξερα ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κόβουμε από το φαγητό". 

Δηλαδή, για να ξέρουμε τι λέμε, και να μη μας τρελάνεις τελείως, επιχειρώντας να κάνεις το μαύρο-άσπρο, την ένταση στη συζήτηση και την όποια επιθετικότητα, την εισήγαγες εσύ, βάζοντας στην απάντηση όπου παρέθεσες το όνομά μου, πράγματα που πουθενά δεν έγραψα και φτηνούς συναισθηματισμούς, λες και είπα εγώ σε κανέναν να μη φάει για να αγοράσει ένα παιχνίδι.

Αλλά, πώς να το κάνουμε, όταν διαβάζω για "ακριβά" παιχνίδια δεκαετίας που τα παίρνεις με 1 δολάριο και 2 ευρώ, έχω κάθε δικαίωμα να σχολιάσω. Πρώτα και κύρια την ψευδαίσθηση που τεχνηέντως καλλιεργεί το EGS πως "το αφεντικό τρελάθηκε και χαρίζει τα πάντα". Λυπάμαι, αλλά το ότι εσύ δεν πρόλαβες μια προσφορά, δεν καθιστά την προσφορά ανύπαρκτη, ούτε ακυρώνει το γεγονός πως επί μήνες και χρόνια πριν χαρίσει ό,τι χαρίσει το EGS, 55 από τα 63 παιχνίδια της περιόδου Δεκέμβριος 18 - Δεκέμβριος 19 είχαν κυκλοφορήσει στα δέκα ευρώ και κάτω (άρα δεν είναι 550 τα ευρώ, για να μου κάνεις γενναιόψυχα σκόντο στα 500 πριν στείλεις το παιδί με το παπί να εισπράξει. Απλά μαθηματικά...)

Μην πω για το αισχρό, να με κατηγορήσεις ότι για εντυπώσεις διακινώ συνειδητά ψέμματα (ακόμη περιμένω διάψευση αυτών που έγραψα ή μια συγγνώμη).

Ή τις σπόντες για "σκόνες στα μυαλά που δεν σώζονται με δεκάρικα" και γενικά όλο αυτό το passive aggressive σκηνικό.

Κι αν δεν θες η άποψή σου να ταυτίζεται με τους "λογαριασμούς" (και ότι το "δεν ήξερα πως είχαμε την υποχρέωση να κόβουμε από το φαγητό για να μη μας κακολογήσουν", γιατί, ποιος ξέρει, αυτή η φράση σε κάποιο παράλληλο σύμπαν να μην ισοδυναμεί πως "δεν ήξερα πως είχαμε την υποχρέωση να δώσουμε λογαριασμό", προσπάθησε να μην επικροτείς με θετικές ψήφους εμπρηστικά μηνύματα που γράφουν ανοιχτά αυτό που -νομίζεις ότι- γράφεις συγκαλυμμένα.

Σε ενόχλησε το "ψηφιακή σκόνη", κι αντί έστω να στείλεις μια αναφορά ή ένα προσωπικό μύνημα, έπιασες τα σκονισμένα μυαλά και θα το γράψω ευγενικά και κατέληξες να με πεις ψεύτη (και κάτι ώρες μετά ακόμη δεν έχεις διαψεύσει το παραμικρό στοιχείο που ανέφερα, αλλά αυτά είναι μάλλον ψιλά γράμματα).

Το ιλαρό στην όλη υπόθεση είναι πως, αφού ειρωνικά μου λες μου στείλεις το μικρό με το παπί να σου δώσω ένα 500αρικο, μας γράφεις πως έχεις 3-4 παιχνίδια με καμιά εικοσαριά ώρες.

Μιλάμε, τα έλιωσες στο παιχνίδι.

Έχεις δίκιο, κακώς γράφω για ψηφιακή σκόνη. Πώς μου ήρθε η ιδέα πως υπάρχει κόσμος που παίρνει ό,τι κυκλοφορεί δωρεάν και δεν ασχολείται ποτέ μαζί του, ειλικρινά δεν ξέρω.

Δημοσ.

@Snoob  αφου τον εκανες το κοπο...κανε και μια λιστα με τις τιμες των παιχνιδιων που εδωσε δωρεαν το epic store, με τις τιμες που τα πουλαει το steam σημερα, να δουμε τι βγαζει...

λες και σας βαζει καποιος το μαχαιρι στο λαιμο να αγορασετε απο egs και κανετε ανενδοτο αγωνα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...