Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Oι τύποι έχουν ξεφύγει, δινουν παιχνιδαρες, ειδικά το τελευταιο τι διαμάντι ηταν αυτο.

ε με αυτον τον τροπο, τα δωρεάν δηλαδη παιχνιδια που ειναι καλα παιχνιδια, αλλα και τις αποκλειστικότητες, έχουνε προσελκυσει στο ηλεκτρονικο τους κατάστημα πολύ κοσμο, η συνταγή φαινεται πως μια χαρά δουλεύει.

εγω μεχρι στιγμης μονο το Shenmue III αγορασα απο το Epic Store.

Επεξ/σία από Anuminas
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Anuminas είπε

ε με αυτον τον τροπο, τα δωρεάν δηλαδη παιχνιδια που ειναι καλα παιχνιδια, αλλα και τις αποκλειστικότητες, έχουνε προσελκυσει στο ηλεκτρονικο τους κατάστημα πολύ κοσμο, η συνταγή φαινεται πως μια χαρά δουλεύει.

εγω μεχρι στιγμης μονο το Shenmue III αγορασα απο το Epic Store.

Οντως η στρατηγική τους για να προσελκύσουν κοσμο ειναι εξαιρετική μεχρι στιγμής αν κι εγω ειμαι ενας απο αυτους που ο μονος λογος που εχω το epic ειναι για τα δωρεαν παιχνίδια. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

not bad at all

EGS_Infographic_Overview-1920x8658-22b45

Epic Games Store has generated $680M so far, with exclusives being 'critical,' says Tim Sweeney

Αναφορά σε κείμενο

Epic Games Store third-party game revenue in 2019 is roughly 60% higher than our initial forecast at launch, and the pace of free game installs is several times higher than we originally expected. We are very happy with the outcome and grateful to our partners and customers.”

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, KilliK είπε

not bad at all

EGS_Infographic_Overview-1920x8658-22b45

Marketing at its finest, aka παρουσιάζουμε τα νούμερα όπως μας συμφέρει.

Για τις 3rd party αγορές, το λόγο που δημιούργησε το store δηλαδή::

251εκ για 108εκ χρήστες σημαίνει ότι κατά ΜΟ, ο καθένας ξόδεψε μόνο 2,5$ για ολόκληρο το έτος.

251εκ *12% το ποσοστό του EGS = 30εκ ΤΖΊΡΟ και όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, δεν υπολογίζουν κουπόνια, ενισχύσεις προς developers κτλ που αφαιρούνται από αυτά τα 30 εκ. Το πιο πιθανό είναι να μπήκαν και μέσα οικονομικά στο τέλος

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mike299 είπε

251εκ *12% το ποσοστό του EGS = 30εκ ΤΖΊΡΟ και όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, δεν υπολογίζουν κουπόνια, ενισχύσεις προς developers κτλ που αφαιρούνται από αυτά τα 30 εκ. Το πιο πιθανό είναι να μπήκαν και μέσα οικονομικά στο τέλος

Και ποιος σου πε ότι έχουν σκοπό να ναι κερδοφόροι στην αρχή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike299 είπε

Marketing at its finest, aka παρουσιάζουμε τα νούμερα όπως μας συμφέρει.

Για τις 3rd party αγορές, το λόγο που δημιούργησε το store δηλαδή::

251εκ για 108εκ χρήστες σημαίνει ότι κατά ΜΟ, ο καθένας ξόδεψε μόνο 2,5$ για ολόκληρο το έτος.

Βάλε μείον και τα 10ευρα κουπόνια που δίνανε, 23 εκ  όπως τα υπολόγισαν. All in

Δημοσ.

Παιδια και τα δωρεαν παιχνιδια υπολογιζονται στους παραπανω,δεν ειναι μονο οσοι εχουν αγορασει.

Επισης υπολογιστε και παιχνιδια απο καρτες γραφικων/bundles που ειναι για EGS οπως και φυσικα τις προσφατες εκπτωσεις που αγοραζες πχ Division 2 ή AC origins στα 5ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνω λάθος στις πράξεις και αν δεν ξέχασα να πάρω κάποιο από τον προσωπικό μου λογαριασμό, έδωσε 73 παιχνίδια μαζί με αυτά που έδωσε 2 φορές...πρέπει να είναι 67 διαφορετικά ως σήμερα.

Επεξ/σία από G.TH.
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasgpa είπε

Και ποιος σου πε ότι έχουν σκοπό να ναι κερδοφόροι στην αρχή;

Δεν με απασχολεί ο σκοπός τους, ανάλυση στα στοιχεία που έδωσαν οι ίδιοι κάνω, και αυτά λένε ότι το κατάστημα τους δεν πουλάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...