Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kostasgpa είπε

Καταρχάς 17 ευρώ δεν υπάρχει πουθενά η special edition.

Εγώ δεν έχω θέμα με τα λεφτά, θα το πάρω κανονικά, για τον φίλο από πάνω μιλάω.

Καλά, μιλάμε σοβαρά τώρα, είναι προτιμότερο να παρακαλάει κάποιος στο crackwatch πόσους μήνες να σπάσουν το game και μόλις το σπάσουν να ξαναπαρακαλάει να σπάσουν την updated έκδοση για να μην έχει bugs; Άμα δε μπορείς να το πληρώσεις full price, δίνεις 7 ευρώ και ησυχάζεις.

Δεν αναφέρω καν τα ransomware που κυκλοφορούν στα crack. 

καλα. 

επειδη  εχω τη sp edition παντως, αν βρεις offline account με την απλη λιγο φθηνοτερα, προτιμησε το.

το content που δινει, ειναι nominal και ασημαντο.

Επεξ/σία από rofl
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα παιχνιδι για δωρο, αλλα δεν βρισκω πως το κανεις gift σε ενα αλλο account, οπως στο steam, δεν το υποστηριζει ακομα το epic store;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Θελω να αγορασω ενα παιχνιδι για δωρο, αλλα δεν βρισκω πως το κανεις gift σε ενα αλλο account, οπως στο steam, δεν το υποστηριζει ακομα το epic store;

Δεν υποστηρίζεται ακόμη. Αναμένεται σύμφωνα με το roadmap:

https://trello.com/b/GXLc34hk/epic-games-store-roadmap

Επεξ/σία από Despotas
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Razor333 είπε

Όχι. Καλύτερα δώσε τα λεφτά απευθείας στο πρόσωπο.

Επεξ/σία από kostasgpa
Δημοσ.

Για όποιον δε το γνωρίζει το FTL είναι ένα από τα καλύτερα indie games ever, και ίσως το πιο πρωτότυπο rogue like που έχει βγει ποτέ. Must play ακόμα και αν δεν είσαστε fan του είδους, θα γίνεται 😁.

• Like 2
Δημοσ.

Πλάκα πλάκα δεν πρέπει να χει ξαναγίνει στο παρελθόν τέτοιο μαζικό giveaway τόσο ποιοτικών παιχνιδιών που κάνει το EGS τον τελευταίο χρόνο. Έχουν ξεφύγει, εμένα μου έχει αδειάσει ένα σεβαστό κομμάτι της wishlist του steam.

• Like 3
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Πλάκα πλάκα δεν πρέπει να χει ξαναγίνει στο παρελθόν τέτοιο μαζικό giveaway τόσο ποιοτικών παιχνιδιών που κάνει το EGS τον τελευταίο χρόνο. Έχουν ξεφύγει, εμένα μου έχει αδειάσει ένα σεβαστό κομμάτι της wishlist του steam.

Βασικά ο Sweeney είπε ότι έχει θέσει quality standards για το Store και φαίνεται ότι το τηρεί αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...