rofl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν υπαρχει καποιος φοβος εκτος κι αν ειναι κακοβουλοι αυτοι που εχουν το vpn αλλα δεν υπαρχει και λογος να δωσω καρτα. το paypal και καλυτερο buyer protection εχει αν χρειαστει refund, και mailακι στελνει για καθε συναλλαγη, και pin στο κινητο στελνει πλεον, και μια ελληνικη τραπεζα μπορει να θεωρησει υποπτη μια συναλλαγη σε μια ξεκαρφωτη χωρα, και δεν καθομαι να ψαχνω την καρτα και να την περναω καθε τρεις και λιγο, και να μου ζητανε ασχετα καταστηματα χαρτια η αλλες μεθοδους για να πιστοποιησουν οτι ειναι δικη μου η καρτα. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από rofl 1
starmanwarz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω προσπαθησα παντως πριν απο λιγο να αγορασω μεσω Γεωργιας (αφου ειχα αλλαξει και την χωρα στο Epic account) με Paypal και δεν προχωρησε δυστυχως (διαφορετικο billing address) Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από starmanwarz
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Εγω προσπαθησα παντως πριν απο λιγο να αγορασω μεσω Γεωργιας (αφου ειχα αλλαξει και την χωρα στο Epic account) με Paypal και δεν προχωρησε δυστυχως (διαφορετικο billing address) Εγω δεν εβαλα κανενα billing adress, δε μου ζητησε πουθενα καμια διευθυνση το αφησα κενο, ολοκληρωθηκε αψογα η αγορα με paypal και αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω τσιμπησει παιχνιδι των 30 ευρω μολης 7, μεγαλη υποθεση, δοκιμασε χωρα Βραζιλια. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
p4n0s86 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Εγω δεν εβαλα κανενα billing adress, δε μου ζητησε πουθενα καμια διευθυνση το αφησα κενο, ολοκληρωθηκε αψογα η αγορα με paypal και αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω τσιμπησει παιχνιδι των 30 ευρω μολης 7, μεγαλη υποθεση, δοκιμασε χωρα Βραζιλια. Ποιο πήρες με 7 ευρώ;
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Ποιο πήρες με 7 ευρώ; ac odyssey gold edition Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
kostasgpa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 https://www.epicgames.com/store/en-US/product/celeste/home Αύριο το totally accurate battle simulator.
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Λίγο προσοχή σε αυτά που γράφονται για vpn Epic και Uplay, αν έχεις κάνει ήδη link το λογαριασμό σου Uplay με το Epic (πχ από κάποια παλιά προσφορά) δεν μπορείς μετά να δέσεις τον νέο λογαριασμό Epic σε αυτόν με αποτέλεσμα να πρέπει να φτιάξεις και δεύτερο λογαριασμό Uplay για να παίξεις.. 3
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε Λίγο προσοχή σε αυτά που γράφονται για vpn Epic και Uplay, αν έχεις κάνει ήδη link το λογαριασμό σου Uplay με το Epic (πχ από κάποια παλιά προσφορά) δεν μπορείς μετά να δέσεις τον νέο λογαριασμό Epic σε αυτόν με αποτέλεσμα να πρέπει να φτιάξεις και δεύτερο λογαριασμό Uplay για να παίξεις.. Εγω παντως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εφτιαξα ενα καινουριο epic & uplay μονο για αυτο το σκοπο, σχετικα με το epic το κακο ειναι oτι αν μελλοντικα θελω να αγορασω ενα παιχνιδι αλλα σε διαφορετικη χωρα απο αυτη που εβαλα αρχικα θα πρεπει να φτιαξω καινουριο λογαριασμο με αποτελεσμα να γεμισω epic accounts.
rofl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε Λίγο προσοχή σε αυτά που γράφονται για vpn Epic και Uplay, αν έχεις κάνει ήδη link το λογαριασμό σου Uplay με το Epic (πχ από κάποια παλιά προσφορά) δεν μπορείς μετά να δέσεις τον νέο λογαριασμό Epic σε αυτόν με αποτέλεσμα να πρέπει να φτιάξεις και δεύτερο λογαριασμό Uplay για να παίξεις.. αυτο δεν το ξερα, πρωτη φορα εκανα αγορες απο epic, αλλα γενικα ειναι τραγικο το συτημα ενεργοποιησης της ubi. και της epic ειναι καλη περιπτωση, που να δειτε του gamersgate, που δεν επαιζε ουτε με vpn ουτε με νεο uplay λογαριασμο της ubi πρεπει να δινει ενα unique αναγνωριστικο στο λογοριασμο epic, γιατι στη 2η αγορα δε χρειαστηκε καν login στο uplay, παροτι ειχαν διαγραφει cookies cache κτλ. βλεπει το αναγνωριστικο και δεν ζηταει login εικαζω. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από rofl 1
kostasgpa Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Εγω παντως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εφτιαξα ενα καινουριο epic & uplay μονο για αυτο το σκοπο, σχετικα με το epic το κακο ειναι oτι αν μελλοντικα θελω να αγορασω ενα παιχνιδι αλλα σε διαφορετικη χωρα απο αυτη που εβαλα αρχικα θα πρεπει να φτιαξω καινουριο λογαριασμο με αποτελεσμα να γεμισω epic accounts. Άμα είναι να φτιάξεις 2ο ακάουντ για παιχνίδι, μπορεί και να συμφέρει να αγοράσεις από ebay shared account και να παίζεις offline.
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Άμα είναι να φτιάξεις 2ο ακάουντ για παιχνίδι, μπορεί και να συμφέρει να αγοράσεις από ebay shared account και να παίζεις offline. Πρωτη φορα το ακουω αυτο, αλλα και παλι δεν ειμαι τοσο του "shared" προτιμώ να εχω πληρη προσβαση δλδ να ειναι 100% δικο μου κατι αντι να το μοιράζομαι.
rofl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Άμα είναι να φτιάξεις 2ο ακάουντ για παιχνίδι, μπορεί και να συμφέρει να αγοράσεις από ebay shared account και να παίζεις offline. αμα ειναι να παρεις τετοιο να μην εχεις achievements online και στη τελικη να μη σου ανηκει το παιχνιδι, και να ειναι ειτε χακαρισμενος, ειτε ο αρχικος ιδιοκτητης να σου κοψει την προσβαση ανα πασα στιγμη, τοτε πολυ καλυτερα πειρατικο. το πολυ πολυ σε μικρους clients οπως uplay origin rockstar battlenet epic κτλ, που συνηθως παιζουμε 2-3 παιχνιδια το χρονο το πολυ, καντε τραμπες account με κανα φιλο / συναδερφο/ συμφορουμιτη / ατομα εμπιστοσυνης. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από rofl 1
kostasgpa Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, rofl είπε αμα ειναι να παρεις τετοιο να μην εχεις achievements online και στη τελικη να μη σου ανηκει το παιχνιδι, και να ειναι ειτε χακαρισμενος, ειτε ο αρχικος ιδιοκτητης να σου κοψει την προσβαση ανα πασα στιγμη, τοτε πολυ καλυτερα πειρατικο. το πολυ πολυ σε μικρους clients οπως uplay origin rockstar battlenet epic κτλ, που συνηθως παιζουμε 2-3 παιχνιδια το χρονο το πολυ, καντε τραμπες account με κανα φιλο / συναδερφο/ συμφορουμιτη Θέλω να μου πεις με τι vpn θα το βρεις πιο φθηνά: https://www.ebay.com/itm/Red-Dead-Redemption-2-Special-Edition-PC-Offline-Account/133283793072?hash=item1f085548b0%3Ag%3AfL0AAOSwK~td7Sr0&LH_BIN=1 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από kostasgpa
rofl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Θέλω να μου πεις με τι vpn θα το βρεις πιο φθηνά: https://www.ebay.com/itm/Red-Dead-Redemption-2-Special-Edition-PC-Offline-Account/133283793072?hash=item1f085548b0%3Ag%3AfL0AAOSwK~td7Sr0&LH_BIN=1 ναι στα 17 ευρω που το αγορασαν καποιοι και εχουν πληρη προσβαση updates και online, achievements, profile page, events, online modded servers, με τα 10 ευρω επιπλεον ειναι χειροτερα. και τους ανηκει κιολας και μπορουν να μπουν και μετα απο 6 μηνες 1 χρονο... και ειναι η εξαιρεση που δεν εχει σπασει ακομα ενα 2μηνο μετα ----κατι που δεν ισχυει για το 99.99% ολων των παιχνιδιων. αν υπαρχει κατι σπασμενο υπαρχει καποιος λογος να προτιμησεις μια τετοια λυση? αν εχεις τοσο θεμα με τα 10-15 ευρω, καλυτερα σωσε και το 7ευρο και περιμενε να κυκλοφορησει cracked. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από rofl
kostasgpa Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, rofl είπε ναι στα 17 ευρω που το αγορασαν καποιοι και εχουν πληρη προσβαση updates και online, achievements, profile page με τα 10 ευρω επιπλεον ειναι χειροτερα... και ειναι η εξαιρεση που δεν εχει σπασει ακομα ενα 2μηνο μετα ----κατι που δεν ισχυει για το 99.99% ολων των παιχνιδιων. αν υπαρχει σπασμενο υπαρχει καποιος λογος να προτιμησεις μια τετοια λυση? αν εχεις τοσο θεμα με τα 10-15 ευρω, καλυτερα σωσε και το 7ευρο και περιμενε να κυκλοφορησει cracked. Καταρχάς 17 ευρώ δεν υπάρχει πουθενά η special edition. Εγώ δεν έχω θέμα με τα λεφτά, θα το πάρω κανονικά, για τον φίλο από πάνω μιλάω. Καλά, μιλάμε σοβαρά τώρα, είναι προτιμότερο να παρακαλάει κάποιος στο crackwatch πόσους μήνες να σπάσουν το game και μόλις το σπάσουν να ξαναπαρακαλάει να σπάσουν την updated έκδοση για να μην έχει bugs; Άμα δε μπορείς να το πληρώσεις full price, δίνεις 7 ευρώ και ησυχάζεις. Δεν αναφέρω καν τα ransomware που κυκλοφορούν στα crack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα