giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, rofl είπε δε θυμαμαι ειλικρινα. παντως εγω θα τον ειχα φτιαξει γιατι το u/n ειναι οικειο στο uplay περναει κανονικα, και μετα δε χρειαζεται ο epic. κατεβαινουν και παιζουν απο uplay απευθειας. σαν να αγοραζες για uplay. RDR2 ανεφεραν αλλοι χθες οτι το πηραν 17 απο γεωργια. πρεπει να κανεις απο την αρχη account. με την πρωτη αγορα κλειδωνει σε συγκεκριμενη χωρα. πριν τη πρωτη αγορα μπορεις να κανεις οσες αλλαγες χωρας θες και να συγκρινεις τιμες. για το odyssey και τα υπολοιπα, εγω ειχα βραζιλια account ηδη απο αυτον εκανα την αγορα. πιθανο να υπαρχουν και πιο φθηνες. ρωσια παντως uplay μη μπειτε στον κοπο καν ειναι κλειδωμενα και δεν παιζουν ουτε με vpn, θελουν ρωσικο uplay account τα uplay θελoυν vpn και για να ενεργοποιηθουν στο uplay, οχι μονο για την αγορα. Δηλαδη πρεπει να φτιαξω και καινουριο uplay? Πχ βραζιλια
rofl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Δηλαδη πρεπει να φτιαξω και καινουριο uplay? Πχ βραζιλια μονο epic. για ρωσια γραφω οτι ειναι μπλεγμενα τα πραγματα. νομιζω μονο ρωσια και κινα κλειδωνει η ubisoft. ισως και χωρες ανατολικου μπλοκ, που οπως εχω γραψει πολλες φορες ειναι too risky. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από rofl
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, rofl είπε μονο epic. για ρωσια γραφω οτι ειναι μπλεγμενα τα πραγματα. νομιζω μονο ρωσια και κινα κλειδωνει η ubisoft. ισως και χωρες ανατολικου μπλοκ, που οπως εχω γραψει πολλες φορες ειναι too risky. α μαλιστα, τοτε απλως αλλαζω το country στο uplay account μου σωστα? Η δε κανω τιποτα δλδ απλα ενεργοποιητε με το vpn ανοιχτο?
rofl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 εγω ελληνικο uplay εχω, δεν μπορεις να αλλαξεις country μονος σου ετσι κι αλλιως.
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Αυτα ειναι δολλαρια ή νομισμα της βραζιλιας γιατι 80 $ ειναι πολλα
rofl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) σωστο ειναι αλλα φιλε για τετοια θεματα υπαρχει και το google. θελει vpn και για την ενεργοποιηση. και φυσικα ολα αυτα με δικη σας ευθυνη. προφανως καταλαβαινετε πως θεωρητικα υπαρχει καποιο μικρο ρισκο. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από rofl
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, rofl είπε φιλε για τετοια θεματα υπαρχει και το google. θελει vpn για την ενεργοποιηση. και φυσικα ολα αυτα με δικη σας ευθυνη. προφανως καταλαβαινετε πως θεωρητικα υπαρχει καποιο μικρο ρισκο. Σαφως, γι αυτο θα φτιαξω καινουριο uplay για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, δε θα με πειραξει ιδιαιτερα ναχασω ενα ταληρο με 7 ευρω
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Τη πατησα, δεν εχω τετοια προσβαση τωρα τι μπορω να κανω? Σου το εβγαλε και εσενα?
rofl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) οχι ειμαι κοτα και ποτε δε βαζω καρτα σε vpn. μονο paypal. εχω ενεργοποιησει και αυτοματες πληρωμες και τωρα δεν χρειαζεται τιποτα. αν δεν εχεις και προσβαση στα στοιχεια της καρτας, τοτε δε μπορεις να κανεις τιποτα. γραφει temporarily σε 3 ωρες θα τα επιστρεψουν. και paypal να πας να κανεις με αυτη τη καρτα δεν εχει νοημα. θα κανει το ιδιο για να τσεκαρει τη καρτα. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από rofl
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, rofl είπε οχι ειμαι κοτα και ποτε δε βαζω καρτα σε vpn. μονο paypal. εχω ενεργοποιησει και αυτοματες πληρωμες και τωρα δεν χρειαζεται τιποτα. αν δεν εχεις και προσβαση στα στοιχεια της καρτας, τοτε δε μπορεις να κανεις τιποτα. γραφει temporarily σε 3 ωρες θα τα επιστρεψουν. Πραγματικα ελπιζω να μη παθω χειροτερα που εβαλα τα στοιχεια της καρτας με vpn γιατι τη γ.... αν και το εχω ξανακανει, επισης πιστευω να μην εγινε η πληρωμη γιατι εκλεισα αποτομα απ τη διαχειρηση εργασιων το προγραμμα. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
rofl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) και να σε χρεωσαν δε θα στα φανε θα στα επιστρεψουν. και δε θα χεις προβλημα υπαρχει encryption. πιο πολυ γιατι δεν θελω η τραπεζα να βλεπει χρεωσεις σε οτι να ναι χωρες το κανω. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από rofl
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, rofl είπε και να σε χρεωσαν δε θα στα φανε θα στα επιστρεψουν. και δε θα χεις προβλημα υπαρχει encryption. πιο πολυ γιατι δεν θελω η τραπεζα να βλεπει χρεωσεις σε οτι να ναι χωρες το κανω. Ευτυχως που η συγκεκριμενη καρτα εχει προστασια εχω βαλει το κινητο μου οποτε και τα νουμερα να δει καποιος δε μπορει να προχωρησει σε αγορα, εν τελη ολα κομπλε εγινε η αγορα αν και εφαγα ενα σοκ ομολογω xD thanks για τη πολυτιμη βοηθεια! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
p4n0s86 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Όχι κάρτες ρε παιδιά σε τέτοια πράγματα, ειδικά αν είναι οι κύριες που μπαίνουν μισθοί και τέτοια, χθεσινοί είστε; Φτιάξτε ένα PayPal να είστε ήσυχοι, 5 λεπτά δουλειά είναι.
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Όχι κάρτες ρε παιδιά σε τέτοια πράγματα, ειδικά αν είναι οι κύριες που μπαίνουν μισθοί και τέτοια, χθεσινοί είστε; Φτιάξτε ένα PayPal να είστε ήσυχοι, 5 λεπτά δουλειά είναι. Ειχα εξαρχης PayPal αλλα ειχα διαβασει καπου οτι εχει θεμα με το epic ομως τελικα ολα καλα στο τελος. Σημερα θα τσεκαρω το λογαριασμο μου καλου κακου η αληθεια ειναι εχω μια ανησυχία που την εβαλα με vpn 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα