Fulgore Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή ένδειξη να μην ακουμπήσουμε καν οποιοδήποτε μελλοντικό EGS exclusive: σε λίγους μήνες θα το παίζουμε στο Game Pass για μια τυρόπιτα. Μα αφου ο Killik ειπε οτι ειμαστε υπερμαχοι του μονοπωλιου και συγκεκριμενα του Steam,αρα δεν αγοραζουμε απο πουθενα αλλου και οτι πρεπει να ''στηριξουμε'' το EGS για να σπασει αυτο το μονοπώλιο 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 23 minutes ago, Fulgore said: Μα αφου ο Killik ειπε οτι ειμαστε υπερμαχοι του μονοπωλιου και συγκεκριμενα του Steam,αρα δεν αγοραζουμε απο πουθενα αλλου και οτι πρεπει να ''στηριξουμε'' το EGS για να σπασει αυτο το μονοπώλιο Είχα στο ραντάρ μου τρία-τέσσερα games για αγορά στις επόμενες εκπτώσεις του Steam (Shadow of War, Shenmue 1+2, Hellbade, Shadow of the Tomb Raider), αλλά τελικά τα προτίμησα σε άλλη πλατφόρμα, σε αυτή που σεβόμενη τους publishers τους δίνει μεγαλύτερο cut για να χτυπήσει την κακή αυτοκρατορία του Steam! Λολ, πλάκα κάνω, φυσικά και προτίμησα να τα παίξω στην πλατφόρμα που συμφέρει την τσέπη μου, period. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Κανένας δεν σας απαγορεύει ή υπαγορεύει τίποτα. Χαλαρώστε λίγο, δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείτε αντιπαλότητες από το πουθενά. Μηνύματα σε αυτό το ύφος θα σβήνονται. PM σε συντονιστή για παράπονα. 3
Ryzenlake Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/9/2019 στις 12:26 ΠΜ, KilliK είπε σαν ποια ελευθερια χανεις δηλαδη; οκ το ιδιο ακριβως πραμα κανουν. βγαζουν τα παιχνιδια τους σε οποιο strorefront θελουν. για τον καταναλωτη το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, αγοραζει υποχρεωτικα απο τα καταστηματα που εχουν επιλεξει εξαρχης οι devs/pubs να πουλησουν το εμπορευμα τους. επομενως ποια ειναι η διαφορα; εξηγησε την μου, για να την καταλαβω. οσο αφορα τα περι κονσολων, δεν υπαρχει συγκριση διοτι δεν σε αναγκαζει η Epic να δωσεις μια 400αρα για να αγορασεις κονσολα για να παιξεις τα παιχνιδια της. ο client ειναι δωρεαν. δεν αλλαζει το γεγονος οτι ηταν δικια του επιλογη. μπορεις να τον πεις χαζο που την εκανε, αλλα δεν μπορεις να κατηγορησεις την Επικ γιατι την εκανε. και στην τελικη, αυτες οι συμφωνιες γινονται για να προστατεψει η Επικ και τα δικα της συμφεροντα. διοτι μπορει ο αλλος να παρει το 88% συν το μπονους και την επομενη μερα να βγαλει το παιχνιδι και στο Στημ. δεν παει ετσι ομως. Όντως ακόμα 100 σελίδες μετά επιμένεις ότι είναι το ίδιο πράμα να επιλέξει ένας developer το steam επειδή είναι η καλύτερη πλατφόρμα με το να πληρώσει η epic έναν developer για να ΜΗΝ βγει σε άλλη πλατφορμα? Σύμφωνα με το σκεπτικό σου και το πιστολι στο κρόταφο άμα βάλει η epic στον developer πάλι επιλογή του devoper θα είναι. Κάπου τα έχεις μπερδέψει μου φαίνεται. Και καταληγουμε στο ποιοτικό του θέματος. Αν η epic είχε τον καλύτερα ποιοτικά client δεν θα χρειαζόταν να πληρώσει τον οποιονδήποτε για να πάει σε εκείνον. Θα πήγαινε απο μόνος του γιατί είναι ο καλύτερος client. Πόσο καλός είναι ένας επαγγελματίας όταν ΠΛΗΡΏΝΕΙ κάποιον για να γίνει πελάτης του, και μάλιστα αποκλειστικά? Γιατί αυτό κάνει η epic. Σκέψου να σε προσεγγίσει ξέρω γω ένας δικηγόρος η λογιστής και να σου πει σου δίνει Χ πόσο για να έρθεις σε μένα... Ε κάτι δεν κάνει καλά στη δουλειά του. Επίσης επιμένεις ότι αφού είναι δωρεάν ο client που είναι το πρόβλημα. Εμ δεν είναι δωρεάν. Με κάθε αγορά πληρώνω την epic για να χρημάτισει τους developers να της δώσουν αποκλειστικό τητα. Δηλαδή εγώ σαν κατάνσλωτης πληρώνω την epic για να δεσμεύσει τα games μου στην δικιά της πλατφόρμα. Αντί να χρησιμοποιεί τα λεφτά για να μου προσφέρει ένα καλύτερο προϊόν τα χρησιμοποιεί για να με δέσει να χρησιμοποιώ ένα χειρότερο προϊόν. Αλλά έλα μωρέ, όλα ίδια είναι. Πραγματικά ανεξήγητα πράματα διαβαζω Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Ryzenlake 4 1 1
tonkpils Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Επίσης επιμένεις ότι αφού είναι δωρεάν ο client που είναι το πρόβλημα. Εμ δεν είναι δωρεάν. Με κάθε αγορά πληρώνω την epic για να χρημάτισει τους developers να της δώσουν αποκλειστικό τητα. Δηλαδή εγώ σαν κατάνσλωτης πληρώνω την epic για να δεσμεύσει τα games μου στην δικιά της πλατφόρμα. Αντί να χρησιμοποιεί τα λεφτά για να μου προσφέρει ένα καλύτερο προϊόν τα χρησιμοποιεί για να με δέσει να χρησιμοποιώ ένα χειρότερο προϊόν. Αλλά έλα μωρέ, όλα ίδια είναι. Πραγματικά ανεξήγητα πράματα διαβαζω Ακριβώς. Και το όλο κακό από που ξεκίνησε; Από τα microtransactions που πληρώνουν τα δεκάχρονα στο Fortnite. Πολλοί κατηγορούν τον χοντρό ότι καλοκαθισε στο μονοπώλιο του και δεν βγάζει πλέον games ενώ έχει λεφτά. Τι να πούμε και για την epic που παράτησε στη μέση του development το UT και τράβηξε την πρίζα κυριολεκτικά από το Paragon για χάρη του FN. Επίσης Half Life 2 2004 μέχρι σήμερα = 15 χρόνια Unreal 2 2003 μέχρι σήμερα = 16 χρόνια 1-0
ilos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, tonkpils είπε Ακριβώς. Και το όλο κακό από που ξεκίνησε; Από τα microtransactions που πληρώνουν τα δεκάχρονα στο Fortnite. Πολλοί κατηγορούν τον χοντρό ότι καλοκαθισε στο μονοπώλιο του και δεν βγάζει πλέον games ενώ έχει λεφτά. Τι να πούμε και για την epic που παράτησε στη μέση του development το UT και τράβηξε την πρίζα κυριολεκτικά από το Paragon για χάρη του FN. Επίσης Half Life 2 2004 μέχρι σήμερα = 15 χρόνια Unreal 2 2003 μέχρι σήμερα = 16 χρόνια 1-0 Unreal 2 τεράστια πατάτα. Ιεροσυλία να το αναφέρουμε μαζί με το HL2.😂 Ωραία πάσα για offtopic, για να ελαφρύνουμε κάπως και την ατμόσφαιρα.😂 Το πρώτο unreal τουλάχιστον ήταν το crysis τις εποχής του με 32 bit χρώμα/reflections/volumetric lights/coronas. Το είχα βάλει στην ταπεινή matrox m3d powervr μου σε power sgl τότε σε 1024x768 και *** από τα γραφικά αλλά και από το framerate. 😂 Μιλάμε για εποχές που είχες 60ρια με το ζόρι σε 640x480 με την καλύτερη κάρτα πχ voodoo 2 κλπ. Αυτό για να συνειδητοποιήσουμε τι κτήνη καρτές βγαίνουν πλέον. Νοσταλγικό vid για όλα εμάς τα γερόντια που προλάβαμε τον πόλεμο των api's και μια ντουζίνα κατασκευαστές graphic chips. 1
tonkpils Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, ilos είπε Unreal 2 τεράστια πατάτα. Ιεροσυλία να το αναφέρουμε μαζί με το HL2.😂 Ωραία πάσα για offtopic, για να ελαφρύνουμε κάπως και την ατμόσφαιρα.😂 Το πρώτο unreal τουλάχιστον ήταν το crysis τις εποχής του με 32 bit χρώμα/reflections/volumetric lights/coronas. Το είχα βάλει στην ταπεινή matrox m3d powervr μου σε power sgl τότε σε 1024x768 και *** από τα γραφικά αλλά και από το framerate. 😂 Μιλάμε για εποχές που είχες 60ρια με το ζόρι σε 640x480 με την καλύτερη κάρτα πχ voodoo 2 κλπ. Αυτό για να συνειδητοποιήσουμε τι κτήνη καρτές βγαίνουν πλέον. Νοσταλγικό vid για όλα εμάς τα γερόντια που προλάβαμε τον πόλεμο των api's και μια ντουζίνα κατασκευαστές graphic chips. Συμφωνώ για το U2 πως ήταν πατάτα και δεν έφτασε ούτε στα μισά του πρώτου σε όλους τους τομείς. Άλλο ήθελα να τονίσω. 1
Inside X Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, tonkpils είπε Ακριβώς. Και το όλο κακό από που ξεκίνησε; Από τα microtransactions που πληρώνουν τα δεκάχρονα στο Fortnite. Πολλοί κατηγορούν τον χοντρό ότι καλοκαθισε στο μονοπώλιο του και δεν βγάζει πλέον games ενώ έχει λεφτά. Τι να πούμε και για την epic που παράτησε στη μέση του development το UT και τράβηξε την πρίζα κυριολεκτικά από το Paragon για χάρη του FN. Επίσης Half Life 2 2004 μέχρι σήμερα = 15 χρόνια Unreal 2 2003 μέχρι σήμερα = 16 χρόνια 1-0 Unreal Engine 2019= Gears 5 Source Engine 2019= ΜΙΑ 1-1. PS: Ωραίο minigame για forum
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Και φυσικά μην ξεχνάμε και το σημαντικότερο game της γενιάς του (TM). Οπότε 2-1 άνετα.
xavier Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Ryzenlake είπε Όντως ακόμα 100 σελίδες μετά επιμένεις ότι είναι το ίδιο πράμα να επιλέξει ένας developer το steam επειδή είναι η καλύτερη πλατφόρμα με το να πληρώσει η epic έναν developer για να ΜΗΝ βγει σε άλλη πλατφορμα? Σύμφωνα με το σκεπτικό σου και το πιστολι στο κρόταφο άμα βάλει η epic στον developer πάλι επιλογή του devoper θα είναι. Κάπου τα έχεις μπερδέψει μου φαίνεται. Και καταληγουμε στο ποιοτικό του θέματος. Αν η epic είχε τον καλύτερα ποιοτικά client δεν θα χρειαζόταν να πληρώσει τον οποιονδήποτε για να πάει σε εκείνον. Θα πήγαινε απο μόνος του γιατί είναι ο καλύτερος client. Πόσο καλός είναι ένας επαγγελματίας όταν ΠΛΗΡΏΝΕΙ κάποιον για να γίνει πελάτης του, και μάλιστα αποκλειστικά? Γιατί αυτό κάνει η epic. Σκέψου να σε προσεγγίσει ξέρω γω ένας δικηγόρος η λογιστής και να σου πει σου δίνει Χ πόσο για να έρθεις σε μένα... Ε κάτι δεν κάνει καλά στη δουλειά του. Επίσης επιμένεις ότι αφού είναι δωρεάν ο client που είναι το πρόβλημα. Εμ δεν είναι δωρεάν. Με κάθε αγορά πληρώνω την epic για να χρημάτισει τους developers να της δώσουν αποκλειστικό τητα. Δηλαδή εγώ σαν κατάνσλωτης πληρώνω την epic για να δεσμεύσει τα games μου στην δικιά της πλατφόρμα. Αντί να χρησιμοποιεί τα λεφτά για να μου προσφέρει ένα καλύτερο προϊόν τα χρησιμοποιεί για να με δέσει να χρησιμοποιώ ένα χειρότερο προϊόν. Αλλά έλα μωρέ, όλα ίδια είναι. Πραγματικά ανεξήγητα πράματα διαβαζω Τοσο περίεργο σου φαίνεται; Μεγάλο κομμάτι της αγοράς δουλεύει έτσι, από μαγαζιά με ρούχα, ηλεκτρονικά eshops, τα πάντα όλα... Ο καθένας εκμεταλλεύεται ότι μπορεί.
Inside X Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Και φυσικά μην ξεχνάμε και το σημαντικότερο game της γενιάς του (TM). Οπότε 2-1 άνετα. Όπως και το Unreal 1 2-2 Αυτή η Kyro σκότωνε τότε. Oh well... Άσχετο αυτό το διαβάσατε υποθέτω: https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Το-Steam-θέλει-να-βάλει-τέλος-στις-αποκλειστικότητες-του-Epic-Games-Store-με-νέους-όρους-χρήσης/55350.html Με αυτήν την κίνηση συμφωνώ. Δεν φταίει τίποτα ο end user στο Battle Royalle. Πρέπει να τον/μας διασφαλίσει. Αποκλειστικότητες της τελευταίας στιγμής είναι τουλάχιστον εκνευριστικές... 1
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ρε σείς για ποιές αποκλειστικότητες μιλάμε όταν με 12 ευρώ το μήνα στο xbox pass στα windows 10 παίζεις όλες αυτές τις "αποκλειστικότητες" χωρίς καν να αγοράσεις το game. Δλδ και εκεί epic fail από την epic Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από chek2fire
hitman 21 original Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μολις εφτιαξα ακαουντ στο επικ στορ,δοκιμασα να μπω αλλα μου εβγαλε ερρορ στο απ ντειτ με κωδικo su-pqr1603.Εψαξα στο ιντερνετ ειδα στο youtube πως διορθωνεται με το που τα κανω ολα ετσι οπως λενε παταω να μπω αλλα δεν μπορω.Υπαρχει καμια αλλη λυση?
Masamune Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 36 minutes ago, hitman 21 original said: Μολις εφτιαξα ακαουντ στο επικ στορ,δοκιμασα να μπω αλλα μου εβγαλε ερρορ στο απ ντειτ με κωδικo su-pqr1603.Εψαξα στο ιντερνετ ειδα στο youtube πως διορθωνεται με το που τα κανω ολα ετσι οπως λενε παταω να μπω αλλα δεν μπορω.Υπαρχει καμια αλλη λυση? Έχει προβλήματα σήμερα το client μάλλον λόγω της υπερβολικής κίνησης εξαιτίας της προσφοράς των 6 δωρεάν παιχνιδιών Batman. Κι εγώ μόνο από τον browser έχω καταφέρει να μπω. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Το αφεντικο τρελαθηκε, τι παιχνιδαρες δινει η epic τελευταια! 😯
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα