Moderators Malthador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said: ποτε αποδειχτηκε αυτο? Τι εννοείς «πότε»; Ήδη έχει γίνει, το EGS ένα χρόνο τώρα με τα exclusives του πρέπει να έχει φτάσει τουλάχιστον στο 15% του market share και έχει σταθερά ανοδική πορεία, δεν το βλέπεις; Του χρόνου τέτοια εποχή η Valve θα έχει κλείσει.
xavier Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 εχεις μια πλατφορμα που ελεγχει το 75% των digital games, οτι τιμη και να προσφερει μια καινουρια πλατφορμα κανεις δεν θα το μαθει, δε θα ασχοληθει...Πρεπει πρωτα να αναγκασεις τους χρηστες να κατεβασουν τον client σου, για να μπορουν να μπουν στη διαδικασια συγκρισης...Και τα exclusives και τα δωρεαν παιχνιδια αυτο το σκοπο εχουν...να αναγκασουν και τους χρηστες που δεν ασχολουνται με το fortnite να εγκαταστησουν το client της επικ... περα απο το fortnite η επικ δεν εχει παρει ακομα καποιο exclusive που να αναγκασει τους χρηστες να ασχοληθουν μαζι της...Αν επαιρνε π.χ. το rdr 2 τοτε θα αλλαζε το πραγμα... 1 1
Greygore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 hours ago, xavier said: εχεις μια πλατφορμα που ελεγχει το 75% των digital games, οτι τιμη και να προσφερει μια καινουρια πλατφορμα κανεις δεν θα το μαθει, δε θα ασχοληθει...Πρεπει πρωτα να αναγκασεις τους χρηστες να κατεβασουν τον client σου, για να μπορουν να μπουν στη διαδικασια συγκρισης...Και τα exclusives και τα δωρεαν παιχνιδια αυτο το σκοπο εχουν...να αναγκασουν και τους χρηστες που δεν ασχολουνται με το fortnite να εγκαταστησουν το client της επικ... περα απο το fortnite η επικ δεν εχει παρει ακομα καποιο exclusive που να αναγκασει τους χρηστες να ασχοληθουν μαζι της...Αν επαιρνε π.χ. το rdr 2 τοτε θα αλλαζε το πραγμα... Αυτό που ο εξαναγκασμός χρησιμοποιείται πλέον ως επιχείρημα υπέρ οποιασδήποτε υπηρεσίας και θεωρείται και θετικό, με ξεπερνάει πραγματικά. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος - 2-3 σελίδες πίσω γράφεις πως: Εξήγησε μου λίγο σε παρακαλώ πως ακριβώς μπορείς να λες χωρίς ίχνος υποκρισίας ότι Α. Ο καταναλωτής pc θα κερδίσει (sic) και Β. πρέπει να αναγκάσεις τους χρήστες να κατεβάσουν το client σου στο ίδιο forum topic γιατί τα concepts "Εξαναγκασμός" και "κέρδος καταναλωτή" δεν συμβαδίζουν. 4 1
panoc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Ειναι ειναι σα το αγγουρι, πρεπει να αναγκασουν να το δοκιμασεις, μπορει να σου αρεσει μετα. lol. 1
xavier Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 δεν καταλαβα γιατι ο ορος "αναγκαστικος" είναι ασυμβιβαστος με οποιοδηποτε "κερδος" απο τη μερια του καταναλωτη? και στις κονσολες οι εταιρειες σε "αναγκαζουν¨ να τις αγορασεις για να παιξεις τα αποκλειστικα παιχνιδια τους"με τα υψηλοτερα production values...Το κερδος του καταναλωτη ειναι οτι αν οι εταιρειες δεν λειτουργουσαν ετσι, τα συγκεκριμμενα παιχνιδια δεν θα ειχαν κυκλοφορησει ποτε... για να δεις το game of thrones, επρεπε να εχεις καποια συνδρομη στο hbo/στη nova κτλ. Υπηρχε ποτε η πιθανοτητα να παιξει τετοια σειρα σε ελευθερο καναλι? το steam εκανε κατι διαφορετικο? Δεν "αναγκασε" με το half life 2 , ολους τους pc gamers να εγκαταστησουν το steam στον υπολογιστη τους? στη συγκεκριμενη περιπτωση εξηγησα το "κερδος" πιο πριν...αλλα η λογικη ειναι η ιδια... 1
Telumetar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση. Πήρα δωρεάν από EGS το Mutant Year Zero: Road to Eden . Το ολοκλήρωσα όλα καλά. Πάω στη προσθαφαίρεση να το απεγκαταστήσω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Κάνω κάτι λάθος; edited Το απεγκατέστησα μέσα από την ίδια τη πλατφόρμα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από Telumetar 1
Aruil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δεν μπορούσα να τηρήσω το πρόγραμμα μου οπότε έκαψα το ρολόι μου. https://www.epicgames.com/store/en-US/news/trello-revamp-tracking-features
Tobajara Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Έκαναν τίποτα προσλήψεις πρόσφατα από την Cloud Imperium, που φτιάχνει το Star Citizen? Ειδικά σχετικές με project management και PR?
mike299 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Aruil είπε Δεν μπορούσα να τηρήσω το πρόγραμμα μου οπότε έκαψα το ρολόι μου. https://www.epicgames.com/store/en-US/news/trello-revamp-tracking-features Ε εντάξει ρε παιδιά? Πώς κάνετε έτσι. Το steam 15 χρόνια δεν χρειάστηκε για να τα κάνει? Ε δώστε τους καμία δεκαετία ακόμα.
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 26/8/2019 στις 2:31 ΜΜ, Aruil είπε Αλλά πέρα από αυτό, υπάρχει μια κάποια διαφορά μεταξύ του μπορείς να πουλήσεις οπουδήποτε θες και του θα πουλήσεις όπου σου πω εγώ βάσει συμβολαίου. Τα χουμε ξαναπεί δεκάδες φορές αυτά, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι. Στη μία περίπτωση κάνεις exclude στη άλλη όχι. Ακόμα και να δεχτούμε ότι δεν είναι exclusives (αγνοώντας ότι ακόμα και η ίδια η epic αναφέρεται σε αυτά ως exclusives ) έχει ουσιαστική διαφορά ως επιχειρηματική κίνηση. ποια διαφορα εχει; και στις δυο περιπτωσεις εχεις δυο publishers να επιλεγουν σε ποια stores θα πουλησουν τα προιοντα τους το συμβολαιο στο οποιο αναφερεσαι, ειναι επιλογη του publisher. δικια του επιθυμια ειναι να βγαζει τα παιχνιδια του μονο στην Epic, επειδη θεωρησε ελκυστικη την προταση της. δεν πηγε η Epic με το δικανο για να τον υποχρεωσει να πουλησει τα παιχνιδια του μονο στο δικο της store. Το συμβολαιο της αποκλειστικοτητας δεν ειναι το αιτιο της επιλογης, ειναι το αποτελεσμα της. Και ενω εχεις δυο publishers να κανουν την επιλογη τους ελευθερα (Namco και πχ Gearbox), να πουλανε τα παιχνιδια τους οπου θελουν, να κατεβαζεις το client που θελουν, και να δεσμευεσαι στο οικοσυστημα που θελουν, υπαρχει μια μεριδα της gaming κοινοτητας που για εναν περιεργο λογο, διαχωριζει τις δυο περιπτωσεις. Στην μια περιπτωση εχουμε πληρη αφεση αμαρτιων με ετοιμες δικαιολογιες (πχ ειναι για το drm ο client), ενω στην αλλη εχουμε αμεση καταδικη, πολεμο, παρενοχληση και απειλες κατα των devs, πειρατευση των παιχνιδιων του. Στην τελικη, εχουμε ελευθερη αγορα για να πουλαει ο καθενας τα παιχνιδια του οπως γουσταρει η οχι; 1
Aruil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 7 hours ago, KilliK said: ποια διαφορα εχει; και στις δυο περιπτωσεις εχεις δυο publishers να επιλεγουν σε ποια stores θα πουλησουν τα προιοντα τους το συμβολαιο στο οποιο αναφερεσαι, ειναι επιλογη του publisher. δικια του επιθυμια ειναι να βγαζει τα παιχνιδια του μονο στην Epic, επειδη θεωρησε ελκυστικη την προταση της. δεν πηγε η Epic με το δικανο για να τον υποχρεωσει να πουλησει τα παιχνιδια του μονο στο δικο της store. Το συμβολαιο της αποκλειστικοτητας δεν ειναι το αιτιο της επιλογης, ειναι το αποτελεσμα της. Και ενω εχεις δυο publishers να κανουν την επιλογη τους ελευθερα (Namco και πχ Gearbox), να πουλανε τα παιχνιδια τους οπου θελουν, να κατεβαζεις το client που θελουν, και να δεσμευεσαι στο οικοσυστημα που θελουν, υπαρχει μια μεριδα της gaming κοινοτητας που για εναν περιεργο λογο, διαχωριζει τις δυο περιπτωσεις. Στην μια περιπτωση εχουμε πληρη αφεση αμαρτιων με ετοιμες δικαιολογιες (πχ ειναι για το drm ο client), ενω στην αλλη εχουμε αμεση καταδικη, πολεμο, παρενοχληση και απειλες κατα των devs, πειρατευση των παιχνιδιων του. Στην τελικη, εχουμε ελευθερη αγορα για να πουλαει ο καθενας τα παιχνιδια του οπως γουσταρει η οχι; Δεν αναφερόμουν στους publishers αναφερόμουν στο βαθμό ελέγχου που έχει το κατάστημα πάνω στους publishers. Και εξ'ορισμού το EGS έχει πολύ μεγαλύτερο βαθμό ελέγχου πάνω σε αυτούς που υπογράφουν αποκλειστικότητα απ'ότι έχει το Steam πάνω σε οποιονδήποτε. Ναι δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι επιλογή της εταιρείας. Προφανώς και είναι επιλογή. Και όπως οποιαδήποτε επιλογή, είναι ανοιχτή σε κριτική από το κοινό. Δεν είπα εγώ ότι είναι άφεση αμαρτιών. Είμαι γενικά κατά των drm και δεν έχω κάποια ιδιέταιρη αγάπη για τη Namco, άλλα τα παιχνίδια της τα βάζει όπου θέλει. Η αντιπάθεια μου για τη Gearbox δεν βασίζεται μόνο στο ότι έβαλε exclusive το Borderlands (που στο κάτω κάτω δεν τρελενόμουν να το παίξω). Αν αποφασίσει σε ένα μήνα η Gearbox ότι θέλει να πουλήσει το παιχνίδι της στο Steam, μπορεί? Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των δύο περιπτώσεων. Φυσικά και έχουμε ελεύθερη αγορά και μπορεί ο καθένας να αγοράζει ή όχι από όπου θέλει. Επίσης έχουμε και ελεύθερο λόγο και μπορεί να κατακρίνει όποιον θέλει και δε θέλει, έχοντας ή μη δίκιο. 1
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Aruil είπε Δεν αναφερόμουν στους publishers αναφερόμουν στο βαθμό ελέγχου που έχει το κατάστημα πάνω στους publishers. Και εξ'ορισμού το EGS έχει πολύ μεγαλύτερο βαθμό ελέγχου πάνω σε αυτούς που υπογράφουν αποκλειστικότητα απ'ότι έχει το Steam πάνω σε οποιονδήποτε. Ναι δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι επιλογή της εταιρείας. Προφανώς και είναι επιλογή. Και όπως οποιαδήποτε επιλογή, είναι ανοιχτή σε κριτική από το κοινό. Δεν είπα εγώ ότι είναι άφεση αμαρτιών. Είμαι γενικά κατά των drm και δεν έχω κάποια ιδιέταιρη αγάπη για τη Namco, άλλα τα παιχνίδια της τα βάζει όπου θέλει. Η αντιπάθεια μου για τη Gearbox δεν βασίζεται μόνο στο ότι έβαλε exclusive το Borderlands (που στο κάτω κάτω δεν τρελενόμουν να το παίξω). Αν αποφασίσει σε ένα μήνα η Gearbox ότι θέλει να πουλήσει το παιχνίδι της στο Steam, μπορεί? Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των δύο περιπτώσεων. Φυσικά και έχουμε ελεύθερη αγορά και μπορεί ο καθένας να αγοράζει ή όχι από όπου θέλει. Επίσης έχουμε και ελεύθερο λόγο και μπορεί να κατακρίνει όποιον θέλει και δε θέλει, έχοντας ή μη δίκιο. δεν θα το λεγα οτι εχει και πολυ μεγαλο ελεγχο η Epic πανω στους publishers, κρινοντας απο το προσφατο φιασκο με τα discount sales και το γεγονος οτι οι τιμες παραμενουν οι ιδιες στα 60e. εξαλλου δεν καταλαβαινω γιατι εσυ πρεπει να αγχωνεσαι σαν τελικος καταναλωτης για το ποσο ελεγχει η Επικ τον καθε publisher, οταν δεν επηρεαζεσαι καθολου απο αυτο. ναι, αλλα το κοινο ομως παραδοξως κατακρινει την μια επιλογη, και επαινει την αλλη, παρολο που κανουν ακριβως το ιδιο πραμα. και κατακρινει, χωρις να αιτιολογει αυτον τον διαχωρισμο. ενταξει, ας χαλαρωσουμε λιγο με τον "απολυταρχικο" ελεγχο της Epic. αυτες οι εταιρειες δεν βαζουν τις υπογραφες τους στα τυφλα, εχουν ελεγξει ολα τα στοιχεια, εχουν σκεφτει ολα τα ενδεχομενα, εχουν σιγουρα εξασφαλισει χρηματικες εγγυησεις απο την Epic , και κλεινουν την συμφωνια μαζι της με απειρους ορους μεσα στα συμβολαια τους. σιγα τωρα μην λυπηθω τον Pitchford, επειδη εκανε το λαθος και δεν θα μπορει να πουλησει αργοτερα τα παιχνιδια του στο Steam για ενα χρονο. αν η συμφωνια προκυψει ζημιογονα και για τις δυο πλευρες, απλως θα οδηγησει εντελει στην διακοπη της επιθετικης πολιτικης της Epic. μπορεις να πεις οτι αυτος ο ελεγχος, εχει και τα καλα του. καλα ναι, ελευθερο λογο ο καθενας μας εχει. αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και σωστος.
Aruil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 4 minutes ago, KilliK said: δεν θα το λεγα οτι εχει και πολυ μεγαλο ελεγχο η Epic πανω στους publishers, κρινοντας απο το προσφατο φιασκο με τα discount sales και το γεγονος οτι οι τιμες παραμενουν οι ιδιες στα 60e. εξαλλου δεν καταλαβαινω γιατι εσυ πρεπει να αγχωνεσαι σαν τελικος καταναλωτης για το ποσο ελεγχει η Επικ τον καθε publisher, οταν δεν επηρεαζεσαι καθολου απο αυτο. ναι, αλλα το κοινο ομως παραδοξως κατακρινει την μια επιλογη, και επαινει την αλλη, παρολο που κανουν ακριβως το ιδιο πραμα. και κατακρινει, χωρις να αιτιολογει αυτον τον διαχωρισμο. ενταξει, ας χαλαρωσουμε λιγο με τον "απολυταρχικο" ελεγχο της Epic. αυτες οι εταιρειες δεν βαζουν τις υπογραφες τους στα τυφλα, εχουν ελεγξει ολα τα στοιχεια, εχουν σκεφτει ολα τα ενδεχομενα, εχουν σιγουρα εξασφαλισει χρηματικες εγγυησεις απο την Epic , και κλεινουν την συμφωνια μαζι της με απειρους ορους μεσα στα συμβολαια τους. σιγα τωρα μην λυπηθω τον Pitchford, επειδη εκανε το λαθος και δεν θα μπορει να πουλησει αργοτερα τα παιχνιδια του στο Steam για ενα χρονο. αν η συμφωνια προκυψει ζημιογονα και για τις δυο πλευρες, απλως θα οδηγησει εντελει στην διακοπη της επιθετικης πολιτικης της Epic. μπορεις να πεις οτι αυτος ο ελεγχος, εχει και τα καλα του. καλα ναι, ελευθερο λογο ο καθενας μας εχει. αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και σωστος. Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στις αποκλειστικότητες. Γι αυτό και είπα ότι έχει εξ ορισμού μεγαλύτερο έλεγχο. Όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο, όσο χαλαρό και να είναι αυτό χάνεις κάποια ελευθερεία σου. Το δεύτερο λεγόμενο σου θα το προσπεράσω και θα σε αφήσω να σκεφτείς γιατί είναι άκρως ειρωνικό. Μα ακριβώς αυτό σου λέω, δεν κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές και επίσης υπάρχει και αντίσταση λόγω της φοβίας του που μπορεί να οδηγήσει αυτή η πορεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι που χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους PC gamer έχουν χαρακτηριστικά του console gaming που δεν τους αρέσουν. Ένα από αυτά είναι οι αποκλειστικότητες. Μπορεί τώρα να είναι "ελαφριάς" μορφής αλλά δεν πάυουν να είναι αποκλειστικότητες. Δεν είπα κάτι για απολυταρχικό έλεγχο. Ούτε εγώ θα λυπηθώ τον Pitchford αν δεν του πάνε καλά τα σχέδια. Αυτό που είπα είναι ότι αποτελούν ριζικά διαφορετικές καταστάσεις. Και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι και να μετανιώσει την επιλογή δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν είναι περιορισμός και έλεγχος αυτός?
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στις αποκλειστικότητες. Γι αυτό και είπα ότι έχει εξ ορισμού μεγαλύτερο έλεγχο. Όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο, όσο χαλαρό και να είναι αυτό χάνεις κάποια ελευθερεία σου. σαν ποια ελευθερια χανεις δηλαδη; Αναφορά σε κείμενο Το δεύτερο λεγόμενο σου θα το προσπεράσω και θα σε αφήσω να σκεφτείς γιατί είναι άκρως ειρωνικό. οκ Αναφορά σε κείμενο Μα ακριβώς αυτό σου λέω, δεν κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές και επίσης υπάρχει και αντίσταση λόγω της φοβίας του που μπορεί να οδηγήσει αυτή η πορεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι που χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους PC gamer έχουν χαρακτηριστικά του console gaming που δεν τους αρέσουν. Ένα από αυτά είναι οι αποκλειστικότητες. Μπορεί τώρα να είναι "ελαφριάς" μορφής αλλά δεν πάυουν να είναι αποκλειστικότητες. το ιδιο ακριβως πραμα κανουν. βγαζουν τα παιχνιδια τους σε οποιο strorefront θελουν. για τον καταναλωτη το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, αγοραζει υποχρεωτικα απο τα καταστηματα που εχουν επιλεξει εξαρχης οι devs/pubs να πουλησουν το εμπορευμα τους. επομενως ποια ειναι η διαφορα; εξηγησε την μου, για να την καταλαβω. οσο αφορα τα περι κονσολων, δεν υπαρχει συγκριση διοτι δεν σε αναγκαζει η Epic να δωσεις μια 400αρα για να αγορασεις κονσολα για να παιξεις τα παιχνιδια της. ο client ειναι δωρεαν. δεν αλλαζει το γεγονος οτι ηταν δικια του επιλογη. μπορεις να τον πεις χαζο που την εκανε, αλλα δεν μπορεις να κατηγορησεις την Επικ γιατι την εκανε. και στην τελικη, αυτες οι συμφωνιες γινονται για να προστατεψει η Επικ και τα δικα της συμφεροντα. διοτι μπορει ο αλλος να παρει το 88% συν το μπονους και την επομενη μερα να βγαλει το παιχνιδι και στο Στημ. δεν παει ετσι ομως.
Aruil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 12 minutes ago, KilliK said: σαν ποια ελευθερια χανεις δηλαδη; οκ το ιδιο ακριβως πραμα κανουν. βγαζουν τα παιχνιδια τους σε οποιο strorefront θελουν. για τον καταναλωτη το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, αγοραζει υποχρεωτικα απο τα καταστηματα που εχουν επιλεξει εξαρχης οι devs/pubs να πουλησουν το εμπορευμα τους. επομενως ποια ειναι η διαφορα; εξηγησε την μου, για να την καταλαβω. οσο αφορα τα περι κονσολων, δεν υπαρχει συγκριση διοτι δεν σε αναγκαζει η Epic να δωσεις μια 400αρα για να αγορασεις κονσολα για να παιξεις τα παιχνιδια της. ο client ειναι δωρεαν. δεν αλλαζει το γεγονος οτι ηταν δικια του επιλογη. μπορεις να τον πεις χαζο που την εκανε, αλλα δεν μπορεις να κατηγορησεις την Επικ γιατι την εκανε. και στην τελικη, αυτες οι συμφωνιες γινονται για να προστατεψει η Επικ και τα δικα της συμφεροντα. διοτι μπορει ο αλλος να παρει το 88% συν το μπονους και την επομενη μερα να βγαλει το παιχνιδι και στο Στημ. δεν παει ετσι ομως. Ποιος λέει ότι χάνω εγώ ελευθερία? Για publishers και developers μιλάμε. Το γεγονός ότι έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο πράγμα. Η διαφορά είναι ότι στη μία περίπτωση ο publisher μπορεί να βάλει το παιχνίδι του όπου θέλει, στην άλλη όχι. Ακόμα και αν μου πεις επιλογή του ήταν και στις δύο περιπτώσεις, στην μία περίπτωση μπορεί να αλλάξει γνώμη στην άλλη όχι. Δεν ξέρω πως μπορώ να στο εξηγήσω αυτό το πράγμα. Δεν έχει κάτι να εξηγήσω, απλές δηλώσεις είναι. Δεν έχει καμία σημασία αν ο client είναι δωρεάν η κάνει 400 ευρώ. Με αναγκάζει να κάνω κάτι που πιθανώς δεν θέλω. Αν πετύχει αυτό το πλάνο τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα αρχίσουν να γλυκοκοιτάζουν τις αποκλειστικότητες οι Nvidia/Amd/Intel? Δεν είναι δύσκολο να κλειδώσεις λογισμικό σε συγκεκριμένο hardware. Φυσικά και μπορώ να κατηγορήσω την Epic. Η συμφωνίες αυτές δεν πέσαν εξ'ουρανού. Η Epic τους πλησίασε να τις κάνουν. Αν μια κίνηση δεν μου αρέσει, "φταίει" και αυτός που έκανε την πρόταση και αυτός που την δέχτηκε. Βλέπεις που έρχεσαι στα λόγια μου? Πρέπει να προστατεύσει τα συμφέροντα της η Epic, οπότε πρέπει να διασφαλίσει ότι ο publisher δεν θα κάνει ότι θέλει. Κοινώς του στερεί ελευθερία κινήσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα