Despotas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Από σήμερα μέχρι 15/11 μπορείτε να πάρετε 1 μήνα EA Play με 0,95€ μέσω του Epic store: https://store.epicgames.com/en-US/p/ea-play Ισχύει για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2024 από Despotas 4
Fronimitis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Στις 18/5/2024 στις 2:32 ΜΜ, xtrmsnpr είπε I STAND BEFORE YOU, TO DELIVER YOU SALVATION MY CHILDREN! Αγορές από Τουρκία are back in bussiness! Τα βήματα απλά και πολύ εύκολα! 1) Φτιάχνεις λογαριασμό στο gamesupplement 2) Φορτίζεις τον λογαριασμό σου με φράγκα €€€ 3) Αγοράζεις μια virtual τούρκικη κάρτα (θα την συνδέσεις κανονικά με τον αριθμό του κινητού σου), αυτή, αυτή την στιγμή κάνει 0.62€ 4) Φορτίζεις την κάρτα σου με το ποσό που θέλεις, από τα χρήματα που έχεις φορτίσει τον λογαριασμό που μόλις έφτιαξες. Την κάρτα την χρησιμοποιείς ξανά και ξανά. 5) Μπαίνεις στο epic, ανοίγεις vpn, συνδέεσαι σε Τουρκία 6) Διαλέγεις το παιχνίδι που θέλεις και κάνεις την πληρωμή με το vpn ανοιχτό. ΠΡΑΦΙΤ Για τους άπιστους: ---------------- @7nisiotis γέρο διάβασε! @Fronimitis συ δεν είσαι γέρος, τσέκαρε όμως και συ, επειδή ψαχνόσουν! Αυτό ξέρουμε αν ισχύει ακόμα;
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Αυτό ξέρουμε αν ισχύει ακόμα; Δε γνωρίζω, δεν ψωνίζω γενικά από epic, εκτός από το Alan wake2. Μπορείς να δοκιμάσεις με ένα μικρό ποσό να δεις αν δουλεύει, που δε βλέπω το λόγο να μην. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από xtrmsnpr 1
Fronimitis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δε γνωρίζω, δεν ψωνίζω γενικά από epic, εκτός από το Alan wake2. Μπορείς να δοκιμάσεις με ένα μικρό ποσό να δεις αν δουλεύει, που δε βλέπω το λόγο να μην, αλλά ποτέ δε ξέρεις. Καλά κι εγώ θα προτιμούσα να τα αγοράζω όλα από steam,αλλά προσπαθώ να χαλάω όσο πιο λίγα χρήματα μπορώ. Να σαι καλά πάντως για την απάντηση,θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω. ΥΓ. Για την ώρα δεν έχει διαθέσιμες prepaid κάρτες.Θα περιμένω. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από Fronimitis
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, Fronimitis είπε ΥΓ. Για την ώρα δεν έχει διαθέσιμες prepaid κάρτες.Θα περιμένω. Μλκια όντως. Για σιγουριά θα κάνω μια μικρή αγορά μιας και έχω 5tl μέσα και θα σου πω. Δε ξέρω αν λειτουργεί η wise, αν σε ψήνει να κάνεις λογαριασμό να το τσεκαρεις. 1
Fronimitis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 45 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Μλκια όντως. Για σιγουριά θα κάνω μια μικρή αγορά μιας και έχω 5tl μέσα και θα σου πω. Δε ξέρω αν λειτουργεί η wise, αν σε ψήνει να κάνεις λογαριασμό να το τσεκαρεις. 48 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Μλκια όντως. Για σιγουριά θα κάνω μια μικρή αγορά μιας και έχω 5tl μέσα και θα σου πω. Δε ξέρω αν λειτουργεί η wise, αν σε ψήνει να κάνεις λογαριασμό να το τσεκαρεις. Καλά δεν τρελαίνομαι κιόλας λόγω Epic. Απλά να έχω επιλογές θέλω . Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για όλη την βοήθεια! 1
p4n0s86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Το αυριανό δώρο ίσως είναι το Wizard of Legend.
p4n0s86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το σημερινό leak επαληθεύτηκε. Για αύριο μάλλον έχουμε το Darker and Dark - Legendary Status που είναι DLC για το base που είναι free to play. https://gg.deals/freebie/epic-store-holiday-free-games-leak-what-is-the-december-23rd-freebie/ Βγαίνουν τα leaks οπότε αύριο 24/12/24 πάμε για Dredge https://gg.deals/freebie/epic-games-december-24-freebie-leak-could-we-be-getting-one-of-2023s-best-indies-for-free-tomorrow/ Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από p4n0s86 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα