Acmilangr2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μόνο σε τέτοιο θα δω πραγματική διαφορά από αυτό που έχω τώρα ή αν βγει OLED monitor. Έτσι νομίζεις... Ips με DCI-P3 90%+ και θα δεις μεγάλη διαφορά. Είχα το monitor σου για 2 εβδομάδες, ακόμα και με απλό ips Asus έβλεπα μεγάλη διαφορά. Τεσπά. Μην βγαίνουμε άλλο off topic
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Έχεις να προσθέσεις κάτι για το παιχνίδι ; Τα 'χω δει όλα τα καλά monitors από κοντά, καλιμπραρισμένα. Μόνο στο δικό σου είδα σοβαρή διαφορά λόγω FALD + HDR. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Περιμένω να ολοκληρώσεις τα settings σου να τα βάλω.
ADHD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δεν τα γράφετε όλα αυτά στο metro topic αν είναι που ταιριάζουν και περισσότερο? 1
giorgosmcmc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Το game είναι καλο σε τραβαει το story? Εχει κακιστες κριτικές και ειμαι λιγο επιφυλακτικός
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Για αγορά ούτε για αστείο.. 1
firepc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Το game είναι καλο σε τραβαει το story? Εχει κακιστες κριτικές και ειμαι λιγο επιφυλακτικός Μια χαρα ειναι παρτο Αν θες στορι λαστ οβ ας αστο. Αν θες φαν και γενικα ενα παιχνιδι για να διασκεδασεις, μπες 2
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δεν ξερω τα γουστάρω πάρα πολύ τα far cry και αυτο δεν αποτελεί εξαίρεση, γνωστη η φορμουλα πετυχημένη ομως. Σαν story οντως δεν λεει και πολλα (δεν ειναι και αυτος ο σκοπος του) αν και ειμαι στην αρχη, το 5 προσωπικά το βρισκω αρκετα υποτιμημένο, το ending ηταν εντελως WTF και αυτο για εμενα το εκανε παρα πολυ καλο και ξεχωριστο απο ενα προβλεψιμο ending. Στο new dawn θεωρω οτι θα επρεπε να ειχαν πατησει στα χναρια του blood dragon περισσότερο για spin off, οπως και να εχει παραμένει αρκετα εθιστικο για εμενα. Κατι αλλο που παρατήρησα σε εμένα ειναι οτι με τον 418.91 ετρεχε νερο πραγματικά με μηδενικό stuttering ακομα και σε ωρα οδηγησης ενω με τον 419.17 εχω κάτι micro stutters. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είναι λόγω driver τα stutters, η dunia engine φταίει.
ilos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, ADHD είπε Στο new dawn θεωρω οτι θα επρεπε να ειχαν πατησει στα χναρια του blood dragon περισσότερο για spin off, οπως και να εχει παραμένει αρκετα εθιστικο για εμενα. Blood dragon = GOAT farcry 1
Arkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Θα λιωσουμε και παλι. Εξαιρετικα optimized μηχανη. Fov 120 και θα μπει και reshade για το απολυτο.
Arkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Vanilla Spoiler Reshade Spoiler Vanilla Spoiler Reshade Spoiler Και μια συγκριση στο fov FOV 60 Spoiler FOV 104 που ειναι το τερμα σε 21:9 Spoiler Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από Arkin
Arkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Πάει η φυσικότητα των χρωμάτων.. Το κατεβασα λιγο το colourfullness ακομα το πειραζω. Γενικα μου αρεσουν τα χρωματα δεν μπορω πολυ τη μουνταδα. Θα παιξω λιγο με το vibrance χωρις το colourfull μιας και κανουν παρομοια δουλεια και τα 2. Για τσεκαρετε. Το παιχνιδι τρωει 7.5GB Vram. Ενα 2ωρο που επαιξα πολυ ωραιο καλες οι αποστολες και εχει αρκετα στοιχεια απο το far cry 5 ακομα και στην ιστορια. To soundtrack απιστευτα fun και γενικα η ολη φαση του παιχνιδιου. Βουτυρο η κινηση αλλα υπαρχουν φασεις που στο ξεκαρφωτο υπαρχει ενα πολυ μικρο stutter στα 74 χωρις λογο. Δεν καταλαβα απο που δημιουργητε αυτο. Στο τρεξιμο το κανει καποιες φορες. Δεν ειναι κανονικο drop των fps αν ηταν δεν θα το καταλαβαινα με το gsync. Παιζει να το δημιουργει και το afterburner. Spoiler Spoiler Στις 27/2/2019 στις 1:03 ΠΜ, ADHD είπε Δεν ξερω τα γουστάρω πάρα πολύ τα far cry και αυτο δεν αποτελεί εξαίρεση, γνωστη η φορμουλα πετυχημένη ομως. Σαν story οντως δεν λεει και πολλα (δεν ειναι και αυτος ο σκοπος του) αν και ειμαι στην αρχη, το 5 προσωπικά το βρισκω αρκετα υποτιμημένο, το ending ηταν εντελως WTF και αυτο για εμενα το εκανε παρα πολυ καλο και ξεχωριστο απο ενα προβλεψιμο ending. Στο new dawn θεωρω οτι θα επρεπε να ειχαν πατησει στα χναρια του blood dragon περισσότερο για spin off, οπως και να εχει παραμένει αρκετα εθιστικο για εμενα. Κατι αλλο που παρατήρησα σε εμένα ειναι οτι με τον 418.91 ετρεχε νερο πραγματικά με μηδενικό stuttering ακομα και σε ωρα οδηγησης ενω με τον 419.17 εχω κάτι micro stutters. Περναω 418.91 καλα που το εγραψες ισως κατι να συμβαινει με τον 419.17. DDU και reinstall. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από Arkin
zvarthangalos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό την UBI την έχω ''στολίσει'' κανονικά για κάποιους τίτλους και κάποιες πολιτικές που ακολουθεί όμως για την σειρά των Far Cry δεν έχω μείνει παραπονεμένος το new dawn είναι μια συνέχεια που μου άρεσε όμως θέλω να πιστεύω πως θα σταματήσει εδώ θα με χαλάσει παράδειγμα αν μετα το new dawn υπάρξει συνέχεια του τύπου διαγαλαξιακό Far Cry με εξωγήινους και σπαθιά jedi κι έτσι εκεί θα τα ακούσουν. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από zvarthangalos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα