MoviemakerGr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Απο τα καλύτερα Far_Cry αφού λείπουν πολλά κουραστικά στοιχεία άπειρου - άχρηστου βαδίσματος Το τελείωσα με τρέλα και με αρκετό "εθισμό" κάτι που είχε να μου συμβεί καιρό με παιχνίδι.
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Απο τα καλύτερα Far_Cry αφού λείπουν πολλά κουραστικά στοιχεία άπειρου - άχρηστου βαδίσματος Το τελείωσα με τρέλα και με αρκετό "εθισμό" κάτι που είχε να μου συμβεί καιρό με παιχνίδι. Η σειρά Far cry και η σειρά AC είναι ότι πιο εθιστικο έχω παίξει. Κάθεσαι για καμιά ώρα και κλείνεις 4ωρα χωρίς να το καταλάβεις. Και με το wildlands το έπαθα αυτό. 1
toyo73 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Arkin είπε Η σειρά Far cry και η σειρά AC είναι ότι πιο εθιστικο έχω παίξει. Κάθεσαι για καμιά ώρα και κλείνεις 4ωρα χωρίς να το καταλάβεις. Και με το wildlands το έπαθα αυτό. Α αβολη στιγμη που μετα απο καψιμο μηνων(δεν επαιζα και καθε ημερα) ACO και μετα πιανεις Far Cry ND και μπροσπαθεις απο συνηθεια να σκαρφαλωσεις σε βραχια και οτι βλεπεις γενικα.Μετα καταλαβαινεις οτι παιζεις τελειως διαφορετικο παιχνιδι. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από toyo73
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Arkin είπε Η σειρά Far cry και η σειρά AC είναι ότι πιο εθιστικο έχω παίξει. Κάθεσαι για καμιά ώρα και κλείνεις 4ωρα χωρίς να το καταλάβεις. Και με το wildlands το έπαθα αυτό. Ubi και τα μυαλα στα μπλεντερ ρε 😛 Αυτη η εταιρεια εχει ορκισμενους εχθρους και φιλους.. Και Ghost Recon και Splinter Cell και Division και RS ... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 55 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ubi και τα μυαλα στα μπλεντερ ρε 😛 Αυτη η εταιρεια εχει ορκισμενους εχθρους και φιλους.. Και Ghost Recon και Splinter Cell και Division και RS ... Ισχύει. Μπορεί να έχει 1000 κακα αλλά έχει και άλλα 1000 καλά. Κρατάω τα καλά. Όλοι την βρίζουν αλλά τα παιχνίδια της είναι εθιστικα όσο δεν πάει. 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Α αβολη στιγμη που μετα απο καψιμο μηνων(δεν επαιζα και καθε ημερα) ACO και μετα πιανεις Far Cry ND και μπροσπαθεις απο συνηθεια να σκαρφαλωσεις σε βραχια και οτι βλεπεις γενικα.Μετα καταλαβαινεις οτι παιζεις τελειως διαφορετικο παιχνιδι. Τα far cry έχουν τα grappling hook για σκαρφάλωμα. Στα AC σκαρφαλώνεις παντού. Κυρίως στα τελευταία 2. Στα black flag rogue ειδικά είχε συγκεκριμένα σημεία σε βραχια που σε έδειχνε.
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Απο το 3 και μετα ειναι ναι. Το 5/new dawn τα τελειωσα σε λιγες μερες οπως και το primal. Ειναι πολυ χαλαρωτικα παιχνιδια. Το ιδιο ισχυει και στα AC.
mtifosi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε "εθιστικά όσο δεν πάει" τα far cry; Αφου βλεπεις πως σε καποιους αρεσει γιατι επιμενεις 😋... Εγω ποια δεν τα μπορω καθολου και ημουν απο τους φανατικους μεχρι το 3 οπως και του AC, που πηγε η ατμοσφαιρα του ezio...? Ανουσια quest με μονο σκοπο το ανεβασμα level, την αυξηση των ωρων και την ικανοποιηση των μετοχων της ubisoft για τα αποτελεσματα τριμηνου... 1
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, mtifosi είπε Αφου βλεπεις πως σε καποιους αρεσει γιατι επιμενεις 😋... Εγω ποια δεν τα μπορω καθολου και ημουν απο τους φανατικους μεχρι το 3 οπως και του AC, που πηγε η ατμοσφαιρα του ezio...? Ανουσια quest με μονο σκοπο το ανεβασμα level, την αυξηση των ωρων και την ικανοποιηση των μετοχων της ubisoft για τα αποτελεσματα τριμηνου... Όχι δεν επιμένω , ούτε έχω πρόβλημα αν τους αρέσει. Αντιθέτως τους ζηλεύω μπορώ να πω. Μακάρι να με τρέλαιναν και εμένα τόσο πολύ. Στο ίδιο ακριβώς μήκος με εσένα είμαι σε αυτά που γράφεις. Όχι ότι δεν τα παίζω αλλά για μένα έχουν χάσει όλη την ποιότητα των πρώτων Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2 1
firepc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Και γω τα γουσταρω αλλα στη κορυφη εχω ακομα το 1 1
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως άλλοι γουστάρουν τα divinity η κάτι kingdom come deliverance έτσι άλλοι γουστάρουν far cry ac. Εγώ παίζω σχεδόν τα πάντα από ότι έχετε δει και στα review μου δεν παίζω μόνο ac fc. Μου αρέσουν πολύ τα adventures και αυτά με έξυπνους γρίφους. Παλιότερα έπαιζα πολυ και στρατιγικης πχ commando empire earth κτλ. Στυλ persona divinity δεν τα μπορώ καθόλου. Από αλλα genres παιζω τα πάντα. Bioshock dishonored metro walking dead dmc κτλ. Ανάλογα το mood παίζω ανάλογα. Δεν μπορώ και τα outlast agony άλλοι καίγονται με τέτοια horror. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από Arkin
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι φαση και αυτη ξεχασε να ρωτησει κιολας τι πρεπει να του αρεσει την αστυνομια του insomnia δεν θα ξανασυμβει.. Ειναι trend η φαση ομαδικη σαν τις ιωσεις εδω μεσα και εξαπλωνεται γρηγορα.. Κανεις δεν ειπε οτι δρεπουν δαφνες gameplay και πρωτοτυπιας αλλα ανετα προσφερουν αρκετες ωρες ευχαριστου παιχνιδιου και δικαιολογουν τα λεφτα τους εν αντιθεσει με κατι αστειοτητες δηθεν του 10ωρου που τις πληρωνεις αδρα και μεχρι να καταλαβεις τι παιζει εχουν τελειωσει.. Αλλα συνηθως αυτοι που σχολιαζουν ουτε καν τα αγοραζουν τα φερνει ο θειος ή περιμενουν κανα χρονο τις εκπτωσεις. Τζαμπα μαγκες δηλαδη ενα πραμα.. Παμε παρακατω.. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r 2
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικά αρκετοί εδώ μέσα ασχολούνται με το τι κάνει ο άλλος. Ασχολήσου ρε φιλε με τα δικά σου πράγματα και άσε τις ειρωνείες. Δεν το έχω δει σε ξένα φόρουμ αυτό. Όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και παντού. Πρέπει κάπως να σου την πει ο άλλος να νιώσει καλά με τον εαυτό του. Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με τέτοια άτομα αλλά κάποιες φορές ξεφεύγουμε και πέφτω στο επίπεδο τους. Μιλανεζε δεν το λέω για σένα εσύ είσαι εντάξει άτομο απλά κάποιες φορές αναγκάζομαι να εξηγώ τα αυτονόητα χωρίς λόγο. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από Arkin 3
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Τι φαση και αυτη ξεχασε να ρωτησει κιολας τι πρεπει να του αρεσει την αστυνομια του insomnia δεν θα ξανασυμβει.. Ειναι trend η φαση ομαδικη σαν τις ιωσεις εδω μεσα και εξαπλωνεται γρηγορα.. Κανεις δεν ειπε οτι δρεπουν δαφνες gameplay και πρωτοτυπιας αλλα ανετα προσφερουν αρκετες ωρες ευχαριστου παιχνιδιου και δικαιολογουν τα λεφτα τους εν αντιθεσει με κατι αστειοτητες δηθεν του 10ωρου που τις πληρωνεις αδρα και μεχρι να καταλαβεις τι παιζει εχουν τελειωσει.. Αλλα συνηθως αυτοι που σχολιαζουν ουτε καν τα αγοραζουν τα φερνει ο θειος ή περιμενουν κανα χρονο τις εκπτωσεις. Τζαμπα μαγκες δηλαδη ενα πραμα.. Παμε παρακατω.. Καλά είναι άλλη φορά να διαβαζεις πιο καλά αυτά που γράφουμε. 42 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Όχι δεν επιμένω , ούτε έχω πρόβλημα αν τους αρέσει. Αντιθέτως τους ζηλεύω μπορώ να πω. Μακάρι να με τρέλαιναν και εμένα τόσο πολύ. Στο ίδιο ακριβώς μήκος με εσένα είμαι σε αυτά που γράφεις. Όχι ότι δεν τα παίζω αλλά για μένα έχουν χάσει όλη την ποιότητα των πρώτων Έτσι για να θυμησω τι έγραψα
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Καλά είναι άλλη φορά να διαβαζεις πιο καλά αυτά που γράφουμε. Έτσι για να θυμησω τι έγραψα Ολο προβλημα δεν εχεις εσυ και οποια πετρα και να σηκωσουμε απο κατω σε βρισκουμε ρε φιλε. Αποψη επι παντος επιστητου.. Ετσι λενε και οι κουτσομπολες στα χωρια.. Εμενα δεν μου πεφτει λογος αλλα να δεις... μπλα μπλα.. Αν δεν σου πεφτει λογος δεν χρειαζεται να ρωτας τον αλλο 10 φορες με στυλ ειρωνικο αληθεια τωρα σου αρεσει ή οχι.. 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Γενικά αρκετοί εδώ μέσα ασχολούνται με το τι κάνει ο άλλος. Ασχολήσου ρε φιλε με τα δικά σου πράγματα και άσε τις ειρωνείες. Δεν το έχω δει σε ξένα φόρουμ αυτό. Όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και παντού. Πρέπει κάπως να σου την πει ο άλλος να νιώσει καλά με τον εαυτό του. Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με τέτοια άτομα αλλά κάποιες φορές ξεφεύγουμε και πέφτω στο επίπεδο τους. Μιλανεζε δεν το λέω για σένα εσύ είσαι εντάξει άτομο απλά κάποιες φορές αναγκάζομαι να εξηγώ τα αυτονόητα χωρίς λόγο. Ετσι ειναι fora ειναι βεβαια μιλαμε ανταλλασουμε αποψεις μεταξυ μας χαβαλεδιαζουμε αλλα καπου πρεπει να καταλαβαινουμε οτι υπαρχει μια λεπτη διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στην αποψη και στην ειρωνεια.. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα