kdoumani Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δωρεάν το "I am not a Monster" στο Steam για περιορισμένο διάστημα 7 12
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 thanks το τσιμπησα ακομα ενα game που δεν θα παιξω ποτε 4 1
Salvation81 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε thanks το τσιμπησα ακομα ενα game που δεν θα παιξω ποτε Χαθηκε να βγαλουν κανενα κλασσικο Turrican η κανενα Shadow Of The Beast σε HD Remake και να το βαλουν free; Αυτο ναι θα το ελιωνα 1
Craven Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Είπες Shadow of the beast το οποίο το είχα το 1989 (.... ναι τόσο κωλόγερος αλλά ήμουν μόλις 11) στην Amiga και σκέφτηκα wtf τι δουλειά έχει το Shadow of the beast παιχνίδι της Amiga στο Steam? τώρα είδα πως επανακυκλοφόρησε το 2016... ρε πόσο πίσω έχω μείνει..
Salvation81 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Craven είπε Είπες Shadow of the beast το οποίο το είχα το 1989 (.... ναι τόσο κωλόγερος αλλά ήμουν μόλις 11) στην Amiga και σκέφτηκα wtf τι δουλειά έχει το Shadow of the beast παιχνίδι της Amiga στο Steam? τώρα είδα πως επανακυκλοφόρησε το 2016... ρε πόσο πίσω έχω μείνει.. 8 εγω το 89...Και το 1 και το 2 παιχνιδαρες.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα