Skywalker333 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 μου αρεσει που αντι να βγαλουν την αναμενωμενη αρπαχτη με 3-4 χαρακτηρες, βγαζουν κ συνεχεια στην ιστορια μαζι, πολυ καλη ιδεα. οσο για Robocop, ψηθηκα, απο το Robocop VS Terminator του εχω μεγαλη αγαπη
ilos Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Καλά μιλάμε για την εταιρία που ακόμα και σήμερα χρεώνει 20 ευρώ να κάνεις unlock τα crypt items στο MKX. Τbh 40 ευρώ για το aftermath, χάρη μας κάνει.😁
Chaos3X Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς χάρη; Εγώ όπως και πολλοί άλλοι αγοράσαμε το deluxe edition day one 80€ περίπου για τους λόγους του ο καθένας και τώρα μας βάζει να δώσουμε τόσα πολλά για 3 παίχτες, και το expansion story? Γιατί τα υπόλοιπα είναι free update. Ενώ η ίδια απαράδεκτη τιμή ήταν όταν βγήκε το πρώτο kombat pack με 6 παίχτες κλπ. Γνώμη μου είναι ότι αυτοί που τους στήριξανε από την αρχή, το upgrade να ήταν 20€ αντε 30€. Για τον Robocop δεν θα σχολιάσω κάτι, απαράδεκτο να καταλαμβάνει ένα από τα τρία slots, άλλος ένας guest, ενώ το community περιμένει πως και πως τόσους ιστορικούς χαρακτήρες ή κάποιον καινούργιο που να ταιριάζει με το παιχνίδι... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από Chaos3X
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Chaos3X είπε Τι εννοείς χάρη; Εγώ όπως και πολλοί άλλοι αγοράσαμε το deluxe edition day one 80€ περίπου για τους λόγους του ο καθένας και τώρα μας βάζει να δώσουμε τόσα πολλά για 3 παίχτες, και το expansion story? Αγορασε το σε εκπτωση. Problem solved
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ το original trailer που δεν κάνει spoil σε thumbnail και τίτλο, αλλά οκ, clickbait IGN. 😛
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Don't push it! Don't push it or I'll give you a war you won't believe. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δεν βάζω MKX trailers (νομίζω), αλλά fucking Rambo.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, KilliK είπε LOL το μικρό δαχτυλάκι του Σταλόνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα