Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat 11 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου αρεσει που αντι να βγαλουν την αναμενωμενη αρπαχτη με 3-4 χαρακτηρες, βγαζουν κ συνεχεια στην ιστορια μαζι, πολυ καλη ιδεα.

οσο για Robocop, ψηθηκα, απο το Robocop VS Terminator του εχω μεγαλη αγαπη :)

Δημοσ.

Καλά μιλάμε για την εταιρία που ακόμα και σήμερα χρεώνει 20 ευρώ να κάνεις unlock τα crypt items στο MKX.

Τbh 40 ευρώ για το aftermath, χάρη μας κάνει.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς χάρη; Εγώ όπως και πολλοί άλλοι αγοράσαμε το deluxe edition day one 80€ περίπου για τους λόγους του ο καθένας και τώρα μας βάζει να δώσουμε τόσα πολλά για 3 παίχτες, και το expansion story? Γιατί τα υπόλοιπα είναι free update. Ενώ η ίδια απαράδεκτη τιμή ήταν όταν βγήκε το πρώτο kombat pack με 6 παίχτες κλπ. Γνώμη μου είναι ότι αυτοί που τους στήριξανε από την αρχή, το upgrade να ήταν 20€ αντε 30€. 

Για τον Robocop δεν θα σχολιάσω κάτι, απαράδεκτο να καταλαμβάνει ένα από τα τρία slots, άλλος ένας guest, ενώ το community περιμένει πως και πως τόσους ιστορικούς χαρακτήρες ή κάποιον καινούργιο που να ταιριάζει με το παιχνίδι...

Επεξ/σία από Chaos3X
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chaos3X είπε

Τι εννοείς χάρη; Εγώ όπως και πολλοί άλλοι αγοράσαμε το deluxe edition day one 80€ περίπου για τους λόγους του ο καθένας και τώρα μας βάζει να δώσουμε τόσα πολλά για 3 παίχτες, και το expansion story?

Αγορασε το σε εκπτωση. Problem solved :)

• 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...