alex_000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Τελιώνω το πρώτο season του ranked σε Demi God επίπεδο. Ημουν Ταιλάνδη τις πρώτες 10 μέρες του μήνα όπότε δεν έπαιξα full, αλλά δεν πιστεύω ότι στο επίπεδο που παίζω είμαι για πολύ παραπάνω, θέλω δουλειά. Το παιχνίδι είναι φοβερό και θα ασχολούμαι για χρόνια. 3
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 ωραια, απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. ο επομενος θαναι η Sindel?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, KilliK είπε ωραια, απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. ο επομενος θαναι η Sindel? Σύμφωνα με την σειρά, ναι. Και μετά ο Spawn.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, KilliK είπε o Ash και ο Terminator που λεγανε; Μετά την Sindel, την έχει την λίστα στο τέλος του βίντεο στα 2 λεπτά.
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μετα τον Spawn,δεν εχουν ακομα επιβεβαιωσει τους επομενους 2 χαρακτηρες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Κρίμα, δεν θα έχουμε Τ-800 εναντίον Ash... Ή not yet? Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από GhostRiderLSOV
ektelion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά, τι παίζει με το παιχνίδι, ξέρουμε; Είμαι διχασμένος να το αγοράσω σε PS4 ή PC. Το online του περσινού ήταν πραγματικά άθλιο στο PC, εντελώς broken. Ξέρει κάποιος αν έφτιαξε το φετινό;
nekrik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ektelion είπε Παιδιά, τι παίζει με το παιχνίδι, ξέρουμε; Είμαι διχασμένος να το αγοράσω σε PS4 ή PC. Το online του περσινού ήταν πραγματικά άθλιο στο PC, εντελώς broken. Ξέρει κάποιος αν έφτιαξε το φετινό; Οπως είσαι ps4 ειδικά για competitive online! Το pc είναι πάντα ενα patch πίσω οσον αφορά το support με διάφορα θέματα γραφικά, servers κλπ και ανύπαρκτο ουσιαστικά online. Το ps4 ειναι leading platform για την netherrealm και τρέχει ζάχαρη 60fps πάντα (τουλάχιστων στο ps4 pro που το παίζω με ανάλυση στα 1440p εως 1800p) 1
ektelion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, nekrik είπε Οπως είσαι ps4 ειδικά για competitive online! Το pc είναι πάντα ενα patch πίσω οσον αφορά το support με διάφορα θέματα γραφικά, servers κλπ και ανύπαρκτο ουσιαστικά online. Το ps4 ειναι leading platform για την netherrealm και τρέχει ζάχαρη 60fps πάντα (τουλάχιστων στο ps4 pro που το παίζω με ανάλυση στα 1440p εως 1800p) OK, ακριβώς η απάντηση που περίμενα, δυστυχώς Ευχαριστώ πολύ, φίλος!
glight Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 3 minutes ago, ektelion said: OK, ακριβώς η απάντηση που περίμενα, δυστυχώς Ευχαριστώ πολύ, φίλος! @ektelion Δυστυχώς αν θέλεις το παιχνίδι να τρέχει σωστά πας για PS4. Για online έχει πολύ περισσότερο κόσμο και βρίσκεις πιο εύκολα αντίπαλο. Υ.Γ Ετοιμάσου να αρπάξεις πολύ ξύλο 1
ektelion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, glight είπε @ektelion Δυστυχώς αν θέλεις το παιχνίδι να τρέχει σωστά πας για PS4. Για online έχει πολύ περισσότερο κόσμο και βρίσκεις πιο εύκολα αντίπαλο. Υ.Γ Ετοιμάσου να αρπάξεις πολύ ξύλο Το πρόβλημα με το παιχνίδι είναι ότι πάνε κάτι 12χρονα, απομνημονεύουν δεκάχιτα κόμπος και απλά πατάνε το sequence κάθε φορά. Μπορούν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ να νικήσουν οποιονδήποτε με κλειστά τα μάτια. Τουλάχιστον that was the case με το προηγούμενο. Εγώ έβρισκα συνήθως κάναν με παρόμοιο skill και παίζαμε συνέχεια μέχρι να βαρεθούμε. Φυσικά, αυτό ήταν εφικτό μόνο στο Playstation, όπως προανέφερα στο PC το online ήταν απλά broken. Βέβαια τα παραπάνω μπορούν να ειπωθούν για σχεδόν όλα τα online multiplayer games πλέον, ανεξαρτήτως genre. Grinding, microtransactions κλπ κλπ. Δυστυχώς είναι ακόμη απαγορευτική η τιμή του (για μένα) στο PS4, οπότε αναμονή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα