Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat 11 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Δεν σημαίνει το 60άρι ότι πρέπει να τα έχεις όλα από πλευράς cosmetics. Αν μη τι άλλο τα fighting εδώ και χρόνια είναι με τέτοιο τρόπο διαιρεμένα. Απλά επειδή ως είδος είναι το μοναδικό που το κάνει (μάλλον) για κάποιον άπειρο ή "παλιομοδίτη" να του φαίνεται περίεργο ή ακόμα και κοροϊδία. Θα μπορούσαν κάλλιστα να έβγαζαν το παιχνίδι όπως ακριβώς είναι στην βάση του χωρίς τίποτα από αυτά τα έξτρα και ο κόσμος θα το αποθέωνε. Σκέψου λίγο τώρα όμως, δεν πήραμε το ίδιο παιχνίδι; Δεν είναι το βασικό πακέτο όπως πρέπει να είναι; 

Μα εκεί είναι το όλο θέμα ρε Luffy, δεν υφίσταται "grinding" σε fighting παιχνίδι. Είναι γελοίο και ως σκέψη. Τι είναι ένα fighting; Εγώ και εσύ να πλακωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό είναι όλο. Practice, practice, practice. Practice δεν σημαίνει grinding. Οι στολές μπορεί να ενδιαφέρουν τον οποιονδήποτε αλλά δεν είναι μέρος του βασικού τμήματος τέτοιων παιχνιδιών. Είναι καλοδεχούμενα αλλά απέχουν πολύ από το να καθορίσουν το ενδιαφέρον μου για αν μη τι άλλο ακόμα θυμάμαι εποχές που είχαμε 10-12-16 χαρακτήρες στα fighting με μόνες επιλογές ένα και μόνο στυλ, μια και μόνο εμφάνιση, arcade, versus και training mode και γι αυτά τα παιχνίδια πληρώναμε επίσης 50άρια. 

Κοίτα, αν οι στολές ενδιαφέρουν εμένα όμως, αυτό προσωπικά τις καθιστά και βασικό μέρος του παιχνιδιού ή της εμπειρίας του παιχνιδιού γενικότερα. 

Όπως είπα, καταλαβαίνω τι εννοείς και δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που γράφεις. Παρόλα αυτά, μπορεί το ΜΚ να είναι καλό στον πυρήνα του αλλά η WB δεν θα πάρει full price ποσό από μένα μόνο και μόνο από αυτή την κίνηση. Ακόμα και αν πρόκειται για extras.

Καλα κάνουν όσοι το αγοράσουν για να μη παρεξηγηθώ. Κι εγώ αγοράζω πχ κάποια αρμέγματα που κάνει η Capcom κατά καιρούς, απλώς η WB κάπου μου την έδωσε λίγο και το πήρα πολύ ανάποδα το θέμα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μεγάλωσα και πουριτάνεψα, αλλά είναι από υπερβολικά σιχαμερά έως διεστραμμένα τα fatalities. Και η λεπτομέρεια σε κόκκαλα-αίμα είναι απλά too much.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η πλακα ειναι οτι ενω εχει γινει τελειως ακραια η απεικονιση της βιας σε αυτο παιχνιδι, απο την αλλη εγινε πιο "ευαισθητοποιημενο" στο σημερινο πολιτικο κλιμα, πχ το skin που δειχνουν οι γυναικειοι χαρακτηρες ειναι ελαχιστο πλεον, μερικες φορανε κυριολεκτικα μπουρκα, την Jade απο τελειως μαυρη, την κανανε light skinned, και δεν ξερω τι αλλο αναλογο εχουν κανει μιας και δεν εχω δει το πληρες παιχνιδι ακομη.

ευτυχως που εχουμε τους ιαπωνες με τα DOA και Soulcalibur και τις skimpy κοπελες τους, αν και κατι μου λεει σε μερικα χρονια θα αναγκαστουν να βγαζουν λογοκριμενες εκδοσεις για την δυτικη αγορα... 

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, KilliK είπε

η πλακα ειναι οτι ενω γινει τελειως ακραια η απεικονιση της βιας σε αυτο παιχνιδι, απο την αλλη εγινε πιο "ευαισθητοποιημενο" στο σημερινο πολιτικο κλιμα, πχ το skin που δειχνουν οι γυναικειοι χαρακτηρες ειναι ελαχιστο πλεον, μερικες φορανε κυριολεκτικα μπουρκα, την Jade απο τελειως μαυρη, την κανανε light skinned, και δεν ξερω τι αλλο αναλογο εχουν κανει μιας και δεν εχω δει το πληρες παιχνιδι ακομη.

ευτυχως που εχουμε τους ιαπωνες με τα DOA και Soulcalibur και τις skimpy κοπελες τους, αν και κατι μου λεει σε μερικα χρονια θα αναγκαστουν να βγαζουν λογοκριμενες εκδοσεις για την δυτικη αγορα... 

Kαι στα soulcalibur οι περισσότερες καλυμμένες είναι πλέον, το eye fest ξεκινά με τα armor breaks.

Επεξ/σία από Speculoos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hurin είπε

Δεν ξέρω αν μεγάλωσα και πουριτάνεψα, αλλά είναι από υπερβολικά σιχαμερά έως διεστραμμένα τα fatalities. Και η λεπτομέρεια σε κόκκαλα-αίμα είναι απλά too much.

Αυτό προκύπτει όταν έχεις μια ολόκληρη ομάδα να σχεδιάζει τους πιο δημιουργικούς τρόπους για να εξαυλώσεις ένα σώμα χΔ Εγω πάθαινα πλάκα με τα animations στο krypt και την όλη αρρωστίλα που έβγαζε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kti23 είπε

Το παιχνίδι καθαυτό όσον αφορά το gameplay πως σας φαίνεται από αυτούς που το έπαιξαν ;  Ισχύει ότι είναι πιο αργό συγκριτικά με τα υπόλοιπα  ; Μου φάνηκε και λίγο πιο προσβάσιμο όσον αφορά τα tutorials με καλύτερο interface στο μενού και μια βοήθεια παραπάνω απομνημόνευσης των άπειρων κινήσεων

Το grinding για το loot αφορά μόνο cosmetics. Συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο αλλά δεν στερεί κάτι από τον πυρήνα του παιχνιδιού.

Θα φανεί το κακό αλλά προσπαθώ να κρατηθώ γιατί φαίνεται αξιόλογο.

Τα fatalities  και brutalities δεν είναι cosmetics , αν μη τι άλλο είναι core moves. Οκ τα fatalities μπορεις να τα κανεις αν ξέρεις τα inputs, για τα brutalities μου πήρε ένα 10ωρακι να βρω το ένα 

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.

συγνωμη, συγνωμη, για να καταλαβω, τα fatalities και brutalities δεν ειναι εξαρχης διαθεσιμα στο παιχνιδι; πρεπει να τα ξεκλειδωσεις για να μπορεις να τα χρησιμοποιησεις; η εννοειτε οτι ξεκλειδωνεις το "cheat" που τα  κανει instant?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nekrik είπε

Τα fatalities  και brutalities δεν είναι cosmetics , αν μη τι άλλο είναι core moves. Οκ τα fatalities μπορεις να τα κανεις αν ξέρεις τα inputs, για τα brutalities μου πήρε ένα 10ωρακι να βρω το ένα 

Σίγουρα αλλά η μεγάλη πλειοψηφία είναι. Τα secret fatalities ήταν στο krypt και στα προηγούμενα παιχνίδια απλά δεν είχε τέτοιο σχεδιασμό προφανώς.

Δημοσ.

Στο XL πάντως μπορούσες να κάνεις τα πάντα από fatalities/brutalities, αλλά για να σου εμφανίσει τα inputs στο move list θα έπρεπε να τα ξεκλειδώσεις στο crypt... Οι περισσότεροι ή κάναν alt tab να τα δουν κάπου ή τα είχαν πρόχειρα γραμμένα ή απλά βάζαν trainer κλπ.Η WB ζήταγε 20ρικό για να σου ξεκλειδώσει τα πάντα στο crypt, το οποίο έπαιρνε αρκετό χρόνο αλλά όχι όσο στο 11, Στις πρώτες μέρες του launch του X παρουσιάστηκε και ένα πρόβλημα κιόλας με corrupted save files και χρειάστηκε να ξανακατεβεί από την αρχή όλο το παιχνίδι (!) ενώ ξεκλείδωσαν σε όσους χάσαν progress όλα τα crypt items. Γενικά τραγελαφικές καταστάσεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kti23 είπε

Σίγουρα αλλά η μεγάλη πλειοψηφία είναι. Τα secret fatalities ήταν στο krypt και στα προηγούμενα παιχνίδια απλά δεν είχε τέτοιο σχεδιασμό προφανώς.

του οτι ειναι κοσμητικα δεν αποτελει δικαιολογια για την αρπακτικη τακτικη της WB. υπαρχει ενα ποσοστο της playerbase που ενδιαφερεται για αυτα, και αυτους ειναι που λυμαινεται. πρεπει να κατακριθει αυτο που κανει, οπως και να εχει.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, KilliK είπε

η πλακα ειναι οτι ενω εχει γινει τελειως ακραια η απεικονιση της βιας σε αυτο παιχνιδι, απο την αλλη εγινε πιο "ευαισθητοποιημενο" στο σημερινο πολιτικο κλιμα.

Ναι, γιατί σήμερα η βία και το ξεκοίλιασμα είναι πολύ πιο αποδεκτά κοινωνικά σε σχέση με ένα προκλητικό γυναικείο ρούχο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Ναι, γιατί σήμερα η βία και το ξεκοίλιασμα είναι πολύ πιο αποδεκτά κοινωνικά σε σχέση με ένα προκλητικό γυναικείο ρούχο.

Ε, όχι και "σήμερα" ακριβώς, πολλά χρόνια τώρα.

π.χ. Θυμάσαι το Hot Coffee πιστεύω. :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Είναι τα πολιτισμικά κλισέ της κάθε κοινωνίας. Στην Αμερική είναι ok να πάρει το παλικάρι σου το 45ρι από νωρίς για να μάθει να υπερασπίζεται τον εαυτό του και τη περιουσία του, ή να παίζει κοντρίτσες με την chevy του μπαμπά από τα 15, αλλά προς θεού μη τυχόν και δοκιμάσει μπύρα με πλαστές ταυτότητες μέχρι να πάει 21  Στην Αγγλία απαγορεύεται δια ροπάλου οποιοδήποτε πορνογραφικό περιεχόμενο που δεν είναι ψευτό softcore για να μη διαβρωθεί η νεολαία μας που πάει στο Φαληράκι ή τον Λαγανά κάθε καλοκαίρι και γυρνά με master στο καμά σούτρα. Καλά οι Ιάπωνες δεν υπάρχουν απλά, απαγορεύεται να δείξουν γεννητικά όργανα, αλλά ταυτόχρονα έχουν ότι πιο άρρωστο υπάρχει και διαννοείται ανθρώπινος νους σε hentai κλπ.

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...