Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat 11 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραία , χαίρομαι που το (προ)τελευταίο καλό mortal kombat έχει βγεί σε vita. Όσο για το 11 εύχομαι να πάει άπατο στο Καιάδα, με τις τακτικές που ακολουθήσανε. Τα paywalls ήταν κάτι που φοβόμουν αλλά τελικά απ'οτι φαίνεται επαληθευτικαν οι φόβοι μου. Ίσως μετά απο κάνα χρόνο να το πάρω στα 10ε μόνο για το story mode. Ψυχραιμία και ψηφίστε με τα πορτοφόλια σας.

Επεξ/σία από shadowlike
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι καθαυτό όσον αφορά το gameplay πως σας φαίνεται από αυτούς που το έπαιξαν ;  Ισχύει ότι είναι πιο αργό συγκριτικά με τα υπόλοιπα  ; Μου φάνηκε και λίγο πιο προσβάσιμο όσον αφορά τα tutorials με καλύτερο interface στο μενού και μια βοήθεια παραπάνω απομνημόνευσης των άπειρων κινήσεων

Το grinding για το loot αφορά μόνο cosmetics. Συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο αλλά δεν στερεί κάτι από τον πυρήνα του παιχνιδιού.

Θα φανεί το κακό αλλά προσπαθώ να κρατηθώ γιατί φαίνεται αξιόλογο.

Επεξ/σία από kti23
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά θα το πω και εδώ, το να μιλάμε για "grinding" σε ένα fighting παιχνίδι είναι απλά αστείο όπως έχει ήδη αναφέρει κάποιος. Δεν ξέρω τι περιμένει κάποιος από τέτοια παιχνίδια. Τα cosmetics δεν είναι εκεί για να τα πάρεις εσύ όλα. Δεν είναι το point του παιχνιδιού αυτό. Αντιλαμβάνομαι ότι το MK δεν είναι ούτε κατά διάνοια "βαθύ" ως gameplay αλλά πλέον ακόμα και αυτό έχει αρκετό "βάθος" έτσι ώστε να ασχοληθείς με την ουσία. Ολα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και απλά καλοδεχούμενα. 

Εχει single player story mode, έχει τρομερό net-code για online play, έχει πολύ καλό training-tutorial mode, έχει πλέον καλό fighting system με επιτέλους δικό του στυλ σε σχέση με τα υπόλοιπα 2D fighters άσχετα αν δεν αγγίζει κανένα από αυτά, έχει πάρα πολύ καλό αρχικό roster. Τι άλλο ακριβώς ψάχνετε; 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, glight είπε

Τρέχει καλά στο PC αυτήν την φορά ή έχουμε τα κατάντια της προηγούμενης σειράς?

Το XL μια χαρά ελαφρύ είναι πλέον. H cpu αράζει στο 5-10% και η 1080 δεν βαράει καν τα κλασικά της ρολόγια (1200 αντί για 1900+) σε 1440p max settings. Εν συγκρίση τα assassins creed odyssey ή ακόμα και το monster hunter world είναι power virus κανονικά.

Δημοσ.

Από ότι λένε τα steam reviews , έχουν βάλει την Frost σε dlc ενώ ξεκλειδώνεται μετά το 4ο chapter στο story mode... 🤣

Κλασσικά είναι port από κονσόλες με ότι συνεπάγεται αυτό ενώ υπάρχουν game breaking crashes. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Παιδιά θα το πω και εδώ, το να μιλάμε για "grinding" σε ένα fighting παιχνίδι είναι απλά αστείο όπως έχει ήδη αναφέρει κάποιος. Δεν ξέρω τι περιμένει κάποιος από τέτοια παιχνίδια. Τα cosmetics δεν είναι εκεί για να τα πάρεις εσύ όλα. Δεν είναι το point του παιχνιδιού αυτό. Αντιλαμβάνομαι ότι το MK δεν είναι ούτε κατά διάνοια "βαθύ" ως gameplay αλλά πλέον ακόμα και αυτό έχει αρκετό "βάθος" έτσι ώστε να ασχοληθείς με την ουσία. Ολα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και απλά καλοδεχούμενα. 

Εχει single player story mode, έχει τρομερό net-code για online play, έχει πολύ καλό training-tutorial mode, έχει πλέον καλό fighting system με επιτέλους δικό του στυλ σε σχέση με τα υπόλοιπα 2D fighters άσχετα αν δεν αγγίζει κανένα από αυτά, έχει πάρα πολύ καλό αρχικό roster. Τι άλλο ακριβώς ψάχνετε; 

έχεις δίκιο σε αυτό που λες και είναι αυτό που είπα και εγώ πιο πάνω αλλά παρατηρώ μια πολιτική που η WB πάει να κοροιδέψει τον κόσμο και με τα dlcs. Παράλληλα η έκδοση για pc είναι και πάλι port στο πόδι παρόλαυτα μαζί με τα bugs και crashes.

Το παιχνίδι φαίνεται όντως πολύ καλό σε gameplay για αυτό που είναι αλλά προσπαθώ να συγκρατήσω το hype από θέμα ηθικής σε τέτοιες πρακτικές που ο publisher δεν σέβεται τον πελάτη - παίχτη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Εν μέρει κι εγώ συμφωνώ σε αυτά που γράφεις περί της ουσίας του παιχνιδιού αλλά όπως λέει και ο @kti23 πιο πάνω, αισθάνομαι ότι το συγκεκριμένο game προσπαθεί να με κοροιδέψει.

Έχει αναφερθεί πχ ότι χρειάζεσαι 200-250 coins για να ξεκλειδώσεις ένα απλό σεντούκι με random generated περιεχόμενο. Και τα coins που παίρνεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς να πληρώσεις, είναι 1 με κάθε fatality και 2 με κάθε brutality.

Ε αυτό ξεπερνάει το όριο του παραλογισμού για μένα και σε πληροφορώ ότι είμαι από αυτούς που δεν δίνουν πολύ μεγάλη σημασία σε πολιτικές εταιριών και microtransactions αν το παιχνίδι είναι καλό. Εδώ όμως, θα κάνω μια εξαίρεση γιατί αυτό το καραγκιοζιλίκι είναι πολύ μεγάλο για να το αγνοήσω... ακόμα και αν δεν ήμουν διατεθειμένος να ξεκλειδώσω στολές και άλλες χαζομαρούλες, 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εν μέρει κι εγώ συμφωνώ σε αυτά που γράφεις περί της ουσίας του παιχνιδιού αλλά όπως λέει και ο @kti23 πιο πάνω, αισθάνομαι ότι το συγκεκριμένο game προσπαθεί να με κοροιδέψει.

Έχει αναφερθεί πχ ότι χρειάζεσαι 200-250 coins για να ξεκλειδώσεις ένα απλό σεντούκι με random generated περιεχόμενο. Και τα coins που παίρνεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς να πληρώσεις, είναι 1 με κάθε fatality και 2 με κάθε brutality.

Ε αυτό ξεπερνάει το όριο του παραλογισμού για μένα και σε πληροφορώ ότι είμαι από αυτούς που δεν δίνουν πολύ μεγάλη σημασία σε πολιτικές εταιριών και microtransactions αν το παιχνίδι είναι καλό. Εδώ όμως, θα κάνω μια εξαίρεση γιατί αυτό το καραγκιοζιλίκι είναι πολύ μεγάλο για να το αγνοήσω... ακόμα και αν δεν ήμουν διατεθειμένος να ξεκλειδώσω στολές και άλλες χαζομαρούλες, 

Αυτό που λες είναι για τα hearts το οποίο είναι άλλο currency μαζί με τα soul fragments και τα coins, οι αριθμοί που λες ισχύουν. Και γενικά η φάση με το grind που λένε "παιδιά θα το φτιάξουμε" είναι λίγο μούφα εξαρχής. Δηλαδή δεν το είχαν καταλάβει με την πρώτη?

Να πω επίσης και για τα λεφτά που έχουν ρίξει για πρόμο σε youtube + twitch, τα περισσότερα streams αυτή τη στιγμή είναι sponsored by warner, χθες το βραδυ είχε φτάσει πρώτο. Γενικώς το marketing τους και η διαφημιση έχει εκτιναχθεί αν σκεφτώ οτι το είδα και σε στάση λεωφορείου 😋

Επεξ/σία από kti23
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Κοίτα δεν είδα καν πως είναι αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και δεν μπορώ να μπω σε τέτοια λογική γιατί εγώ είμαι πιουριστας και εφόσον το παιχνίδι στην βάση του είναι αυτό που πρέπει να είναι τα υπόλοιπα τα θεωρώ και λίγο ότι αρπάξει ο κωλος μας από μεριάς της εταιρίας. Δεν είναι μεμπτό αυτό όμως εφόσον το κεντρικό πακέτο είναι είναι τόσο πλήρες. 

Δες το άλλο mode ως απλή distraction. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε

Κοίτα δεν είδα καν πως είναι αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και δεν μπορώ να μπω σε τέτοια λογική γιατί εγώ είμαι πιουριστας και εφόσον το παιχνίδι στην βάση του είναι αυτό που πρέπει να είναι τα υπόλοιπα τα θεωρώ και λίγο ότι αρπάξει ο κωλος μας από μεριάς της εταιρίας. Δεν είναι μεμπτό αυτό όμως εφόσον το κεντρικό πακέτο είναι είναι τόσο πλήρες. 

Σαφώς είναι περισσότερο ηθικο το θέμα. Εγώ ή εσύ δεν θα δώσουμε σημασία αλλά δίνεις το 60αρι σε κάποιο που πάει γενικά να στην φέρει έστω και με γελοίο τρόπο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Οι στολές με ενδιαφέρουν για να πω την αλήθεια και δεν ξέρω αν το grind είναι δυσθεώρητο μεγάλο για να τις ξεκλειδώσει. 

Οπως και να χει, θα δω το mode ως distraction αλλά μόνο στις εκπτώσεις του Steam. 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kti23 είπε

Σαφώς είναι περισσότερο ηθικο το θέμα. Εγώ ή εσύ δεν θα δώσουμε σημασία αλλά δίνεις το 60αρι σε κάποιο που πάει γενικά να στην φέρει έστω και με γελοίο τρόπο.

Δεν σημαίνει το 60άρι ότι πρέπει να τα έχεις όλα από πλευράς cosmetics. Αν μη τι άλλο τα fighting εδώ και χρόνια είναι με τέτοιο τρόπο διαιρεμένα. Απλά επειδή ως είδος είναι το μοναδικό που το κάνει (μάλλον) για κάποιον άπειρο ή "παλιομοδίτη" να του φαίνεται περίεργο ή ακόμα και κοροϊδία. Θα μπορούσαν κάλλιστα να έβγαζαν το παιχνίδι όπως ακριβώς είναι στην βάση του χωρίς τίποτα από αυτά τα έξτρα και ο κόσμος θα το αποθέωνε. Σκέψου λίγο τώρα όμως, δεν πήραμε το ίδιο παιχνίδι; Δεν είναι το βασικό πακέτο όπως πρέπει να είναι; 

8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Οι στολές με ενδιαφέρουν για να πω την αλήθεια και δεν ξέρω αν το grind είναι δυσθεώρητο μεγάλο για να τις ξεκλειδώσει. 

Οπως και να χει, θα δω το mode ως distraction αλλά μόνο στις εκπτώσεις του Steam. 

Μα εκεί είναι το όλο θέμα ρε Luffy, δεν υφίσταται "grinding" σε fighting παιχνίδι. Είναι γελοίο και ως σκέψη. Τι είναι ένα fighting; Εγώ και εσύ να πλακωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό είναι όλο. Practice, practice, practice. Practice δεν σημαίνει grinding. Οι στολές μπορεί να ενδιαφέρουν τον οποιονδήποτε αλλά δεν είναι μέρος του βασικού τμήματος τέτοιων παιχνιδιών. Είναι καλοδεχούμενα αλλά απέχουν πολύ από το να καθορίσουν το ενδιαφέρον μου για αν μη τι άλλο ακόμα θυμάμαι εποχές που είχαμε 10-12-16 χαρακτήρες στα fighting με μόνες επιλογές ένα και μόνο στυλ, μια και μόνο εμφάνιση, arcade, versus και training mode και γι αυτά τα παιχνίδια πληρώναμε επίσης 50άρια. 

Δημοσ.

Να ευθυμησουμε λιγο, ενας φιλος που δοκιμαζε το παιχνιδι (του δανεισε λογαριασμο αλλος φιλος) και εκανε stream στο twitch...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...