Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat 11 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το leak με τους χαρακτηρες αν ισχυει ειναι απλα φοβερο

https://nintendoeverything.com/rumor-mortal-kombat-11-dlc-characters-leaked/

Κατα τα αλλα οπως και στο προηγουμενο Mortal Kombat,αυτος που εχει σκοπο να παει απο day one το χτυπαει χωρις πολλα πολλα αλλιως οι υπολοιποι υπομονη ειτε για εκπτωση,ειτε για goty του χρονου.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kti23 είπε

Αυτό με το loot και τα unblockables δεν είναι το ίδιο με το Krypt? Ή τα locked θα αγοράζονται μόνο με πραγματικά χρήματα?

Αν είναι extra cosmetics μόνο δεν ξέρω κατά πόσο το επηρεάζει

Ξεκινάμε ότι το crypt είναι μόνο online ! Ύστερα , ότι ξεκλειδώσεις στο “online” crypt και το φορέσεις στον χαρακτήρα σου , το game το σώζει στον server και όχι στο pc η στο ps4 ξέρω γω και αν την άλλη μέρα δεν έχεις Ίντερνετ η θελεις να παίξεις στο switch σε portable κάπου χωρισ internet με το  gear που ξεκλειδωσες και φόρεσες στον χαρακτήρα σου ,τρως ένα  ακυρακι. Τώρα δεν ξέρω αν  αυτό ισχύει και για moves και fatalities, σίγουρα όμως ισχύει για gear και skins και γενικά για οτιδήποτε customizations  έχεις κάνει !

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nekrik είπε

Ξεκινάμε ότι το crypt είναι μόνο online ! Ύστερα , ότι ξεκλειδώσεις στο “online” crypt και το φορέσεις στον χαρακτήρα σου , το game το σώζει στον server και όχι στο pc η στο ps4 ξέρω γω και αν την άλλη μέρα δεν έχεις Ίντερνετ η θελεις να παίξεις στο switch σε portable κάπου χωρισ internet με το  gear που ξεκλειδωσες και φόρεσες στον χαρακτήρα σου ,τρως ένα  ακυρακι. Τώρα δεν ξέρω αν  αυτό ισχύει και για moves και fatalities, σίγουρα όμως ισχύει για gear και skins και γενικά για οτιδήποτε customizations  έχεις κάνει !

οκ ευχαριστώ για την εξήγηση.

Κουσούρια shadow of war όντως. Άπειρο grinding σε fighting game για customisations ακούγεται κάπως αστείο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλανε και την Frost ε; nice. ελπιζω να φερουν και αλλους κλασικους ηρωες απο την 3D περιοδο, κυριως Ming Li, Ashrah και Onaga.  και απορω γιατι καθυστερησαν να το κανουν, τι φοβουνται;

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Εγώ το αγόρασα χθες, την Premium edition, από cdkeys στα 63€, ακόμα κατεβαίνει (61GB), μόλις εγκατασταθεί θα σας ενημερώσω για λεπτομέριες γιατί τώρα πρέπει να φύγω για την δουλειά και θα γυρίσω αργά το βράδυ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινήσαμε τα πραγματικά user reviews και οχι τα πληρωμένα reviews ή αυτά που έγιναν με τις κόπιες που τους έδωσε η WB - NRS με ολα τα items ξεκλειδωμένα:

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/mortal-kombat-11

https://www.metacritic.com/game/pc/mortal-kombat-11

Και στο steam φυσικά για οποιον ενδιαφερεται να διαβάσει !

Απο τις πρωτες 10 ωρες που έπαιξα χθές, ήδη είναι λιγο πολύ όπως τα περιέγραψα παραπάνω: Πολύ καλό gameplay, καλό story mode και classic towers, με τα single players towers of time όμως να είναι ενα άπειρο, άπληστο  (άλα WB) pay to win grinding system έκτρωμα , με οτι πιο unbalanced εχω παιξει σε triple AAA premium fighting game αξιας (85 ευρώ) απο άποψη τεχνιτής δυσκολίας. Π.χ είσαι ένας εναντίων δυο με αυτούς να έχουν 200% παραπάνω health απο σενα + να τρως απο παντού unblockable modifiers οπως  Sektor πυραυλοι , lasers , Cyrax δίχτυα , προπέλες, βαριοπούλες ,πυρινικές κεφαλές κλπ κλπ, μέχρι να πείς "ε αι τράβα και γ....υ" και η να αγοράσεις απο το store τους time crystals για να το ξεπεράσεις η να το παρατήσεις. Με έκανε να νιώσω  οτι το Sekiro + demon bell (το οποίο τερμάτισα στο 2 playthrough, με ζόρι βέβαια)  είναι  Kirby σε δυσκολία χωρλις λογο και αιτία όμως. Όλα αυτά φυσικά , για να κερδίσεις κανα δυο brutality ενα skin (απο τα 30) και ενα σωρο άχρηστα variation icons για ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!

Να πω βέβαια οτι ήδη βγήκε Ed Boon και λοιποί του  Dev team να τα συμμαζέψουν με  patches και tweaks λες και ρε παιδί μου δεν το τέσταραν πρίν βγεί  το game και δεν ήξεραν τι παίζεται, και καλά!!!

PS Πολύ φοβαμαι πως μεγαθήρια οπως η WB - EA  και άλλες εταιρείες θα συνεχίσουν μέχρι να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά σε gaming franchises  που τρέχουν εδω και 30 χρόνια οπως το MK και με τα οποια μεγαλώσαμε!       

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να κρύβεις το move list (fatalities κλπ) στο crypt όπως έκανε το MKX και να περιμένεις από τις whales να σου σκάσουν τζαμπαδίστικα 20ρικά για να μη χρειάζεται να παίξουν εκατοντάδες ώρες για να τα "ξεκλειδώσουν" τη σήμερον ημέρα που οποιοσδήποτε μπορεί να τα δει φόρα παρτίδα στο internet ή απλά να κάνει load ένα 100% unlocked save ήταν ο ορισμός του αυτισμού από πλευρά τους πάντως. Για να μην αναφέρουμε και τα "ez fatalities" πακετάκια για τους τετραπληγικούς.😍. Στο νέο φαίνεται το πήγαν next level με τα cloud saves και τα 1000000000 cosmetics. Aν οι καταναλωτές δε βάλουν μυαλό έπονται χειρότερα από τα τσακάλια της WB.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν το μεταξύ, γίνεται ο κακός χαμός με τα user reviews στο Steam για το ξεδιάντροπο lootfest που επικρατεί με την WB να ασελγεί προκλητικά επάνω στο franchise. 

+ κάποια προβλήματα με frame skipping και crashes στο desktop με χαμό δεδομένων.

Άκυρο από μένα μέχρι να πέσει στο 15άρι σε κανένα Steam sale στο μακρινό μέλλον... Κρίμα γιατί απ' ότι διαβάζω το βασικό μέρος του παιχνιδιού story/gameplay είναι καλoύτσικο.

Επεξ/σία από D.Luffy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...