Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Πως μπορώ να δω ποια είναι η καλύτερη επιλογή στα watt σε σόμπα χαλαζία , σύμφωνα με τα τετραγωνικά ;; Τα τετραγωνικά του σαλονιού είναι περίπου 30 με 40. Να επιλέξω 1800 ή 2400W. Είναι όντως οικονομικές ; Το σπίτι που νοικιάζω έχει αυτόνομη θέρμανση με δικό του καυστήρα αλλά λόγο του ότι δεν μου βγαίνει για να αγοράσω πετρέλαιο, το σκέφτομαι ...

Δημοσ.

αν καιει 1 ωρα η 2400 κανε το πολλαπλασιασμο επι τη τιμη που εχει επανω ο λογαριασμος της ΔΕΗ   ητοι 2.4kw x 0.?????????? x 30 ημερες για να εχεις μια ιδεα απο

θεμα καταναλωσης...αυτο που λενε σε διαφημιστικα ειναι υπερβολη...πιστευω οτι η καταναλωση ειναι περιπου 25 με 40 λεπτα την ωρα...αλλα οπως ειπα κοιταξε τι

σε χρεωνει η δεη τη κιλοβαττωρα επι 2.4 kw που ειναι η σομπα και θα εχεις εικονα καταναλωσης

για το θεμα αν κανει για 40 τετραγωνικα εχω μια μικρη επιφυλαξη....τα 30 θα ελεγα ναι..ανετα

σιγουρεψου να εχει θερμοστατη για να μην καιει ασκοπα αν κανεις την αγορα

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/12/2018 στις 6:58 ΠΜ, Yiota240!! είπε

Είναι όντως οικονομικές ; Το σπίτι που νοικιάζω έχει αυτόνομη θέρμανση με δικό του καυστήρα αλλά λόγο του ότι δεν μου βγαίνει για να αγοράσω πετρέλαιο, το σκέφτομαι

Βάλε πετρέλαιο, έστω και με πιστωτική, με δόσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/12/2018 στις 6:05 ΜΜ, kostasbm είπε

αν καιει 1 ωρα η 2400 κανε το πολλαπλασιασμο επι τη τιμη που εχει επανω ο λογαριασμος της ΔΕΗ   ητοι 2.4kw x 0.?????????? x 30 ημερες για να εχεις μια ιδεα απο

θεμα καταναλωσης...αυτο που λενε σε διαφημιστικα ειναι υπερβολη...πιστευω οτι η καταναλωση ειναι περιπου 25 με 40 λεπτα την ωρα...αλλα οπως ειπα κοιταξε τι

σε χρεωνει η δεη τη κιλοβαττωρα επι 2.4 kw που ειναι η σομπα και θα εχεις εικονα καταναλωσης

για το θεμα αν κανει για 40 τετραγωνικα εχω μια μικρη επιφυλαξη....τα 30 θα ελεγα ναι..ανετα

σιγουρεψου να εχει θερμοστατη για να μην καιει ασκοπα αν κανεις την αγορα

Καλημέρα !!!

ευχαριστω πολύ !!

καλες γιορτές 

Στις 9/12/2018 στις 2:58 ΜΜ, Doubt είπε

Βάλε πετρέλαιο, έστω και με πιστωτική, με δόσεις. 

Καλημέρα 

ευχαριστω πολύ !!

καλες γιορτές !!!

Επεξ/σία από Yiota240!!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...