masterofdisaster123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 γνωριζετε πως γινεται να μη βγαινουν διαφημισεις στα δεξια της οθονης στα windows? εχω δει οτι στο φορματ το σετταρεις εσυ αλλα λεει το πληθος τους θα ειναι τον ιδιο/κανα προγραμματακι η σετταρισμα να μη βγαινει καμμια διαφημιση υπαρχει?
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι , αλλά σε μένα (και σε όσα pc έχω δει με windows) δε βγαίνει καμία διαφήμιση στα δεξιά της οθόνης. Άσε που δε λες σε ποια windows αναφέρεσαι. Τράβα ένα screenshot του desktop σου να δούμε τι ακριβώς εννοείς (πάτα το prt scr) και κάνε επικόλληση στο http://snag.gy Πάρε το link που θα σου δώσει και επικόλλησε το σε επόμενο μήνυμα, πατώντας στο "Εισαγωγή άλλων μέσων" κάτω δεξιά στο παράθυρο που γράφεις, επιλέγοντας "Εισαγωγή εικόνας από URL" και κάνοντας επικόλληση το λινκ εκεί.
fearless Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Για να λεει ''στο φορματ το σεταρεις εσυ'' και ''δεξια στα Windows'' μαλλον 10 ειναι, αλλα δεν θυμαμε πως γινεται. masterofdisaster123 μηπως οι διαφημησεις σου ερχονται οι ιδιες και στα mail σου; Αν ναι πανε ρυθμισεις/System/Notifications & Actions και κατω κατω στο ''Get notifications from these senders'' απενεργοποιησε το Mail/Microsoft Store η οτι αλλο θελεις.
masterofdisaster123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Στις 7/12/2018 στις 6:09 ΜΜ, micos000 είπε Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι , αλλά σε μένα (και σε όσα pc έχω δει με windows) δε βγαίνει καμία διαφήμιση στα δεξιά της οθόνης. Άσε που δε λες σε ποια windows αναφέρεσαι. Τράβα ένα screenshot του desktop σου να δούμε τι ακριβώς εννοείς (πάτα το prt scr) και κάνε επικόλληση στο http://snag.gy Πάρε το link που θα σου δώσει και επικόλλησε το σε επόμενο μήνυμα, πατώντας στο "Εισαγωγή άλλων μέσων" κάτω δεξιά στο παράθυρο που γράφεις, επιλέγοντας "Εισαγωγή εικόνας από URL" και κάνοντας επικόλληση το λινκ εκεί. εμενα το keyboard δεν εχει το κουμπι που λες.αλλα οκ με βοηθησε ο Fearless. σε ευχαριστω παντως 22 ώρες πριν, fearless είπε Για να λεει ''στο φορματ το σεταρεις εσυ'' και ''δεξια στα Windows'' μαλλον 10 ειναι, αλλα δεν θυμαμε πως γινεται. masterofdisaster123 μηπως οι διαφημησεις σου ερχονται οι ιδιες και στα mail σου; Αν ναι πανε ρυθμισεις/System/Notifications & Actions και κατω κατω στο ''Get notifications from these senders'' απενεργοποιησε το Mail/Microsoft Store η οτι αλλο θελεις. φιλε μου εισαι ωραιος ηθελε απο τη κατηγορια ενεργεις και ειδοποιησεις να απενεργποποιησεις τις διαμηφισεις.εδω και μιση ωρα δενηρθε ουτε μια.εισαι αψογος.χιλια ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα