Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, jp77s είπε Όσοι παρακολουθούν αποκλειστικά ελληνική super league, ας μην πειράξουν καμία ρύθμιση στις τηλεοράσεις τους. Δεν υπάρχουν γρήγορες σκηνές δράσης και η εμπειρία θέασης, αν αποδοθεί σε γράφημα, είναι μια ευθεία γραμμή. Η γυναίκα μου ακόμη σφουγγαριζει τα δάκρυα... 1
JTRGamer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ έχω αυτην την tv. https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-42lb5610-42-led-full-hd/prod5940592pp/ έχει επιλογή για motion smoothing?
Pleo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Εδώ υπάρχουν ακόμα αγοραστές κυρτών τηλεοράσεων... δηλαδή μικρότερη εικόνα με τα ίδια ή περισσότερα λεφτά και τίγκα στην παραμορφωση. Σου λέει δείχνει πιο όμορφη όταν είναι... σβηστή! Μέχρι να μάθει ο Έλληνας ότι άλλο tv και άλλο πλυντήριο, θα έχουμε συγκρουστεί με παρακείμενο γαλαξία. 3 1 1
thodoris5321 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ας φτιάχνουν τις ταινίες να φαίνονται πιο ωραίες με περισσότερα fps (ή motion smoothing on) με διαφορετική αντίληψη στο editing (πιο γρήγορες εναλλαγές στις σκηνές). Αυτό σημαίνει πρόοδος. 1 2
Arkin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ποτέ δεν είχα motion smooth στις τηλεοράσεις. Πάντα να το έχετε κλειστό. 100αρα οθόνη οπότε στα 24p πηγαίνουμε στα 96 και η 100αρα είναι λουκούμι. Γενικά τα φίλτρα να τα κλείνετε όλα. 1 1
TsironakosMix Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Παντα disabled! Δεν βλεπουμε σαπουνοπερες... 2
Acrobatis7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Γιατι απλα... το βινύλιο ακουγεται αλλιως ρε αδερφε!
axilleas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Οκ. Νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν ο παράξενος... 2 1
keysmith Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Έχει απόλυτο δίκαιο και είναι όπως τα λέει. Την πρώτη φορά που είδα σε φίλο ταινία (world war Z) σε 200Hz έπαθα (αρνητική) πλάκα. Νόμιζα όλα τραβήχτηκαν με φτηνή βιντεοκάμερα. Η ταινία μου φάνηκε άθλια χωρίς "ατμόσφαιρα". Μου το παρουσίαζε για πλεονέκτημα και του λέω για ταινίες (προφανώς) δεν είναι. Κάτι δεν πάει καλά. Και ενώ η ταινία φαινότανε άθλια πάω σπίτι μου έχω συμβατική 50hz και συνεχίζω την ίδια ταινία. Άλλο πράγμα!! Πολύ μεγαλύτερη (οπτική) απόλαυση στην ίδια ταινία.. Όσοι έχετε τέτοια τηλεόραση να χρησιμοποιείται αυτή τη ρύθμιση μόνο για μπάλα. Πραγματικά για ταινίες είναι "καταστροφική" καθώς χάνεται αυτό το "σινεματικό" που λέμε. 3 2
Skylined Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Έχω όλα τα φίλτρα απενεργοποιημένα γιατί κάνουν την εικόνα να φαίνεται ψεύτικη
drakoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Συμφωνώ 100% μαζί του από την πρώτη στιγμή που βγήκε αυτή η τεχνολογία μου έκατσε άσχημα, από την βιτρίνες των καταστημάτων η κίνηση ήταν τόσο "πλαστική" καμιά σχέση με την τέλεια κίνηση των crt και των plasma.
Dam_Peristeriws Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρα ειναι το interpolation. Τα 24p ειναι προιστορικο format και δημιουργουν σπασιματα στην κινηση και αντι να γυριζουν σε 60p προτεινουν οτι ναι. Με την ιδια λογικη πχ. να μην πηγαιναμε σε εγχρωμες ταινιες για τι εχαναν το κινηματοφραφικο ασπρομαυρο που επικρατουσε. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Dam_Peristeriws 2 2 1 1
Pleo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάποιοι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι το φορμάτ της ταινίας σε καρε, έχει να κάνει με το θέμα της τεχνητής αύξησης του από την tv. Φαντάζομαι πως βλέπουν... . Μην τα μπερδεύετε. Το γύρισμα ταινίας σε περισσότερα καρε είναι απολύτως θεμιτό και τεχνολογικά ορθό. Εδώ λέμε για το σκουπιδαριο επεξεργασίας που κάνουν οι σκουπιδοτηλεορασεις που έχουμε στο σαλόνι που δήθεν τάχα βελτιώνουν την κίνηση. Απλά οι τηλεοράσεις είναι ακόμα ανεπαρκείς και έχουν πολλά θέματα όταν πρόκειται να αποδώσουν γρήγορα κινούμενη εικόνα. Και επειδή είναι για πέταμα, προσπαθούν να Μασκαρεψουν τα θέματα που έχουν με τεχνολογίες εξ ίσου ανεπαρκείς. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Pleo 1
jp77s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Pleo είπε Μασλαρινός Αυτός πως μπήκε στην ταινία ?
thomason993 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή πάντα ήθελα να δοκιμάσω αυτό το feature σε κανα παιχνιδι στο ps4 αλλά δεν έχω smart tv, το input lag που προσθέτει αυτό το post processing στην εικόνα είναι ανεκτό ή όχι? Το έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα