Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 10:16 ΜΜ, jerry banana είπε

Eυχαριστώ πολύ!Το κάτι γιατί σε  εισαγωγικα? :P 

Γιατί δεν υπήρχε, αρχικά, πρόθεση για τέτοιο μπάτζετ. Κοιτούσαμε κάτι στα 30 €.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Etherovamon είπε

Γιατί δεν υπήρχε, αρχικά, πρόθεση για τέτοιο μπάτζετ. Κοιτούσαμε κάτι στα 30 €.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας και το ενδιαφέρον να είστε καλά!!!!!Εγώ παρήγγειλα ένα απο Κίνα και δυστυχώς μου έκαναν νούμερα στην μεταφορά,οπότε έχω  προβεί σε διαδικασίες να λάβω τα χρήματα μου πίσω και λέω πρώτα ο Θεός να παραγγείλω αυτό στα 60 ευρώ που βγαίνει με μεταφορικά(αλλά και αυτό που πήρατε είναι πολύ καλό) https://www.amazon.co.uk/gp/product/B006DIA77E?pf_rd_p=71cb17e9-f468-4d3f-94d5-a0de44c50a7e&pf_rd_r=0P583TRS4J3X11C3W944

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας και το ενδιαφέρον να είστε καλά!!!!!Εγώ παρήγγειλα ένα απο Κίνα και δυστυχώς μου έκαναν νούμερα στην μεταφορά,οπότε έχω  προβεί σε διαδικασίες να λάβω τα χρήματα μου πίσω και λέω πρώτα ο Θεός να παραγγείλω αυτό στα 60 ευρώ που βγαίνει με μεταφορικά(αλλά και αυτό που πήρατε είναι πολύ καλό) https://www.amazon.co.uk/gp/product/B006DIA77E?pf_rd_p=71cb17e9-f468-4d3f-94d5-a0de44c50a7e&pf_rd_r=0P583TRS4J3X11C3W944

Πολύ καλή επιλογή με καλές κριτικές. Και εγώ την πάτησα από Κίνα (aliexpress). Ευτυχώς, τουλάχιστον, πήρα τα λεφτά πίσω. Από την άλλη σε κάποια προϊόντα, με τις τόσες απίθανες χρεώσεις που σου φεσώνουν και οι Ευρωπαίοι (βλ. amazon) στην τιμή, δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι πόσα θα γλιτώσεις από το τελωνείο. Για αυτό και προτίμησα, εν τέλει, την αγορά (όπως και τις περισσότερες αγορές μου πλέον) να την κάνω από Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Etherovamon είπε

Πολύ καλή επιλογή με καλές κριτικές. Και εγώ την πάτησα από Κίνα (aliexpress). Ευτυχώς, τουλάχιστον, πήρα τα λεφτά πίσω. Από την άλλη σε κάποια προϊόντα, με τις τόσες απίθανες χρεώσεις που σου φεσώνουν και οι Ευρωπαίοι (βλ. amazon) στην τιμή, δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι πόσα θα γλιτώσεις από το τελωνείο. Για αυτό και προτίμησα, εν τέλει, την αγορά (όπως και τις περισσότερες αγορές μου πλέον) να την κάνω από Ελλάδα.

Δεν περνάει απο τελωνείο το συγκεκριμένο γιατι η Αγγλία μεχρι τελος Μαρτιου θα αποφασίσει εαν κάνει το Brexit.Οπότε στο 60 βγαίνει γιατι επιχείρησα προηγουμένως να κανω την αγορά αλλά στο τελευταίο στάδιο έκανα πισω γιατι θέλω να δω τι θα κανω με Κίνα πρωτα(λιγα λεφτά ήταν η παραγγελία μου γύρω στα 9 ευρώ) .Τώρα θα δώ.Μπορεί να στραφώ και προς το δικό σας , για να μην έχω καθυστερήσεις απο Αγγλία.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/3/2019 στις 11:10 ΜΜ, Etherovamon είπε

Τελικά παρήγγειλα το blue snowball ICE σήμερα,στα 62 περίπου ευρώ απο Αγγλία (Ελλάδα κάνει 80 στο σκρουτζ κιολας).To snowball το κανονικό,όχι το ice ,δεν το ήθελα γιατί έχει επιπρόσθετες λειτουργίες  20 ευρώ, που δεν τις χρειάζομαι (πχ να μιλανε 2 ατομα,ή να τραβαει απο ολο το δωματιο ηχους σε περιπτωση ομαδικης συζητησης.)

Επεξ/σία από jerry banana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...