Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, johncorfas είπε

Αναβαθμίστηκε ο επεξεργαστής του Nokia 8, από SD 835 σε SD 710 και η τιμή στα 399€... Έξυπνη κίνηση... Θα πουλήσει...

Εχει σχεδον ολοιδιο score single core και multicore με το nokia 8 sd835  στο geekbench κα αναβαθμισμενο AI engine.Επισης αρκετα μεγαλυτερη οθονη βγαινει με android pie και θα παρει περισσοτερες αναβαθμισεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mozozozo1 είπε

Εχει σχεδον ολοιδιο score single core και multicore με το nokia 8 sd835  στο geekbench κα αναβαθμισμενο AI engine.Επισης αρκετα μεγαλυτερη οθονη βγαινει με android pie και θα παρει περισσοτερες αναβαθμισεις

Η gpu έχει διαφορά σχεδόν +100%. Η επεξεργαστική ισχύς είναι σχεδόν κοντά, αλλά ο 835 είναι καλύτερος. To σκορ δεν είναι σχεδόν ολόϊδιο, όπως γράφεις. Ο 835 είναι καλύτερος. Εντάξει, δεν έχει απίστευτη διαφορά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι προηγείται το παλιότερο μοντέλο... ΙΜΗΟ όταν το παλιό προϊόν κερδίζει σε αρκετούς τομείς, σε σχέση με το καινούριο, τότε δεν το λες αναβάθμιση.  Στην πράξη η διαφορά δεν είναι αμελητέα.

https://www.gsmarena.com/benchmarking_the_snapdragon_710-news-32222.php

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Zeiss, meiss, ο,τι αυτοκολλητακι και να βαλουν πανω παλι μαπα φωτο βγαζει. generic foxconn κινητα με vanilla android "designed by nokia", "approved by zeiss". τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. οι εποχη που αγοραζες ποιοτικη nokia συσκευη με κορυφαια καμερα εχει περασει ανεπιστρεπτι

Επεξ/σία από duende
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία σχέση με το πρωτο ΝΟΚΙΑ 8.....είναι άλλη κατηγορία!!επειδή οι Παπα....δες το είπαν 8.1 δεν σημαίνει ότι είναι ο αντικαταστάτης του 8(φαίνεται και από τα specs).

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η ΝΟΚΙΑ σιγά σιγά φτιάχνει πολύ ποιοτικότερες συσκευές αν τις συγκρίνουμε με τις πρώτες συσκευές (ΝΟΚΙΑ 3,5,6,8)

ομοιως και η κάμερα!!

Επεξ/σία από platanos23
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

πως τη παλεψες μ αυτο το κινητο τοσα χρονια? εγω συχτιρισα και το εδωσα (btw αυτος π το πηρε τ χαλασε και πηρε το νοκια 8 τις προαλες στο bf)

το παιδι π αναφερω παραπανω νομιζω το χε παρει πολυ λιγοτερο. θα τον ρωτησω να σιγουρευτω

... γιατί τόση αγανάκτηση???? Μια χαρά αντέχεται κ παλεύεται οποιαδήποτε flagship συσκευή εκάστοτε χρόνου. Αν δεν είσαι enthousiast-extreme-mobile gamer-heavy-power user.... άλλη μια απόδειξη ότι το android τα καταφέρνει εξίσου καλά με το ios (long lasting)

Δημοσ.

Εχτές το 7+ πήρε αναβάθμιση και έγραφε μεταξύ άλλων καλυτέρευση κάμερας κτλ.

Μετά την αναβάθμιση έβγαλα φωτο σε λιγάκι σκοτεινό δωμάτιο.Πιο χάλια φωτογραφία δεν γινόταν.

Carl Zeiss και nokia δεν ταιριάζουν.

Ελπίζω να μην με ξαναδεί η Nokia.
Απαγοήτευση.

Δημοσ.

Θα γκρεμιστεί κανας φουρνος τη μερα που θα γραφτει αρθρο στο ινσομνια για καινουρια συσκευη και δε θα υπαρχει κομμεντ του στυλ: "Στα Χ ευρω απατο θα παει, αμα εκανε Χ/2, Χ/3 (ή οτι αλλο βολευει την τσεπη του σχολιαστη) μπορει και να το αγοραζα"

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mozozozo1 είπε

όταν πρακτικά είσαι κινέζος, παίζεις μπαλίτσα με τους κινέζους και οφείλεις να ανταγωνίζεσαι κινέζους 

οπότε 400 ευρώ και snap 7xx απλά δεν παίζει.. αν θέλουμε δούλεμα έχουμε κι άλλες επιλογές πιο "αξιόπιστες" 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά θεωρείται "αντικαταστάτης" του  ΝΟΚΙΑ 8 ; ... Προσωπικά με αυτής της κατηγορίας επεξεργαστή δεν το νομίζω ...και κάτι άλλο ,συγκαταλέγεται στις ναυαρχίδες της εταιρείας; 

Επεξ/σία από konakis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, TechnoState είπε

... γιατί τόση αγανάκτηση???? Μια χαρά αντέχεται κ παλεύεται οποιαδήποτε flagship συσκευή εκάστοτε χρόνου. Αν δεν είσαι enthousiast-extreme-mobile gamer-heavy-power user.... άλλη μια απόδειξη ότι το android τα καταφέρνει εξίσου καλά με το ios (long lasting)

το 6p ηταν η ναυαρχιδα.

ενιγουει, οπως κ να το πει κανεις καλη εμπειρια δεν ηταν λογω throttle και μπαταριας και δεν χρειαζεσαι extreme χρηση για να το δεις.

αμα ηθελα να δειξω σε μηλοφαν ποσο καλα τα παει το ανδροιδ σιγουρα δε θα διαλεγα το 5Χ

3 ώρες πριν, logistoulis είπε

όταν πρακτικά είσαι κινέζος, παίζεις μπαλίτσα με τους κινέζους και οφείλεις να ανταγωνίζεσαι κινέζους 

οπότε 400 ευρώ και snap 7xx απλά δεν παίζει.. αν θέλουμε δούλεμα έχουμε κι άλλες επιλογές πιο "αξιόπιστες" 

ολα στη κινα φτιαχνονται, αυτο π μετραει ειναι ποσο οικονομικα μπορει να τη βγαλει ο καθενας μας στο θεμα αντοχης.

οσοι συναδελφοι εχουν κινεζο (ζιαομι κλπ) μεσα σε λιγους μηνες κατεληξαν με οθονη αποχρωματισμενη στις ακρες

αν καποιος αγορασει κινεζο και μετα απο χρονια ειναι σα καινουργιο επειδη φροντιζει να μη τριβεται, κοπανιεται, κλπ, κανει τα "ρεστα" σουβλακια και ειναι ευτυχισμενος :P

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

πως τη παλεψες μ αυτο το κινητο τοσα χρονια? εγω συχτιρισα και το εδωσα (btw αυτος π το πηρε τ χαλασε και πηρε το νοκια 8 τις προαλες στο bf)

το παιδι π αναφερω παραπανω νομιζω το χε παρει πολυ λιγοτερο. θα τον ρωτησω να σιγουρευτω

Βούτυρο ειναι το 5x, σε καθημερινά tasks. Γι αυτό θέλω πάντα stock Android... Απλά θέλω να αναβαθμιστω σε hardware πιο πολυ και θέλω κάτι που θα κρατήσει 2+1 χρόνια σε θέμα αναβαθμίσεων. Οπότε, αυτό το κινητό είναι μάλλον μονόδρομος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nickname2016 είπε

Βούτυρο ειναι το 5x, σε καθημερινά tasks. Γι αυτό θέλω πάντα stock Android... Απλά θέλω να αναβαθμιστω σε hardware πιο πολυ και θέλω κάτι που θα κρατήσει 2+1 χρόνια σε θέμα αναβαθμίσεων. Οπότε, αυτό το κινητό είναι μάλλον μονόδρομος. 

οταν λες καθημερινα? γιατι περα απο βιντεο και ιντερνετ σε ολα τα αλλα throttlαρε λογω θερμοκρασιων, βασικα τα καλοκαιρια στο ηλιο ακομα και σ αυτα ειχε θεμα. "χειροτερα" midrange soc στη πραξη ηταν καλυτερα. στη τελικη κινητα για τοσο απλη χρηση υπαρχουν και πιο φτηνα (τοτε ειχε νομιζω γυρω στα 250 ευρω).

συμφωνω πως το στοκ ανδροιδ ειναι γρηγορο, αλλα το software δεν μπορει να διορθωσει το hardware. πιστεψε με ειχα δοκιμασει governors, kernels, και stock based roms. μεχρι που αρχισα να δοκιμαζω και δικα μου νουμερα, αλλα για να καταφερω να κανω το soc να μη throttlαρει επρεπε να το "κατεβασω" τοσο που του ελειπε ισχυς τελικα

με ολα τα παραπανω το καλυτερο που χα καταφερει ηταν κοντα στις 4 ωρες sot με αναμεικτη καθημερινη χρηση (λιγο απ ολα) και παλι ειχε θεμα με θερμοκρασιες, απλα λιγοτερο. αυτο δεν ειναι καλο, ποσο μαλλον βουτηρο

υγ. μια χαρα φαινεται το 8.1 της νοκια. αμα αναβαθμισω και γω σε νοκια θα παω μαλλον λογω ανθεκτικοτητας και γρηγορων αναβαθμισεων. αν και να πω την αληθεια, τωρα που χω κινητο που το ευχαριστιεμαι οι αργες αναβαθμισεις δε με νοιαζουν οσο παλιοτερα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

οταν λες καθημερινα? γιατι περα απο βιντεο και ιντερνετ σε ολα τα αλλα throttlαρε λογω θερμοκρασιων, βασικα τα καλοκαιρια στο ηλιο ακομα και σ αυτα ειχε θεμα. "χειροτερα" midrange soc στη πραξη ηταν καλυτερα. στη τελικη κινητα για τοσο απλη χρηση υπαρχουν και πιο φτηνα (τοτε ειχε νομιζω γυρω στα 250 ευρω).

συμφωνω πως το στοκ ανδροιδ ειναι γρηγορο, αλλα το software δεν μπορει να διορθωσει το hardware. πιστεψε με ειχα δοκιμασει governors, kernels, και stock based roms. μεχρι που αρχισα να δοκιμαζω και δικα μου νουμερα, αλλα για να καταφερω να κανω το soc να μη throttlαρει επρεπε να το "κατεβασω" τοσο που του ελειπε ισχυς τελικα

με ολα τα παραπανω το καλυτερο που χα καταφερει ηταν κοντα στις 4 ωρες sot με αναμεικτη καθημερινη χρηση (λιγο απ ολα) και παλι ειχε θεμα με θερμοκρασιες, απλα λιγοτερο. αυτο δεν ειναι καλο, ποσο μαλλον βουτηρο

Πρέπει να ορίσω πρώτα τι σημαίνει το καθημερινά tasks για εμένα και τις ανάγκες μου, για να ξέρουμε για τι μιλάμε. Είμαι πολύ casual χρήστης: internet, mails, λίγο βίντεο/φωτό και φυσικά τηλεφωνο(no shit). Αυτα είναι τα καθημερινά tasks για εμένα.

Παιχνίδια δεν παίζω πια στο 5X γτ τα πολλα γραφικά δεν τα σηκώνει και όχι μόνο αυγά τιγανιζεις, αλλά ψήνεις και μπριζόλες(πχ vainglory, hearthstone κλπ παρομοια). Είναι εντάξει όμως για χαλαρά casual παιχνιδάκια(πχ κάτι tower defense που Μ αρέσουν κλπ). Η μπαταρία μετά από 4 ώρες SOC, όντως λέει bye bye, αλλά το δικαιολογώ διότι το έχω 2.5 χρόνια το κινητό. Γενικά είναι λίγο γερασμένο hardware, αλλα για αυτό κοιτάω και το NOKIA  8.1, άλλωστε.  Δεν παίζουν λεφτά για pixel. Γενικά όμως, πάει καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...