Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum 

Θα ήθελα τη βοήθεια σας η κοπέλα μου έχει το samsung galaxy s6 σαν κινητό είναι τέλειο της το αγόρασα το 2015 το νοέμβριο η μπαταρία κρατούσε με το ζόρι 5 ώρες παρείγγειλα απο το e-shop.gr την αυθεντική αλλά απο την ώρα που την τοποθέτησα κρατάει μια μέρα με το ζόρι να τη πάω πίσω και να ζητήσω αντικατάσταση η είναι καλή ;

Δημοσ.

Οτι μπαταρία και να βάλεις σε αυτό το τηλέφωνο δεν θα δεις διαφορα, όσο πιο γρήγορα απαλλαγής από αυτό, τότε θα γλυτώσεις. Από τα χειρότερα τηλέφωνα της Samsung.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Christos c_k είπε

Πηγαινε στις ρυθμισεις της μπαταρίας και βγάλε ενα στιγμιοτυπο οθόνης (Screenshot) να παρουμε μια ιδέα και θα σου πω

Σήμερα μόλις βρω λίγο χρόνο θα το ανεβάσω 

14 ώρες πριν, chios είπε

Οτι μπαταρία και να βάλεις σε αυτό το τηλέφωνο δεν θα δεις διαφορα, όσο πιο γρήγορα απαλλαγής από αυτό, τότε θα γλυτώσεις. Από τα χειρότερα τηλέφωνα της Samsung.

Συμφωνώ αλλά τι φτηνό και καλό μου προτείνεις ;

13 ώρες πριν, Centurion είπε

Γνωστό στην πιάτσα το S6 για την άθλια αυτονομία του. Πάρε άλλο αν θέλεις να ξενοιάσεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ben4 είπε

το ιδιο θεμα ειχα και εγω με της συζυγου το s6 .το ελυσα με την αγορα νεου κιν ...( honor 10 )

Το νεο είναι η καλύτερη επιλογή αλλά όλα πανακριβα είναι και τα φτηνα δεν τα θελω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα δω θα στειλω και το screen shoot που μου ζητησε πιο πάνω ο φιλος

Φυσικά δεν κρατάει 20 ωρες και κάτι λεπτά

D11A03AF-EA5F-4683-8429-F0A59B6F46E1.png

2679724D-B4F3-4237-BC9E-5C619F5388DC.png

Επεξ/σία από bill2015

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...