Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για πικάπ,καινούριο πάντα,θέλω να έχει βάση από ξύλο και πολλές επιλογές αλλαγής headshell (όχι όπως το DUAL CS 440 ας πούμε που παίρνει ΜΟΝΟ τη δική του)έχω μπερδευτεί και θέλω συμβουλές!Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάζεις λίγο δύσκολα, δεν είπες τι προϋπολογισμό έχεις γιατί τα πιο πολλά από αυτά που θες για τη δουλειά σου είναι από αρκετά εως πολύ ακριβά. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν μερικά εξειδικευμένα μαγαζιά audio όπου μπορείς να ενημερωθείς αν δεν πάρεις κάποια ικανοποιητική άποψη από δω. Ενδεικτικά στα 285 ευρώ υπάρχει αυτό (αλλά όχι τόσο καλές κριτικές εφόσον το δοκιμάζουν από τη μάνα του) αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να αλλάζεις headshell ή το Akai BT500 με 400 ευρώ αλλιώς πάμε και ξεπερνάμε κατά πολύ τα 500. Οπότε αυτά θα τα ρωτήσεις σε καλά ενημερωμένο μαγαζί.

ΥΓ. Δεν υπάρχει "ξύλινη βάση" αλλά MDF που το ζητούμενο είναι να είναι πολύ καλής ποιότητας.

UPDATE
1. To ΑΚΑΙ είναι ακριβώς ίδιο με το TEAC TN-300 καθώς είναι συγχωνευμένες εταιρείες, θα βρεις συνεπώς αρκετές κριτικές και unboxing βίντεο για να καταλάβεις πως είναι το headshell.
2. Εναλλακτικά βλέπω το Thorens TD240-2 στα 700-800 ευρώ αλλά δεν είμαι βέβαιος για το headshell του. Όμως τα Thorens είναι πολύ καλά και υψηλής αντοχής πικάπ.

Επεξ/σία από Vangelis_D9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...