Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
21 ώρες πριν, NiaUu είπε

ευχαριστω! εχεις παρει απο κει? Ξερουμε αν ειναι εντος ευρωπης? δλδη να μην περναει τελωνειο?

21 ώρες πριν, djcat είπε

To FragranceX ειναι κλασικο site, εχω παρει πολλες φορες. Δεν εχει τυχει να περασει τελωνειο ποτε. Αν και νομιζω ερχονται απο Μερικα. Συμφερει ιδιαιτερα για testers καθως και για καποια αρωματα που ειναι τσαμπα και δεν τα βρισκεις και ευκολα, πχ το Versace Blue Jeans το ειχε κοντα στα 12 ευρω αν θυμαμαι καλα σε tester.
Σε καποια βεβαια εχει ιδιες τιμες με εδω, πχ το Terre D'Hermes που φοραω συνηθως το εχει ιδια τιμη πανω κατω, καθως και στα Chanel τα οποια ενδεχεται να ειναι και ακριβοτερα.
Το ιδανικο ειναι να σου κατσει tester παντως. Επισης εχει και κατι συσκευασιες τυπου 5ml κλπ οι οποιες ειναι ιδανικες αν θελεις να μυρισεις καποιο αρωμα.

Απο κει και περα, αν κανεις παραγγελια τελικα, κοιταξε για κουπονια, παλιοτερα ηταν δωρεαν τα μεταφορικα παγκοσμιως, αλλα το κατηργησαν, ωστοσο παντα παιζουν εκπτωτικα κλπ.

Φυσικα τα αρωματα ειναι γνησια.

Aντιγραφο δεν εχω βαλει ποτε, καποια στιγμη ειχε πεσει στα χερια μου ενα Bvlgari Blv το οποιο θυμιζε πολυ το κανονικο αλλα το ξεχωριζες.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, stormrain είπε

To FragranceX ειναι κλασικο site, εχω παρει πολλες φορες. Δεν εχει τυχει να περασει τελωνειο ποτε. Αν και νομιζω ερχονται απο Μερικα. Συμφερει ιδιαιτερα για testers καθως και για καποια αρωματα που ειναι τσαμπα και δεν τα βρισκεις και ευκολα, πχ το Versace Blue Jeans το ειχε κοντα στα 12 ευρω αν θυμαμαι καλα σε tester.
Σε καποια βεβαια εχει ιδιες τιμες με εδω, πχ το Terre D'Hermes που φοραω συνηθως το εχει ιδια τιμη πανω κατω, καθως και στα Chanel τα οποια ενδεχεται να ειναι και ακριβοτερα.
Το ιδανικο ειναι να σου κατσει tester παντως. Επισης εχει και κατι συσκευασιες τυπου 5ml κλπ οι οποιες ειναι ιδανικες αν θελεις να μυρισεις καποιο αρωμα.

Απο κει και περα, αν κανεις παραγγελια τελικα, κοιταξε για κουπονια, παλιοτερα ηταν δωρεαν τα μεταφορικα παγκοσμιως, αλλα το κατηργησαν, ωστοσο παντα παιζουν εκπτωτικα κλπ.

Aντιγραφο δεν εχω βαλει ποτε, καποια στιγμη ειχε πεσει στα χερια μου ενα Bvlgari Blv το οποιο θυμιζε πολυ το κανονικο αλλα το ξεχωριζες.

Δοκιμασα να δω τελικα ποσα. 

Δοκιμασα με 2 αρωματα στα 89€ και κατι 

Και μετα στα 170€.

Πληρωνεις στανταρ 16,22€ μεταφορικα και μετα το VAT που λεει αυξομειωνεται αναλογως το βαρος ή το ποσό (οσο μεγαλυτερο τοσο μεγαλυτερη και η τιμη του) 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα που ανακάλυψα εγώ πριν τα Χριστούγεννα είναι το montmartre . Έχει και φυσικό κατάστημα (φυσικά ελληνικό) αλλά εγώ γενικά προτειμώ το online. Σίγουρα θα το αγαπήσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία. Εκτός αυτού, τα πακέτα έρχονται σε συσκευασίες δώρου (κάτι που το έχει κάνει νο1 προορισμό για τα δώρα που ψωνίζω) και δεύτερον μπορώ επιτέλους να έχω αφρόλουτρο και κρέμες που να μοιρίζουν το ίδιο με το άρωμά μου. Όσο για το αν είναι κοντά στα αυθεντικά, η κοπέλα πρέπει να είναι επαγγελματίας!

Επεξ/σία από Sia999
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sia999 είπε

Ένα που ανακάλυψα εγώ πριν τα Χριστούγεννα είναι το montmartre . Έχει και φυσικό κατάστημα (φυσικά ελληνικό) αλλά εγώ γενικά προτειμώ το online. Σίγουρα θα το αγαπήσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία. Εκτός αυτού, τα πακέτα έρχονται σε συσκευασίες δώσου (κάτι που το έχει κάνει νο1 προορισμό για τα δώρα που ψωνίζω) και δεύτερον μπορώ επιτέλους να έχω αφρόλουτρο και κρέμες που να μοιρίζουν το ίδιο με το άρωμά μου. Όσο για το αν είναι κοντά στα αυθεντικά, η κοπέλα πρέπει να είναι επαγγελματίας!

ναι και ξερω και το ονομα της, Sia999 την λεν

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/12/2018 στις 9:25 ΜΜ, stormrain είπε

σιγουρα δεν εχει τελωνειο το fragnancex?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, WeMightBeRight είπε

ναι και ξερω και το ονομα της, Sia999 την λεν

Η αλήθεια είναι ότι ενώ σπουδάζω και είμαι στην ηλικία που είμαι θα ήταν λίγο δύσκολο να έχω ολόκληρο αρωματοπωλείο αλλά όπως νομίζει ο καθένας....

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, postfire είπε

σιγουρα δεν εχει τελωνειο το fragnancex?

Ποτε δεν μου εχει κατσει τελωνειο. Τελευταια παραγγελια την ελαβα πριν μια εβδομαδα, τρια μπουκαλια των 100ml.

Ενταξει τωρα αν παραγγειλεις 10 κομματια δεν ξερω τι γινεται, εγω οσες φορες εχω παραγγειλει ειμαι αναμεσα σε 3-5 πανω κατω. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα πραγματα έχουν γινει αυστηρα οτι είναι πανω απο 25€ το σταματανε και σου ζητανε και την αποδειξη για να δουν οτι ειναι η πραγματικη τιμη.

• 3 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...