Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NiaUu είπε

Σ' ευχαριστω,  εχεις συγκρινει με αυθεντικα κι ειναι ικανοποιητικα παρομοια?

Ναι 2 της burberry εχω παρει και 1 armani code. Μολις το εβαλα το 1 της burberry side by side κιολας για να μη λεω μ...ες. Καποιες νοτες αλλαζουν αλλα το προφιλ ειναι το ιδιο. Για την διαρκεια ειμαι φουλ ικανοποιημενος, απο φυσικο καταστημα μπορεις να το ζητησεις και ενισχυμενο  (+1 ml αρωμα ) αλλα online δεν ξερω

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Ablaoublas_542 said:

Ναι 2 της burberry εχω παρει και 1 armani code. Μολις το εβαλα το 1 της burberry side by side κιολας για να μη λεω μ...ες. Καποιες νοτες αλλαζουν αλλα το προφιλ ειναι το ιδιο. Για την διαρκεια ειμαι φουλ ικανοποιημενος, απο φυσικο καταστημα μπορεις να το ζητησεις και ενισχυμενο  (+1 ml αρωμα ) αλλα online δεν ξερω

Εγώ πάλι πιστεύω πως ένα σωστό αρωματοπωλείο πρέπει να φτιάχνει τα δικά του αρώματα με τη δική τους "προσωπικότητα" και να μην προσπαθεί να φτιάξει κλώνους άλλων... 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Εγώ πάλι πιστεύω πως ένα σωστό αρωματοπωλείο πρέπει να φτιάχνει τα δικά του αρώματα με τη δική τους "προσωπικότητα" και να μην προσπαθεί να φτιάξει κλώνους άλλων... 

Και quote γιατι με κανεις? Συμφωνουμε να διαφωνησουμε

Δημοσ.

Με 3 ευρώ τα 30 ml στο παζάρι του Πειραιά ο Λιβανεζοσύριος (όχι ο απέναντι με τα πολλά μαύρα μπουκάλια):P φτιάχνει παππάδες με διάρκεια και πολύ καλή απομίμηση των γνήσιων για όσους έχουν αδύνατα πορτοφόλια.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, Ablaoublas_542 said:

Και quote γιατι με κανεις? Συμφωνουμε να διαφωνησουμε

Θα κάνουμε και μάθημα για το πότε γίνεται ένα quote τώρα? 👨‍🎓

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ με το οτι πρέπει να εχει brand, οτι και να ειναι αυτό. Νομίζω ομως οτι δεν ειναι τοσο εύκολο να γίνεις perfume blender.

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως υπάρχει αυτο το σαιτ https://www.fragrantica.com/

Αναφέρει βασικές, δευτερεύουσες και μεσαίες νότες διαφόρων αρωμάτων. Οπότε πειραματιστείτε :)

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ablaoublas_542 είπε

Κοιτα συμπτωση 

5-6 αρωματα απ αυτα που εχω ειναι ακριβως το ιδιο με τα οριτζιναλ. Τυχαινει να ειναι 2 της burberry κι εμενα, του armani αλλα το  si, το hypnotic poison, jimmy choo, ενα της escada και το sicily. Αυτα ειναι βασικα ολοιδια με τα αυθεντικα.. Αλλα της Carolina Herrera το good girl και το mirachle της Lancome ειναι σκετη απογοητευση το ιδιο και το λαητ blue, cool water. Μου βρωμανε. Α και της μανας μου της chloe ειναι ακριβως σαν το αυθεντικο. Μηπως καποια ειναι πιο ευκολα να τα πετυχουν απο αλλα? 

Εμενα το δερμα μου μαλλον δεν κραταει το αρωμα και μιλαω και για τ αυθεντικα. 2-3 ωριτσες μαξ.  

Σ ευχαριστω παντως θα δοκιμασω απο κει που μ ειπες. 

13 λεπτά πριν, tornado είπε

εγω παντως παιρνω αυτο

https://www.aroma-eshop.com/terre-d-hermes-men-χυμα-αρωμα-ανδρικο?search=hermes

μια χαρα κανω την δουλεια μου και αρωμα κομπλε.

Ευχαριστω

Εχει μπολικα κι αυτο βλεπω. Εχεις συγκρινει με αυθεντικα? 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/12/2018 στις 5:48 ΜΜ, NiaUu είπε

Εχω παρει απο 2 διαφορετικα μαγαζια αντιγραφα γνωστων αρωματων, το προβλημα μου ειναι το εξης.. τα τεστερ μυριζουν υπεροχα οταν τα δοκιμαζω ενω αυτα που αγοραζω και δοκιμαζω μετα σπιτι μυριζουν διαφορετικα. Υποψιαζομαι οτι τα τεστερ εχουν το αυθεντικο αρωμα και τα μπουκαλακια εχουν αποτυχημενα αντιγραφα, μου χουν τυχει ελαχιστα καλουτσικα (τα πηρα ολα μαζι). Γνωριζετε καποιο καταστημα (κατα προτιμηση online αλλα οχι μονο) που να χετε τσεκαρει οτι εχει πιστα αντιγραφα? 

Στην νέα Σμύρνη στην πλατεία δίπλα από τον βασιλόπουλο . Θα με θυμηθείς 

• Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tornado είπε

εγω παντως παιρνω αυτο

https://www.aroma-eshop.com/terre-d-hermes-men-χυμα-αρωμα-ανδρικο?search=hermes

μια χαρα κανω την δουλεια μου και αρωμα κομπλε.

Όντως μεγάλη ποικιλία και σου φτιάχνει ότι τραβάει η ψυχή σου.Έπαιρνα από εκεί διάφορα αρώματα για σαπούνια που έχει στον πρώτο όροφο.Στο ισόγειο έχει τα καλά αρώματα.

Μετά βρήκα φτηνότερα εδώ και τον άλλαξα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thulogur είπε

Συμφωνώ με το οτι πρέπει να εχει brand, οτι και να ειναι αυτό. Νομίζω ομως οτι δεν ειναι τοσο εύκολο να γίνεις perfume blender.

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως υπάρχει αυτο το σαιτ https://www.fragrantica.com/

Αναφέρει βασικές, δευτερεύουσες και μεσαίες νότες διαφόρων αρωμάτων. Οπότε πειραματιστείτε :)

Το γνωριζω το σαητ αλλα τα αρωματα που τυχαινει να μ αρεσουν ειναι τελειως οτι να ναι.. Δλδη δυο αρωματα με σχεδον ιδιες νοτες το ενα ν μ αρεσει το αλλο να ειναι αηδια. Δε μπορω να στηριχτω δλδη σ αυτο δυστυχως. 

16 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Στην νέα Σμύρνη στην πλατεία δίπλα από τον βασιλόπουλο . Θα με θυμηθείς 

Σ ευχαριστω 

Ξερεις πως λεγεται μηπως υπαρχει και online?

10 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Όντως μεγάλη ποικιλία και σου φτιάχνει ότι τραβάει η ψυχή σου.Έπαιρνα από εκεί διάφορα αρώματα για σαπούνια που έχει στον πρώτο όροφο.Στο ισόγειο έχει τα καλά αρώματα.

Μετά βρήκα φτηνότερα εδώ και τον άλλαξα.

Δε μπορω να βρω αρωματα σ αυτο το σαητ? 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, NiaUu είπε

Ευχαριστω

Εχει μπολικα κι αυτο βλεπω. Εχεις συγκρινει με αυθεντικα? 

τωρα ενα αντρα θα σου ελεγα να μην τον εμπιστευεσαι σε τετοια ζητηματα... :mrgreen:

Μπορω ομως να σου πω οτι εδω και χρονια βαζω μονο hermes και εχω και την αυθεντικη και την αλλη...

Νομιζω οτι η φτηνη κραταει λιγοτερο και λιγοτερο εντονο αρωμα.

Απο την αλλη πλησιαζει παρα πολυ την αυθεντικη και καταλαβαινει ο αλλος οτι φορας hermes.

Τωρα για μενα (που βαζω αρωματα οχι τοσο συχνα) το παραπανω με καλυπτει.

Αλλα οκ ειπαμε, μια γυναικα παιζει να εχει περισσοτερες απαιτησεις....

Μπορεις ομως να κανεις μια δοκιμη και κρινεις μονη σου, 8-10 ευρω θα δωσεις και το πολυ πολυ δεν ξαναπαιρνεις.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NiaUu είπε

Το γνωριζω το σαητ αλλα τα αρωματα που τυχαινει να μ αρεσουν ειναι τελειως οτι να ναι.. Δλδη δυο αρωματα με σχεδον ιδιες νοτες το ενα ν μ αρεσει το αλλο να ειναι αηδια. Δε μπορω να στηριχτω δλδη σ αυτο δυστυχως. 

Σ ευχαριστω 

Δες εδώ.Έχει πολλά αρώματα και το καθένα λέει τη χρήση του.(σαπούνι - κερί καλυντικό) Θα κοιτάζεις αυτά που λένε για καλυντική χρήση.Βέβαια το συγκεκριμένο σάιτ ειδικεύεται περισσότερο σε αρώματα για σαπούνι κεριά και εγώ τέτοια αρώματα έπαιρνα.Δεν ασχολήθηκα με αρώματα καλυντικά απλά ήξερα ότι είχε και τέτοια αλλά όχι σε μεγάλη ποικιλία όπως αυτό που ανέφερε ο tornado στη Γερανίου.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάλι δεν βάζω κολώνια/άρωμα το θεωρώ ενοχλητικό να μυρίζουν 5 κολώνιες μαζί σε έναν χώρο εργασίας ή σε μια αίθουσα. Μόνο αν βγω κάπου καλά. Για αυτό και έχω αγοράσει μόνο μια κολώνια στη ζωή μου :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiaUu είπε

Σ ευχαριστω 

Δεν έχει on line και αυτή είναι η επιτυχία του , το δοκιμάζει πριν το πληρώσεις .

Δεξ θυμάμαι όνομα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...