nikos134 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν το έχει κάνει post κανένας άλλα αν στείλετε mail στο [email protected] σας στέλνουν κουπόνι για amazon. Αρχική τιμή 33 λίρες τα πήρα με 7 λίρες με το κουπόνι που έστειλαν. Περιμένω να έρθουν αύριο να σας πω γνώμες. Blitzwolf link: https://www.blitzwolf.com/Wireless-Over-Ear-Headset-p-284.html Amazon Uk link: https://www.amazon.co.uk/BlitzWolf-Wireless-Headphones-Microphone-Smartphones-Foldable-Red/dp/B07H295G3L 2 2
spy_vlsi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 τι ακριβως στελνεις? γεια σας θελω κουπονι για αγορα απο amazon? 1
nikos134 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε τι ακριβως στελνεις? γεια σας θελω κουπονι για αγορα απο amazon? Χαχαχα ακριβως αυτο εστειλα...μου απαντησαν την επομενη μερα... Απλα πρεπει να πεις απο ποιο αμαζον και για ποιο προιον. 1
alexkes Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Πες εντυπώσεις όταν τα λάβεις. Ειδικά για κλησεις skype κλπ σαν headset, αν τα δοκιμάσεις. Τα πήρες με 7(επτά) λίρες;;; Μήπως εννοείς 7 λίρες έκπτωση;
txcellas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τρέξιμο θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθούν αυτά; Από ότι διάβασα πρέπει να είναι μόνο για χρήση η/υ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από txcellas
Giw Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Αν μας έδινες το κουπόνι μήπως και γλιτώναμε την αναμονή... Μπορεί να δουλεύει. P.S. Χρόνια σου πολλά!
alexkes Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, txcellas είπε Για τρέξιμο θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθούν αυτά; Από ότι διάβασα πρέπει να είναι μόνο για χρήση η/υ Δεν ειναι μόνο για H/Y αλλά για τρέξιμο λογικά δεν βολεύουν γιατί ειναι μεγαλούτσικα.
nikos134 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, alexkes είπε Πες εντυπώσεις όταν τα λάβεις. Ειδικά για κλησεις skype κλπ σαν headset, αν τα δοκιμάσεις. Τα πήρες με 7(επτά) λίρες;;; Μήπως εννοείς 7 λίρες έκπτωση; Οχι τα αγοραsa 7 λιρες... 19 λεπτά πριν, Giw είπε Αν μας έδινες το κουπόνι μήπως και γλιτώναμε την αναμονή... Μπορεί να δουλεύει. P.S. Χρόνια σου πολλά! Το κουπόνι...για δείτε για αμαζον uk ZUDF-UHNYEM-WFNUEJZUDF-UHNYEM-WFNUE ZUDF-UHNYEM-WFNUEJ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από nikos134
carolosjk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, nikos134 είπε Το κουπόνι...για δείτε για αμαζον uk ZUDF-UHNYEM-WFNUEJZUDF-UHNYEM-WFNUE Δε δέχεται τόσο μεγάλα κουπόνια στο amazon, εκτός αν κάνω κάτι εγώ λάθος. Απλά ζήτησες κουπόνι ή στο στείλανε μετά από κάποιο θέμα που είχες με άλλο προιόν;
nikos134 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, carolosjk είπε Δε δέχεται τόσο μεγάλα κουπόνια στο amazon, εκτός αν κάνω κάτι εγώ λάθος. Απλά ζήτησες κουπόνι ή στο στείλανε μετά από κάποιο θέμα που είχες με άλλο προιόν; Απλα το ζήτησα.. αν πας στο site τους γραφουν αυτο: Αναφορά σε κείμενο "Special Offer for Amazon Buyers! Get 30% off of BlitzWolf HP1 Wireless Headphones Foldable when you purchased at Amazon, contact [email protected] to get a promotion code. (Available for Europe, please email with your country.)" Τωρα γιατί μου έδωσαν κοντά 80% δν ξερω... Edit: Εκανα λάθος copy paste στο κουπόνι..το διόρθωσα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από nikos134 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, nikos134 είπε Απλα το ζήτησα.. αν πας στο site τους γραφουν αυτο: Τωρα γιατί μου έδωσαν κοντά 80% δν ξερω... Edit: Εκανα λάθος copy paste στο κουπόνι..το διόρθωσα There was a problem The promotional code you entered is not valid. Μάλλον ήταν one-off.
alexkes Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν δουλεύει το κουπόνι(το διορθωμένο). Ζήτησα και εγώ κουπόνι και αν δώσουν τόσο τεράααααστιο θα τα παραγγείλω σίγουρα!!! Μοιάζουν πολύ με τα Mpow: https://www.amazon.co.uk/Mpow-Headphones-Cancelling-Microphone-Hands-Free/dp/B077STNJV4/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1544113673&sr=8-4&keywords=mpow Ευχαριστούμε Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από alexkes
DownUNDERground Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 https://www.pocnetwork.net/product-reviews/blitzwolf-bw-hp1-wireless-bluetooth-over-ear-headset/
vaggos88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 τι μεταφορικά έχει για Ελλάδα το amazon.uk
Προτεινόμενες αναρτήσεις