Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Θέλω να αγοράσω αυτές τις μνήμες οι οποίες είναι quad channel, η μητρική μου όμως υποστηρίζει dual channel. Πιστεύετε ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, DNA180 είπε

Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Θέλω να αγοράσω αυτές τις μνήμες οι οποίες είναι quad channel, η μητρική μου όμως υποστηρίζει dual channel. Πιστεύετε ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!

Καλησπέρα οι μνήμες είναι quad module όχι channel δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 

1 channel = 2 Ram module

• Thanks 1
Δημοσ.

Οι μνημούλες είναι quad channel, σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους: Multi-Channel Kit / Quad Channel Kit

Δεν υπάρχει μητρική-επεξεργαστής σε 1150 που να υποστηρίζει quad channel

Όμως αυτό όχι μόνο δεν σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα αλλά αντίθετα είσαι σίγουρος ότι θα παίξουν μαζί χωρίς κανένα θέμα, αφού είναι ταιριασμένες και τεσταρισμένες από την εταιρία παραγωγής τους.

Θα λειτουργήσουν άψογα σε διπλό dual channel.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Καλησπέρα οι μνήμες είναι quad module όχι channel δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 

1 channel = 2 Ram module

Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την απάντηση!!! Quad-channel τις αναφέρει παντού, ακόμα και στο σάιτ του κατασκευαστή για αυτό τις έγραψα και εγώ 'έτσι. Σίγουρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα; Μιλάμε για κιτ των τεσσάρων ντιμ!!! Είναι 4x8GB... Δεν θα έχω θέμα που θα βάλω δύο στα μαύρα και δύο στα κόκκινα slots; Γιατί έχω ακούσει διάφορες απόψεις!!!

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα ειδικά ενώ θα είναι και ολόιδια ίσως να υπήρχε αν ήταν διαφορετικά αλλά έτσι όχι 

8 λεπτά πριν, blitzNikos είπε

Οι μνημούλες είναι quad channel, σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους: Multi-Channel Kit / Quad Channel Kit

Δεν υπάρχει μητρική-επεξεργαστής σε 1150 που να υποστηρίζει quad channel

Όμως αυτό όχι μόνο δεν σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα αλλά αντίθετα είσαι σίγουρος ότι θα παίξουν μαζί χωρίς κανένα θέμα, αφού είναι ταιριασμένες και τεσταρισμένες από την εταιρία παραγωγής τους.

Θα λειτουργήσουν άψογα σε διπλό dual channel.

Το βάζουν μάλλον για να μπορούν να το αγοράσουν και για server pc

• Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά τις αγόρασα, τις τοποθέτησα, τις ρύθμισα στο κατάλληλο προφίλ και ανοίγει ο υπολογιστής κανονικά. Το βραδάκι για καλό και για κακό, θα κάνω και ένα Memory Diagnostic, γιατί είδα λίγο ταλαιπωρημένη την συσκευασία των μνημών εξωτερικά, χωρίς ταινία ασφαλείας και έχω ανησυχήσει. Πρόσεξα και κάτι άλλο, ίσως και να είναι η ιδέα μου, αλλά θα ήθελα τα φώτα σας. Ενώ ο επεξεργαστής μου (με αυτή την υδρόψυξη) σε όχι gaming λειτουργία, ας πούμε με Firefox μόνο ανοικτό με καμία εικοσαριά καρτέλες, δεν περνούσε ποτέ τους 40+ βαθμούς, τώρα, μου βάρεσε ένα 60+!!! Στιγμιαία βέβαια, γιατί "αρπάζουν" οι ανεμιστήρες και το ρίχνουν στο 40+ πάλι. Υπάρχει περίπτωση να ευθύνονται οι καινούργιες μνήμες για αυτό;

Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας. :)

Δημοσ.

@DNA180 republished μήπως ήταν? Αν όχι καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο να βγάλεις άκρη.. Όχι η θερμοκρασία δεν παίζει κάποιο ρόλο με τις μνήμες 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/12/2018 στις 9:20 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

@DNA180 republished μήπως ήταν? Αν όχι καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο να βγάλεις άκρη.

Τους πήρα και μου άρχισαν τα "αποκλείεται" και τα "επειδή ήταν τελευταίο κομμάτι" κτλ κτλ. Θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτογραφία, έτσι από περιέργεια, να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας. Μήπως είμαι υπερβολικός!!!

Επεξ/σία από DNA180
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/12/2018 στις 9:20 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

@DNA180 Όχι η θερμοκρασία δεν παίζει κάποιο ρόλο με τις μνήμες 

Σχετικά με την θερμοκρασία, τελικά είχε σχεδόν εξαφανιστεί η θερμοαγώγιμη πάστα!!! Καθάρισα ψύκτρα και επεξεργαστή από τα υπολείμματα της παλιάς και έβαλα φρέσκο πράγμα. Ρύθμισα και λίγο τους ανεμηστήρες, του κουτιού και της CPU και τώρα, ξεκινάει με 28 και δεν ξεπερνάει τους 50 ακόμα και όταν παίζω παιχνίδι!!! Μάλλον αυτό έφταιγε... Θα δείξει με τον καιρό!!!

Επεξ/σία από DNA180
Δημοσ.

Μια καλή σχετικά σε τιμή=ποιότητας είναι η ΜΧ4 αλλά και να ξεκινάει με 28 είναι κομπλέ επίσης σε gaming ο επεξεργαστής είναι σχεδόν όλη την ώρα 100% οπότε το 50 βαθμούς είναι κομπλέ 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...