Προς το περιεχόμενο

Huawei P20 vs. Mi max 2s vs. Galaxy S8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι μεταξύ αυτών των τριών κινητών και θα ήθελα τη γνώμη σας για ποιο από τα τρία να επιλέξω. Το budget είναι περίπου εκεί πέρα κοντά στα 400 με 500 ευρώ max. Η κύρια χρήση του κινητού θα είναι φωτογραφία ,ίντερνετ και social media.άμα έχετε να προτείνετε εσείς κάποιο άλλο ή οικονομικότερο είμαι ανοιχτός στις απόψεις σας

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες, απλα θα μπει σε δόσεις το κινητο νομιζω τα "μεγάλα" καταστηματα το s9 το κοπανανε πολυ.

Η καμερα του απλου p20 με του pro είναι ίδια?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Ferox είπε

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες, απλα θα μπει σε δόσεις το κινητο νομιζω τα "μεγάλα" καταστηματα το s9 το κοπανανε πολυ.

Δεν είναι ίδια αλλά δεν είναι κακη κ του απλού .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Ferox είπε

Οπότε συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς καλύτερα για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τη ζητάς(εκτός από αυτά τα τρία)

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Οπότε συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς καλύτερα για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τη ζητάς(εκτός από αυτά τα τρία)

εχεις δικιο sorry :( 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300-500
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Social apps,(facebook, instagram klp ) Φωτογραφίες, Browsing.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 6 ιντσες περιπου να ειναι το μέγιστο 
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιάφορο (αμα ειναι αδιαβροχο ακομα καλυτερα, αλλα γενικα δεν με απασχολει) 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Θα προτιμούσα γενικα sd card 
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι γιατι το πιθανότερο θα αγοραστει με δόσεις. 
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Νορμαλ πραματα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα για τον παραπάνω λόγο (9 )
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Oxi
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Ferox είπε

εχεις δικιο sorry :( 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300-500
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Social apps,(facebook, instagram klp ) Φωτογραφίες, Browsing.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 6 ιντσες περιπου να ειναι το μέγιστο 
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιάφορο (αμα ειναι αδιαβροχο ακομα καλυτερα, αλλα γενικα δεν με απασχολει) 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Θα προτιμούσα γενικα sd card 
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι γιατι το πιθανότερο θα αγοραστει με δόσεις. 
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Νορμαλ πραματα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα για τον παραπάνω λόγο (9 )
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Oxi
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο

Στα Σκρουτζάδικα αν θες με δόσεις νομίζω μόνο με κάρτα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Στα Σκρουτζάδικα αν θες με δόσεις νομίζω μόνο με κάρτα.

ναι οκ δεν εχω θεμα με αυτο, εχω καρτα, αλλα δεν κανουν ολα

Δημοσ.

Αμαρτία πάντως να πας σε αυτά που λες αντί να πας σε ενα S9. 

Απλά επικοινώνησε με τα μαγαζιά αυτά στο bestprice και σκρουτζ και ρωτα αν δέχονται με κάρτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...