Takis89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Πήρα πρόσφατα ένα Oneplus 6 μεταχειρισμένο, αλλά προς απογοήτευσή μου, μόλις το άνοιξα να το σετάρω, δεν μπόρεσα να περάσω το βήμα όπου μου ζητάει να το συνδέσω με google account. Από το λίγο που το έψαξα, το πρόβλημα ονομάζεται FRP (Factory Reset Protection) και είτε πρέπει να κάνω κάποια tricks που βρήκα στο youtube για να έχω πρόσβαση (πράγμα το οποίο δεν κατάφερα, επειδή το talkback είναι έκδοση 7.1.0....) ή να περιμένω 72 ώρες και μετά να ξανά προσπαθήσω να συνδεθώ με το λογαριασμό google. Μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο συμφορουμίτη ή μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό κι εάν υπάρχει κάποια λύση, εκτός από το να περιμένω 72 ώρες? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και θα εκτιμούσα πολύ εάν κάποιος γνωρίζει κάτι για να με βοηθήσει.
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ναι έτσι είναι όπως τα λες 72 ώρες και μπορεί και λίγο παραπάνω. Αυτό είναι η προστασία τις Google από την έκδοση 5.1 και μετά. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό πάντως. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που έχει πετύχει σε πολλές περιπτώσεις https://www.frpbypass.us/
NikosKallithea Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Takis89 είπε Καλησπέρα. Πήρα πρόσφατα ένα Oneplus 6 μεταχειρισμένο, αλλά προς απογοήτευσή μου, μόλις το άνοιξα να το σετάρω, δεν μπόρεσα να περάσω το βήμα όπου μου ζητάει να το συνδέσω με google account. Από το λίγο που το έψαξα, το πρόβλημα ονομάζεται FRP (Factory Reset Protection) και είτε πρέπει να κάνω κάποια tricks που βρήκα στο youtube για να έχω πρόσβαση (πράγμα το οποίο δεν κατάφερα, επειδή το talkback είναι έκδοση 7.1.0....) ή να περιμένω 72 ώρες και μετά να ξανά προσπαθήσω να συνδεθώ με το λογαριασμό google. Μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο συμφορουμίτη ή μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό κι εάν υπάρχει κάποια λύση, εκτός από το να περιμένω 72 ώρες? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και θα εκτιμούσα πολύ εάν κάποιος γνωρίζει κάτι για να με βοηθήσει. To θεμα ειναι οτι και οι 72 ωρες να περάσουν και για να εχεις πρόσβαση, πρεπει να περάσεις το αρχικό μαιλ ενεργοποίησης της συσκευής
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε To θεμα ειναι οτι και οι 72 ωρες να περάσουν και για να εχεις πρόσβαση, πρεπει να περάσεις το αρχικό μαιλ ενεργοποίησης της συσκευής Όχι δεν είναι απαραίτητο.
Takis89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Βασικά, το ενεργοποίησα με frp bypass και όλα καλά. Απλά δεν καταλαβαίνω τι το επηρέασε. Δεν μου έχει ξανά τύχει με συσκευή μεταχειρισμένη.
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Takis89 είπε Βασικά, το ενεργοποίησα με frp bypass και όλα καλά. Απλά δεν καταλαβαίνω τι το επηρέασε. Δεν μου έχει ξανά τύχει με συσκευή μεταχειρισμένη. Όλα καλά.... είναι πρώτη φορά θα μάθεις....😋 1
Killbill125 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 6/12/2018 στις 7:54 ΜΜ, saruman123 είπε Ναι έτσι είναι όπως τα λες 72 ώρες και μπορεί και λίγο παραπάνω. Αυτό είναι η προστασία τις Google από την έκδοση 5.1 και μετά. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό πάντως. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που έχει πετύχει σε πολλές περιπτώσεις https://www.frpbypass.us/ Καλησπέρα saruman123 αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα δε μπορώ να καταλάβω όμως πως κάνουν το by pass …Άλλαξα κωδικό στο email και περιμένω 72 ώρες αν και στο ταμπλετ λέει 24 .Η ερώτηση μου είναι αν μετά τις 24 ώρες προσπαθώ να μπω και να βάλω το κωδικό μου θα πρέπει να περιμένω πάλι από την άρχη η όχι;;
GATE123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Killbill125 είπε Καλησπέρα saruman123 αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα δε μπορώ να καταλάβω όμως πως κάνουν το by pass …Άλλαξα κωδικό στο email και περιμένω 72 ώρες αν και στο ταμπλετ λέει 24 .Η ερώτηση μου είναι αν μετά τις 24 ώρες προσπαθώ να μπω και να βάλω το κωδικό μου θα πρέπει να περιμένω πάλι από την άρχη η όχι;; Σου απάντησα στο θέμα που άνοιξες. Υ.Γ ο saruman123456 είμαι εγώ. 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα