xhighlivex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Λοιπον θα ηθελα τις γνωμες σας σχετικα μαυτα τα μοντελα, αν καποιος κατεχει ενα απαυτα ακομα καλυτερα. Εχω budget γυρω στα 2000 οποτε το s το παιρνω καινουργιο ενω τα αλλα μεταχειρα σε καλη κατασταση. Σημαντικα για μενα ειναι: -καταναλωση -δυναμη (για περιστασιακα δικαβαλα ανηφορες κτλπ να μη κουραζει) -βολικοτητα Αξιοπιστα θεωρω πως ειναι κ τα 3 οποτε δεν το αναφερω. Σκουτερ δεν εχω οδηγησει ποτε οποτε δε ξερω αν θα το προτιμουσα. Μαρεσει μονο απο αποψη χωρων, προστασιας απο αερα βροχη κλπ και σχεδιασμου. Μιλαμε για διαδρομες μονο στην πολη κ συνηθως μικρες.
ParhsG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Εχω το cryptons και θεωρω πως ειναι αρκετα ποιοτικο με μονο - το οτι δεν εχω συνηθησει τοσο τις ταχυτητες του. Επισης ο δεικτης βενζινης ειναι αρκετά κοντα στη πραγματικοτητα γιατι μολις επεσε κατω εμεινα μετα απο 20km ενω σε αλλα οπως το suprax ειχες 100km ακομα
xhighlivex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, ParhsG είπε Εχω το cryptons και θεωρω πως ειναι αρκετα ποιοτικο με μονο - το οτι δεν εχω συνηθησει τοσο τις ταχυτητες του. Επισης ο δεικτης βενζινης ειναι αρκετά κοντα στη πραγματικοτητα γιατι μολις επεσε κατω εμεινα μετα απο 20km ενω σε αλλα οπως το suprax ειχες 100km ακομα Οταν λες για τις ταχυτητες τι εννοεις; Εχω ακουσει οτι ανοιγουν πλ ολες εχουν μεγαλο ευρος
ParhsG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, xhighlivex είπε Οταν λες για τις ταχυτητες τι εννοεις; Εχω ακουσει οτι ανοιγουν πλ ολες εχουν μεγαλο ευρος Ε καμια φορα δεν μου αλλάζει αλλα ισως φταίει οτι τις αλλαζω γρηγορα και παω αργα λογω στρωσιματος
costacurta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 6/12/2018 στις 3:49 ΜΜ, xhighlivex είπε Λοιπον θα ηθελα τις γνωμες σας σχετικα μαυτα τα μοντελα, αν καποιος κατεχει ενα απαυτα ακομα καλυτερα. Εχω budget γυρω στα 2000 οποτε το s το παιρνω καινουργιο ενω τα αλλα μεταχειρα σε καλη κατασταση. Σημαντικα για μενα ειναι: -καταναλωση -δυναμη (για περιστασιακα δικαβαλα ανηφορες κτλπ να μη κουραζει) -βολικοτητα Αξιοπιστα θεωρω πως ειναι κ τα 3 οποτε δεν το αναφερω. Σκουτερ δεν εχω οδηγησει ποτε οποτε δε ξερω αν θα το προτιμουσα. Μαρεσει μονο απο αποψη χωρων, προστασιας απο αερα βροχη κλπ και σχεδιασμου. Μιλαμε για διαδρομες μονο στην πολη κ συνηθως μικρες. Δεν μπορώ να συγκρίνω 2 οχήματα διαφορετικής αρχιτεκτονικης. Καταρχήν αποφάσισε τι ψάχνεις. Ακριβώς όπως λες αξιόπιστα είναι και τα 3. Για το μπατζετ σου και τις ανάγκες σου τα κριπτον είναι τόσο καλά που μέχρι και οβερκιλ θα τα έλεγα. Εδώ τα αγοράζουν οι πακεταδες.
nikossof88 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Πάντως αν επιλέξεις κρυπτον προσεχε παιζει πολυ μουφα..Θελει πολυ ψάξιμο για να βρεις ενα που δεν ειναι λιωμένο..ψάχναμε με φίλο 5 πηγαμε σε μάστορα να τα δει τα 4 μαπα το 1 κομπλε αλλα το εδινε 2.500 και ηταν του 12..Τελικα βρηκαμε απο.εναν μπαρμπα ενα με καθρεπτες βαλιτσακι εξατμισουλα μαμα με 19χιλ και με βαση τον μαστορα αριστο στα 2000 χιλ για μοντελο του 14..Αλλα ψαχναμε τουλαχιστον 1 μηνα..Επίσης όποιος λεει στην περιγραφή ανακατασκευή μην τα κοιτας καν..το μονο που σημαίνει αυτο ειναι οτι το μηχανακι εφαγε λιώσιμο και επιπλέον δεν ξέρεις πως φτιάχτηκε και αν απλα το έφτιαξε οπως όπως για να το δωσει..
Chris92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επιπλεον το pcx ειναι τιμιο σκουτερ,ομορφο,οικονομικο,αξιοπιστο ΑΛΛΑ: 1)πανακριβα ανταλλακτικα πχ το φαναρι κανει πανω απο 300 €,μην σου πω για τα αλλα πλαστικα 2)απο αναλωσιμα φυσιολογικο κοστος 3) εχει καποια χαζοπροβληματακια σχεδιασης.Δηλαδη πχ το σταντ ειναι κολλημενο πανω στο καρτερ και ραγιζει ευκολα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Chris92 1
ParhsG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, nikossof88 είπε Πάντως αν επιλέξεις κρυπτον προσεχε παιζει πολυ μουφα..Θελει πολυ ψάξιμο για να βρεις ενα που δεν ειναι λιωμένο..ψάχναμε με φίλο 5 πηγαμε σε μάστορα να τα δει τα 4 μαπα το 1 κομπλε αλλα το εδινε 2.500 και ηταν του 12..Τελικα βρηκαμε απο.εναν μπαρμπα ενα με καθρεπτες βαλιτσακι εξατμισουλα μαμα με 19χιλ και με βαση τον μαστορα αριστο στα 2000 χιλ για μοντελο του 14..Αλλα ψαχναμε τουλαχιστον 1 μηνα..Επίσης όποιος λεει στην περιγραφή ανακατασκευή μην τα κοιτας καν..το μονο που σημαίνει αυτο ειναι οτι το μηχανακι εφαγε λιώσιμο και επιπλέον δεν ξέρεις πως φτιάχτηκε και αν απλα το έφτιαξε οπως όπως για να το δωσει.. Γενικα σε παπι μεταχειρισμένο ειναι δυσκολο πολύ. Διοτι δε το πουλάει κανεις ευκολα το παπι του. Δηλαδη και μεγαλη μηχανη να παρει συνηθως το κραταει για μικρες μετακινησεις. Τα cryptonx τα εχουν καγκουρες κυριως και delivery οποτε θεωρω οτι ειχες τυχη που βρηκες σε 1 μηνα. 2
XarhsFX1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Σκέφτομαι να πάρω crypton x στα 18 αλλά το δίπλωμα στα 18 είναι για 125cc το crypton είναι 10 κυβικα παραπάνω δηλαδή 135.Ξερει κάνεις αν με σταματήσει αστυνομία θα με γράψει για 10 κυβικά παραπάνω???
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 το να σε γράψει είναι το λιγότερο. Αν γίνει καμία στραβή με ατύχημα να δω πως θα ξεμπλέξεις 1
ParhsG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε το να σε γράψει είναι το λιγότερο. Αν γίνει καμία στραβή με ατύχημα να δω πως θα ξεμπλέξεις Στη πραξη εχω δει αναλογες περιπτωσεις απλα δηλωνει οτι οδηγουσε αλλος. Τωρα αν ειναι σοβαρο δε ξερω τι θα γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις