Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , επειδη δεν μ αρεσει να σκορπαω τις συσκευες μεσα στο σπιτι και οπου εχει μπριζα, θελω να παρω εναν ανταπτορα με 2-3 θυρες usb πανω.

Εχω εναν της Blitzwolf  με τα παρακατω στοιχεια.

Θα εχω θεμα με τα αμπερ με το συγκεκριμενο? Ρωταω γιατι βλεπω ο φορτιστης της apple δινει αλλα. 

Θα χρειαστει να παρω καποιον αλλο?

Screenshot 2018-12-06 at 15.38.39.png

Επεξ/σία από iCyd
Δημοσ.

Airpods και apple watch τα φορτίζεις όπου θέλεις, δεν θέλουν ταχυφορτιστή. Το iPhone (αν είναι πρόσφατο μοντέλο) θέλει ταχυφορτιστή που να υποστηρίζει Power Delivery και ένα αυθεντικό καλώδιο της apple Usb C to Lightning. Αυτά αν θέλεις γρήγορη φόρτιση. Αν δεν σε ενδιαφέρει χρησιμοποίησε ότι έχεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ktf είπε

Airpods και apple watch τα φορτίζεις όπου θέλεις, δεν θέλουν ταχυφορτιστή. Το iPhone (αν είναι πρόσφατο μοντέλο) θέλει ταχυφορτιστή που να υποστηρίζει Power Delivery και ένα αυθεντικό καλώδιο της apple Usb C to Lightning. Αυτά αν θέλεις γρήγορη φόρτιση. Αν δεν σε ενδιαφέρει χρησιμοποίησε ότι έχεις

iPhone 7 εχω.

Δεν θα επηρεασει τη ζωη της μπαταριας πουθενα οποισδηποτε φορτιστης? Φορτιζω ο,τι θελω με ο,τι θελω?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, iCyd είπε

iPhone 7 εχω.

Δεν θα επηρεασει τη ζωη της μπαταριας πουθενα οποισδηποτε φορτιστης? Φορτιζω ο,τι θελω με ο,τι θελω?

Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. iPhone 8 που είχα το φόρτιζα συνέχεια με Samsung φορτιστές γιατί είχαμε ένα σωρό στο σπίτι (πήρα μόνο καλώδια lightning). Στον ένα χρόνο το battery health ήταν στο 95%, που είναι καλά για 1 χρόνο χρήσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ktf είπε

Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. iPhone 8 που είχα το φόρτιζα συνέχεια με Samsung φορτιστές γιατί είχαμε ένα σωρό στο σπίτι (πήρα μόνο καλώδια lightning). Στον ένα χρόνο το battery health ήταν στο 95%, που είναι καλά για 1 χρόνο χρήσης.

δεν ντράπηκες να το κάνεις αυτό; 😜

Επεξ/σία από Nick_apple82
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ktf είπε

Report και αποκλεισμό από το section "Apple Hardware" παρακαλώ 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, ktf said:

Λογικό είναι αν κάνεις εντατική χρήση αλλιώς μάλλον μέτριο θα το έλεγα. Δεν έχω ιδέα αν είναι σχετικό με τους φορτιστές ή με το μοντέλο αλλά στο SE έχω 94% σε 2,5 χρόνια. Με original φορτιστή στο σπίτι, διάφορους στο αυτοκίνητο και original καλώδιο για 2 χρόνια, ενώ 6 μήνες τώρα με ένα τυχαίο των 7 ευρώ. Είχα πάντα καλό battery health (στις παλιές συσκευές και προηγούμενα iOS, η παρατήρηση είναι εμπειρική), ακολουθώντας 2 κανόνες, που δεν είναι και βέβαιο ότι έπαιξαν ρόλο και σε τι βαθμό, απλώς καταθέτω τις εμπειρίες.
Οι κανόνες:
1. Δεν φοβάμαι να δοκιμάζω καλώδια και φορτιστές, όταν υπάρχει ανάγκη αλλά με το παραμικρό δείγμα δυσλειτουργίας τα πετάω.
2. Όταν έχω διαθέσιμο ρεύμα το φορτίζω. Σπίτι, αυτοκίνητο, γραφείο κλπ. Η μπαταρία σπάνια πέφτει κάτω απ' το 60%, Και στο 80% να είναι, αν δεν το χρειάζομαι εκείνη την ώρα, θα το βάλω στο ρεύμα αν το 'χω δίπλα μου. Στο αυτοκίνητο, λόγω gps, σχεδόν πάντα είναι στο ρεύμα.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
9 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Λογικό είναι αν κάνεις εντατική χρήση αλλιώς μάλλον μέτριο θα το έλεγα. Δεν έχω ιδέα αν είναι σχετικό με τους φορτιστές ή με το μοντέλο αλλά στο SE έχω 94% σε 2,5 χρόνια. Με original φορτιστή στο σπίτι, διάφορους στο αυτοκίνητο και original καλώδιο για 2 χρόνια, ενώ 6 μήνες τώρα με ένα τυχαίο των 7 ευρώ. Είχα πάντα καλό battery health (στις παλιές συσκευές και προηγούμενα iOS, η παρατήρηση είναι εμπειρική), ακολουθώντας 2 κανόνες, που δεν είναι και βέβαιο ότι έπαιξαν ρόλο και σε τι βαθμό, απλώς καταθέτω τις εμπειρίες.
Οι κανόνες:
1. Δεν φοβάμαι να δοκιμάζω καλώδια και φορτιστές, όταν υπάρχει ανάγκη αλλά με το παραμικρό δείγμα δυσλειτουργίας τα πετάω.
2. Όταν έχω διαθέσιμο ρεύμα το φορτίζω. Σπίτι, αυτοκίνητο, γραφείο κλπ. Η μπαταρία σπάνια πέφτει κάτω απ' το 60%, Και στο 80% να είναι, αν δεν το χρειάζομαι εκείνη την ώρα, θα το βάλω στο ρεύμα αν το 'χω δίπλα μου. Στο αυτοκίνητο, λόγω gps, σχεδόν πάντα είναι στο ρεύμα.

Χρήση 2,5 με 3 ώρες την ημέρα. Οι μπαταρίες αυτές έχουν προδιαγραφές να έχουν τουλάχιστον 80% στα δύο χρόνια. Μάλλον εσύ είσαι η εξαίρεση :)

Την μπαταρία την φόρτιζα όταν έπεφτε χαμηλά, σπάνια να μου έσβηνε τελείως.

14 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Report και αποκλεισμό από το section "Apple Hardware" παρακαλώ 😂😂

15 ώρες πριν, Nick_apple82 είπε

δεν ντράπηκες να το κάνεις αυτό; 😜

Το πούλησα το iPhone 8 και τώρα είμαι με s9. There, I said it!

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...