Hamurabi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω 2 ip cameras οι οποίες ναναι με ethernet καλώδιο και άλλες δύο ip cameres οι οποίες θαναι σε εξωτερικό χώρο που δεν έχω ethernet άρα αναγκαστικά θαναι με wifi. 1)Γίνεται να συνυπάρχουν παράλληλα και οι δύο κατηγορίες καμερών στο σύστημα παρακολούθησης του σπιτιού μου; 2)Μπορώ όλες τις παραπάνω να τις βλέπω live μέσω ενός προγράμματος Στο πισι; 3)με ενδιαφέρει να.βλεπω live αλλά και να καταγράφω για λίγες μέρες.βολευει στο πισι ή θέλω καταγραφικό; Εύχαριστω
darkman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Hamurabi είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω 2 ip cameras οι οποίες ναναι με ethernet καλώδιο και άλλες δύο ip cameres οι οποίες θαναι σε εξωτερικό χώρο που δεν έχω ethernet άρα αναγκαστικά θαναι με wifi. 1)Γίνεται να συνυπάρχουν παράλληλα και οι δύο κατηγορίες καμερών στο σύστημα παρακολούθησης του σπιτιού μου; 2)Μπορώ όλες τις παραπάνω να τις βλέπω live μέσω ενός προγράμματος Στο πισι; 3)με ενδιαφέρει να.βλεπω live αλλά και να καταγράφω για λίγες μέρες.βολευει στο πισι ή θέλω καταγραφικό; Εύχαριστω 1) Ναι 2) Ναι, και οχι μονο στο pc αλλα και σε tablet κινητά ios η android . 3) Ναι μπορεις να γραφεις απο το pc αλλα θα πρέπει να το εχεις ανοιχτό , εναλλακτικά βαζεις στην καμερα μια Sd καρτα και δεν χρειάζεσαι ποια το PC . 4)Με τόσες καμερες πανω στην γραμμη αν δεν εχεις vdsl θα εχει κολλήματα τρελά. εκτος και τις βλεπεις μια μια . Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από darkman
Hamurabi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Vdsl 50 έχω. 1)Σε ποιες περιπτώσεις θα μου επηρεασει το ίντερνετ;θέλω να πω και μόνο που θαναι οι κάμερες πάνω θα μου ρίχνει σημαντικά την ταχύτητα ή θα πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη ενέργεια για να πέφτει η ταχύτητα; 2) αν βάλω sd card με 1080p video που θα γράφει 24/24ωρο το μέγεθος κάρτας θέλω για να αποθηκεύει 4-5 μέρες μίνιμουμ; 3)αν βάλω sd card γλυτώνω και να μου πέφτει η ταχύτητα του ίντερνετ;ή απλά θα γλυτώσω να εχω ανοιχτό το πισι;
darkman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1) Αν τις βλέπεις και τις 4 απο το pc ναι θα εχεις μια πτωση στην ταχύτητα σου σε οτι αλλο κάνεις αλλα με Vdsl δεν νομιζω να εχεις θεμα , το θεμα δεν ειναι μονο ομως το πως θα κανεις κατι αλλο με το pc η την γραμμη αλλα και το πως θα βλεπεις τις καμερες ...... στην εικονα στις καμερες θα εχεις κολλήματα καθυστέρηση εικονας και ηχου αν δεν εχεις καλη γραμμη οταν ειναι και η 4 στο παράθυρο του pc . 2) Εισαι σιγουρος οτι κανει έγγραφη 1080p γιατι συνήθως μονο να βλεπεις ειναι σε αυτην την ανάλυση ,τωρα ποσο θελει η καθε καμερα δεν μπορω να σου πω αλλα σιγουρα για 4-5 μερες θες πανω απο 16GB . 3)Η Sd εχει να κανει μονο με την αποθηκεύσει και τον απομακρυσμένο ελενχο του τι εχεις γράψει + να μην εχεις το pc σου αναμενο 24 ωρες ,η ταχύτητα εχει να κανει με τον αν βλεπεις τις καμερες, αν ειναι απλώς συνδεδεμένες στο δίκτυο ειναι ποιο light με το vdsl δεν νομιζω να εχεις θεμα .
Hamurabi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Γι εξωτερική πως τη βλέπετε αυτή; https://shopdelta.eu/?page=shop/flypage&category_id=1166&product_id=12524
mouxaxa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σου προτείνω αυτό το kit. Είναι από αποθήκη Πολωνίας (δεν υπάρχει θέμα με τελωνείο λοιπόν). Σε μια εβδομάδα σπίτι σου. Το εγκατέστησα πρόσφατα σε γείτονα και για τα λεφτά του ήταν άψογο. Πήρε και έβαλε και έναν δίσκο 1TB μέσα και όλα μια χαρά. Θα το έβαζα κι εγώ αλλά έχω κάποιες άλλες κάμερες από ξεχωριστές αγορές. Μόνο το ποντίκι του που είχε μέσα ήταν σπαστικό αλλά χρησιμοποιήσα ένα άλλο. Αν θέλεις κάτι ρώτα με Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από mouxaxa
Hamurabi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ αλλά θέλω κάμερα με μεγαλύτερη ανάλυση και ζουμ γι'αυτό και ρωτάω για την παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα