neo_geo13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, terry308 είπε Κι εγώ έκανα αγορα τηλεόρασης από τα public. Στο καλάθι μπήκε και η 5ετης εγγυηση σαν δεύτερο προϊόν χωρίς να χασω το 20% σε yellows. Αυτό που αναφέρει για 1 τηλεόραση στο καλάθι εχω την εντύπωση ότι μπορείς να πάρεις μόνο μια τηλεόραση και όχι δεύτερη. Καλό θα ήταν ο φίλος να απευθυνθεί στην Πειραιώς 3
terry308 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, neo_geo13 είπε Κι εγώ έκανα αγορα τηλεόρασης από τα public. Στο καλάθι μπήκε και η 5ετης εγγυηση σαν δεύτερο προϊόν χωρίς να χασω το 20% σε yellows. Αυτό που αναφέρει για 1 τηλεόραση στο καλάθι εχω την εντύπωση ότι μπορείς να πάρεις μόνο μια τηλεόραση και όχι δεύτερη. Καλό θα ήταν ο φίλος να απευθυνθεί στην Πειραιώς Θέλοντας και μη έτσι γινόταν στο καλάθι ξέρω Δεν είναι προϊόν όμως, αλλά αγορά υπηρεσίας (νομίζω)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, stavros750 είπε Γνωστός μου αγόρασε το PS4 1TB μαζί με δεύτερο χειριστήριο, Spider-Man και το 2k19. Όλα αυτά μαζί βγήκαν 340€. Με επιστροφή 20% βγήκε τελικό ποσό 272€ και το Spider-Man έφυγε αγγελία στα 30€, πρακτικά δηλαδή η κονσόλα το δεύτερο χειριστήριο και το παιχνίδι κατέληξαν στα 242€. Οι πόντοι πιστώθηκαν συνολικής αξίας 68€. Μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σε καθημερινές ανάγκες όπως Supermarket και βενζίνη. Πως λοιπόν αποτελούν τραπεζικό μάρκετινγκ και δεν προσφέρουν τίποτα; Στο συγκεκριμενο καταστημα το ps4 με τα bundle που αναφερεις εχει πανω απο 450€. Οχι 340€. 22 ώρες πριν, paronio είπε Τι εννοείς δεν προσφέρουν τίποτα? Αφού τους εξαργυρώνεις σε άλλη συναλλαγή. Αν αγορασεις απο σκρουτζ η διαφορα που ανα φερεις παιζει να ειναι και μεγαλυτερη ως κερδος απο οτι στους yellow.
christakos07 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Η επιστροφή των yellows ίσχυε για όλες τις αγορές στα πάμπλικ κατά τη διάρκεια του black friday; Αγόρασε φίλος λάπτοπ, αλλά δε θυμάμαι κάποιο σχετικό μπανεράκι επιστροφής..
terry308 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, christakos07 είπε Η επιστροφή των yellows ίσχυε για όλες τις αγορές στα πάμπλικ κατά τη διάρκεια του black friday; Αγόρασε φίλος λάπτοπ, αλλά δε θυμάμαι κάποιο σχετικό μπανεράκι επιστροφής.. Διάβασες όλο το θέμα; μπαααα... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από terry308
stavros750 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, fg9000 είπε Στο συγκεκριμενο καταστημα το ps4 με τα bundle που αναφερεις εχει πανω απο 450€. Οχι 340€. Το συγκεκριμένο Thread όπως και το άλλο του Γερμανού, αναφέρονται και τα 2 στην επιστροφή για τις προσφορές BF(Black Friday) όπου τότε έβρισκες τιμές όπως αυτές που περιέγραψα. Ας μην γενικεύουμε για τους πόντους πως είναι θέμα μάρκετινγκ, όντως υπάρχουν προσφορές που με την επιστροφή μπορεί να γίνουν υπερ-προσφορές. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από stavros750
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, stavros750 είπε Το συγκεκριμένο Thread όπως και το άλλο του Γερμανού, αναφέρονται και τα 2 στην επιστροφή για τις προσφορές BF(Black Friday) όπου τότε έβρισκες τιμές όπως αυτές που περιέγραψα. Ας μην γενικεύουμε για τους πόντους πως είναι θέμα μάρκετινγκ, όντως υπάρχουν προσφορές που με την επιστροφή μπορεί να γίνουν υπερ-προσφορές. Τιμη black friday? Δηλαδη μιλαμε για τα 4-5 τεμαχια που δινουν προς πωληση; Γιατι να μην γενικευουμε το θεμα με τους ποντους; Αφου μια η αλλη ερχεται, αν περιμενουμε απο τους ποντους και απο τα 4-5 τεμαχια σε προσφορα στο black friday βρασε οριζα. Το κερδος απο τα yellows το εχουν βγαλει απο τις αλλες μερες και απο τις τιμες που εχει τις αλλες μερες το προιον, δλδ στα plus 450€. Ξερετε καμια τραπεζα να χαριζει λεφτα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Στις 7/12/2018 στις 12:56 ΜΜ, fg9000 είπε Γιατι να μην γενικευουμε το θεμα με τους ποντους; Γιατι ειστε οφτοπικ. (διαβαστε τον τιτλο αν δεν καταλαβαινετε τι εννοω) Τοσο απλο.
g_kor06 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Να καταθέσω & εγώ την εμπειρία μου.. Προμηθεύτηκα μέσω πιστωτικής κάρτας Πειραιώς TV άνω των 599€ (699€ Sony) μέσω e-shop Public & πληρωμή ποσού σε 24 άτοκες δόσεις... Παρέλαβα κανονικά την TV & αναμενω την πίστωση των αντίστοιχων Yellow επιστροφή.. Μέχρι σήμερα έχω δεί μόνο το ποσό των Yellow που αντιστοιχούν στο ποσό της πρώτης δόσεις που έχει πέσει στην κάρτα μου ( Χ10)... Αναμένω τα υπόλοιπα...
giorginho Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 7/12/2018 στις 11:10 ΠΜ, terry308 είπε Διάβασες όλο το θέμα; μπαααα... Το θυμαμαι να το διαβαζω οταν ετρεχε η προσφορα αυτο το κειμενο και μου εκανε απο τοτε εντυπωση η διατυπωση "ενα (προϊον) τηλεοραση", για το λαθος στη συνταξη, αλλά ως προς το νοημα μου ηταν ξεκαθαρο οτι εννοουσαν "μια τηλεοραση ανα παραγγελια", οχι "ενα προϊον ανα παραγγελια", ετσι κι αλλιως μονο για τηλεορασεις ανω των 599€ εδιναν 20% σε κιτρινα, αν ειχες και οτιδηποτε αλλο στο καλαθι πλην τηλεορασης δε θα επρεπε να υπαρχει κανενα θεμα. Η λεξη "προϊον" ειναι σε παρενθεση, η εμφαση παει αναγκαστικα στη λεξη "τηλεοραση", κατι που τονιζεται και παραπανω ξεκαθαρα : "ισχυει και για online παραγγελιες τηλεορασεων, με τις εξης προϋποθεσεις:" (και καπακι η φραση που προανεφερα, ακομα πιο ξεκαθαρο οτι μιλαει μονο για τον αριθμο τηλεορασεων ανα παραγγελια). Ουσιαστικα ο περιορισμος ειχε την λογικη (και καλα εκανε) οτι αν προεκυπτε λογω των 20% γιελοους καποια πολυ καλη προσφορα, να μην μπορει καποιος να παρει μαζικα τηλεορασεις... αυτα περι "εβαλες μεσα και πολυπριζο τρως ακυρο" ειναι εφευρεση του αμπαλου υπαλληλου που εστειλε την απαντηση. Η δε μη αποδοση γιελοους θελει λιγο ψαξιμο, ενδεχομενως "λογιστικο" προβλημα στο συστημα αντιστοιχο με το θεμα του Γερμανου;.. Εγω παντως δεν θα εκρινα μια "προσφορα" απο την ανικανοτητα ενος υπαλληλου, για το μαγαζι απο την αλλη ναι, αλλα κι αυτοι τοσα πληρωνουν (τους υπαλληλους) τοσα παιρνουν. 1
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorginho είπε Το θυμαμαι να το διαβαζω οταν ετρεχε η προσφορα αυτο το κειμενο και μου εκανε απο τοτε εντυπωση η διατυπωση "ενα (προϊον) τηλεοραση", για το λαθος στη συνταξη, αλλά ως προς το νοημα μου ηταν ξεκαθαρο οτι εννοουσαν "μια τηλεοραση ανα παραγγελια", οχι "ενα προϊον ανα παραγγελια", ετσι κι αλλιως μονο για τηλεορασεις ανω των 599€ εδιναν 20% σε κιτρινα, αν ειχες και οτιδηποτε αλλο στο καλαθι πλην τηλεορασης δε θα επρεπε να υπαρχει κανενα θεμα. Η λεξη "προϊον" ειναι σε παρενθεση, η εμφαση παει αναγκαστικα στη λεξη "τηλεοραση", κατι που τονιζεται και παραπανω ξεκαθαρα : "ισχυει και για online παραγγελιες τηλεορασεων, με τις εξης προϋποθεσεις:" (και καπακι η φραση που προανεφερα, ακομα πιο ξεκαθαρο οτι μιλαει μονο για τον αριθμο τηλεορασεων ανα παραγγελια). Ουσιαστικα ο περιορισμος ειχε την λογικη (και καλα εκανε) οτι αν προεκυπτε λογω των 20% γιελοους καποια πολυ καλη προσφορα, να μην μπορει καποιος να παρει μαζικα τηλεορασεις... αυτα περι "εβαλες μεσα και πολυπριζο τρως ακυρο" ειναι εφευρεση του αμπαλου υπαλληλου που εστειλε την απαντηση. Η δε μη αποδοση γιελοους θελει λιγο ψαξιμο, ενδεχομενως "λογιστικο" προβλημα στο συστημα αντιστοιχο με το θεμα του Γερμανου;.. Εγω παντως δεν θα εκρινα μια "προσφορα" απο την ανικανοτητα ενος υπαλληλου, για το μαγαζι απο την αλλη ναι, αλλα κι αυτοι τοσα πληρωνουν (τους υπαλληλους) τοσα παιρνουν. Οταν σου λενε οτι "Εφοσον το καλαθι κατα την ολοκληρωση και πλήρωμη της παραγγελιας περιλαμβανει μονο ενα - 1 - (ΠΡΟΙΟΝ) τηλεοραση αξιας 599ε και ανω" εσυ καταλαβαινεις οτι μπορει στο καλαθι να εχεις παραπανω απο 1 προιον; Παιδες αν δεν μπορειτε να κατανοησετε οτι διαβαζετε δεν φταιει το Public και το καθε Public μην τρελαθουμε κιολας (και τους τα εχω χωσει απειρες φορες στο παρελθον αλλα Τωρα ειναι ξεκαθαροι). Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Salvation81 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 7/12/2018 στις 12:10 ΜΜ, terry308 είπε Διάβασες όλο το θέμα; μπαααα... Χωρίς να χρειάζεται κάποιος πτυχίο φιλολογίας το νόημα που βγαίνει από τη φράση είναι ότι «το καλάθι αγορών κατά την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να περιλαμβάνει μόνο ένα προϊόν του τύπου τηλεόραση». Δηλαδή, μπορείς να έχεις στο καλάθι είκοσι προϊόντα αλλά μόνο ένα θα είναι τηλεόραση, αν έχεις μέσα πάνω από μία τηλεόραση, λυπάμαι έχασες. Για να εννοείτο αυτό που θέλει η εταιρεία, η διατύπωση που θα έπρεπε να είχαν οι όροι είναι η εξής: «εφόσον το καλάθι αγορών κατά την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας περιλαμβάνει ένα και μόνο ένα προϊόν και το προϊόν αυτό να είναι του τύπου τηλεόραση». Όπως και να 'χει, το θέμα σηκώνει καταγγελία, μην τους αφήσετε. 3
terry308 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Το κείμενο των όρων δεν είναι ξεκάθαρο, για τους έχοντες ή μη πτυχίων και μάλλον κι αυτός που τους συνταξε είτε δεν είχε πτυχίο είτε είχε δόλο..; Εγώ που είμαι αμόρφωτος, κατάλαβα τότε , ότι η παραγγελία έπρεπε να έχει 1 προϊόν, το οποίο να είναι τηλεόραση άνω των 599€ και ΜΟΝΟ, αφού η έκπτωση / προσφορά / προωθητική ενέργεια αφορούσε μόνο τηλεοράσεις και κανένα άλλο προϊόν και πριν από την οποιαδήποτε παραγγελία διαβάζω οοοολους τους όρους,όχι μόνο όσους με συμφέρουν. Όπως και έκανα κατά την παραγγελία κινητού στην αντίστοιχη προσφορά του Γερμανού και ενημέρωσα, στα 13 θέματα που ανοίχτηκαν, ότι οι πόντοι €πιστροφης θα μπουν μετά από 3 εργάσιμες ημέρες, όπως και έγινε και σε εμένα, όπου και εκεί υπήρχαν ψιλά γράμματα, σαν όροι... ότι οι πόντοι θα μπουν μόνο αν η συναλλαγή /αγορά γίνει απευθείας στο κατάστημα ή με παραγγελία, ηλεκτρονική πληρωμή και αποστολή / παραλαβή μέσω Courrier,όχι παραλαβή από κατάστημα,κάποιοι δεν το διάβασαν και γκρίνιαζαν επίσης...
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, terry308 said: Το κείμενο των όρων δεν είναι ξεκάθαρο, για τους έχοντες ή μη πτυχίων και μάλλον κι αυτός που τους συνταξε είτε δεν είχε πτυχίο είτε είχε δόλο..; Εγώ που είμαι αμόρφωτος, κατάλαβα τότε , ότι η παραγγελία έπρεπε να έχει 1 προϊόν, το οποίο να είναι τηλεόραση άνω των 599€ και ΜΟΝΟ, αφού η έκπτωση / προσφορά / προωθητική ενέργεια αφορούσε μόνο τηλεοράσεις και κανένα άλλο προϊόν και πριν από την οποιαδήποτε παραγγελία διαβάζω οοοολους τους όρους,όχι μόνο όσους με συμφέρουν. Όπως και έκανα κατά την παραγγελία κινητού στην αντίστοιχη προσφορά του Γερμανού και ενημέρωσα, στα 13 θέματα που ανοίχτηκαν, ότι οι πόντοι €πιστροφης θα μπουν μετά από 3 εργάσιμες ημέρες, όπως και έγινε και σε εμένα, όπου και εκεί υπήρχαν ψιλά γράμματα, σαν όροι... ότι οι πόντοι θα μπουν μόνο αν η συναλλαγή /αγορά γίνει απευθείας στο κατάστημα ή με παραγγελία, ηλεκτρονική πληρωμή και αποστολή / παραλαβή μέσω Courrier,όχι παραλαβή από κατάστημα,κάποιοι δεν το διάβασαν και γκρίνιαζαν επίσης... Φίλε η διατύπωση «ένα (προϊόν) τηλεόραση» απλά δεν βγάζει απολύτως κανένα νόημα στα ελληνικά. Αν θες να το πάμε έτσι, στην χειρότερη περίπτωση θα έπρεπε να λέει «ένα προϊόν (τηλεόραση)» για να βγάζει έστω λίγο περισσότερο νόημα. Σε παρένθεση θα έπρεπε να είναι το λήμμα «τηλεόραση», όχι το λήμμα «προϊόν». Έτσι όπως είναι διατυπωμένο δημιουργεί ασάφεια και από τη στιγμή που υπάρχει ασάφεια στους όρους της προσφοράς, τότε υπάρχει αρμόδια αρχή για να διερευνήσει αν έγινε με δόλο ή αν έγινε από αμέλεια. Σε κάθε περίπτωση, για εμένα επιβάλλεται να κάνει καταγγελία όποιος θεωρεί ότι θίχτηκε. Γενικότερα το συγκεκριμένο κατάστημα κάνει πολλά φάουλ τα οποία δεν αρμόζουν σε αλυσίδα τέτοιου μεγέθους. Σε αυτά που γράφεις για τον Γερμανό, μπορείς να διαβάσεις το δίπλα νήμα. Εκεί κι αν τα σκάτωσε το κατάστημα. Τουλάχιστον έχουν την ελάχιστη -λέμε τώρα- ευθιξία να μοιράσουν και 5 δωροεπιταγές. Ενώ στα Public, μη τον είδατε... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Malthador 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, terry308 είπε Όπως και έκανα κατά την παραγγελία κινητού στην αντίστοιχη προσφορά του Γερμανού... Αυτα τα "εξυπνα" (ειναι εντελως ακυρα αλλα και μειωτικα για τους αλλους οσα εγραψες) μπορεις να πας να τα γραψεις οντοπικ στο σωστο θεμα για να εχουν την δυνατοτητα να σου απαντησουν οσοι εχουν θεμα και τους αφορα. Αν δεν γνωριζει καποιος τι και πως, καλο ειναι να μην γραφει ο,τι του κατεβει παίζοντάς το αυθεντια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα