Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγόρασα κι εγώ από "προσφορά με επιστροφή του 20% της τηλεόρασης σε πόντους Yellows Πειραιώς" από το Public αυτό το "black friday". Οι πόντοι που αποδόθηκαν στην κάρτα μου δεν ήταν ούτε το ένα χιλιοστό. Έστειλα email στο Public -που υπόψη ακόμα, μέχρι χτες, δεν είχε αποστείλει την παραγγελία!- να με βεβαιώσει γραπτώς ότι θα αποδοθούν οι πόντοι ή να ακυρώσει την παραγγελία. Την ίδια ημέρα τηλεφώνησα, έλεγξαν υποτίθεται την παραγγελία μου, και μου είπαν (προφορικά) ότι όλα ήταν καλά απλώς θα έπαιρναν "ενα διάστημα" να κατατεθούν οι πόντοι. Σήμερα πρωί με πήραν ξανά τηλέφωνο και μου είπαν το εξής απίθανο : επειδή μαζί με την τηλεόραση -που διαφημίζονταν με 20% επιστροφή- αγόρασα και κάτι άλλο, για την ακρίβεια... ένα πληκτρολόγιο (!) "σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς δεν δικαιούμαι την 20% επιστροφή στην αξία της τηλεόρασης!" Κατά τη γνώμη μου τηρούν ψιλά γράμματα και απίθανους όρους προκειμένου να επαναπαυθούν οι καταναλωτές και να χρεωθούν το πλήρες κόστος χωρίς να πάρουν ποτέ την έκπτωση. Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε αγοράσει κάτι άλλο μαζί με τηλεόραση από τα Public, σύμφωνα με τα ίδια τα Public δεν θα σας αποδώσουν ποτέ την έκπτωση 20% στην τηλεόραση που σας διαφήμισαν. Ακυρώστε την παραγγελία σας γιατί οι άνθρωποι είναι ασόβαροι και αντιεπαγγελματίες. ΥΓ: Δεν ξέρω πόσα ακόμα "ψιλά γράμματα" μπορεί να παίζουν στην προσφορά προκειμένου να έχει ευκαιρία το public να σας την ακυρώσει κατοπιν εορτής, αφότου εισπραξει τα χρήματά σας. Προσωπικά δεν θα τους εμπιστευτώ ξανά για αγορά μου ποτέ. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
ktf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επέστρεψε τα προιόντα στο Public και άσε αυτούς να δυσανασχετίσουν με τις πρακτικές της Πειραιώς που τους κοστίζουν πωλήσεις Το ξαναδιάβασα, μιλούσες με το Public άμεσα και όχι με την Πειραιώς. Καλά έκανες και ξηγήθηκες ακύρωση παραγγελίας, έτσι θέλουν. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από ktf
papafigos84 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Για γελια εχει γινει η φαση με τα ελληνικα μπακαλικα. 7 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ioann1s είπε δεν ακύρωσες το πληκτρολόγιο; Δεν έδωσαν τέτοια επιλογή όταν πήραν τηλέφωνο. Αλλά ακόμα και να το έκαναν, με τέτοια παραπλανητική διαφήμιση δεν πρόκειται να τους αφήσω δεκάρα. Ακύρωσα όλη την παραγγελία.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Οι αγορες απο εκει εχουν υψηλωτερη τιμη σε αρκετα προιοντα. Το να αγορασεις προιον για να κερδισεις ποντους σου ερχεται μια αλλη αν αγορασεις απο αλλου. Τραπεζικο μαρκετινγκ οι ποντοι δεν προσφερουν τιποτα.
donstefano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Και αλλες αθεμιτες εμπορικες πρακτικες .....Καντε καμια καταγγελια στη γενικη γραμματεια του καταναλωτη να πεσει κανενα προστιμο..... 3
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, xrhstoskzn είπε Προσωπικά δεν θα τους εμπιστευτώ ξανά για αγορά μου ποτέ. Καλα τετοια σχολια τα διαβαζουμε εδω και χρονια αγαπητε στο forum,αλλα ολως τυχαιως καθε χρονια οταν σκανε οι προσφορες ολοι με τα μουτρα πεφτουν ας μην κοροιδευομαστε τωρα. Ξερεις τι κραξιμο πχ εχω διαβασει στο forum και για Γερμανο ή και για Πλαισιο ή για Κωτσοβολο? Παλι ομως και φετος στις προσφορες τους ξεστοκαραν για πλακα. Τωρα για τα ψυλα γραμματα που αναφερεις αν οντως το ειχαν γραψει οτι η προσφορα με τα yellows αφορουσε στην ουσια αγορα μονο 1 προιοντος προσφορας και αν αγοραζες και κατι αλλο τοτε δεν ισχυε η προσφορα,καλα εκαναν και σου απαντησαν ετσι. Αν παλι δεν το ειχαν γραψει πουθενα αυτο(ακομα και σε ψιλα γραμματα)και βρηκαν τωρα τυχαια δικαιολογια για να σου ακυρωσουν τα yellows,εκει κανονικα επρεπε να μιλαγες με ΓΓΚ και συνηγορο να βλεπαμε μετα τι ισχυε και τι οχι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, donstefano είπε Και αλλες αθεμιτες εμπορικες πρακτικες .....Καντε καμια καταγγελια στη γενικη γραμματεια του καταναλωτη να πεσει κανενα προστιμο..... Σκοπεύω να το κάνω. Θα τους ζητήσω τους όρους της ψευτο"προσφοράς" τους (μιας και εξαφανίστηκαν από το ιντερνετ) για να δω και πού λεει ότι καταργούμε εκπτώσεις που διαφημίσαμε επειδή... παραγγείλατε κάτι επιπλέον. Για την ώρα έκανα την ανάρτηση για να βοηθήσω άλλους αγοραστές τους, που θα χρεωθούν πλήρη τιμή ενώ τους διαφήμισαν 20% έκπτωση μέσω πόντων, να ξέρουν και να λάβουν τα μέτρα τους. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
stavros750 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, fg9000 είπε Οι αγορες απο εκει εχουν υψηλωτερη τιμη σε αρκετα προιοντα. Το να αγορασεις προιον για να κερδισεις ποντους σου ερχεται μια αλλη αν αγορασεις απο αλλου. Τραπεζικο μαρκετινγκ οι ποντοι δεν προσφερουν τιποτα. Γνωστός μου αγόρασε το PS4 1TB μαζί με δεύτερο χειριστήριο, Spider-Man και το 2k19. Όλα αυτά μαζί βγήκαν 340€. Με επιστροφή 20% βγήκε τελικό ποσό 272€ και το Spider-Man έφυγε αγγελία στα 30€, πρακτικά δηλαδή η κονσόλα το δεύτερο χειριστήριο και το παιχνίδι κατέληξαν στα 242€. Οι πόντοι πιστώθηκαν συνολικής αξίας 68€. Μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σε καθημερινές ανάγκες όπως Supermarket και βενζίνη. Πως λοιπόν αποτελούν τραπεζικό μάρκετινγκ και δεν προσφέρουν τίποτα; 5
paronio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, fg9000 είπε Οι αγορες απο εκει εχουν υψηλωτερη τιμη σε αρκετα προιοντα. Το να αγορασεις προιον για να κερδισεις ποντους σου ερχεται μια αλλη αν αγορασεις απο αλλου. Τραπεζικο μαρκετινγκ οι ποντοι δεν προσφερουν τιποτα. Τι εννοείς δεν προσφέρουν τίποτα? Αφού τους εξαργυρώνεις σε άλλη συναλλαγή. 1
HateMe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Έχω χάσει το μέτρημα με τις μαλακίες που κάνουν τα public τον τελευταίο καιρό. Επίτηδες το κάνουν;
aggelos87 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 10 σειρες ειναι τα μικρα γραμματα απο κατω ρε παιδια, ακομα και αυτες βαριεστε να διαβάσετε; Παντα τα ελεγχουμε και κραταμε σκρινσοτ γιατι πχ μπορει η προσφορα να ισχυει μονο για επιτοπου αγορες και να αποκλείει ονλαιν παραγγελιες. Σε τετοια περιπτωση παλι το καθε public θα εφταιγε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα