Προς το περιεχόμενο

Lenovo Thinkpad 10 1st gen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Φίλος μου έδωσε το tablet του τίτλου (https://www.notebookcheck.net/Lenovo-ThinkPad-10-Multimode-Tablet-Review.121349.0.html)  μαζί με το ultrabook πληκτρολόγιο του.

Δυστυχώς όμως δεν το μπορώ να το τσεκάρω ακόμη γιατί δεν έχω τον φορτιστή και το πενάκι του.Το έχει κανείς?Για απλή χρήση (browsing και word) θα με καλύψει?

Ψάχνω φορτιστές από χθες αλλά δεν μπορώ να βρω ποιον να πάρω...

Το πενάκι αξίζει ? Λέτε να πάρω και ένα πενάκι??

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω τον κατάλληλο φορτιστή??

Επεξ/σία από ozric
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μου το έχει δώσει η εταιρία που δουλεύω και το χρησιμοποιώ εδώ και 4 χρόνια (πήραμε 50+ και δόθηκαν σε όλους τους συναδέλφους που είμαστε έξω, στο πεδίο). Όλοι είχαμε και έχουμε καθημερινά προβλήματα με τα συγκεκριμένα Tablet. Και υποτίθεται είναι η επαγγελματική σειρά ThinkPad. Για τα χρήματά του, θα έλεγα είναι ότι χειρότερο έχω δουλέψει, κυριολεκτικά ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Καθημερινά προβλήματα, εντελώς αψυχολόγητα. Εκεί που έχει κανονικά σήμα 3G / 4G και είμαι online στην εφαρμογή της εταιρίας μας, χάνει εντελώς άλλοτε το Modem, άλλοτε την SIM ή πέφτει σε GPRS και μένει εκεί (εννοείται σε περιοχές με άψογη κάλυψη) με αποτέλεσμα να θέλει 2 - 3 Reboot για να ξεκολλήσει. Άλλες φορές, στα καλά καθούμενα και ενώ είμαι στα Windows, τρώει κόλλημα, σβήνει η οθόνη και θέλει Hard Reboot για να επανέλθει. Η μπροστινή κάμερα, μία φορά την άναψα όλο και όλο και έκτοτε έβγαλε βλάβη στο Hardware της (ελέγχεται από την CPU) με αποτέλεσμα να ανάβει συνέχεια το Led της, χωρίς φυσικά να την βλέπουν τα Windows ή να λειτουργεί. Την απενεργοποίησα από το BIOS / UEFI και ησύχασα. Το πενάκι αν και καλό, μετά από 1 χρόνο και χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα, σκόρπισε από μόνο του. Και τα 2 (Tablet - πενάκι) πάντα με την θήκη τους. Γενικά, είναι σαν η Lenovo να πήρε διάφορα κομμάτια H/W, να τα πέταξε μέσα σε ένα σασί και μετά να είπαν, αν δουλέψουν, ΟΚ το βγάζουμε σε κυκλοφορία. Με μαμά εγκατάσταση των Windows, το Tablet είναι γεμάτο Bloatware. Του έκανα Clean Install με εξωτερικό USB Hub, ποντίκι, πληκτρολόγιο αλλά και πάλι τα προβλήματα είναι καθημερινά. Μην κάνεις το λάθος και του βάλεις Windows 10, είναι ακόμη χειρότερο. Περιμένω πως και πως να μας τα αλλάξουν. Αν ήταν δικό μου, ειλικρινά θα το είχα κάνει κομμάτια μέχρι τώρα...

Το service δε της εταιρίας, ελεεινό και χειρότερο και από αυτό του Πλαισίου. Δικαιολογίες, αφορμές για να τα βγάλουν εκτός εγγύησης και γενικά μηδέν εξυπηρέτηση. Αν η εταιρία ήταν δική μου και είχα τέτοια συμπεριφορά, θα τους είχα κάνει τρελές μηνύσεις...

Τώρα, αν δεν το πλήρωσες, ΟΚ μεγειά σου. Για τα καθημερινά, τρώγεται αλλά για επαγγελματική χρήση που υποτίθεται τα πήραμε εμείς, ΜΑΚΡΙΑ. Ο φορτιστής είναι με Proprietary βύσμα της Lenovo, οπότε αν δεν έχει βγει κάποιος του εμπορίου, χρειάζεσαι τον δικό του. Η μπαταρία είναι γενικά καλή και καταφέρνουμε να βγάζουμε το 8άωρο. Η Lenovo έχει βγάλει Firmware Update για την μπαταρία γιατί είχε θέμα με το Calibration και άδειαζε γρήγορα. Καλά είναι να το κάνεις, όταν το βάλεις σε λειτουργία...

Το μοντέλο του φορτιστή είναι το ADLX36NCT2A

Καλή επιτυχία...

Και μια φωτό για του λόγου το αληθές...

IMG_0151.JPG

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αραγε αυτά που λες να ισχυουν και για το Thinkpad 10 2st gen??

Ημουν ετοιμος να το παρω και με αποτρεψες,

Εχει δουλεψει καπιος το Thinkpad  2st gen να μας πει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...